Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo mene redi za ekšn Najprej Lilchy zate in tvojega Lukca, pa seveda vse tvoje! Me smo tu in to veš, kadarkoli Ja, naša Sayuri je v 30. tednu, jo mam stalno pod kontrolo, že cel teden čekiram kaj počne pri mojih prijateljicah v PO, da ne bo v zgornji štuk ušla prehitro Meti, upam, da že mirno spiš in se naspiš Pinči, za Ano Upam, da ni od cepiva, samo imam jaz občutek, da se mi naslednji teden ne bomo cepili. Bom rajš še mal preštudirala stvar, ker poti nazaj pol ne bo Buči, če te že glih zanima zakaj sem manjkala je blo pa tko, da smo bili na sončku in vitamin D nabirali do 20h, pol pa v banjo, pa en foto sešn smo mel, pa zizilend in flaška (spila še 100 ml po flaši ) in spavanac. Zdej je šel pa moj na en žur na hrib, jaz sem pa stuširana in redi sam za vas
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meni je kar slabo, zgleda, da sem nakaj (beri veliko) Laninih slik prekopirala z novimi. Torej zgubila sem njene slike. F... SEm nase jezna kot . Ella- ti si nek stručko za PC - a se da kako te slike nazaj potegnit, če se še morda kje v "ozadju" skrivajo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ja pismo, ko sem pa po dolgem času jest zvečer tle gor, pa vse nekam mrknete pomoje vse BB gledajo al pa so pri januarčicah
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Buči, ti nisi resna glede česa?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:42:48
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, sem te pogrešala!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:44:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Ej, sem mal pr januarkah posmetila zdele, si prav nisem mogla pomagat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:46:03
|
|
|
|
Intruder24
|
Čer, IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Ej, sem mal pr januarkah posmetila zdele, si prav nisem mogla pomagat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:46:28
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Vsak večer po RR-ju!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:46:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka meni je kar slabo, zgleda, da sem nakaj (beri veliko) Laninih slik prekopirala z novimi. Torej zgubila sem njene slike. F... SEm nase jezna kot . Ella- ti si nek stručko za PC - a se da kako te slike nazaj potegnit, če se še morda kje v "ozadju" skrivajo? a to si jih na CD čez prepisala žal je edina varianta, če maš kje kopijo na disku al pa še v fotkiču jaz mam vse 3x shanjeno na disku, na CD-ju in še arhivsko potem na DVD-ju. Sem ravno en teden nazaj vse to naredila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:48:38
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Vsak večer po RR-ju! Buči, ti nisi resna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:49:40
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka meni je kar slabo, zgleda, da sem nakaj (beri veliko) Laninih slik prekopirala z novimi. Torej zgubila sem njene slike. F... SEm nase jezna kot . Ella- ti si nek stručko za PC - a se da kako te slike nazaj potegnit, če se še morda kje v "ozadju" skrivajo? a to si jih na CD čez prepisala žal je edina varianta, če maš kje kopijo na disku al pa še v fotkiču jaz mam vse 3x shanjeno na disku, na CD-ju in še arhivsko potem na DVD-ju. Sem ravno en teden nazaj vse to naredila moj mlekarnar je na to foro zaj******* slike iz porodne sobe! PA že tako jih od Aljaža nimam, ker so ga ven poslali, pa niso mi dali Aljaža na prsa, tukaj sem pa Imela Tilna še na popkovini pri meni ... Se mi je skoraj strgalo, ko mi je povedal!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:50:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Vsak večer po RR-ju! Buči, ti nisi resna A to si šele zdej pogruntala?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:50:27
|
|
|
|
buči
|
Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:51:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka meni je kar slabo, zgleda, da sem nakaj (beri veliko) Laninih slik prekopirala z novimi. Torej zgubila sem njene slike. F... SEm nase jezna kot . Ella- ti si nek stručko za PC - a se da kako te slike nazaj potegnit, če se še morda kje v "ozadju" skrivajo? a to si jih na CD čez prepisala žal je edina varianta, če maš kje kopijo na disku al pa še v fotkiču jaz mam vse 3x shanjeno na disku, na CD-ju in še arhivsko potem na DVD-ju. Sem ravno en teden nazaj vse to naredila moj mlekarnar je na to foro zaj******* slike iz porodne sobe! PA že tako jih od Aljaža nimam, ker so ga ven poslali, pa niso mi dali Aljaža na prsa, tukaj sem pa Imela Tilna še na popkovini pri meni ... Se mi je skoraj strgalo, ko mi je povedal! to bi se pa men tudi jaz bi ga kar rodit poslala, pa bi vidu, da take slikce je pa treba zelo čuvat a razvit jih nisi nič dala?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:51:23
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, saj ti si pa itak ista kot jaz, zato pa sva tako dober par!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:51:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, sem te pogrešala! Me veseli! A to pomen da hodva? Vsak večer po RR-ju! Buči, ti nisi resna A to si šele zdej pogruntala? to je meti prej pogruntala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:52:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:53:41
|
|
|
|
pina-1
|
meti jaz sem tudi še tle..prov dolgo ne bom. No takis o palni, kaj bo pa pol s tega. Ej dolenjka, dej vrži ti meni na ZS recept tvojih maffinov. Neki bom pekla jutri. A ti si na vezi s sayuri? če si jo lepo pozdravi v imenu vseh nas. PA dej zabičaj njnima dvema da še niamta odpustnice..Saj to obvladaš ne Buči, evo tvoja grajska kuharca ma en super recept, za eno pecivo ki nima veliko kalorij je pa super fino. Točnih količin sedaj ne vem na pamet. Nardiš iz pirine moke biskvit pa noter daš na kocke narezane hruške... Ej zadeva je fulllll bomba pa nič sladka in sočna.. Če te zanima ti jutri dam recept.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:54:05
|
|
|
|
buči
|
ella, pri nas se slike zlovdajo na PC, potem se pa na fotoaparatu vse takoj zbriše, ker več kot 600 slik v najboljši kvaliteti bomo pa sigirno drug dan posneli, a ne, pa mora bit memo kartica vedno prazna, ja itak, da omn nič ne slika, da sem jaz z aljažem ene 10x v 4 letih slikana, zdaj se pa kar sama slikava s tilnom, sicer se mal odbijeva, ampak imam vsaj kakšno sliko. Pa na PC ju tudi vse takoj zbriše. Ja dobro, da vsaj mene ne zredira! Pol bi vsaj bila pič** s pol manj kilami!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:54:38
|
|
|
|
dolenjka
|
kirih muflnov?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:54:40
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:54:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:55:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april a res? si ziher?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:55:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Sej, če bi vedela, kdaj sem rojena, bi vedele, da ne morem biti resna! Ziher ne na 1. november ne, 1. april To pa ni fajn, k pol sam 1x darilo dobiš, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:56:07
|
|
|
|
buči
|
pina, a se tebi zdi, da mene moti, če je kaj več kalorij v pecivu. PA jaz ga ne jem, ker bi štela kalorije, ampak zato, ker mi je nekaj dobro!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?