|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
30.5.2008 0:05:07   
Bajsa
A bom zadnja?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.5.2008 0:06:16   
Bajsa
Sam spat ne, jutr bom pa ko zombi okol hodila.
A ste vse ušle? A pol morem pa jst tud it, no prov, pol pa grem user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.5.2008 6:39:48   
Bajsa
PRVA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.5.2008 6:40:18   
Bajsa
Dobro jutro od zombija! Lep dan vam želim!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
30.5.2008 7:26:21   
pina-1
dobro jutro.

Vidi, da niste preveč čvekale. PRidne,s te name mislile, da mi ne bo treba preveč brat.

Ej ženske, te moške morte it gledat, ker fantje rulajo. MEni je  bil najboljši Predin čeprav so vsi zakon. Vsaj je obdeloval eno temo. IN pRedin je mel nakupovanje v dvojeuser posted image user posted image user posted image  Jaz sem mislila, da bom počla od smeha. Skratka super.

MAlo manj super je bilo domauser posted image  G. Pino je reku da Ane še ni slišal tak jokat kot včeri. Da se je drla kot jesihar. Je reku, da ima on sedaj vikend v dobremuser posted image

Jaz sme pa vsakd an slaboša. Moj prehlad, lai viroza ali karkoli že je je prov kaastrofa. Grlo me boli za ****, glava je tudi kot en boben, nos teče in uho je zamašeno. Skratka en velik klinc. Upam da punci ne bosta faslai.

Danes smo vse tri doma. Uboga jest. No malo bomo šle v Koper Mii po čevlje in kruh, pa po rožice.. skratka samo da nismo doma

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
30.5.2008 7:46:16   
Suzi*
Jutro.

Sem pri zajtrku in RR....klasika.user posted image
ponoč je blo kar ok, Žana (in Anžej) zaspala ob 22. jedla je 2x ob 3. in 6. pa zdaj še spi. Zvečer mi je pa Anžej spet tolk nagajal za zaspat, da sem misla, da bom kar user posted image user posted image user posted image . Mah, to več nikamor ne pelje zvečer. Res se mi bo zmešalo. pa itak spet sama, kokr da je to kej novga.user posted image  mah, sem mu pol kar luč prižgala, pa sem mu rekla, da pač ne bo spal, da naj se gre kar igrat....pa itak spet jok, ker je bil čist šokiran. Pomaga pa itak nič.user posted image user posted image  

Pri nas je bil zjutraj dež. Upam, da bo za ven danes, je pa oblačno.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.5.2008 7:47:09   
Suzi*
Pina, a ne bi šla mal do zdravnika??? A imaš vročino???
Super, da si uživala. Men so bli tud dobri tile moški.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
30.5.2008 7:47:35   
misar
kalimera čveke!

upam, da bo celo poletje brez kančka dežja, ker potem je možno kaj prebrat za nazaj, sicer pa kar voljo zgubim, ko zagledam 30 novo naklofanih strani user posted image user posted image

mi spet dobro spimo, le ura za k palčkom se je iz 20:00 premaknila na 21: 30. ni idealno, ma dobro bo tud ok.

Pina..jaz sem tud en teden nazaj gledala 5 moških.com...fantje res razturavajo user posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj se je pa kar odločil, da je toliko garal včeraj, da ma cel vikend v dobrem? da men to moj predlaga, ja pol bi videl  user posted image user posted image ...kaj zame je pa normalno, da mam froca skoz..joj bi videl vještico user posted image user posted image user posted image

aleluja neki gode..priletim za par minutk back user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
30.5.2008 8:22:55   
buči
DAn, samo na hitro, ker danes se bo pa še meni odpililo! Samo ne od user posted image , ampak ker dobim obiske, imam pa še razsuto bajto, pa pečem pecivo, pa spet prazen hladilnik, pa Tilen se je že zbudil ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
30.5.2008 8:26:38   
buči
A drugač nimate drugega dela, kot da samo user posted image !?! Nepoboljšljive ste! Kdaj se spet dobimo? Bamby, da ne boš pozabila pridet, ker se ti bo sicer user posted image !

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
30.5.2008 8:41:21   
Janey
Dobro jutro.
Pridem še jaz malo na raportuser posted image moja2 sta ravno nazaj začumila in imam kake pol urce da se zrihtam in malo poklepetam.
Jakec je postal ful priden. Ne morem verjet. Ful je rad v vozičku odkar je v šprtnem delu, tudi v avtu je vedno manj kričanjauser posted image user posted image user posted image taki pravi je. Samo še cartat se mora začet. Nič se noče cartat. Ne morem verjet. pa mi2 oba ko sma taka cartasta, on pa sploh nič. Ga ne morem niti prav pobožat da se nebi upiral. Pocartam ga ko spi, al pa če ujamem tiste 3 sekunde ko se zbudi in se e ni čisto prebudil...takrat nasloni glavo na mojo ramo. Pa še dojima se ne, tako da sem čisto brez stika. Tudi ko se nosi mora bit obvezno gor in naprej obrnjen, da mali raziskovalec nebi kaj zamudil.
Sem si naročila ta stolček
user posted image

že komaj čakam da prideeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ko so taki lepi dnev nas nič ni doma...so spet problemi s taščo kak ga nič ne vidi, kak ga nič nimata. Ona2 bi kar skoz mela. Sej vsak dan pridemo ko pridemo domov za vsaj 15 min se malo pokazat. Kaj ona misli, da ji ga bom kr puščala doli za brezveze. Pa zakaj. Mislim ej, se ji ne da nič dopovedat. Mi imamo svoje življenje in ne bomo zdaj doma cele dneve kot ona če nam to ne ustreza, samo zato da bo ona lahko imela vnuka. Po moje ga dovolj vidi in ima..poznam marsikoga ko ne vidijo tolko vnukov. Tudi moja mami ga ne vidi tolko, sama ga je imela mogoče 3x, ona pa že 100000x ma sej...samo da nam malo par dni zagreni. Pa kr vse hoče po svoje. JOJ. Se je ona odločla da ga bo ko ga bo zvečer imela (mi2 pridema nazaj preden se gre kopat in spat) ona skopala spodaj. Sma ji rekla da ne, pa je še kr vztrajala. Skoraj sem rekla, da te ga pa sploh nebo mela. POl smo se te nekak zmenli da ga bo pri nas skopala. Pa pi*** ej zakaj ga more....sej sma mi2 ž te doma(bi razumela če ga še nebi nikoli, tak pa....EHH), pa zadnjič tudi smo bli na kosilu in pol sma ga malo pustla doli(SPET) in se je pokakal in sem rekla da ga grem samo gor previt in ga prinesem in je rekla ne ne, ga bom jaz. Sem rekla da ne hvala, da ni treba da ga bom jaz šla in frajerka si začne vse pripravljat za previjanje. popozdiš.user posted image user posted image user posted image tolko sili da bi ga mela pa mela pa mela, pa njej jakec pa gor pa dol, zadnjič sma pa prosla če lahko ko sma ga dala že spat pride gor tv gledat za eno uro, pa je rekla da mamo premali kavč. Bom jaz drugič rekla da ma ona premalo stanovanje da bi ji ga dol dala. Joj...mogla sem se malo razpisat, ker me tak bremeni vse to. Mojmu tak nič ne morem rečt, ker že tak nima nekih krasnih odnosnov z mamo in bi vse to samo če bi še jaz kaj proti njej govorila vse poslabšalo. Če bi vedel da mene tak to muči bi...eh...raje niti ne razmišlam.

Zdaj sem se na razpisala...samo res mi je lažje. Zdaj grem pa nekaj pojest, pol pa še malo pospravit doma..je taka štala ko nismo nič doma in se vse samo nabira.. Pa vedno ko pospravim si rečem da od zdaj naprej bomo pa sproti, pol se pa mudi pa maš sproti veš kiuser posted image user posted image

joj danes gremo malo dnarčke zapravljat...v kiku sem vidla DA majo neke kratke pajacke za 3,19 eur, pa spalne vreče takne še kupimo, pa za mami gremo po neko majčko, pa moj dedi ma rduser posted image ojjoj

punce lep dan vam želim...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
30.5.2008 8:49:01   
Februarka08
Jutro.
Spali smo v redu, zgleda ji je blo prej res prevroče. Danes bom dala čist tenko dekco namesto kovterčka al pa spalno vrečo.
Bajsa, kako je luštkana Zala.user posted image user posted image user posted image
Zdej me pa že kliče, greva se previt in fruštkat, pol pa ven. Upam, da nama rata vse do 10h, da ne bova spet zadnje na vozičkanju.user posted image Zmeri naju čaka še ena mamica.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
30.5.2008 9:06:07   
misar
Janey...oprosti, malce bi pokomentirala tvoj odnos s taščo. ne razumet narobe, samo svoje mnenje bom izrazila kot zunanji opazovalec...res je, da situacije ne poznam, sam kolikor pišeš se mi zdi, da tašča nič nenavadno ne kaže želje po druženju z vnukom. moji mami se tud ful fajn zdi, če je lahko sama z mojo Lano. da nisem jaz zraven, pa rada jo ona previje, pa malo poneguje. ne jemat to kot nekaj slabega. sem jaz zraven, pa jo ona previje, zakaj pa ne, če ji je to v veselje? pa včasih se kar zmislim kak opravek, da je lahko sama z njo, ko grem k njej na obisk. moja mami živi 150km stran in zelo bi bila vesela, če bi lahko svojo vnukinjo večkrat videla in jaz bi bila navdušena, če bi jo jaz lahko mal večkrat oddala. iamam taščo čez cesto in zelo prav bi bilo, če bi večkrat želela videt vnukinjo, tako jo je pa do sedaj 2x varovala in 2x peljala na sprehod user posted image user posted image user posted image jaz sem žalostna zaradi tega.
da se vrnem na tvojo situacijo..če bi ti malo popustila, verjetno tudi tašča ne bi toliko tečnarila za vnuka, saj bi zadovoljila svoje ''apetite'' po druženju, ker pa ti stalno nasprotuješ in imaš velik odpor je situacija še slabša...moje menje, pa ponovno, ne vzet narobe, je, da si ti kar malo preveč posesivnain odklonilna do nje in zato ona toliko bolj posiljena.  če bi ji dala malega večkrat in še večkrat sem prepričana, da pol bi se pa ona začela pritoževat, da nima nič časa zase, ker mora skoz vnuka imet...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
30.5.2008 9:13:04   
bamby
bajsa, zelo lepi pupiki imaš ti. Zalo so pa sami učki user posted image ! Stanovanje pa, ko bo enkrat nared, bo prav gotovo super!

pina, super, da si uživala na igri! Tisti vikend, ki ga ima pa g. Pino v dobrem ti pa po moje ne pride do živega, a ne user posted image user posted image user posted image ?
Za nos lahko uporabljaš tudi Operil. Ti bo ziher pomagal. Jaz sem ga celo nosečnost jemala, ker imam alergijo, pa še druge stvari (Tafen, Maxitrol(antibiotik)). Meni se zaradi tega nosa itak ves čas trže user posted image . Ne vem, če sem kdaj čist OK user posted image user posted image user posted image .

suzi, ti čisto verjamem,da ti ob takih izpadih zvečer čist odklenka in da si pripravljen celo popustiti, sam da je nekaj miru user posted image . user posted image  za zlato mamo!!!

buči, mogoče pa res pridem, samo zate user posted image    user posted image , pa še če user posted image  pride, bo sploh zakon! Zdaj moram it pa malo user posted image  delat!

Anaja se je zbudila ob pol treh za jest, da je pojedla še tisti 5 obrok. Ampak je pojedla samo 100 sama od sebe user posted image . Pol je še nekaj malega dodala. Je pa zato ob 8h bila bolj pridna, ko je zajtrk dobila kar v posteljo in pozaugala celo flašo, pa še bi, če bi bilo še kaj noter user posted image . Saj ne moreš vedet, koliko bo pojedla, ker ponavadi vedno manj poje. Se že oglaša, meni je pa malo prej aleluja tako lepo arijo zašpilala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.5.2008 9:13:20   
Janey
misar ne vzamem, sej imaš prav, ampak problem je v tem da to kar si napisala sem jaz že vse naredila...veš kolkokrat ostanemo doma, al pa ko moram kaj naredit ga z veseljem nesem dol. Pa ji ni dovolj. Kar se tile pa tistega previjanja pa nisem hotela povedat da nočem da ona kaj nardi, še lušno mi je, ampak sem samo dala primer kak pač ona nič ne posluša in naredi posvoje...kot vedno, čisto vse. Sem rekla da bom jaz. In ona si začne pripravljat stvari. To me moti in to je menda normalno da me. Drugače pa moraš vedet da sem vesela in hvaležna da ga počuva in vse to.In tudi jaz grem sama z jakcem dol. In res se trudim da ni prikrajšana za njega. In ko smo le doma smo skupah doli al pa je on sam pri njima. In ni mi problem, ne me narobe razumet. AMpak se trudim in še kar mi meče pod nos da ga kao nić nima in to. Toje problem. Glede mami je pa drugače in sama veš da je. Ne moreš primerjat, pa čeprav sta obe enako babice. A ni tako?

< Sporočilo je popravil Janey -- 30.5.2008 9:18:29 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.5.2008 9:16:00   
misar
saj sem rekla, da mi situacija ni znana, sem se samo opirala na napisano...mama ali tašča...ja je razlika, priznam user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.5.2008 9:17:28   
bamby
Sem pozabila dodat, da Anaja danes praznuje 4. mini RD user posted image .

tuna, čestitke tvoji Anji za mini praznik user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
30.5.2008 9:19:13   
misar
čestitke Anaji za mini roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
30.5.2008 9:20:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

saj sem rekla, da mi situacija ni znana, sem se samo opirala na napisano...mama ali tašča...ja je razlika, priznam user posted image user posted image user posted image ...

no vidiš user posted image in pri nas je skora tako, da je moja mami prikrajšana za jakca, ker ga pač pustima tukaj, da ni gnjavažeuser posted image pa lih tAK jeuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
30.5.2008 9:20:30   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sem pozabila dodat, da Anaja danes praznuje 4. mini RD user posted image .

tuna, čestitke tvoji Anji za mini praznik user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
30.5.2008 9:21:34   
bamby
buči, a bova kakšenga prikurile user posted image  danes? Evo, men se že spet rola user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
30.5.2008 9:28:21   
ELMA
JUTROOOOO

Še mi smo tukaj .

Janey , ne se preveč sekirat zaradi tašče .Moja mama nekaže preveč zanimanja za mojo user posted image  , pa sem njena edinka , tko da , ko vidim kakšne so mame , me nič ne presenečajo tašče user posted image .

Samo jaz se delam da to ne opazim , ona bi mojo user posted image   raje imela , če bi ji jaz dovolila da mi šefuje v moji bajti user posted image  K ... Ne se pustit da te z....... .
Samo da te mal potolažim user posted image .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 30.5.2008 9:32:10 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
30.5.2008 9:28:42   
bamby
Zdaj je vikend pred nami in bi prav pasalo it mal kakšen piknik nardit, pa kaj spečt user posted image , pa kakšenga spit user posted image .

pina, da ne boš ti tako pristala user posted image  user posted image user posted image .

Hvala vsem za čestitke!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.5.2008 9:28:42   
zoya24
Punce pozdraljene,

se vam malo javljam, berem vas kar redno in moram reč, da me prav nasmejite, res ste face.

Matic raste, v soboto smo bili stari 4 mesece, je tak pridkan otročiček, to je itak že skoz.

Janey sej ne vem, če bo tale komentar kaj pomagal. Moja tašča živi 100km stran, pa je bila pri prvem vnuku nadležna kot hudič, res mi je šla na živce, pa kar naprej težila, naj pridemo za teden dni k njim, pa skoz bi morali tja hodit, sej vem, pač je rada videla vnuka. Ko smo bili pa pri njej, malega sploh v roke nisem smela prijet, groza, kar iz rok mi ga je pulila in to res mislim, zagrabla in vzela, ne glede če se je mali drl kot jesihar user posted image . No zdaj pri Maticu je zgodba čist druga, mislim, da ga je v 4 mesecih pestovala 2x, pa še to za max 5 minut user posted image . Samo meni je celo to bolje. Žiga je pa itak že dovolj velik 2,5 l, da ji kar samo pove, ko jo ima dost user posted image ..... Te pa čist razumem......

Mal sem zasledila, da ste dale male že v šprtne dele, ali ima katera Buzz-a, pa je to naredila??? Sprašujem, ker imam podoben voziček, kjer se ne da naklon čist poležt...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.5.2008 9:30:32   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

buči, a bova kakšenga prikurile user posted image  danes? Evo, men se že spet rola user posted image !

user posted image  user posted image    bambi a se nisi naspala user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 30.5.2008 9:31:17 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?