Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 16:55:43
|
|
|
|
ella79
|
meti če ti je čist zize spraznu, potem si pomoje napumpaš lahko max. ene 20-30 ml tok kar se sprot naredi seveda ni nujno, da so polne. Sam morš potem eneparkrat stisnt, predno začne tečt. Pr men če je dost polna, sam stisnem in držim par sekund, pa kar šprica vn in je hitr polna flaška fajn, da ti paše na flačke, ki jih že imaš a si kupila TT-movo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 16:57:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja TT sem kupila sam jaz prej niti 10 ml nisem ven spravila jo bom probala mal kasnej, ko se bodo napolnile, če ne bo pa v uporabi bolj ponoč, ko ena ziza ziher polna ostane
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 16:59:51
|
|
|
|
jencili
|
oj, oj, evo, pa smo nazaj s potepanja . Itata Bamby, no pol bov pa midve enkrat eno po domače rekle, velja? Ella, zmenjeno! Samo ta vikend nama ne bo zneslo, ker mamo jutri poroko v hiši in mam še tok dela, da se vn ne vidim. Še vse pospravit, pokosit se , glihkar si nohtke rihtam, pa še taščici jih morm, perilo perem, ga bo treba obesit, lase si morem umit,...pa še sladoledna palčka me kliče baje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:04:43
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla bejbe! za nezaj ne grem brat sploh, ker ste naklofale enih 100 strani. Najprej vam povem, da smo dobili izvide, ki so zelo slabi. Je bilo hudo, zdaj pa smo se vsi nekako sprijaznili in se pripravili na najbolj črn scenarij. Da Luka ne bo slišal. Ampak, mi se ne damo in bomo za našega malega angelčka naredili vse, da bo imel zaradi tega čim manj težav. Če pa mu bojo lahko pomagali z pripomočki, pa bomo toliko bolj veseli. Več bomo zvedeli 27.5. Vsaj upam. Je pa še vedno naš najpopolnejši fantek. Zdaj pa še kaj bolj veselega.V torek smo imeli krst. Mali je bil kot zakleto tisti dan siten ko muha, in njegova sestrična prav tako. Zgleda, da ju je dajala luna. Krst je bil pa vseeno prav lep. Bom kasneje pripopala kakšno slikico. Potem smo šli pa še na večerjico, pa imeli smo tortico, pa na mizi ovčke iz sladkorja.... Prav lepo in po dolgem času smo se končno malo sprostili in zabavali.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:10:17
|
|
|
|
MetiLu
|
Ok, še ena k ne zna brat navodil za AC sem že pogruntala ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:11:38
|
|
|
|
ella79
|
meti ne se sedaj sekirat, očitno ti jih je res čist spaznu. Sedaj pa pejt počivat, da se nafilajo jencili sej se nemudi tok lahko potem drug teden en dan lillchy za vaju z Lukcom. Sem kar brez besed ostala če utegneta pridita v sredo do Kavala ob 10:00, pa mobo kakšno več rekle krst je moral bit pa potem zelo lep. Kakšno slikco pa le pripopaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:15:55
|
|
|
|
ella79
|
še to sem hotla rečt, da sem zadnje dni velik na vaju mislila Luka je res krasen fant in zagotovo najpopolnejši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:37:23
|
|
|
|
MetiLu
|
Lillchy ne morem si predstavljat, kaj doživljate. Luka bo kljub temu zrastel v krasnega fantiča, sploh ker ima tako super mamico, ki mu bo omogočila le najboljše no, javljam da je naš ac namontiran in dela zdej pa čakam samo še na prespane noči
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:39:35
|
|
|
|
MetiLu
|
ella, bom rajši en pir stislna sam kaj ko ga ne maram a ima radler enak učinek na proizvodnjo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:40:22
|
|
|
|
nizy
|
lillchy-
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:42:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu ella, bom rajši en pir stislna sam kaj ko ga ne maram a ima radler enak učinek na proizvodnjo? joj men prej tudi nikakor ni šel pir dol zdej mi je pa čist ok je imel pa največji učinet prvič, zdej ni bistvene razlike radler? neki učinka pomoje tudi ima, sej je ravno tako pivo notr. Pa sej maš dost mleka, razn če boš ozimnico začela delat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:43:16
|
|
|
|
ella79
|
naša šefica spi že 3,5 ur le kaj jo je tok zdelal sva očitno dopoldan preveč afne guncali
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:43:59
|
|
|
|
larisa
|
Lillchy, kakšni pa so rezulatati, tko v dB me zanima, kolk je izgube sluha?! Če se ti da mal napisat. A so vam kej za polžkov vsadek povedali, al samo za slušni aparat? Sem iz ''foha'' pa če ti ni odveč, lahko še kaj napišeš. Če ne želiš tako, lahko tud na ZS Drugače pa lepo da ste tako pozitivni, ker ni nobena tragedija to in tako ima vaš Luka kar nejvečjo srečo, da ima pozitivne starše!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:45:41
|
|
|
|
nizy
|
mene zanima kakšne čaje svojim dajete jaz sem naši včeraj v BC kupila hippov z okusom maline in šipka ,je pa, po dopolnjenem 4. mesecu , no sj naša je že blizu bamby- svak jo je začuda dobr odnesu , zaenkrat ma samo polomljeno roko ,pa nekaj prask , slike za hrbtenico pa še čaka .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:45:56
|
|
|
|
mary_lou
|
LILLCY itak so vse besede odvec, ampak Luka je februarcek in februarcki se ne dajo, itak pa bo zate vedno najpopolnejsi otrocek in je lahko samo srecen ker ma tako mamico ki se tok trudi za njega No midva s Taijem sva bla na srecanju domzalskih vozickarc in sm spoznala se eno februarcico tuno in njeno anjo, ki se je skoz smejala Jest mam pa ful spet probleme z Taijem, nece jest, na srecanju je 60 ml popil to je pa vse kar je dons popil Men se frcla pocas, sm valda ze P klicala in je rekla da je cist mozno da se je okusa mleka navelicu naj zamenjamo mleko. Tko da se dobr da nismo kake zaloge novalaca delal. Tko da zdej mamo milumil bomo vidl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:48:11
|
|
|
|
nizy
|
punce jaz za večjo količino mleka pijem radensko in ne boste verjele ,ponoči se zbujam v poplavi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:49:13
|
|
|
|
larisa
|
Meti, jaz po dojenju niti 10ml ven ne dobim. To pomeni, da jih mali do konca sprazne. Pa tud zizike se morjo navadit pumpanja, vsaj jaz prej nisem skor nč ven dobila, zdaj pa tud po 160 iz ene če je polna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:51:54
|
|
|
|
nizy
|
punce dejte me mal razsvetlit, jaz nimam pojma zakaj si ve mleko črpate ,če sprot dojite ..... jaz samo sproti dojim, nič ne črpam
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 17:59:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy punce jaz za večjo količino mleka pijem radensko in ne boste verjele ,ponoči se zbujam v poplavi ja potem bomo pa raje radensko pil, k drugače lahko še alkoholičarka ratam jaz sem prej črpala, k je blo na cajte viška mleka, pa sem ji ga takrat dala k ga je blo premalo. Sedaj sem to uskladila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 18:23:08
|
|
|
|
nizy
|
ella - hvala za odgovor ,....ko je bilo pri nas pomanjkanje mleka ,sem jo večkrat pristavla ,pa si ga je spet pridelala kolikor je rabila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 18:29:50
|
|
|
|
nizy
|
madoniš, nobene ni , a ste vse pri sladolednih palčkah
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 18:30:02
|
|
|
|
MetiLu
|
nizy, jaz si ga bom začela črpat, da bom lahko šla v miru k frizerju pa še kam, da bo lahko ati varuška z mlekcom v flaški zaenkrat mam jest tud ponudbo in povpraševanje usklajeno, je pa res, da se dojiva tudi na 2 ure, če je treba.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 18:37:31
|
|
|
|
nizy
|
meti- naša je na 3-5ur kokr kdaj , jaz mam pa tako frizerko, da me exspresno uredi v pribižno uri in pol ,... pranje las, striženje, barvanje , pa še 3 ženske vmes pedena , pa še poceni je , za vse skupaj plačam 10-15€...... sm prov zadovoljna ,sam je predaleč in sem samo parkrat na leto pri njej
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 19:02:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
lillchy - za vaju z Lukcem. Upam, da se bo ta njegova zadeva s sluhom, kar najbolje uredila. Sicer pa ima zlate starše, ki ga imata zeeeelo radaaaa, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 23.5.2008 19:04:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - za nakup AC. Sedaj pa se le naspi in nikar ne hodi non-stop gledat, če AC deluje. Janez je že tako velik fant, da se mu nima kaj zgodit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
fantekpetrcaaaKatero ime vam je bolj všeč?ian (
13%)
jan (
31%)
primož (
21%)
tim (
35%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!