|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
27.5.2008 8:39:09   
misar
dobro jutro

mi zdaj dopoldanski dremež tolčemo...ups se popravljam, dremamo in kakamo user posted image user posted image user posted image user posted image

spi pa ponoči kot divja. danes je zaspala ob 21:00h do 1:00 pa pol vse do 7:00h zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa zvečer šel spet moj v akcijo z uspavanjem, ker jaz se neki za faks matram...se je tamala začela tako dret, kot da bi jo s kože dajali...sem jaz rabila 20 min, da se je pomirila in še pol ure da sem jo uspavala. ni hotla zaspat pri njemuser posted image user posted image user posted image a je možno, da se je toliko navadila zaspat v moji bližini??user posted image

pina sem videla, da se tud tvoja princeska na hrbet prevali. je bamby komentirala, da je to že ful hitro. mi se že en mesec prevalimo na hrbet iz trebuha, je zadnjič tud pediatrinji pokazala kaj zna user posted image user posted image user posted image kravice pa pasemo menda že od štarta. od skoz ma močne hrbtne mišice, zato smo pa toliko v začetku imel švoh prsne in trebušne mišice, smo morali kar orenk handling izvajat, ker ima ta ekstenzijski vzorec, ki pa je na srečo zdaj že v redu. nas je pediatrinja prav pohvalila.user posted image user posted image user posted image

se pa že ful veselim jutrišnjega srečanja z vami, ziher bomo dež naredile. bo vsepovsod lepo, nad kavalom pa en velik oblak iz katerega bo toča padala user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.5.2008 8:39:55   
mala_pikica
Evo, dobro jutro še od mene!

Jaz pa samo kavo pijem, me je celo noč ščipalo po trebuhu. Sem jedla marelice in topli hruh. Zdaj pa tamala zrihtam, pa gremo na teraso. Mi imamo pa v nedeljo krst, pa imam še ogromno stvari za porihtati, pa se mi sploh ne da po trgovinah letati v takšni vročini.
Koliko pa ste imele povabljenih na krstu? Nas bo približno 30, bomo pa imeli po krstu piknik pri nas. Upam samo, da bo lepo vreme, ker drugače jih pa res nimam kam dati.Lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.5.2008 8:47:52   
dolenjka
JUtro user posted image

Evo nas izza vas user posted image

Mi smo se zbudili ob 3.45 popapcali in spali do 7h, pol smo se a vsi 3je mal mečkali in pol sva jo spat vrgla in se ni nič upirala user posted image  user posted image  user posted image  Tko da zdaj panča, mi2 pa kavo pijeva in pol gremo malo na luft user posted image
Če bo šlo pa tko naprej bom mogla pa mal v šoping, ker mamo premal kratkih rokavov, bodyi brez rokavov so nam pa mal premajhni ratal user posted image  user posted image  user posted image  Toje verjetn zato ker preveč spimo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.5.2008 8:53:15   
pina-1
ooo dolenjka pa si le prilezla iz brloga.user posted image  se vidi da je možek doma. bravouser posted image user posted image .
a misliš da bomo tudi mi zrasli, ker spimo že od 20:30. Samo en postanek smo meli ob 4:30.

danes bo ana odprla sezono kiklicuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.5.2008 9:05:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ooo dolenjka pa si le prilezla iz brloga.user posted image  se vidi da je možek doma. bravouser posted image user posted image .
a misliš da bomo tudi mi zrasli, ker spimo že od 20:30. Samo en postanek smo meli ob 4:30.

danes bo ana odprla sezono kiklicuser posted image user posted image

Tara jo je v soboto, ko je imela mini RD user posted image

zdele sva majstre za škarpo sterala v 3 PM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.5.2008 9:05:48   
tuna
Ojla!

Končno vas malo preberem. Sem cele dneve sama z obema - Anja noče popoldne nič spat pa imam obe na glavi po vrtcu... Nina ves čas hoče, da se z njo igram... Včasih se mi zdi, da samo na uro gledam, kdaj bo 9, ko že obe spita, da jaz samo še dol padem.... zvečer pa tudi na net ne morem.... itak še ne spimo, 2-3 krat na noč je pri nas še vedno rutina...
No, se že bolje počutim, ko malo zajamram.... no, mi že ni več tako hudo...
Zdele čakam, da se zbudi in greva ven, ker še ni prevročeuser posted image

Mala pikica, pri nas smo imel na krstu 20 ljudi, samo brate in sestre z družinami in babice in dedke. Držim pesti za dobro vreme!
Mary Lou, lahko se dobimo v slaščičarni pod ta novimi bloki. Sem bila včeraj okrog 11h tam, pa je bila še fajn senca, kar malo prehladno za kratke rokave. Prav fajn se je bilo dobit zadnjič z vozičkaricami. Moramo ponovit.
Bamby, bravo za Anajo!

Berem, da se jutri dobite v LJ. Koliko se vas pa dobi? Mogoče pa tud medve prideva. Sorry, me že nekaj časa ni bilo na netu...

LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.5.2008 9:06:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

zdele sva majstre za škarpo sterala v 3 PM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zakaj pa?user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.5.2008 9:07:55   
larisa
Jutro user posted image ,

evo tudi nas naspane in vesele. Spali do 4.15 in potem do 8.15. Sedaj smo popapali zizike in se na podlogi igramo. user posted image  
Danes ob 13h pa imamo pediatra in prvo pikico. Sem bla do danes čist kul, zdej sem pa kr malo živčnauser posted image user posted image user posted image . Ne morš verjet, kolk misliš, da si na izi pa na kul, dokler nimaš user posted image , pol se pa vse spremeni, pa te je strah tega da bo on pikico dobil user posted image

No jaz pa ne vem če bomo šli kej ven, k bi si mogla laske oprat za vas, da se me jutr ne ustrašte s špageti na glavi user posted image , men pa to fullll cajta vzame k mam tok las user posted image , pol bo pa druga papica, pol pa zdravnik.
Sej bom pa tle mal strašila vmes user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.5.2008 9:14:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

zakaj pa?user posted image

a še vedno vam delajo'?????? user posted image user posted image  prav sta nardila!!!!! pa še tak proračun za kozlat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.5.2008 9:20:50   
pina-1

čaki a še se ti tam okoli bajte muvajo?user posted image Dej povabi Pinota na kosilo pa bosta on in g. Dolenjc tole prej zaključla kot oni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.5.2008 9:34:27   
dolenjka

čaki a še se ti tam okoli bajte muvajo?user posted image Dej povabi Pinota na kosilo pa bosta on in g. Dolenjc tole prej zaključla kot oni. user posted image user posted image user posted image

Ja, včeraj so še nekaj popacali in danes naj bi dali zaključne kape gor, pa so frajerji prišli ob 7h, pospravili vse svoje stvari in šli, pol je pa gazda klical in rekel, da bi lahko čez 1 mesec še kape dal, ker se jih prej ne da dobit. Pa sem znorela, ker bi jih moral že zdavnaj naročit če se jih ne dobi user posted image  user posted image  user posted image  Zdele sem preverla in je 10 dni rok dobave user posted image  Tko da so dobili info, da če jutri do 3h ni končano jim ni treba več hodit in smo zaključli. Zdej morva sama to končat, lahko pa g. Pino pomaga če ima kaj volje in energije viška user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.5.2008 9:38:29   
pina-1

Tko da so dobili info, da če jutri do 3h ni končano jim ni treba več hodit in smo zaključli. Zdej morva sama to končat, lahko pa g. Pino pomaga če ima kaj volje in energije viška user posted image

PIno dela samo sam ali v družbi g. Dolenjca. Z temi tvojmi delavci ga ne meši.
Sicer pa se on hitro zmeni za eno hladno pivouser posted image user posted image user posted image  Aja pa ženske ne smemo bit zraven ko on dela..user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 27.5.2008 9:39:33 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.5.2008 9:48:58   
MetiLu
spet supernoč user posted image  zaspal ob 21.00, ob enih je dobil dudico, jedla sva ob treh, pa še to samo eno zizo, spala do sedmih, pojedel obe zize nabito polne in smo vsi skupaj dremali še do devetih user posted image  user posted image  user posted image

Zdele se pa previjemo, še enkrat papamo in gremo ven na špancir in kavico user posted image

Sem mojmu prejle rekla, da če bo tamal obdržal tale ritem,, da bomo še user posted image začel user posted image  bo treba mal nov ritem ufurat, če se bo kar odselu user posted image  user posted image  user posted image   Pa treba se bo zmenit, kdaj bomo Lojziko naštimal user posted image  user posted image  user posted image  Jest sem še brez prjatlce, menstre pa tud ni, tko da me ne bo kej prekmal presenetl user posted image

Ajde, grem tamalmu plenico zamenjat, da ne bo socialne poklicu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.5.2008 10:35:22   
Neni13
Dobro jutro,

midva tudi šibava ven, dokler še ni prevroče..
Danes se bomo kuhali...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.5.2008 11:00:53   
kati kati
dan,
midvasva tud na luftu, sem ga dala mal na balkon v voziček pa še nč ne protestirauser posted image user posted image user posted image ..drgač smo pa tud mi vredu spal...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.5.2008 11:02:14   
jencili
jutro,

ja, res dobro jutrouser posted image . No, zajtrk sem že celo uspela pojest, drugače sem se pa zbudila pred pol urceuser posted image

Tajson je ful fajn spal dons. Od 22-ih, do 4-ih in pol do 7-ih. No, tud takrat smo še zaspali do 9-ih, pol sta pa z atijem vstala, se previla, mamici pripravila zajtrk, aja prej še pospravila pol pa pršla se podojit in mamici sporočit, da jo na mizi čaka zajtrkuser posted image user posted image user posted image . Oh, ta moj user posted image , je tak srček, sam če to hočeuser posted image

No, zdej bomo šli pa mal na zrak, k je tko lep danuser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.5.2008 12:15:02   
Februarka08
Ojla,
za nami je spet 8 ur spanca user posted image , potem sva potegnili še malo čez 8, jedli ob 9h, šli ven in sedaj greva spet jest. Sva ble z kolegico vmes na kavici in je mala spila 100 ml čaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še nikol toliko. In to po 1 uri hranjenja. Res je bla zgleda žejna. Pa kar v kratkih rokavih sem jo mela, ker je pasje vroče zunaj.
Zdaj je pa že alarm, grem ji dat za jest...

Jencili, maš pa res cukra tvojega user posted image .user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.5.2008 12:48:25   
buči

buči kaj pa ti za enga hudiča štrajkaš RR?? a se odvajaš???

Ja, poskušam malo abstinirati! Baje zanemarjam moje 3 fante zaradi vas ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva že s sprehoda in šopinga, ki pa je bil zaradi servisa zelo švoh ... user posted image user posted image user posted image  Mi je prav fajn, da imam klimo vsaj v avtu, ga lepo shladim, potem pa greva šele noter. Zdaj pa spi še kar v lupinci. Jaz pa malo pospravim, potem pa po Aljaža.

A JUTRI DRŽI KAVAL? 10.00 ALI KAJ PREJ?jaZ BI SICER RAJE ŽE KAR OB 9.00, KER ČE BO TAKO TOPLO, KOT DANES, SE BOMO MORALE PO 12.00 SPAKIRAT DOMOV, KER NI DOBRO ZA NAŠEPIKCE, DA SE KUHAJO.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.5.2008 13:07:00   
MetiLu
Evo, mi smo ob 12. ih prišli nazaj, skuhani user posted image user posted image  pa sem mela tamalga res v tankem bodiju in tankih žabicah (takih, da se skozi vidi user posted image ), pa je revež bil čist moker user posted image  bo res treba ob 8.00 zjutraj ven hodit user posted image  No, midva bova šla definitivno zvečer ven, tako kot včeraj... Zdele se hladiva v stanovanju na 25°C user posted image  

Je bilo pa tamalmu tako vroče, da sploh lačen ni bil, je oreng jedu nazadnje ob sedmih zjutraj, pa preden smo šli (okol desetih) je zizo sam obliznil, pa se šele zdele namalcal user posted image

Buči, bi bilo res fajn da se dobite zjutraj, ker tale vročina je katastrofa, zdele je zunaj 31, 5 °C user posted image user posted image user posted image user posted image  samo naju jutri žal ne bo, ker imamo ob desetih nevrologa user posted image  user posted image  pol pa vas ziher ne bo več tam ...
Je pa varianta, da se dobimo kasnej popoldan, npr. okol petih, šestih, ko je vsaj približno za živet, pa se temperatura spušča, ne dviga. Je pa res, da imate takrat ve dedce pa starejše otroke doma, pa tud ne morte pridt user posted image  Ah, sej se bomo še kdaj dobile, ne? user posted image

Zdele grem na eno aktivio, pol pa cunje obesit, se bojo vsaj fajn posušile zunaj ...

Pa k frizerju naju grem naročit za petek, ker se mi že meša od teh špagetov na glavi ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.5.2008 13:34:12   
bamby
dolenjka, ne morem verjet, kaj pri vas majstri delajo user posted image user posted image user posted image . Ti bi že zdavnaj zaslužili brco v rit!

Anaja se je pa nocoj že ob 3.30 zbudila user posted image . Sem ji dala dudico, pa ni zalegla za dolgo, je bilo treba papice dat. Saj ni ne vem koliko pojedla, je pa vsaj spala naprej do pol osmih. Pa je dobila dudo in sva obe zaspali do 9h. Takrat sva se spet nekaj za jest matrali, pa kar ni šlo user posted image . Pa sem ji jaz poizkusila že prvo kašico dat (od Hippa riž z okusom breskve, ki sva jo od varne prihodnosti dobile) Je tako lepo odpirala usta in še lepo požirala zraven,da me je zelo presenetila. Je tega pojedla za 1-2 kavni žlički. Pol je pa malo čaja popila in še mleko naprej.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.5.2008 13:35:17   
ella79
midve sva tudi ob dvanajstih prišli notr, k je zuaj nevzdžno, no sej doma pa tudi ni dosti bolje user posted image se bom kar v avto preselila user posted image user posted image user posted image

pa ravno za jutri smo se zmenile k bo sploh najbolj vroče user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.5.2008 13:47:54   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Dejte prestavit, da še midva prideva user posted image  user posted image  user posted image  sam ne na petek, k se grem mal olepšat user posted image

Evo, končno ga je zmanjkalo v posteljici, se je 20 min z lunco (igračko) pregovarjal, pa je le zaspal. Jaz mu pa družbo delam, ker je v spalnici še najbolj hladno. Še dobr, da mam prenosnik user posted image

Grem zdele mal slikce pregledat, bom mogoče kakšno dodala user posted image  ne bi bilo slabo če mal diplomco pogledala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.5.2008 13:53:00   
ella79
jaz mam tudi v spalnici najbolj hladno, pa v kopalnici tudi user posted image sam sem vseeno kar lepo v dnevni na kavčku, zoja se z medoti pogovarja, pa bo pomoje počasi zaspančkala user posted image
jaz sploh ne vem, če se mi da jutri t malo tovorit v tej vročini user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.5.2008 13:53:00   
tuna
Bamby, bravo za hranjenje. Jaz bom tud te dni začela s kašicami. Sem bila ravno danes v Kolinski. Sem vzela Rice in Rice-Corn. Naša Anja že nori, ko jemo. Sem ji ta teden že med našo večerjo dajala čaj po žlički, da je bil mir.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.5.2008 13:54:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Dejte prestavit, da še midva prideva user posted image  user posted image  user posted image  sam ne na petek, k se grem mal olepšat user posted image

Evo, končno ga je zmanjkalo v posteljici, se je 20 min z lunco (igračko) pregovarjal, pa je le zaspal. Jaz mu pa družbo delam, ker je v spalnici še najbolj hladno. Še dobr, da mam prenosnik user posted image

Grem zdele mal slikce pregledat, bom mogoče kakšno dodala user posted image  ne bi bilo slabo če mal diplomco pogledala user posted image

jst bi bla tud za to, da bi prestavile, ker mamo jutri posvetovalnico ob 11.15 in ko bomo gotovi, vas verjetno ne bo več tamuser posted image
No sej, če pa ne jutri, se vama bova pa drugič pridružilauser posted image

Smo bli pa tud mi malo zunaj na sprehodu, pa je noro vroče. Sm tud jst Taja dala v kratke rokavčke i tanke hlačke, pa je bil še vseeno čist vroč.
Hvala bogu, živiva v pol kletnem stanovanju in mamo notri zakon 23Cuser posted image .

Popoldan gremo pa še v lj, pa se sproti dobimo še z mojo najboljšo prijateljco,  ma Niko staro 17 dniuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?