MetiLu
|
Janez že spi Pa sem ga hotla met dones dalj časa špokonc, da bi ponoč dalj spal še na sperhod sva šla ob sedmih, prišla nazaj 19.40, pol pa skopat, pa nahitro je mal jošk obliznu in zaspal Srečka nosečka, upam, da nam bo AC dobr služil kupila sem ga pa šele zdej zato, ker tamalga dajem na trebuh spat in tako mirno spi, da včasih, ko sem ga šle preverjat, če še diha, sploh nisem nič čutila, tako da sem ga pol mal žgečkala al pa drezala, da se je premaknu zdele sem pa vidla, da lučka utripa ob vsakem vdihu, tko da vem da naparava ok dela in da sem jo prav namontirala pa tud bolj mirno bom spala zdej, ko sem se umirila in nehala o "traparijah" razmišljat Naš tud tok mal čez dan spi kot tvoja Lana nič ne morem narest, ker ga moram skoz animirat pa afne guncat. Zdej pali da mu pojem zraven, tko da mam še jest neki od tega, ker ful rada prepevam Pa jaz mu dajem čaj od Hipp-a za prebavo, ki je narejen na osnovi komarčka, kamilice in janeža, je pa od 2. mesecev naprej. No, do zdej ga je vsega skupaj spil ene 70 ml ker ga ne obrajta preveč. Sem mu pa zadnjič naredila sladko vodo, da bi lažje sračkal, jo je pa zaugu, kot da že dva dni ni za jest dobil Mary lou, kaj pa če mu mleko na čaju narediš? Mogoče se je res preveč čaja navadu, pa mu mlek ni več všeč. To se je zgodil moji teti pri 1. sinu, pa je bil dojen. Ni več hotu joške vlečt ...