zoya24
|
Punce pozdraljene, se vam malo javljam, berem vas kar redno in moram reč, da me prav nasmejite, res ste face. Matic raste, v soboto smo bili stari 4 mesece, je tak pridkan otročiček, to je itak že skoz. Janey sej ne vem, če bo tale komentar kaj pomagal. Moja tašča živi 100km stran, pa je bila pri prvem vnuku nadležna kot hudič, res mi je šla na živce, pa kar naprej težila, naj pridemo za teden dni k njim, pa skoz bi morali tja hodit, sej vem, pač je rada videla vnuka. Ko smo bili pa pri njej, malega sploh v roke nisem smela prijet, groza, kar iz rok mi ga je pulila in to res mislim, zagrabla in vzela, ne glede če se je mali drl kot jesihar . No zdaj pri Maticu je zgodba čist druga, mislim, da ga je v 4 mesecih pestovala 2x, pa še to za max 5 minut . Samo meni je celo to bolje. Žiga je pa itak že dovolj velik 2,5 l, da ji kar samo pove, ko jo ima dost ..... Te pa čist razumem...... Mal sem zasledila, da ste dale male že v šprtne dele, ali ima katera Buzz-a, pa je to naredila??? Sprašujem, ker imam podoben voziček, kjer se ne da naklon čist poležt...
|