Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:11:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja.. črvive češnje za vas šparamo, da mi ne boš očitala da sem ti samo s sadjem postregla. super, naš ima rad mesnate zadevšne pol pa še malo počakite, ker sedaj je sem pa tam kaka črviva. ČEz kak dan bo pa sem pa tam kaka brez stanovalca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:12:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby no, bambyka se od vas za nocoj poslavlja. Lepo pančite vsi skupaj! nočko Lahko noč 1. IZDAJALKA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:14:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej! dej povej kje si to nabavla pa kolko € si za to odštela. TO le mora biti fajn kolk plačaš informacijo? uhh čaki da vidim kolko sem še kreditno sposbna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:15:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej! dej povej kje si to nabavla pa kolko € si za to odštela. TO le mora biti fajn kolk plačaš informacijo? uhh čaki da vidim kolko sem še kreditno sposbna ti lahko kakšen kredit zrihtam - imam veze
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:15:17
|
|
|
|
pina-1
|
evo 2. IZDAJALKA TUDI GRE, nažagana drva kidat. Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:16:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ti lahko kakšen kredit zrihtam - imam veze glej ki te za jezik držim. se bova jutri zmenle. grem zdej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:16:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, ounli for ju bejbi: http://www.clevamama.com/bathtime_eng.html Če rabiš pa povej! dej povej kje si to nabavla pa kolko € si za to odštela. TO le mora biti fajn kolk plačaš informacijo? uhh čaki da vidim kolko sem še kreditno sposbna Mah se mi smiliš, k imaš 2 otroka, ti bom kar povedala, da se greš lahko k Pinotu stiskat. Kupila sem jo v Bušiju (BTC), stane pa 25 EUR. Barve krem, roza ali modra. Zame osebno je zlata vredna in če me oropajo upam, da mi to brisačo pustijo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:25:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj, dones pa moj igralec leta po TV3 že ene petič gledam pearl harbour sam kaj k lih on pol umre ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:26:13
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Jaz pa si kruh pečem, pa imam malo časa viška. Čeprav bi lahko tudi kaj drugega delala, pa se mi ne da. Bamby sploh ne zamerim, ker sem res mislila, da je tvoji pupiki ime Anja . Sploh ne vem, kako sem spregledala, da je Anaja . No zdaj si bom pa zagotovo zapomnila. Pina, sem pokukala tvoj album, imaš pravi lepotički doma. Drugače pa smo mi kar veliko zunaj. Ponavadi grem dopodan na en daljši sprehod in kavico, ali do trgovine. Potem pa grem jaz kuhati, Lana se pa zunaj igra, Luka pa spi v vozičku. Popoldan pa smo ponavadi vsi skupaj zunaj. Smo se pa danes že kar v senci držali, ker je bilo ful vroče in soparno. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:29:48
|
|
|
|
jencili
|
Čer, evo, pa sem spet na tekočem Skratka, poroka je uspela, mi pa smo se počasi tudi sestavili že nazaj kot je treba Dons smo pa izkoristili sončka in vozičkali praktično cel dan Smo bli tud v štacuni in sm si kupla lubenico, pa sm jo zdej en ogromni kos pojedla. Dolenjka, moja je bla zih slajša Žalostna sem, ker vas v sredo ne bom mogla prit pogledat. Ob 11.15 mamo namreč posvetovalnico in prvo pikico Pa tko rada bi vas vidla, pa še štajerke vidim, da se bojo pridružile Si mi pa Ella s tem receptom nardila tak lušt, da sam hodim okol omare, pa gledam kaj bi sladkega pojedla. Pa k bi prov glih to...tko dobr se sliši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:31:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ti lahko kakšen kredit zrihtam - imam veze glej ki te za jezik držim. se bova jutri zmenle. grem zdej zmenjeno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:32:00
|
|
|
|
MetiLu
|
Babe, lahko noč! Mam občutek, da bo tamal dones mel spet fešto ponoč grem počivat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:40:27
|
|
|
|
jencili
|
punce, našla sem en link, k bo keri mogoče zanimiv...gre pa za jugo filme, k jih lahko gledate preko compa... http://www.domacifilmovi.net
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 22:56:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jencili- dober link Grem v mižule, upam, da bom zaspala kljub zobobolu. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 23:14:38
|
|
|
|
jencili
|
srečka nosečka - nočko. Ostale pa, kako vam rata? Jst se cel dan potepam, da izkoristim sončka, zvečer ko pa ne mroem bit več zunaj in gre moj spat, pa se posvetim vam. No, moj gre redko tok zgodi spat, ampak pustimo malenkosti Vi pa cel dan čvekate, zvečer pa nikjer nobene Očitno bom mogla drug ritem ubrat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 26.5.2008 23:39:50
|
|
|
|
Suzi*
|
sej jaz grem tud zdej pančat, samo malo sem vas prišla prečekirat. otroc spijo od desetih, oči pridno drva žaga, mami je pa umita in dišeča, pa komaj čakam posteljo, ker je sveeežaaaa in dišiii. mmm, bo danes luštno spat. sem pa prej oba skopala, pa še tamalga postrigla čist na kratko. je ful luškan zdej, ker je imel skor čupo za čopke delat, čeprov mi je pa pol ure tulu, ko sem ga strigla pa pol še umivala. ma ne vem, kokr da ga lasje bolijo. nč, grem v mižule. nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 6:37:17
|
|
|
|
Suzi*
|
niste resne. DOBROOOO JUTROOOOO!!!! kej tazga, da sem zadnja in prva.... jaz že zajtrkujem. danes čokolino. moška sem odpokala od doma, princeska še spi. danes je samo 1x jedla ob 4ih. pa še takrat je bolj polizala zizo. drugo mi bo pa glihkar razneslo. nč, grem na kak drug forum, tle je dolgčassss. zeeehhhh
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 7:40:51
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. evo me suzik jaz sem tudi že tu. Ta teden bo moj delal od 8 pa pelje on princesko št.1 v vrtec. Princes 2 pa spi. MOja noč je bila no ja malo boljša. Ana je spala do 4 in pol jedla in še sedaj spi. Mia pa je zopet mela šou in prišla ob 2 k nam v posteljo. Jaz sem tudi pri zajtrku. danes je na vrsti gres Suzik moja, kako ste pr vaši hiši... Zadnje dni, od obletnice dalje , nekaj štrajkaš z RR. No kako kaj prijatelca? se je obnesla.... grem si glavo umit, ker ana še spi, ob 12:30 mava pa alergologa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:07:21
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla, jutrček pinči. štrajkam pa zato, ker občasno moža srečam zvečer, pa vsaj takrat par besed spregovoriva, čez dan smo pa v pokretu. prjatelca pa še kar nagaja....še kar mi packa. no, vsaj krvavim ne več. pa tvoja frendica, je ok?? pa jajčnik še boli??? dobr opravte pri alergologu, naj ne bo nič alergij! mi imamo pa jutri posvetovalnico in dobimo 1. pikico. me zanima kolk je zrasla in se zredila. nč, grem še nekej pojest, sem spet lačna.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:11:45
|
|
|
|
pina-1
|
suzi moji jajčniki so še vedno v k****. ŠE vedno me desni sem pa tam tako zašpiči da me kar možgai zabolijo mi bomo sedaj čez dan bolj v hiši. samo zjutraj in zvečer bomo nosove ven pomolili, ker je pasje vroče. Komi čakam, da bomo lahko šli na morje, ker bo potem laže prenašat to vročino
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:14:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Komi čakam, da bomo lahko šli na morje, ker bo potem laže prenašat to vročino pa, sej STE na morju.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:17:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Komi čakam, da bomo lahko šli na morje, ker bo potem laže prenašat to vročino pa, sej STE na morju. na PLAŽO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:23:57
|
|
|
|
buči
|
dobro jutro! Samo da vas pozdravim , grem že ven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:29:39
|
|
|
|
pina-1
|
buči kaj pa ti za enga hudiča štrajkaš RR?? a se odvajaš???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 27.5.2008 8:35:39
|
|
|
|
Janey
|
jutro samo rečem zdravo, ker sem že na pol v šuhih in šibam. lep dan vam želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?