Bajsa
|
Dober večer! Vroče za po . Zala je bla dons prov tečna cel dan. Sej sploh ne vem kaj naj ji oblečem. A ve mate zdej k je tkole vroče že vse bodije s kratkimi? Sva šle okol pol 4 mal vn pod trto sedet, pa frajerki ni pasal in sem mogla njo pa še psa samo vlečt na sprehod. Valda Zali se je pasal vozit, lepo je mela senčko, Dona je laufala kt ubrisana, jst sm pa na soncu švicala kt norc . No sej to je kr fajn, ker zgleda da se pa tale maščoba res topi. Mam še 6 kg za zgubit do teže pred porodom, pol pa upam, da jih gre še 10 dol. Sanje pobožnega . Mi smo začel pa zdej počas delat stanovanje. Mater je blo treba najprej vso šaro dol zvleč. Sm mislna da mi bojo roko odpadle. Drug teden pa pridejo majstri in upam, da do konec tedna frčada stoji pokrita. Upam, da nas ne bo vreme zaj . Mava željo bit ko pridem septembra iz morja že notr. Upam da nam rata! Mi je Itata rekla da se dobite, pa mi je res prav žal, ker nisem mogla pridet, sam sem pač delala ko zamorc, ko ste ve čvekale in pivo pile ( tok sem uspela prebrat nek vmes ) Men se zdi da je men začel zmankovat mleka in zdej sem čist adijo, kr . Dobr da sem mela mal še v skrinji od včeri. Sm Zalo podojila iz obeh, pol je pa še 90 ml pojedla, pa prejle pred spanjem tud, najprej obe zize, pol pa še 60 ml po flaški, ta je bil pa kr AM. Sm si skuhala sezamov napitek, upam, da bo kej pomagu. Tko da dragi Dolenjka in Pina, jst bi res vajin recept, ga tud plačam, sam da bo moja miška lahko še pr men mleko pila. Sm res že obupal . Zdej pa morem spat, mam zutri ob 7 zobarja, pa morem pol že ob 5.30 vstat, da se bova do cajta zrihtale. Bamby čestitam za obletnico! Februarka Larisa je pa res že cela punca ratala, sej je spomnim iz Qulandije, je bla tko micena. Je prava lepotička! No zdej pa še par slikic pripopam, pol pa res grem pančat. Sladke sanje!