bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY zdej pa povej kaj je zeljsevka. da je to pehtran mi je lubi reku Pol tvoj lubi nima pojma, al je pa vse pomešal . Zeljševka, je slana potica, podobna kot ocvirkovca, le nadev je drug. Namesto ocvirkov namažeš testo z kislo smetano in jajcem (zmešaš skupaj) in fajn na gosto potreseš z narezanim drobnjakom, nekaj listov mete (mora bit obvezno), lahko pa še s svežim čebulnim perjem (1-2 zrezana). V original receptu dodaš tudi rozine, sam meni ne pašejo, zato jih noter ne dajem. Če kdaj kaj dam še noter, pol so to nekaj ocvirkov, ampak brez njih mi je čisto OK. Zdaj ga pa vprašaj, če je že slišal za to in poročaj. Po moje bi bilo boljše, če bi taščo vprašala . jencili, da se ne bi sam ti hvalila, da si dolenjka, naj ti povem, da sem jaz tudi z eno polovico od tam mala pikica, glede Ruglja imaš čist prav, kaj bi on rekel, pa še kako hudičevo prav bi imel . Saj glede zakonskih odnosov je imel pa vse dobro naštudirano, le žensk na žalost ni preveč maral . Pa ne vem, kaj so mu nardile . Se pa moja pikica trenutno popravlja glede papanja, sam moram imeti še vedno posebne trike, da kaj poje . Ne bom pa preveč hvalila, ker se bo še prehitro obrnilo. Slabokrvnost praviš . Kaj pa vem, naša ima bolj probleme z napenjanjem in vetrovi , ne izključujem pa tudi te možnosti. IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Aja čveke se pa javijo šele takrat ali kaj so pa res zaspanke! Nismo zaspanke,sam če se skoraj cel dan vse po vrsti doma zanemarja zaradi RR-ja, je kdaj treba tudi kaj noter prnest . Da ne govorim, da bi včeraj od mojga kmal odpustnico dobila . Je rekel, da si bo mogel sliko postavt, ker mene itak ni zraven. In da si bo mogel uno za napihnt kupit, pa mojo sliko gor nalimat . Mater je imel čudne ideje sinoči . Pol sem rekla, da grem danes k frizerju, pa je rekel, da za koga se pa grem frizirat, da za k računalniku se pa ja res ni treba ... Haloooo ! pina, prehlad je sprva vedno viden tako, da iz nosa najprej vodeno teče, ko se pa začne zdravit, se pa izcedek iz nosa zgosti. Biliv mi, ker imam jaz sama prepogosto probleme z nosom ! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pri treh mesecih naj bi baje pojedli 130-160 ml 5-6 x na dan Jaz bi bila s 120 čist zadovoljna, sam k ne vem kolk poje Toliko moja komaj poje, če imam srečo , pa bo čez en teden 4. mesece. nizy, upam,da je s svakom vse OK! Mater kva vam spet dogaja . Spet bo več januark kot februark tle gor . Zdaj sploh, ko se greste prnceske, kuharje in zmaje . prinčipressa, a bi se zame tudi kakšna vloga najdla ? Bom mogla it še mojo slabosnedko pofutrat, pol grem pa k frizerju (končno)!
|