|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 14:17:31   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no, no, meneđerka bi pa lohk bla, da kak eurček potegnem user posted image user posted image user posted image . Ampak sej bi ga vam absolutno več zrihtala, da ne bo pomote user posted image , sej veste, tko kot večina poštenih meneđerjevuser posted image user posted image user posted image

ja verjetno

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.5.2008 14:18:29   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BAMBY  zdej pa povej kaj je zeljsevka. da je to pehtran mi je lubi reku user posted image

Pol tvoj lubi nima pojma, al je pa vse pomešal user posted image . Zeljševka, je slana potica, podobna kot ocvirkovca, le nadev je drug. Namesto ocvirkov namažeš testo z kislo smetano in jajcem (zmešaš skupaj) in fajn na gosto potreseš z narezanim drobnjakom, nekaj listov mete (mora bit obvezno), lahko pa še s svežim čebulnim perjem (1-2 zrezana). V original receptu dodaš tudi rozine, sam meni ne pašejo, zato jih noter ne dajem. Če kdaj kaj dam še noter, pol so to nekaj ocvirkov, ampak brez njih mi je čisto OK.
Zdaj ga pa vprašaj, če je že slišal za to user posted image  in poročaj. Po moje bi bilo boljše, če bi taščo vprašala user posted image .

jencili, da se ne bi sam ti hvalila, da si dolenjka, naj ti povem, da sem jaz tudi z eno polovico od tam user posted image

mala pikica, glede Ruglja imaš čist prav, kaj bi on rekel, pa še kako hudičevo prav bi imel user posted image . Saj glede zakonskih odnosov je imel pa vse dobro naštudirano, le žensk na žalost ni preveč maral user posted image  user posted image . Pa ne vem, kaj so mu nardile user posted image .
Se pa moja pikica trenutno popravlja glede papanja, sam moram imeti še vedno posebne trike, da kaj poje user posted image . Ne bom pa preveč hvalila, ker se bo še prehitro obrnilo. Slabokrvnost praviš user posted image . Kaj pa vem, naša ima bolj probleme z napenjanjem in vetrovi user posted image , ne izključujem pa tudi te možnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Aja čveke se pa javijo šele takrat ali kaj so pa res zaspanke!user posted image user posted image user posted image

Nismo zaspanke,sam če se skoraj cel dan vse po vrsti doma zanemarja zaradi RR-ja, je kdaj treba tudi kaj noter prnest user posted image . Da ne govorim, da bi včeraj od mojga kmal odpustnico dobila user posted image . Je rekel, da si bo mogel sliko postavt, ker mene itak ni zraven. In da si bo mogel uno za napihnt kupit, pa mojo sliko gor nalimat user posted image user posted image user posted image . Mater je imel čudne ideje sinoči user posted image . Pol sem rekla, da grem danes k frizerju, pa je rekel, da za koga se pa grem frizirat, da za k računalniku se pa ja res ni treba user posted image ... Haloooo user posted image user posted image user posted image !

pina, prehlad je sprva vedno viden tako, da iz nosa najprej vodeno teče, ko se pa začne zdravit, se pa izcedek iz nosa zgosti. Biliv mi, ker imam jaz sama prepogosto probleme z nosom user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pri treh mesecih naj bi baje pojedli 130-160 ml 5-6 x na dan user posted image  Jaz bi bila s 120 čist zadovoljna, sam k ne vem kolk poje user posted image  user posted image   

Toliko moja komaj poje, če imam srečo user posted image , pa bo čez en teden 4. mesece.

nizy, upam,da je s svakom vse OK!

Mater kva vam spet dogaja user posted image . Spet bo več januark kot februark tle gor user posted image . Zdaj sploh, ko se greste prnceske, kuharje in zmaje user posted image .
prinčipressa, a bi se zame tudi kakšna vloga najdla user posted image ?

Bom mogla it še mojo slabosnedko pofutrat, pol grem pa k frizerju user posted image  (končno)!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.5.2008 14:18:41   
putina
LArisa,

ful hvala, sem tle čist blzu doma,  tko da res razmišljam da bi šla mal, da vidim kaj bi se lahko z mojo princesko igrali. Nekaj vaj oziroma prijemov so mi sicer že v razvojni pokazali (sva šli v razvojno čisto preventivno, ker sva že s prvo punčko tja hodili pred 2 letoma), sam cena za individualno je pa za "šut u glavo" .. groza. A imaš mogoče to njeno knjigo oziroma si jo mogoče videla, ali se jo splača kupit? 

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
23.5.2008 14:21:33   
pina-1
Ravnokar semgovorila z zdravnico in se mormo it pokazat. Tole anino polivanje in kašljaje jim ni všeč. PA tudi mio moram pripeljat,ker ma vrat v flekihuser posted image user posted image

Sem že bla vesela, da mi danes ne bo treba iz hiše pa sem se pošteno za*****user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
23.5.2008 14:21:40   
buči
bamby, ti bi bila pa moj vrtnar, da bi me zasipala z vrtnicami ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
23.5.2008 14:22:29   
buči
pina, drži se, upam, da bo čim manj stavri narobe, da je vse samo prehodno!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
23.5.2008 14:24:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, ti bi bila pa moj vrtnar, da bi me zasipala z vrtnicami ... user posted image user posted image user posted image

narobe si zbrala user posted image ! sedi! cvek! jutri naj pa foter v šolo klobaso prnese user posted image user posted image user posted image

Delo vrtnarja bi mogla mojmu user posted image  izbrat! Jaz bi lažje pini družbo delala user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
23.5.2008 14:24:32   
pina-1
mater me jezi tole letanje okoli zdravnikov. SPloh nisem navajena tega. Se mi zdi da smo zdej non stop tamuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
23.5.2008 14:26:22   
bamby
pina, le pojdi, boš lažje bla brez skrbi! Je vseeno bolje bit 5x tam brezveze, kot 1x premalo user posted image . Po moje verjetno ni kaj posebnega. Boš vidla, kaj bo pediatrinja povedala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
23.5.2008 14:29:39   
itata
dan,
jaz sem spet prehlajena ko slon... prav rdeč nos mamuser posted image  kr neki.
mali zdej še rit vneto... sem kupila fixies pleničke k zgledajo mal bolj zračne oz manj plastične, čeprav sem s pamperskami bla čist zadovoljna. skratka vse me napada. to je res, da si čist fertik od tega če ne spiš in si tkole zmatran... katastrofa. sem tud jaz danes se javljala že za kak konc štrika. zdej pa pojem kosilo in grem tud jaz tamle zraven jakoba še mal pospat - če mi bo uspel, ker zdej sem že v fazi da sem tolk zmatrana, da težko zaspimuser posted image

glede alergije je pa rekla zdravnica, da imam dieto zdej do nadaljnegauser posted image

tko da hvala za vsako besedo podpore in user posted image  vsem ki ste tudi tolk zmatrane.

februarka: kaj bi midve mal user posted image  za par noči zamenjale, da se jaz mal naspimuser posted image
buči: za sre smo torej vse za in jaz se tudi z bolj zgodnjo uro okol 10h strinjam, da ne bo še tko vroče...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
23.5.2008 14:31:03   
itata

bamby, pina: jaz sem mojo P že tokrat klicala, da sestra že ko priimek povem točno ve kako je otroku ime, doharca zna pa njegovo anamnezo itak že kar na pamet... user posted image  kaj ne če je pa skoz neki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
23.5.2008 14:33:52   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: putina

LArisa,

ful hvala, sem tle čist blzu doma,  tko da res razmišljam da bi šla mal, da vidim kaj bi se lahko z mojo princesko igrali. Nekaj vaj oziroma prijemov so mi sicer že v razvojni pokazali (sva šli v razvojno čisto preventivno, ker sva že s prvo punčko tja hodili pred 2 letoma), sam cena za individualno je pa za "šut u glavo" .. groza. A imaš mogoče to njeno knjigo oziroma si jo mogoče videla, ali se jo splača kupit? 

Imam knjigo. Če že poznaš handling, potem je fajn imet knjigo. Če ti je pa handling španska vas, pol pa knjiga ni dovoljuser posted image , to sem zdej, ko knjigo dostkrat v roke vzamem, ugotovilauser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
23.5.2008 14:36:00   
larisa
Pinči, sej bo. Lepo se greste pokazat, pa vas pomirijo, pa bo vse kot mora bit!user posted image

Itata, bogica. Nč štrika iskat, mal kavč polikaj, pa Jakoba dej mal mami, pa bo takoj bolje user posted image .

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
23.5.2008 14:46:30   
dolenjka
Naš bo pa čez 1h že doma user posted image  Bom spet mal frej ...beri...šla gospodinjska opravila opravljat (spet likanje, pa sesanje....). Ne vem zakaj, ampak zadnje 3 mesece me to ful sprošča user posted image  user posted image

Pinči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
23.5.2008 15:50:51   
pina-1

Naš bo pa čez 1h že doma user posted image  Bom spet mal frej ...beri...šla gospodinjska opravila opravljat (spet likanje, pa sesanje....). Ne vem zakaj, ampak zadnje 3 mesece me to ful sprošča user posted image  user posted image

Pinči user posted image

pridi še k meni se malo sproščat. bom jaz pazila na carico moj pa na stipetauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
23.5.2008 15:56:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pinči user posted image

pridi še k meni se malo sproščat. bom jaz pazila na carico moj pa na stipetauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Uh, ni blo lažjega, kot iz skrinje vzet domače sirove štruklje, špinačko, pa zrezke in evo kosilo user posted image  Jaz sem ena pogrej in pojej kuharica, boga carica user posted image

Ju3 bom pa ene rože iz skrinje potegnla, pa zraven kej skuhala, a ne Pinči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.5.2008 16:01:18   
itata
jaz sem pa rižoto s šparglji skuhala, mama mi je pa še postrv speklauser posted image  so mel v mercatorju neko akcijo in je bil cel šopek špargljev neki čez 1 eur... pa še ugante koga sem videla na hitr: jenciliuser posted image  sam sem bla z mamo pa še mal se nama je mudil pa nisva nič klepetale. pa drugič...
mali spi že 2 urce... priden fantek. upam, da bo še eno uro, da bo lepo naspan in bo dobre volje pol. jaz bi se mogla tud uležt pa mi neki ne rata zaspat. sej pravim, da sem že tolk matrana, da ne morem zaspatuser posted image  bom pa kle mal visela pa še kej pojedla pa časopis prebrala. to je tud finouser posted image  kavo sem pa že spilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.5.2008 16:08:56   
putina
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: putina

LArisa,

Imam knjigo. Če že poznaš handling, potem je fajn imet knjigo. Če ti je pa handling španska vas, pol pa knjiga ni dovoljuser posted image , to sem zdej, ko knjigo dostkrat v roke vzamem, ugotovilauser posted image

JA nekaj handlinga že poznam oziroma ga skušam čim bolje izvajat .. a notri v knjigi so vaje, tako po mesecih, kaj lahko z dojenčkom v določeni starosti delaš .. si jo bom kar verjetno kupila .. hvala

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.5.2008 16:12:35   
pina-1

Ju3 bom pa ene rože iz skrinje potegnla, pa zraven kej skuhala, a ne Pinči user posted image

to sem tudi jaz hotla danes nardit, pa sem si premislila. bolje met na zalogi če se ena dolenjka k meni priklati.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.5.2008 16:29:26   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Aja čveke se pa javijo šele takrat ali kaj so pa res zaspanke!user posted image user posted image user posted image

Nismo zaspanke,sam če se skoraj cel dan vse po vrsti doma zanemarja zaradi RR-ja, je kdaj treba tudi kaj noter prnest user posted image . Da ne govorim, da bi včeraj od mojga kmal odpustnico dobila user posted image . Je rekel, da si bo mogel sliko postavt, ker mene itak ni zraven. In da si bo mogel uno za napihnt kupit, pa mojo sliko gor nalimat user posted image user posted image user posted image . Mater je imel čudne ideje sinoči user posted image . Pol sem rekla, da grem danes k frizerju, pa je rekel, da za koga se pa grem frizirat, da za k računalniku se pa ja res ni treba user posted image ... Haloooo user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image no je imel pa res čudne idejeuser posted image user posted image user posted image samo veš moj jih ima tudi včasihuser posted image user posted image user posted image pa so res vsi isti!user posted image user posted image user posted image
Danes boš pa lepa ker greš k frizerju pa bo že boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.5.2008 16:33:41   
dolenjka
A ve januarke ste pa abonma pri nas vzele al kako? user posted image

No, midva sva pojedla in greva krake na kavč stegnt, ker carica še vedno pančka (že 1h 15 min)  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
23.5.2008 16:34:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

zdajle mam pa šanso, da ello ujamem, ker je končno enkrat malo tiho! A ta ženska nima nikoli praznih baterij?

je kar skoz v štrom priklopljen user posted image user posted image user posted image baterija sploh ne vem kje je user posted image

jaz sem tudi danes špinačo jedla za kosilo user posted image user posted image user posted image to pa smo ponavljanke sestavljanke user posted image user posted image user posted image

kok se je fajn sonček naredu, sva bile že dve uri zunaj, Zoja pa še kar spi v košari user posted image user posted image

v sredo midve tudi prideva, sam ob desetih pri nas komaj vstanemo  user posted image user posted image user posted image prideva ko prideva user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.5.2008 16:35:39   
ella79
ooo dolenjka a carica tudi spančka user posted image zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.5.2008 16:48:10   
buči
No, potem se pa kar zmenimo:
sreda, 28. 5. ob 10.00 kaval
(tisti, ki je prezgodaj, naj pride pač kasneje.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.5.2008 16:50:49   
MetiLu
No, midva sva dones v BC pustila 140 € user posted image

Zdej nej mi pa ena objasni, kako ti dve plošči (angelcare) namontiram pod jogi, ker tle na sliki je vidt samo ena plošča točno na sredini posteljice, jaz imam pa taveliko postlo (140x70), pa moram obe namontirat. Kako?

2. vprašanje: a mora bit ziza nujno polna, da lahko kej ven spumpaš user posted image  men tamal očitno vsakič sprazne, ker prejle po dojenju ni šlo skor nič ven, al pa ne znam user posted image  pa tale pumpuca mi je čist všeč, pa tudi na mam stekleničke paše, ki jih imam doma user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!