|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
27.5.2008 21:25:17   
dolenjka
Čer user posted image

Tole je pa hudo vroče poletje, kolk časa bo pa trajal, do sredine julija user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa je zdej to za en bojkot za jutri user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej vroče je v bistvu povsod, a ni tam v Kavalu senčka user posted image  Jaz sem si pa ful čveka želela in že 14 dni živim samo za to sredo user posted image  Je pa res, da se mi ob 8h ravno 1. obrnemo (predvsem carica)  in bi mi v prvo dogovorjena ura (10.00 ali 10.30) še najbolj odgovarjala user posted image

Vsak dan več izdajalk user posted image   Ella user posted image , Buči grofica user posted image  Marička žlahtnca moja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.5.2008 21:30:33   
mary_lou
Ja zlahtnca moja mi ob desetih komi ucke odpremo, pa jutr bo peklenska vrocina tko da bova kr v zavetju stanovanja na varnih 20 stopinjah je se najbl lustno.  

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.5.2008 21:41:57   
ella79
dolenjka jaz sem čist naštelana da prideva user posted image a vidve bosta user posted image ob desetih je čist ok ura, se bova potrudli da bova čim prej, sej kakih akademskih 15 si upam da lahko privoščiva user posted image
vaša zagotovo spi user posted image naša pa kar še neki gleda user posted image se vidi da spa prej preveč spali, mah bo že zaspala, sam da ne joka, je tiho ko miška user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.5.2008 21:42:57   
ella79
a zdej ni nič več večernih čvekov user posted image
bom pa samogovore imela user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.5.2008 21:45:04   
ella79
naša ima že najboljšega prijatelja user posted image palček desne roke, no pa tudi leve je OK user posted image zdej ji ga konstantno vn vlečem, k tole se mi pa ne zdi več spoznavanje rokic user posted image se tok potolaži z njim in hitro zaspi, sej potem ga sama vn da, sam men ni včeš da ga sploh po ustih vlači. A je prav, da jo že sedaj probam odvadit tega user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.5.2008 21:48:18   
ella79
zdej je že skoraj v palčkovi deželi z palčkom v ustih user posted image ji ga skoz hodim vn dajat, pa didico notr. Sej pomoje če bi ji ga pustila, bi že zdavnaj spala user posted image to pa mava borbe danes user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.5.2008 21:48:30   
misar
kaj zdaj? jaz sem že vsemu sorodstvu najavila in sosedom, da jutri grem pa v lj z babami klepetat. jaz bi res šla. dajte no..ob desetih je čist cool ura..no še kera pride?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.5.2008 21:50:07   
pina-1
čer.

jaz sem čisto fuč. Me boli uho, grlo in GLAVA. Ta sploh še ni popustila danes. Tako da sem zdej spila eno tableto, grem zobe umit in spat.
Mia že spi ani se pa full dogajauser posted image

Glede srečanja vam ne znam povedat. Res je napovedano full vroče. Če se dobite vam ćelim da se imate čim lepše in da NE ogovarjate nas ki bomo domauser posted image user posted image . Če pa srečanje prestavljate pa ga dejte enkrat po 15, ko bojo tudi dinarčki nakazani, da pridemo še mi pa malo v šoping zavijemo spotomauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
27.5.2008 21:51:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

kaj zdaj? jaz sem že vsemu sorodstvu najavila in sosedom, da jutri grem pa v lj z babami klepetat. jaz bi res šla. dajte no..ob desetih je čist cool ura..no še kera pride?

midve z dolenjko in svojima princeskama prideva user posted image user posted image
zdej ne vem, a sem jaz prej preveč pojamrala, da smo se zmenile na nabolj vroči dan, pa da zdej neki prestavljamo... mah sej ni važno, zjuraj se spravt od doma še ni tak problem, k pa domov prideš pa itak sam pod tuš

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
27.5.2008 21:52:53   
misar
ella maš zs...odgovori prosim

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.5.2008 21:53:29   
larisa
user posted image user posted image user posted image user posted image  prekl*** net. Me zeza u glavo. Dejte se zment pa napište en post z debelimi črkami al boste jutri al ne, da ko zjutri vstanem najdem med kolobocijo čvekanja, če se dobimo al ne?!
Pa me tud strašite s to vročino, da sploh več ne vem kaj je prov pa kaj ne user posted image  Če seboste zmenile, pa če bo vse kot je treba, sem jaz ob 10h tam!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.5.2008 21:53:39   
misar
ups, nimaš ga, ker mi noče odpret user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.5.2008 21:54:34   
misar
jaz sem za, da se dobimo, definitivno, pa dajte no, da ne bom iz CE zastonj hodila.pa tako sem si vse fajn organizirala

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.5.2008 21:55:02   
ella79
pina pejt počivat, k tuki danes očitno res ne boš velik zamudila user posted image pa naj tale tablet fajn prime. Se bomo potem po 15. zagotovo spet kej zmenile, a je kje problem user posted image  user posted image user posted image
no pa sem jaz zmagala, zaspala brez dudice in brez palca user posted image očitno da bom mogla sedaj res te rokice vn vlečt user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.5.2008 21:57:54   
misar
v glavnem sem ti hotla napisat, da če lahko izmenjava tel. cifri, da se v slučaju, če se moja malenkost izgubi al pa če srečanje odpade, da se mal obveščamo. a može. moja cifra je 031 357 571...lahko zvem še tvojo?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.5.2008 21:59:27   
ella79
JUTRI 28.5. OB 10:00 V KAVALU ZMENEK FEBRUARČIC !!!!!
obvezna oprema: podmladek, dobra volja...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.5.2008 22:01:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

v glavnem sem ti hotla napisat, da če lahko izmenjava tel. cifri, da se v slučaju, če se moja malenkost izgubi al pa če srečanje odpade, da se mal obveščamo. a može. moja cifra je 031 357 571...lahko zvem še tvojo?

sem shranila, mojo maš na ZS

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.5.2008 22:03:00   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  pa bomo me jutri mal ohladitve naštimale user posted image  user posted image  user posted image

Samo 1 ?: Kaj jim boste oblekle? Predvsem kolk???? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.5.2008 22:04:54   
ella79
ooo dolenjka, sem te že pri smetarčkih iskala user posted image user posted image user posted image
jaz ji bom dala ene poletne hlačke, za bodi pa še ne vem al dolg al kratek rokav user posted image pomoje kar kratek, pa čez majčko, če bo v senci hladno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.5.2008 22:05:19   
misar
jaz mam namen mojo princess oblečt sam v kiklco. sem jo danes imela v bodiju kratek rokav + tanke hlačke brez nogavičk, pa je bilo skor preveč user posted image ...tako, da jutri jo manj oblečem... jaz pa obožujem vročino, ne vem kaj vsi tko jamrajo. pa tud naša princess ni nič jamrala, tko da mislim,da je kar en mal po meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.5.2008 22:09:41   
dolenjka
Jaz razmišljam, da je sploh v body ne bi dala, ampak samo majčko s kratkimi rokavi in hlačke (bi majčko pač notri zataknila user posted image )  al pa hlačke na naramnice in mikico user posted image

Ella, sem te tut jaz na deponiji iskala ja user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.5.2008 22:11:06   
dolenjka
MIsar, kiklco pa samo pleničko al tut body kratek rokav user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.5.2008 22:12:31   
ella79
pri nas sezono kiklic še nismo odprli user posted image ja no sej al pa majčko in hlačke, pomoje bom kar take 3/4 dala user posted image madona včasih sem komplicirala zase, kaj bom oblekla, sedaj pa za zojo. Sebe mam pa v minutki 'zrihtano' user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.5.2008 22:14:23   
mlavla
a mi katera zna odgovorit na zastavljeno vprašanje?
sem vsa na trnih in čakam vaše odgovore...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.5.2008 22:15:40   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

MIsar, kiklco pa samo pleničko al tut body kratek rokav user posted image

ja to tud jaz razmišljam...a čem dat še body. ja veš kaj. dala ji bom body kratek rokav spodaj, če bo pa preveč jo bom pa slekla.  tako bom naredila. za hlačke in body je bilo pa danes skor mal preveč. samglede na to, da bomo v senci ni panike. tle v celju je bilo baje 32 °C pa je bilo v parku čist prijetno, tako, da ne vem kaj se tako komplicira okoli vročine...kaj bomo pa celo poletje notri..nak, jaz že neuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?