|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
23.5.2008 0:40:32   
jencili
angel_rebelde ku kucuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.5.2008 0:41:11   
jencili
oo, gagy85, vidim teuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.5.2008 0:44:50   
ursalara
nobena se ne odzove tvojemu ku kuc a so pa nesramne da nočeo pomagat do 130 no sve že bližje!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.5.2008 0:45:18   
gagy85
user posted image user posted image  in kaksna se ti zdim user posted image user posted image user posted image

http://gagy.moj-album.com/

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.5.2008 0:48:05   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: gagy85

user posted image user posted image  in kaksna se ti zdim user posted image user posted image user posted image

no si se le opogumilauser posted image user posted image user posted image user posted image

azzura ku kucuser posted image user posted image user posted image

jencilli ali se vdaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.5.2008 0:48:16   
jencili

čedna, čednauser posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.5.2008 0:48:56   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

no si se le opogumilauser posted image user posted image user posted image user posted image

azzura ku kucuser posted image user posted image user posted image

jencilli ali se vdaš user posted image user posted image user posted image

mi ne pade na pametuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.5.2008 0:52:11   
jencili
grem pa mal pod tuš vmesuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.5.2008 0:52:55   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

in kaksna se ti zdim

no si se le opogumila

azzura ku kuc

jencilli ali se vdaš

mi ne pade na pamet

no vidim da se ti pa res ne vdašuser posted image user posted image user posted image user posted image nč jaz pa grem zdaj res spančkat in ti prepuščam čast da si zadnjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.5.2008 0:54:03   
ursalara

grem pa mal pod tuš vmesuser posted image

ne rabiš hodit user posted image user posted image user posted image evo pofočkaj se zadnja saj si prava februarka se pišemo jutri kaj neuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.5.2008 0:54:08   
jencili
juhuhu...user posted image

nočko ursalara - lepo spiuser posted image

user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.5.2008 0:56:31   
gagy85

ooooo hvala user posted image user posted image user posted image   ups a sm usr.. dj se enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.5.2008 0:58:03   
ursalara

juhuhu...user posted image

nočko ursalara - lepo spiuser posted image

user posted image

lahko noč tudi ti lepo pančkajuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.5.2008 0:59:51   
jencili
nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.5.2008 5:18:01   
itata
prvauser posted image  ali bolje rečeno spet prvauser posted image  v smislu, da je mali klasično spet pokonc ob 5h in ga čakam, da se naveliča igračk, da greva lahko naprej spat... pa spet mu je plenica spustila. zdej ne vem a jaz ne znam več povijat al je kej druzga problem, ampak tele pampers active baby ki so mi drugač super, mi zmeri spustijo ponoč!! pol je pa še zato k je moker nervozen in sva tkole pokonc.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.5.2008 5:36:55   
itata
še zmeri se igramo...
no sej drugač pa zdej mirno spi, tko da ok. edin tele kupčki pa mokra plenica naju zbudijo okol 5huser posted image

ve ste pa spet nabile 20 strani včeri zvečer. faceuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.5.2008 6:09:43   
itata
čakala kupček 15 minuser posted image  zdej grem pa nazaj spat lahko-
buči jaz sem tud za za sre za kavala....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.5.2008 7:54:58   
vrtnica76
Jutro!
Kolk ste spet načvekaleuser posted image .Mi sploh ne rata vse prečekerat.Mi pa danes nismo tolk fajn spali kot včerajuser posted image .Standard-zbujanje okrog štirih,mal na zizo in pol se dela,da spi.Ni šans,da ga dam nazaj v njegovo posteljico spat.Je prec alarm.Sem si spet vrat zaležala in čist sem skurjena,ker nisem mogla zaspat, oziroma mi Janez ni pustil spat.Zdej pa spi tamle na kavču,vragec mali.
Danes greva pa obiskat Janezkovo prababicouser posted image .Joj,ga že toooolk dolg ni vidla.Itak,da bom spet taxi služba.Jo že kar slišim,kam bi jo mogla pelat-na dedkov grob,da bo lahko rožice nasadila.Ja kaj bodo pa aldje rekl,če ne bo grob urejenuser posted image .Mislm halooo.Mah,sej so vse mame iste.Kaj čmo?
Vas grem še mal prebrat,dokler sinko še spi.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.5.2008 8:09:18   
buči
Jutro, sem že milsila, da sem na napačni temi, same januarke na koncu, jim je všeč, ne? user posted image user posted image

Jaz sem spala obupno, z Aljažem v njgovi postelji, ker je neki kašljal, pa je skoraj Tilna zbudil, pa smo ga delužirali iz spalnice. Jaz pa potem z njim. Moj je zjutraj še zaspal v službo, cela panika, pa je potem on zbudil Tilna, da je vstal eno uro prezgodaj. user posted image

Ja, v sredo bo sonček, toplo, Kaval vas čaka. Če se dobimo že okrog 10. ali 10.30, bomo sigurno imele lepo mizico v senci. Napovedujejo pa do 29 stopinj, tako da razmislite, če se dobimo bolj kmalu.

ŠTUDENTKE, KU KU, GLEDAM IN NADZIRAM VAS! user posted image user posted image user posted image

[/quote]

evo še link http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=35&podskupina=0&artikel=191
[/quote]

Žal, moj avtosedež ni tak ... user posted image user posted image  Tale je ful hud. Naš ke tak, kot navaden, gleda lahko v obe smeri, samo da se da naklon "znižat", z enim gumbom nekako spustiš stolček v polležeči položaj, z drugim gumbom pa zožaš sedež. Če pa imaš primerne sedeže v avto (beri: da ne visijo preveč nazaj), pa ga lahko namontiraš tudi kontra smeri vožnje. Ni ful neka razlaga, ampak ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.5.2008 8:11:14   
buči
Se grem malo otroku posvetit, pa likat, ker včeraj spet nisem, ker sem bila popoldne spet na sprehodu.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.5.2008 8:39:39   
pina-1
Jutro.

Pri nas je katastrofa. Ana se je zopet začela ponoči zbujat, pa danes zjutraj smo zopet bruhali v loku. Ampak tako da sem se jaz morala it stuširat, pa celo posteljo preoblečt.user posted image user posted image  Mamo tudi zagiftan nosek in med hranjenjem se mi kar davi. Sedaj pa ne vem ali je to z alerigjo povezano, ker je zopet vsa pikasta inflekasta ali je samo prehlajena. Skratka sem kot ožeta cunja.
Za nameček je še mia dobila alergijo po vratu in hrbtu, skratka a ma kera kej fraj štrikauser posted image user posted image

zdej grem pa prebrat kaj ste napisale

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.5.2008 8:43:38   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Pri nas je katastrofa. Ana se je zopet začela ponoči zbujat, pa danes zjutraj smo zopet bruhali v loku. Ampak tako da sem se jaz morala it stuširat, pa celo posteljo preoblečt.user posted image user posted image  Mamo tudi zagiftan nosek in med hranjenjem se mi kar davi. Sedaj pa ne vem ali je to z alerigjo povezano, ker je zopet vsa pikasta inflekasta ali je samo prehlajena. Skratka sem kot ožeta cunja.
Za nameček je še mia dobila alergijo po vratu in hrbtu, skratka a ma kera kej fraj štrikauser posted image user posted image

zdej grem pa prebrat kaj ste napisale

pina smo veliko načvekale a ne upam da bo s tvojo lubico vse ok in da ni kaj hujšega

kje so pa danes včerajšne največje klepetuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image a še vse spijouser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.5.2008 8:43:47   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, sem že milsila, da sem na napačni temi, same januarke na koncu, jim je všeč, ne? user posted image user posted image

ku ku seveda nam je všeč tukaj

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.5.2008 8:53:22   
pina-1
o ursalara jutro.
Ni bol hudo. POnosna sem na naši jencili ker se vam ni dalauser posted image user posted image user posted image

glede ane sem pa vsa zmešana. Sem res mislila da smo z bruhanjem konc. Pa želea bi si da je zdej prehlajena, ne pa da je vse z alergijo povezano. user posted image  Mahhhh do torka bomo preživeli, pol bomo pa vidli kaj je na stvari.

včerajšnje čveke majo še oči skupi zalimane... Tam po 9:30 bojo prilezle na plano.

Grem položnice plačatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.5.2008 9:00:35   
mala_pikica
Mater ženske, pa ve niste normalne. Pa saj sploh do besede ne pridem, pa pravijo, da jaz dosti govorimuser posted image user posted image . Sploh vas več ne morem brati, ker ne utegnem, edino kar je, sem zasledila, da je polno nekih novih klepetulij na naši temi user posted image . Bogi vaši user posted image , ko imajo take zasvojenke doma, namesto, da bi se njim posvečaleuser posted image user posted image . Če bi to vedel pokojni Dr. Rugelj bi vam že pokazal, kaj se to pravi klepetati po forumih, pa user posted image  zanemarjati.

Drugače pa smo mi fajn, naš user posted image  je še kar priden. Danes ponoči se je zbudil le 2x za jesti, se pa zna tudi zgoditi, da se zbudi po 7x, vendar pa hitro na zaj zaspi. Mi še nismo bili cepljeni, ker je bil prehlajen. Sem pa ga sama tehtala in ima sedaj pri skoraj 4 mesecih 5700g, dolg pa je približno 64cm. Imava pa midva posvetovalnico šele 3.6.
Drugače pa smo kar veliko zunaj, pa na krst se pripravljamo, potem pa gremo že 9.6. na morje in sicer v Tučepi. Upam samo, da bo lepo vreme, da se bodo otroci lahko kopali.
Bamby a tvoja pikica pa še zmeraj noče jestiuser posted image , saj važno je da vsaj malo pridobiva na teži. Te pa razumem, ker sem imela jaz podobni problem z mojo ta prvo. Je sicer do 6 meseca lepo napredovala, potem pa se je v treh mesecih zredila le bogih 200g. Je pri skoraj 10 mesecih vagala le slabih 7kg. Je pa bila user posted image  slabokrvna in sva dobili tablete, pa se je potem tudi apetit za malenkost popravil, ampak še zdaj ni nevem kakšen jedec, če za kosilo poje 5 žličk brez kreganja smo že veseli. Je pa sedaj pri pregledu krvi P ugotovila, da je tudi Luka slabokrven, tako, da dobi tudi on sirup v naslednji posvetovalnici. Eh,........ kaj hočemo, saj bo boljše! Lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......