MetiLu
|
Evo, mi smo ob 12. ih prišli nazaj, skuhani pa sem mela tamalga res v tankem bodiju in tankih žabicah (takih, da se skozi vidi ), pa je revež bil čist moker bo res treba ob 8.00 zjutraj ven hodit No, midva bova šla definitivno zvečer ven, tako kot včeraj... Zdele se hladiva v stanovanju na 25°C Je bilo pa tamalmu tako vroče, da sploh lačen ni bil, je oreng jedu nazadnje ob sedmih zjutraj, pa preden smo šli (okol desetih) je zizo sam obliznil, pa se šele zdele namalcal Buči, bi bilo res fajn da se dobite zjutraj, ker tale vročina je katastrofa, zdele je zunaj 31, 5 °C samo naju jutri žal ne bo, ker imamo ob desetih nevrologa pol pa vas ziher ne bo več tam ... Je pa varianta, da se dobimo kasnej popoldan, npr. okol petih, šestih, ko je vsaj približno za živet, pa se temperatura spušča, ne dviga. Je pa res, da imate takrat ve dedce pa starejše otroke doma, pa tud ne morte pridt Ah, sej se bomo še kdaj dobile, ne? Zdele grem na eno aktivio, pol pa cunje obesit, se bojo vsaj fajn posušile zunaj ... Pa k frizerju naju grem naročit za petek, ker se mi že meša od teh špagetov na glavi ...