|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 19:05:24   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mene zanima kakšne čaje svojim dajete user posted image jaz sem naši včeraj v BC kupila hippov z okusom maline in šipka ,je  pa, po dopolnjenem 4. mesecu , no sj naša je že blizu user posted image  user posted image

Pa ga mara pit? Naša ne mara kamilic, ne Hipovega čaja, ne vode, ...user posted image  Pa bi tako želela, da še kaj druga zraven mleka spije. Predvsem, ko se bližajo vroči dnevi.

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 23.5.2008 19:06:17 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.5.2008 19:09:18   
Februarka08
Čer.
Vidim, da spet nabirate strani. user posted image Mi smo bli v šopingu, sem kupila Larisi za v avto tist k se da na sedež in je gor ogledalo, da jo vidiš če voziš avto, ona se bo pa tud zamotila s tisto žabo... še malo zraste, bo pa lahko z nogicami brcala da se bojo ribice premikale.user posted image Je že zdej čist navdušena, sem obesla na kuhinjski stol.user posted image
Lilchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega sinčka, čeprav vem, da ti s tem ne morem nič pomagat. Velikokrat mislim na vaju.
Meti user posted image za nakup AC.
A imate ostale tud AC? MIslim, večinoma? Jaz sem takrat tud ful mislila, da ga bom kupila, pa sva rekla, če bo user posted image prej rojen/a, bova kupla drgač pa ne. Zdej pa ne vem....user posted image

Zdaj grem pa nekaj povečerjat, pol gremo čofat in pred tv. Za lahko noč vas pa tud pridem še pozdravt.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.5.2008 19:09:35   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša šefica spi že 3,5 ur user posted image le kaj jo je tok zdelal user posted image

ella - a bi ti malo Zojo pustila, da se z Lano druži? user posted image
Naša piška spi samo po pol urce ene 3x na dan, potem pa je pripravljena za novo akcijo. Premalo, da bi lahko jaz kaj pametnega postorila ali se na kavč poknila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.5.2008 19:26:33   
itata
čer,
sem dobila za rito nelp cinkovo mazilo... pa da vidimo...
skopani smo že, zdej se dojimo, pa da vidimo kako in kaj se bo danes ponoči odvijalouser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.5.2008 19:27:40   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ve januarke ste pa abonma pri nas vzele al kako? user posted image

dauser posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.5.2008 19:32:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša šefica spi že 3,5 ur user posted image le kaj jo je tok zdelal user posted image

ella - a bi ti malo Zojo pustila, da se z Lano druži? user posted image
Naša piška spi samo po pol urce ene 3x na dan, potem pa je pripravljena za novo akcijo. Premalo, da bi lahko jaz kaj pametnega postorila ali se na kavč poknila. user posted image

z lahkoto user posted image user posted image user posted image naša se zelo rada druži z februarčki user posted image user posted image user posted image
sej da tokle spi se res bolj redko zgodi, po navadi za kako 1-2 dvakrat na dan user posted image če smo pa na terenu, pa zna mal več potegnt user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.5.2008 19:35:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

katero vrsto pa naš user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
23.5.2008 19:48:26   
mary_lou
Kaj nej nardim da bo jedu jest sm cist napsihirana ze zdele ej, pa zivcna pa fak no

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.5.2008 19:49:33   
lillchy123
Larisa, zadeva je taka, da so že v P ugotovili, da ni odziva, pa so rekli, da naj se ne sekiramo, da je to pri dostih otrocih in da je verjetno vse ok. Na ponovni test smo čakali 3 mesece, vmes pa je moja mami (medicinska sestra, delala z dojenčki) Lukca preverjala in me sproti pripravljala na to, da ne sliši. No, 5.5. so njene domneve potrdili. Povedali so nama le, da glede na to, da je še vedno obojestransko neodziven in da se zdravnici zdi, da se na zvoke ne odziva, razen mogoče na tiste med 90 in 100 db, nekaj narobe, ampak po eni preiskavi kaj več ne morejo povedat. In so naju poslali na naslednjo preiskavo(APMD), konec junija. Si lahko predstavljaš, kako sva se počutila. K sreči je sestrična uredila, da sva dobila datum že 9.maja. Sicer sva 2 tedna potem čakala na izvide, ki pa niso dobri. Na izvidu piše samo, da vala N5 ne detektirajo niti pri maksimalni jakosti draženja 100db in da so odkrili znake obojestranske težke okvare sluha.
To je vse kar veva. Ne veva ali sploh kaj sliši, ali mu lahko pomagajo z aparatki, z operacijo... Skratka ne veva nič. 27.maja sva naročena na ORL in upava, da bova sploh kaj zvedela.
Ko sem se peljala k mamici sem razmišljala, da sem si, ko sem bila mlajša, vedno želela spremeniti svet na bolje. Mogoče ...?

zakaj ne morem dati slik v album?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.5.2008 19:56:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

A tu si jest te pa iščemuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.5.2008 19:57:26   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kaj nej nardim da bo jedu jest sm cist napsihirana ze zdele ej, pa zivcna pa fak no

Sej bo sam umiri seuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.5.2008 20:01:20   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Larisa, zadeva je taka, da so že v P ugotovili, da ni odziva, pa so rekli, da naj se ne sekiramo, da je to pri dostih otrocih in da je verjetno vse ok. Na ponovni test smo čakali 3 mesece, vmes pa je moja mami (medicinska sestra, delala z dojenčki) Lukca preverjala in me sproti pripravljala na to, da ne sliši. No, 5.5. so njene domneve potrdili. Povedali so nama le, da glede na to, da je še vedno obojestransko neodziven in da se zdravnici zdi, da se na zvoke ne odziva, razen mogoče na tiste med 90 in 100 db, nekaj narobe, ampak po eni preiskavi kaj več ne morejo povedat. In so naju poslali na naslednjo preiskavo(APMD), konec junija. Si lahko predstavljaš, kako sva se počutila. K sreči je sestrična uredila, da sva dobila datum že 9.maja. Sicer sva 2 tedna potem čakala na izvide, ki pa niso dobri. Na izvidu piše samo, da vala N5 ne detektirajo niti pri maksimalni jakosti draženja 100db in da so odkrili znake obojestranske težke okvare sluha.
To je vse kar veva. Ne veva ali sploh kaj sliši, ali mu lahko pomagajo z aparatki, z operacijo... Skratka ne veva nič. 27.maja sva naročena na ORL in upava, da bova sploh kaj zvedela.
Ko sem se peljala k mamici sem razmišljala, da sem si, ko sem bila mlajša, vedno želela spremeniti svet na bolje. Mogoče ...?

zakaj ne morem dati slik v album?

Ojoj me je kar pretreslo.Upam da se bo dalo kaj zrihtat da bo mali sonček slišaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.5.2008 20:06:48   
mary_lou

mene zanima kakšne čaje svojim dajete user posted image jaz sem naši včeraj v BC kupila hippov z okusom maline in šipka ,je  pa, po dopolnjenem 4. mesecu , no sj naša je že blizu user posted image  user posted image

Pa ga mara pit? Naša ne mara kamilic, ne Hipovega čaja, ne vode, ...user posted image  Pa bi tako želela, da še kaj druga zraven mleka spije. Predvsem, ko se bližajo vroči dnevi.

SRECKA NOSECKA nas Tai popije vsaj pol litra caja na dan no sej zato pa ni prostora za mlekca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.5.2008 20:08:34   
mary_lou
Dajem mu pa vsak dan kej druzga enkrat namesam lipo pa meliso, drugic janez pa kumino, tretjic komarcek, pol kamilice pa meliso, sipek tud ja pa malino sicer se ni 4 mesce ampak mu je ta se zelo vsec

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.5.2008 20:14:24   
srečka nosečka

Dajem mu pa vsak dan kej druzga enkrat namesam lipo pa meliso, drugic janez pa kumino, tretjic komarcek, pol kamilice pa meliso, sipek tud ja pa malino sicer se ni 4 mesce ampak mu je ta se zelo vsec

No, pozabila sem povedat, da Lana pije vodo samo iz čebrička, ko jo kopam. user posted image   user posted image user posted image user posted image     Drugače pa ni šanse, pa ji ponujam vsak dan.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.5.2008 20:20:12   
ella79

SRECKA NOSECKA nas Tai popije vsaj pol litra caja na dan no sej zato pa ni prostora za mlekca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa mu ponudiš tok čaja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.5.2008 20:30:14   
mary_lou
Ja a nej mu ga odrecem ce ga pa rad pije? sej je nesladkan in tud normalno papa razen dons k ne vem kva ga je picl? 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
23.5.2008 20:31:34   
mary_lou
No pred enim mescem je tud mel en tak dan sm takrat misla da je zarad cucla ampak ocitno se je odlocu da bo mel en postni dan na mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
23.5.2008 20:39:00   
ella79
eh potem se pa ne sekirat, k je itak Tai pravi fant, pa ves zadovoljen user posted image
jaz sem danes skoz neki lačna user posted image sam študiram kaj naj še v usta nesem user posted image user posted image pomoje si grem kar en puding še skuhat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
23.5.2008 20:44:57   
mary_lou
Sm zdele vidla da je nasa sayuri preventivno v porodniscnici do 34. tedna in je dobila tudi injekcijo za razvoj pljuck tko da user posted image se za njo in njena user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
23.5.2008 20:44:57   
bamby
lilči, kaj naj rečem ob tem, kar si povedala user posted image . Ne dajte se, pa res ne obupat, morda se bo čez čas vseeno dalo kaj pomagat. user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas vse!
Je pa Lukec itak srečen otrok kot vsi ostali in lahko je ponosen, da ima tako dobre starše!

No midva s Taijem sva bla na srecanju domzalskih vozickarc in sm spoznala se eno februarcico tuno in njeno anjo, ki se je skoz smejala

Jest mam pa ful spet probleme z Taijem, nece jest, na srecanju je 60 ml popil to je pa vse kar je dons popil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men se frcla pocas, sm valda ze P klicala in je rekla da je cist mozno da se je okusa mleka navelicu naj zamenjamo mleko. Tko da se dobr da nismo kake zaloge novalaca delal. Tko da zdej mamo milumil bomo vidl

user posted image  si spoznala tuno in njeno Anjo. Sva na isti dan rodili in bili skupaj v sobi user posted image .

Glede tega, da bi se pa okusa mleka naveličal, sem pa jaz tudi že na našo pomislila user posted image .
Je pa tako,da otroci imajo res vsake toliko dneve, ko manj jedo. Toliko v razmislek, da se ne boš preveč živcirala, pa morda bi mu lahko dala malo manj čaja user posted image . Mal razmisli.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.5.2008 20:46:38   
MetiLu
Janez že spi user posted image  Pa sem ga hotla met dones dalj časa špokonc, da bi ponoč dalj spal user posted image  še na sperhod sva šla ob sedmih, prišla nazaj 19.40, pol pa skopat, pa nahitro je mal jošk obliznu in zaspal user posted image  user posted image  user posted image

Srečka nosečka, upam, da nam bo AC dobr služil user posted image  kupila sem ga pa šele zdej zato, ker tamalga dajem na trebuh spat in tako mirno spi, da včasih, ko sem ga šle preverjat, če še diha, sploh nisem nič čutila, tako da sem ga pol mal žgečkala al pa drezala, da se je premaknu user posted image  zdele sem pa vidla, da lučka utripa ob vsakem vdihu, tko da vem da naparava ok dela in da sem jo prav namontirala user posted image  pa tud bolj mirno bom spala zdej, ko sem se umirila in nehala o "traparijah" razmišljat user posted image

Naš tud tok mal čez dan spi kot tvoja Lana user posted image  nič ne morem narest, ker ga moram skoz animirat pa afne guncat. Zdej pali da mu pojem zraven, tko da mam še jest neki od tega, ker ful rada prepevam user posted image

Pa jaz mu dajem čaj od Hipp-a za prebavo, ki je narejen na osnovi komarčka, kamilice in janeža, je pa od 2. mesecev naprej. No, do zdej ga je vsega skupaj spil ene 70 ml user posted image  ker ga ne obrajta preveč. Sem mu pa zadnjič naredila sladko vodo, da bi lažje sračkal, jo je pa zaugu, kot da že dva dni ni za jest dobil user posted image

Mary lou, kaj pa če mu mleko na čaju narediš? Mogoče se je res preveč čaja navadu, pa mu mlek ni več všeč. To se je zgodil moji teti pri 1. sinu, pa je bil dojen. Ni več hotu joške vlečt ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.5.2008 20:48:27   
mary_lou
Sm ze zamenjala novalac z milumilom pa da vidimo, sam zdej pancka. Glede caja pa pisuka sej ce ne bi bil zejen ga ne bi tok spil ne vem no bomo vidl

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.5.2008 20:50:12   
mary_lou
METI a to se lahko nardi? da mleko v caj zamesas?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.5.2008 20:51:00   
MetiLu

Sm zdele vidla da je nasa sayuri preventivno v porodniscnici do 34. tedna in je dobila tudi injekcijo za razvoj pljuck tko da user posted image se za njo in njena user posted image user posted image

sayuri, februarke držimo pestke, da boste lepo pripotovali do 34. tedna user posted image  user posted image user posted image user posted image

A mi zna katera povedat, v katerem tednu je zdej?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?