|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 20:55:12   
MetiLu
Ena kolegica ja tako mešala kravje mleko, ko ga je redčila, damo ne vem kako je z AM user posted image  Mislim, da se da, namesto s prekuhano vodo, mu dej s čajem, da malo okus prevzame. Sej nima bit kej narobe. Al pa če se v želodčku zmeša user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.5.2008 20:56:23   
mary_lou
Tm okol 30. tedna more bit k je napisala da bo 1 mesec v porodnisnici do dopolnjenega 34. tedna

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.5.2008 20:57:57   
ella79
ja sem šla pogledat, sej je 29 t in 3 d nosečka. So jo pa čez vikend domov spustili user posted image držimo pesti še najmanj 4 tedne user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.5.2008 21:04:12   
anariya
Oj Metilu,kako kej korenjak,moja punca že pridno raste,lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.5.2008 21:06:03   
pina-1
čer.
mi smo tudi od zravnika. Naša dečvica ni prehlajena. Očtno gre za neko alergijo, ki pa no 100% od cepiva. V torek bomo vedeli kako in kaj.

Meti, AC tudi pri nas dela 100 na uro in sem full bolj mirna od kar sem ga naštudirala. Sam upam, da boš ti manj pozabiljiva kot jaz kar se tiče izklapljanja mame ko ga ven vzameš. Jaz čisto vsakič pozabim in pol začne piskat kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image

lilči tudi meni so misli kar pogosto uhajale k tebi in tvojmu Lukcu. Kaj dosti ni za rečt glede na izvide. Povem ti le to, da se vse v življenju dogaja z razlogom. Luka si vaju je zbral za starša ker ve da sta vidva zanj najboljša in bosta zanj znala najoblje poskrbet.
Moja prijatelca ima punčko ki ima spinalno mišično atropijo, pa ji je nevrolog v Ljubljani rekel, da so oni eni posebnistarši, ker imajo otroka ki si jih je sam zbral, ker ve da bojo oni zanj najbolje poskrbeli.

Evo čeprav moji punci še ne spita, sem jaz predi za večerni ritualuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.5.2008 21:09:44   
kati kati
cer...
Lilchy zate in za tvojega Lukca!user posted image user posted image user posted image

babnce kaj  ste hecne...ste tolk natipkale...vas ne morm prebrat, ker veliko delam pa še jezik sm si danes skor zlomila-ker imamo obiske z Nemčijeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa se matram govort...ojej kolk sem pozabila švabščine...

lep večer

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.5.2008 21:12:39   
buči
lillchy, user posted image user posted image user posted image user posted image ! Velikokrat se spomnim nate in na Lukca. Se nisem upala vprašati, kako je, da ne bi bila vsiljiva. Ne vem, kaj prestajaš, ampak upam, da ko deliš vajino bolečino, mogoče tudi bes, nemoč in vse, kar vaju sedaj z možem obdaja, z nami, da ti je vsaj malo lažje, ker res lahko veš, da smo vedno z vašo družinico, da je tu nešteto pozitivnih milsi in pozitivne energije. Verjamem, da se ta energija steka k vam! Sicer sem verna (v mejah "normale"), a ne bi želela, da si misliš, da je Lukcu Bog namenil težko pot zaradi tega. Sigurno bo zato še močnejši, še bolj prekaljen! Kadarkoli boste kaj potrebovali, povej, mogoče pa kdo od nas pozna koga, pa vam bomo lahko priskočili na pomoč. Če ne drugače, vsaj s pogovorom, druženjem, kavico. Če imaš čas, pridi v sredo v Kavala. Da vsaj malo odmisliš. Pa bodita še naprej tako optimistična! Vedno se najde neka pot!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukca!

< Sporočilo je popravil buči -- 23.5.2008 21:24:43 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.5.2008 21:16:40   
ella79
joj buči tole si pa tok lepo napisala.... mi gre kar na jok user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.5.2008 21:17:47   
ella79
buči sploh nisem vidla da si mi že tok za petami user posted image itak se bom jaz kmal predala, da me boš lahko prehitela user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.5.2008 21:21:10   
buči
mery, ne zamerit, ampak mislim, da je Tai malo preveč čaja spil, potem pa ne more mleka. Na nek način se s tem nasiti. Tilen je obupen jedec. Na obork spije 200 ml 5 x na dan. Danes sem mu dala pol ure "pred" njegogo uro za hranjenje čaj (ponavadi je na 3 ure). Ga je spil 50 ml, zaspal in spal eno uro, ter potem jedel z enournim "zaostankom". Torej ga je moral čaj nekako nasititi, ker bi sicer težil za hrano. Joka namreč edino, če je lačen ali če mu je vroče. Naš torej poje 1 liter na dan, tvoj ima od tega pol litra čaja. user posted image  Sicer sem imela matematiko skoraj popravca vsa leta, ampak malo se ne izide ... Poskusi z manj čaja. Vsaj jaz bi, mu daj raje mleko, ko je približen čas za obrok. Jaz sicer nisem slišala, da lahko narediš mleko na čaju, ampak Aljaž je zbruhal vse, če je prehitro pil mleko čez čaj. user posted image user posted image user posted image  Poskusi to raje dopoldne, da ne boš imela težav čez noč ... Saj nisi huda, da pametujem ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.5.2008 21:23:04   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči sploh nisem vidla da si mi že tok za petami user posted image itak se bom jaz kmal predala, da me boš lahko prehitela user posted image user posted image user posted image

ella, jaz sem res odvisna od RR in sem si resno zadala, da ne grem dor več kot 3 x na dan po največ 30 minut. Pa še to moram počasi zmanjšat. DA ne govorim o tem, da imam po vrhu vsega še telefona 50 - 60 evrov na mesec. Jaz sem obsedena s klepetanjem! Mislim, da mi ni pomoči. Se mi zdi, da bom kar kaj zamudila!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.5.2008 21:26:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Sm ze zamenjala novalac z milumilom pa da vidimo, sam zdej pancka. Glede caja pa pisuka sej ce ne bi bil zejen ga ne bi tok spil ne vem no bomo vidl

Pije zato tolk, ker je verjetno lačen. Ko pa bi bilo treba jest ima pa še čaja poln trebuh, pol pa ne more jest. Za žejo tako majhni zelo mal popijejo, kake 50 ml morda, ampak čez cel dan. OK, so tudi izjeme, ampak redke.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.5.2008 21:26:52   
ella79
sej mene tudi mal skrbi kam tole pelje user posted image jaz pa od kar na RR čvekam, mobitela sploh ne kurim več tok user posted image user posted image sej k se bodo dopusti začel, bo pomoje mal zatišje tuki gor, pa ne boš velik zamudila user posted image user posted image razen če ne bodo januarčice preveč razturavale na naši temi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.5.2008 21:29:33   
buči
No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.5.2008 21:30:55   
buči
Bamby, a maš ti kje vse te tvoje recepte napisane, da bi mi jih malo posodila, da bi še jaz spekla, kaj fajn mastnega, pa dobrega  ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
23.5.2008 21:32:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna! user posted image user posted image user posted image

al pa se ogenj uči bruhat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
23.5.2008 21:33:31   
buči

Saj ti pravim, da se bojim, da mi bo še rit osmodila!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.5.2008 21:34:17   
bamby
buči, kaj bi pa rada pekla?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.5.2008 21:34:29   
ella79

Saj ti pravim, da se bojim, da mi bo še rit osmodila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.5.2008 21:36:39   
MetiLu
Ma Buči, si še mene skor do solz spravila user posted image  Res se znaš lepo izlit user posted image

Evo, jaz sem si jo šla umit user posted image  pa podepilirala sem se user posted image  , sam kaj ko moj danes dela do polnoči user posted image

Tamal spi, jaz pa tlele žulim ovsene piškote in kurim tipkovnico user posted image

Bom mogla it kmal spat, ker nas jutri čaka šoping, za možeka je treba it kupit srajco in kravato za poroko, ker bo naslednji mesec šel za pričo bratu na ohceti user posted image  pa v mullerja bo treba user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.5.2008 21:37:34   
buči
Se jutri beremo naprej. Mirno in lepo nočko vsem! Grem malo recepte pregledat, da vam kaj spečem v sredo! DA se vam oddolžim za vse zafrkancije, pa ker ste face, ker me prenašate, pa se smejete z mano, pa me v smeh spravljate! DAnes sem malo raznežena, vam vsem vse odpustim, tudi tebi stičanka, da me zanemarjaš!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, ja: študentke, big sister is vočing ju, ne zabušavat! Ker je pa vikend pred vami, vam dovolim, da malo počivate. V ponedljek vas spet spomnim na vaš dolg!  user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.5.2008 21:37:53   
bamby
OK, jaz bom za nocoj PC kar dala spat user posted image . Mora it mulc v postlo, drgač ne bo miru. Če bom na volji in me bo user posted image  spustil, pol pridem kaj pokukat, drgač pa dobr čvekajte.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
23.5.2008 21:38:31   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image  Buči, ti nisi resna user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.5.2008 21:40:04   
MetiLu
Ja pismo, ko sem pa po dolgem času jest zvečer tle gor, pa vse nekam mrknete user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.5.2008 21:40:11   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

buči, kaj bi pa rada pekla?

Kaj takega, ki se zmeša, zlije na pekač, kaj posuje, nič packanja, pa modelčki, pa ne vem koliko plasti, pa neko pomakanje pa valjanje. Pa sočno mora bit, lahko je sluta, nič plevela, za mojga kaj sadja, za Aljaža čokolada, zame kava ali pa marcipan.

In ti bi potem hotela bit moja grajska kuharica. Milim, da sem preveč zajebana graščakinja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?