Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 20:55:12
|
|
|
|
MetiLu
|
Ena kolegica ja tako mešala kravje mleko, ko ga je redčila, damo ne vem kako je z AM Mislim, da se da, namesto s prekuhano vodo, mu dej s čajem, da malo okus prevzame. Sej nima bit kej narobe. Al pa če se v želodčku zmeša
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 20:56:23
|
|
|
|
mary_lou
|
Tm okol 30. tedna more bit k je napisala da bo 1 mesec v porodnisnici do dopolnjenega 34. tedna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 20:57:57
|
|
|
|
ella79
|
ja sem šla pogledat, sej je 29 t in 3 d nosečka. So jo pa čez vikend domov spustili držimo pesti še najmanj 4 tedne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:04:12
|
|
|
|
anariya
|
Oj Metilu,kako kej korenjak,moja punca že pridno raste,lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:06:03
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo tudi od zravnika. Naša dečvica ni prehlajena. Očtno gre za neko alergijo, ki pa no 100% od cepiva. V torek bomo vedeli kako in kaj. Meti, AC tudi pri nas dela 100 na uro in sem full bolj mirna od kar sem ga naštudirala. Sam upam, da boš ti manj pozabiljiva kot jaz kar se tiče izklapljanja mame ko ga ven vzameš. Jaz čisto vsakič pozabim in pol začne piskat kot pri norcih lilči tudi meni so misli kar pogosto uhajale k tebi in tvojmu Lukcu. Kaj dosti ni za rečt glede na izvide. Povem ti le to, da se vse v življenju dogaja z razlogom. Luka si vaju je zbral za starša ker ve da sta vidva zanj najboljša in bosta zanj znala najoblje poskrbet. Moja prijatelca ima punčko ki ima spinalno mišično atropijo, pa ji je nevrolog v Ljubljani rekel, da so oni eni posebnistarši, ker imajo otroka ki si jih je sam zbral, ker ve da bojo oni zanj najbolje poskrbeli. Evo čeprav moji punci še ne spita, sem jaz predi za večerni ritual
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:09:44
|
|
|
|
kati kati
|
cer... Lilchy zate in za tvojega Lukca! babnce kaj ste hecne...ste tolk natipkale...vas ne morm prebrat, ker veliko delam pa še jezik sm si danes skor zlomila-ker imamo obiske z Nemčije pa se matram govort...ojej kolk sem pozabila švabščine... lep večer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:12:39
|
|
|
|
buči
|
lillchy, ! Velikokrat se spomnim nate in na Lukca. Se nisem upala vprašati, kako je, da ne bi bila vsiljiva. Ne vem, kaj prestajaš, ampak upam, da ko deliš vajino bolečino, mogoče tudi bes, nemoč in vse, kar vaju sedaj z možem obdaja, z nami, da ti je vsaj malo lažje, ker res lahko veš, da smo vedno z vašo družinico, da je tu nešteto pozitivnih milsi in pozitivne energije. Verjamem, da se ta energija steka k vam! Sicer sem verna (v mejah "normale"), a ne bi želela, da si misliš, da je Lukcu Bog namenil težko pot zaradi tega. Sigurno bo zato še močnejši, še bolj prekaljen! Kadarkoli boste kaj potrebovali, povej, mogoče pa kdo od nas pozna koga, pa vam bomo lahko priskočili na pomoč. Če ne drugače, vsaj s pogovorom, druženjem, kavico. Če imaš čas, pridi v sredo v Kavala. Da vsaj malo odmisliš. Pa bodita še naprej tako optimistična! Vedno se najde neka pot! za Lukca!
< Sporočilo je popravil buči -- 23.5.2008 21:24:43 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:16:40
|
|
|
|
ella79
|
joj buči tole si pa tok lepo napisala.... mi gre kar na jok
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:17:47
|
|
|
|
ella79
|
buči sploh nisem vidla da si mi že tok za petami itak se bom jaz kmal predala, da me boš lahko prehitela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:21:10
|
|
|
|
buči
|
mery, ne zamerit, ampak mislim, da je Tai malo preveč čaja spil, potem pa ne more mleka. Na nek način se s tem nasiti. Tilen je obupen jedec. Na obork spije 200 ml 5 x na dan. Danes sem mu dala pol ure "pred" njegogo uro za hranjenje čaj (ponavadi je na 3 ure). Ga je spil 50 ml, zaspal in spal eno uro, ter potem jedel z enournim "zaostankom". Torej ga je moral čaj nekako nasititi, ker bi sicer težil za hrano. Joka namreč edino, če je lačen ali če mu je vroče. Naš torej poje 1 liter na dan, tvoj ima od tega pol litra čaja. Sicer sem imela matematiko skoraj popravca vsa leta, ampak malo se ne izide ... Poskusi z manj čaja. Vsaj jaz bi, mu daj raje mleko, ko je približen čas za obrok. Jaz sicer nisem slišala, da lahko narediš mleko na čaju, ampak Aljaž je zbruhal vse, če je prehitro pil mleko čez čaj. Poskusi to raje dopoldne, da ne boš imela težav čez noč ... Saj nisi huda, da pametujem ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:23:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči sploh nisem vidla da si mi že tok za petami itak se bom jaz kmal predala, da me boš lahko prehitela ella, jaz sem res odvisna od RR in sem si resno zadala, da ne grem dor več kot 3 x na dan po največ 30 minut. Pa še to moram počasi zmanjšat. DA ne govorim o tem, da imam po vrhu vsega še telefona 50 - 60 evrov na mesec. Jaz sem obsedena s klepetanjem! Mislim, da mi ni pomoči. Se mi zdi, da bom kar kaj zamudila!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:26:32
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sm ze zamenjala novalac z milumilom pa da vidimo, sam zdej pancka. Glede caja pa pisuka sej ce ne bi bil zejen ga ne bi tok spil ne vem no bomo vidl Pije zato tolk, ker je verjetno lačen. Ko pa bi bilo treba jest ima pa še čaja poln trebuh, pol pa ne more jest. Za žejo tako majhni zelo mal popijejo, kake 50 ml morda, ampak čez cel dan. OK, so tudi izjeme, ampak redke.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:26:52
|
|
|
|
ella79
|
sej mene tudi mal skrbi kam tole pelje jaz pa od kar na RR čvekam, mobitela sploh ne kurim več tok sej k se bodo dopusti začel, bo pomoje mal zatišje tuki gor, pa ne boš velik zamudila razen če ne bodo januarčice preveč razturavale na naši temi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:29:33
|
|
|
|
buči
|
No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:30:55
|
|
|
|
buči
|
Bamby, a maš ti kje vse te tvoje recepte napisane, da bi mi jih malo posodila, da bi še jaz spekla, kaj fajn mastnega, pa dobrega ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:32:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna! al pa se ogenj uči bruhat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:33:31
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna! al pa se ogenj uči bruhat Saj ti pravim, da se bojim, da mi bo še rit osmodila!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:34:17
|
|
|
|
bamby
|
buči, kaj bi pa rada pekla?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:34:29
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči No, moje pol ur se počasi izteka, pa še v graben morat it pogledat, če je moja zmajevka ok, ker se nič ne javi na RR, zgleds, da veselo plava okoli mojega gradu! Pa par piščet ji moram ujet, da revica ne bo lačna! al pa se ogenj uči bruhat Saj ti pravim, da se bojim, da mi bo še rit osmodila!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:36:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Ma Buči, si še mene skor do solz spravila Res se znaš lepo izlit Evo, jaz sem si jo šla umit pa podepilirala sem se , sam kaj ko moj danes dela do polnoči Tamal spi, jaz pa tlele žulim ovsene piškote in kurim tipkovnico Bom mogla it kmal spat, ker nas jutri čaka šoping, za možeka je treba it kupit srajco in kravato za poroko, ker bo naslednji mesec šel za pričo bratu na ohceti pa v mullerja bo treba
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:37:34
|
|
|
|
buči
|
Se jutri beremo naprej. Mirno in lepo nočko vsem! Grem malo recepte pregledat, da vam kaj spečem v sredo! DA se vam oddolžim za vse zafrkancije, pa ker ste face, ker me prenašate, pa se smejete z mano, pa me v smeh spravljate! DAnes sem malo raznežena, vam vsem vse odpustim, tudi tebi stičanka, da me zanemarjaš! ah, ja: študentke, big sister is vočing ju, ne zabušavat! Ker je pa vikend pred vami, vam dovolim, da malo počivate. V ponedljek vas spet spomnim na vaš dolg!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:37:53
|
|
|
|
bamby
|
OK, jaz bom za nocoj PC kar dala spat . Mora it mulc v postlo, drgač ne bo miru. Če bom na volji in me bo spustil, pol pridem kaj pokukat, drgač pa dobr čvekajte.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:38:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, ti nisi resna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja pismo, ko sem pa po dolgem času jest zvečer tle gor, pa vse nekam mrknete
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 21:40:11
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby buči, kaj bi pa rada pekla? Kaj takega, ki se zmeša, zlije na pekač, kaj posuje, nič packanja, pa modelčki, pa ne vem koliko plasti, pa neko pomakanje pa valjanje. Pa sočno mora bit, lahko je sluta, nič plevela, za mojga kaj sadja, za Aljaža čokolada, zame kava ali pa marcipan. In ti bi potem hotela bit moja grajska kuharica. Milim, da sem preveč zajebana graščakinja!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?