|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
29.5.2008 20:36:37   
kati kati
februarka-naš maj ima isti igralni center-od baby fehna...super star..pa user posted image user posted image user posted image lepe slikce

mateja-tud js nisem dobila paketa-z februarjem ne dajejo paketov v celju-preverjeno!

neni-mi imamo stolček primi sogni je okol 100 evrov v bc pa ma tri možnosti sedenja...trip trap pa imam še svojga starega ...tok kot sm js pa še mal...pa je full ućuvan...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
29.5.2008 20:37:37   
ella79
pina uživaj na moških user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image kok je Larisa zdrasla, pa mal ličk ma tudi že user posted image user posted image se vidi, da je že 3 m stara
jencili sej sem vedla da je Taj faca in da bo pikico po moško prenesel user posted image user posted image bosta mogla kdaj z zojo res na tortico, da mal tele kg popravi user posted image sam zoja bo mogla potem sam vodo pit user posted image user posted image

naša čist omagala in že palčke šteje user posted image jaz pa grem pod tuš pa mal stvari v red spravt, potem pa če bo katera za kak mini čvek, se pridružim

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
29.5.2008 20:40:57   
ELMA
mlavla--mi smo dobili od občine ,LUMPI vso kozmetiko , od hladilnega mazila ,šampon , olje,  robčke , 3 paketa pampersic , nogavičke dvoje igračo pliškota ,otroška kopel in ....v vrednosti 30.000 sit , še paket bomo dobili od varne prihodnosti ,samo ne vem kaj je notri v njem user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
29.5.2008 20:42:07   
ella79
mi imamo pa ta stolček http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168373
pomoje ga bomo kar postavli že, pa ne da bi jedla že vn njem, sam da bova skupaj kuhali in pekli  piškoti user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
29.5.2008 21:04:17   
Februarka08
Hvala za pohvale.user posted image
Larisa pančka, sicer se je že enkrat zbudila, upam da bo zdej spala dalje. Jest pa pod tuš, še glavo mam za umit in za sfenatuser posted image pa se mi nič ne da.
Pina, uživaj še za nas.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
29.5.2008 21:28:18   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

ja ja sem srečno prispela v celje..doma pa me je že čakala socialna na vratih user posted image user posted image user posted image

dolenjka, lahko deliš geslo od slik, itak sem sam jaz tista, ki zgleda čist adijo user posted image user posted image

imele smo se super..vsaj jaz..Buči je ultra faca, nas je spravljala v smeh, dolenjke si nisem niti za milimeter drugač predstavljala user posted image user posted image user posted image ja je cel user posted image babji user posted image user posted image ..pa tud vse ostale punce so super user posted image user posted image user posted image res mi ni žal, da sem končno šla na srečanje.

no v glavnem, po popitem pivcu so moje zgodbe zgledale takole: ''ko sem prvič šla iz porodnišnice...'' user posted image user posted image user posted image kdaj si šla pa drugič???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ..aja pa še '' eno leto nazaj leti proti meni srna v avtu..'' aha ja sem slišala, da zdaj so se pa tud že srne motorizirale user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem zdele mal princesko spedenat se neki oglaša

hahahahahaha, s temle si me pa prov lepo nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.5.2008 21:40:21   
MetiLu
čer!

Midva sva že skopana in palčke preganjava, mami je povečerjala, zdele si jo gre pa še umit, pol pa F5 prtisnem, pa grem lahko spat user posted image

Sem popoldan cel roman napisala, pa mi je net ven vrglo user posted image  pol pa nisem mela priložnosti gor pridt... Janez je bil danes tud siten, mi je dvakrat kar iz ljubega mira začel tako na polno vreščat, da sploh nisem vedla, kaj mu je user posted image  Sem ga komaj potolažila, ga je ta vročina čist zdelala user posted image
Ob sedmih sva šla ven na luft, pa sem ga zadnjih 100 m do doma mogla nest, ker se je gospodič spet naveličal košare user posted image

V glavnem, Suzi, tisti modrček od Lisce sem kupila v trgovini s spodnjim perilom v našem Tušu v Grosupljem. Jaz imam dva taka, pa sem super zadovoljna z njima, ju skoz nosim in perem user posted image

Grem pod tuš, glave mi pa ni treba prat, ker grem jutri končno k frizerju user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.5.2008 22:03:40   
MetiLu
No, kaj je zdej? Spet nikjer nobene user posted image  Jest sem že spedenana user posted image  pa dones celo nisem pozabila rože zalit user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
29.5.2008 22:05:26   
jencili
Meti evo meneuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
29.5.2008 22:06:02   
Februarka08
Sem se prej prehitro pohvalila. Se je mala že 2x zbudila spet vmes.user posted image user posted image Ne vem kaj ji je. Zgleda ji je blo prevroče, al kaj...user posted image No, pa sej dobro, mlek mi je kar ven teku, sploh ne vem od kje. Prej sedim za računalnikam, pa neki čudn teče po trebuhu k sm bla že ready za pod tuš... pa pogledam, pa že hlače čist mokre.user posted image Zdej sem jo pa še enkrat previla in manj oblekla, pa da vidimo. Upam, da bo spala.
Jest pa še čaj spijem ker me trebuh neki matra, pol pa tud ajat.

Nočko.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
29.5.2008 22:08:53   
jencili
ufffff, sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Napišem cel roman in me vrže ven.

Skratka, krajša obnova...

Ella, s Tajem se vama z Zoj z veseljem pridruživa na tortici v začetku naslednjega tedna, če bo lepo vreme. Velja?

Kar se pa tiče paketka v P.
Tud sama sem ga dobila. Je blo pa tko, da takoj ko so me nastanili v sobo mi ga je sestra prinesla. Not je blo polno nekih testerčkov (čajčki, šampončki, blazinice, CD z otroško glasbo, Aventova posodica za zamrzovanje mleka, Niveina brisačka za kopanje malega,...kr dost tega)!
Od občine pa smo dobili edino 112€ in to je to!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
29.5.2008 22:16:24   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Kar se pa tiče paketka v P.
Tud sama sem ga dobila. Je blo pa tko, da takoj ko so me nastanili v sobo mi ga je sestra prinesla. Not je blo polno nekih testerčkov (čajčki, šampončki, blazinice, CD z otroško glasbo, Aventova posodica za zamrzovanje mleka, Niveina brisačka za kopanje malega,...kr dost tega)!
Od občine pa smo dobili edino 112€ in to je to!

Jaz sem tud dobila ta paketek, od občine pa 100€. Čakam pa še na paket od varne prihodnosti, samo še vedno ne vem, kaj je sploh notri user posted image

Jaz imam pa tamalga dones prvič v pižamci brez stopalc, pa nič ni pokrit, ker je v spalnici 24°C user posted image  Se je takoj razbrcal, ko sem ga s kovtrčkom pokrila. Sicer pa ful lepo spi zadnje dni, da bi le trajalo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.5.2008 22:19:25   
jencili
user posted image

Čestitke za obletnico Bamby!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
29.5.2008 22:19:37   
MetiLu
Punce, grem spat, me neki zmanjkuje user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
29.5.2008 22:22:00   
ella79
meti user posted image user posted image user posted image za spanje
potem morš pa podpis popravt user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
29.5.2008 22:23:00   
jencili
Ursi84, vidim te...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
29.5.2008 22:29:08   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ursi84, vidim te...user posted image

sam slika, glasu pa ni user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
29.5.2008 22:47:08   
jencili
jst se pa tko matram, da bi si spremenila slikco, pa je ne morem. Mi skoz neki javlja, da je prišlo do napake. e vem, očitno sem res smotana.
Pa še zapis in vse sem spremenila, pa še kr ne greuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
29.5.2008 22:49:20   
bamby
jencili in ostalim se lepo zahvaljujem za čestitke user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
29.5.2008 23:28:03   
Bajsa
Dober večer!

Vroče za pouser posted image user posted image . Zala je bla dons prov tečna cel dan.  Sej sploh ne vem kaj naj ji oblečem. A ve mate zdej k je tkole vroče že vse bodije s kratkimi? Sva šle okol pol 4 mal vn pod trto sedet, pa frajerki ni pasal in sem mogla njo pa še psa samo vlečt na sprehod. Valda Zali se je pasal vozit, lepo je mela senčko, Dona je laufala kt ubrisana, jst sm pa na soncu švicala kt norcuser posted image . No sej to je kr fajn, ker zgleda da se pa tale maščoba res topi. Mam še 6 kg za zgubit do teže pred porodom, pol pa upam, da jih gre še 10 dol. Sanje pobožnega user posted image user posted image user posted image .
Mi smo začel pa zdej počas delat stanovanje. Mater je blo treba najprej vso šaro dol zvleč. Sm mislna da mi bojo roko odpadle. Drug teden pa pridejo majstri in upam, da do konec tedna frčada stoji pokrita. Upam, da nas ne bo vreme zajuser posted image . Mava željo bit ko pridem septembra iz morja že notr. Upam da nam rata!
Mi je Itata rekla da se dobite, pa mi je res prav žal, ker nisem mogla pridet, sam sem pač delala ko zamorc, ko ste ve čvekale in pivo pile ( tok sem uspela prebrat nek vmes user posted image  )
Men se zdi da je men začel zmankovat mleka in zdej sem čist adijo, kr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobr da sem mela mal še v skrinji od včeri. Sm Zalo podojila iz obeh, pol je pa še 90 ml pojedla, pa prejle pred spanjem tud, najprej obe zize, pol pa še 60 ml po flaški, ta je bil pa kr AM. Sm si skuhala sezamov napitek, upam, da bo kej pomagu. Tko da dragi Dolenjka in Pina, jst bi res vajin recept, ga tud plačam, sam da bo moja miška lahko še pr men mleko pila. Sm res že obupal user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa morem spat, mam zutri ob 7 zobarja, pa morem pol že ob 5.30 vstat, da se bova do cajta zrihtale.

Bamby čestitam za obletnico!

Februarka Larisa je pa res že cela punca ratala, sej je spomnim iz Qulandije, je bla tko micena. Je prava lepotička!

No zdej pa še par slikic pripopam, pol pa res grem pančat.

Sladke sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
29.5.2008 23:37:41   
jencili
ooo, Bajsauser posted image

spraševala si, kako mamo oblečene. Jst mam Taja čez dan (če je tko toplo kot dons) samo v bodiju s kratkimi rokavčki in to je to. Če ga v nogice kej zahladi, pa še nogavičke gor. Tko je bil vse do večera, pol pa v bodi z dolgimi rokavčki in hlačke oz. že kr v pižamco in nogavičke - brez bodija. Smo učer prvič probal brez bodija ponoči in je blo vse finouser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
29.5.2008 23:42:54   
jencili
no, da se ne boste vedno samo hvalile kera je prva zjutraj na RR, bom jst kot že velikokrat zadnja zapustila to mestouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
29.5.2008 23:53:46   
ELMA
lahko noć jenciliuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.5.2008 0:02:04   
ELMA
bambi čestitke še od user posted image mene .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.5.2008 0:04:45   
Bajsa
Ja Jencili mislim, da sva mi2 ene redkih, ki sva ob čudnih urah na RR. Hvala za odgovor!
No zdej sm pa res dala slikce gor, geslo: miška, in stanovanje.
Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?