|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 16:55:43   
ella79
meti če ti je čist zize spraznu, potem si pomoje napumpaš lahko max. ene 20-30 ml user posted image tok kar se sprot naredi user posted image seveda ni nujno, da so polne. Sam morš potem eneparkrat stisnt, predno začne tečt. Pr men če je dost polna, sam stisnem in držim par sekund, pa kar šprica vn in je hitr polna flaška user posted image user posted image fajn, da ti paše na flačke, ki jih že imaš user posted image user posted image a si kupila TT-movo?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.5.2008 16:57:32   
MetiLu
Ja TT sem kupila user posted image  sam jaz prej niti 10 ml nisem ven spravila user posted image  jo bom probala mal kasnej, ko se bodo napolnile, če ne bo pa v uporabi bolj ponoč, ko ena ziza ziher polna ostane user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.5.2008 16:59:51   
jencili
oj, oj,

evo, pa smo nazaj s potepanjauser posted image .

Itata user posted image user posted image user posted image

Bamby, no pol bov pa midve enkrat eno po domače rekle, velja?user posted image

Ella, zmenjeno!user posted image
Samo ta vikend nama ne bo zneslo, ker mamo jutri poroko v hiši in mam še tok dela, da se vn ne vidim.
Še vse pospravit, pokosit seuser posted image , glihkar si nohtke rihtam, pa še taščici jih morm, perilo perem, ga bo treba obesit, lase si morem umit,...pa še sladoledna palčka me kliče bajeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.5.2008 17:04:43   
lillchy123
ojla bejbe!
za nezaj ne grem brat sploh, ker ste naklofale enih 100 strani. user posted image user posted image

Najprej vam povem, da smo dobili izvide, ki so zelo slabi. Je bilo hudo, zdaj pa smo se vsi nekako sprijaznili in se pripravili na najbolj črn scenarij. Da Luka ne bo slišal. Ampak, mi se ne  damo in bomo za našega malega angelčka naredili vse, da bo imel zaradi tega čim manj težav. Če pa mu bojo lahko pomagali z pripomočki, pa bomo toliko bolj veseli. Več bomo zvedeli 27.5. Vsaj upam. Je pa še vedno naš najpopolnejši fantek.
Zdaj pa še kaj bolj veselega.V torek smo imeli krst.user posted image  Mali je bil kot zakleto tisti dan siten ko muha, in njegova sestrična prav tako. Zgleda, da ju je dajala luna.user posted image  Krst je bil pa vseeno prav lep. Bom kasneje pripopala kakšno slikico. Potem smo šli pa še na večerjico, pa imeli smo tortico, pa na mizi ovčke iz sladkorja.... Prav lepo in po dolgem času smo se končno malo sprostili in zabavali.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.5.2008 17:10:17   
MetiLu
Ok, še ena k ne zna brat navodil user posted image  za AC sem že pogruntala ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.5.2008 17:11:38   
ella79
meti ne se sedaj sekirat, očitno ti jih je res čist spaznu. Sedaj pa pejt počivat, da se nafilajo user posted image

jencili sej se nemudi tok user posted image user posted image lahko potem drug teden en dan user posted image

lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Lukcom. Sem kar brez besed ostala user posted image če utegneta pridita v sredo do Kavala ob 10:00, pa mobo kakšno več rekle user posted image user posted image user posted image krst je moral bit pa potem zelo lep. Kakšno slikco pa le pripopaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.5.2008 17:15:55   
ella79
še to sem hotla rečt, da sem zadnje dni velik na vaju mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka je res krasen fant in zagotovo najpopolnejši

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.5.2008 17:37:23   
MetiLu
Lillchy user posted image user posted image user posted image  ne morem si predstavljat, kaj doživljate. Luka bo kljub temu zrastel v krasnega fantiča, sploh ker ima tako super mamico, ki mu bo omogočila le najboljše user posted image user posted image user posted image

no, javljam da je naš ac namontiran in dela user posted image  zdej pa čakam samo še na prespane noči user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.5.2008 17:39:35   
MetiLu
ella, bom rajši en pir stislna user posted image  user posted image  sam kaj ko ga ne maram user posted image  a ima radler enak učinek na proizvodnjo?user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.5.2008 17:40:22   
nizy
lillchy-user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.5.2008 17:42:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ella, bom rajši en pir stislna user posted image  user posted image  sam kaj ko ga ne maram user posted image  a ima radler enak učinek na proizvodnjo?user posted image  

joj men prej tudi nikakor ni šel pir dol user posted image zdej mi je pa čist ok user posted image user posted image user posted image je imel pa največji učinet prvič, zdej ni bistvene razlike user posted image radler? neki učinka pomoje tudi ima, sej je ravno tako pivo notr. Pa sej maš dost mleka, razn če boš ozimnico začela delat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.5.2008 17:43:16   
ella79
naša šefica spi že 3,5 ur user posted image le kaj jo je tok zdelal user posted image sva očitno dopoldan preveč afne guncali user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.5.2008 17:43:59   
larisa
Lillchy, kakšni pa so rezulatati, tko v dB me zanima, kolk je izgube sluha?! Če se ti da mal napisat. A so vam kej za polžkov vsadek povedali, al samo za slušni aparat? Sem iz ''foha'' pa če ti ni odveč, lahko še kaj napišeš. Če ne želiš tako, lahko tud na ZSuser posted image  Drugače pa lepo da ste tako pozitivni, ker ni nobena tragedija to in tako ima vaš Luka kar nejvečjo srečo, da ima pozitivne starše!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.5.2008 17:45:41   
nizy
mene zanima kakšne čaje svojim dajete user posted image jaz sem naši včeraj v BC kupila hippov z okusom maline in šipka ,je  pa, po dopolnjenem 4. mesecu , no sj naša je že blizu user posted image  user posted image

bamby- svak jo je začuda dobr odnesu user posted image , zaenkrat ma samo polomljeno roko ,pa nekaj prask , slike za hrbtenico pa še čaka .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.5.2008 17:45:56   
mary_lou
LILLCY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak so vse besede odvec, ampak Luka je februarcek in februarcki se ne dajo, itak pa bo zate vedno najpopolnejsi otrocek in je lahko samo srecen ker ma tako mamico ki se tok trudi za njega user posted image user posted image user posted image user posted image

No midva s Taijem sva bla na srecanju domzalskih vozickarc in sm spoznala se eno februarcico tuno in njeno anjo, ki se je skoz smejala

Jest mam pa ful spet probleme z Taijem, nece jest, na srecanju je 60 ml popil to je pa vse kar je dons popil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men se frcla pocas, sm valda ze P klicala in je rekla da je cist mozno da se je okusa mleka navelicu naj zamenjamo mleko. Tko da se dobr da nismo kake zaloge novalaca delal. Tko da zdej mamo milumil bomo vidl

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.5.2008 17:48:11   
nizy
punce jaz za večjo količino  mleka pijem radensko in ne boste verjele ,ponoči se zbujam v poplavi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.5.2008 17:49:13   
larisa
Meti, jaz po dojenju niti 10ml ven ne dobim. To pomeni, da jih mali do konca sprazne.user posted image Pa tud zizike se morjo navadit pumpanja, vsaj jaz prej nisem skor nč ven dobila, zdaj pa tud po 160 iz ene če je polna user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
23.5.2008 17:51:54   
nizy
punce dejte me mal razsvetlit, jaz nimam pojma zakaj si ve mleko črpate ,če sprot dojite user posted image ..... jaz samo sproti dojim, nič ne črpam

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.5.2008 17:59:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

punce jaz za večjo količino  mleka pijem radensko in ne boste verjele ,ponoči se zbujam v poplavi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja potem bomo pa raje radensko pil, k drugače lahko še alkoholičarka ratam user posted image user posted image
jaz sem prej črpala, k je blo na cajte viška mleka, pa sem ji ga takrat dala k ga je blo premalo. Sedaj sem to uskladila

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.5.2008 18:23:08   
nizy
ella - hvala za odgovor  ,....ko je bilo pri nas pomanjkanje mleka ,sem jo večkrat pristavla ,pa si ga je spet  pridelala kolikor je rabila user posted image  user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.5.2008 18:29:50   
nizy
madoniš, nobene ni , a ste vse pri sladolednih palčkah user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.5.2008 18:30:02   
MetiLu
nizy, jaz si ga bom začela črpat, da bom lahko šla v miru k frizerju user posted image  pa še kam, da bo lahko ati varuška z mlekcom v flaški user posted image  zaenkrat mam jest tud ponudbo in povpraševanje usklajeno, je pa res, da se dojiva tudi na 2 ure, če je treba.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.5.2008 18:37:31   
nizy
meti- naša je na 3-5ur kokr kdaj , jaz mam pa tako frizerko, da me exspresno uredi v pribižno uri in pol ,...  pranje las,  striženje, barvanje , pa še 3 ženske vmes pedena user posted image  user posted image  user posted image ,  pa še poceni je , za vse skupaj plačam 10-15€...... sm prov zadovoljna ,sam je predaleč in sem samo parkrat na leto pri njej user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.5.2008 19:02:42   
srečka nosečka
lillchy - za vaju z Lukcem. Upam, da se bo ta njegova zadeva s sluhom, kar najbolje uredila. Sicer pa ima zlate starše, ki ga imata zeeeelo radaaaa, a ne?

user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.5.2008 19:04:01   
srečka nosečka
meti - user posted image  za nakup AC. Sedaj pa se le naspi in nikar ne hodi non-stop gledat, če AC deluje. Janez je že tako velik fant, da se mu nima kaj zgodit. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

fantek
petrcaaa

Katero ime vam je bolj všeč?

ian (13%)

jan (31%)

primož (21%)

tim (35%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!