mala_pikica
|
Mater ženske, pa ve niste normalne. Pa saj sploh do besede ne pridem, pa pravijo, da jaz dosti govorim . Sploh vas več ne morem brati, ker ne utegnem, edino kar je, sem zasledila, da je polno nekih novih klepetulij na naši temi . Bogi vaši , ko imajo take zasvojenke doma, namesto, da bi se njim posvečale . Če bi to vedel pokojni Dr. Rugelj bi vam že pokazal, kaj se to pravi klepetati po forumih, pa zanemarjati. Drugače pa smo mi fajn, naš je še kar priden. Danes ponoči se je zbudil le 2x za jesti, se pa zna tudi zgoditi, da se zbudi po 7x, vendar pa hitro na zaj zaspi. Mi še nismo bili cepljeni, ker je bil prehlajen. Sem pa ga sama tehtala in ima sedaj pri skoraj 4 mesecih 5700g, dolg pa je približno 64cm. Imava pa midva posvetovalnico šele 3.6. Drugače pa smo kar veliko zunaj, pa na krst se pripravljamo, potem pa gremo že 9.6. na morje in sicer v Tučepi. Upam samo, da bo lepo vreme, da se bodo otroci lahko kopali. Bamby a tvoja pikica pa še zmeraj noče jesti , saj važno je da vsaj malo pridobiva na teži. Te pa razumem, ker sem imela jaz podobni problem z mojo ta prvo. Je sicer do 6 meseca lepo napredovala, potem pa se je v treh mesecih zredila le bogih 200g. Je pri skoraj 10 mesecih vagala le slabih 7kg. Je pa bila slabokrvna in sva dobili tablete, pa se je potem tudi apetit za malenkost popravil, ampak še zdaj ni nevem kakšen jedec, če za kosilo poje 5 žličk brez kreganja smo že veseli. Je pa sedaj pri pregledu krvi P ugotovila, da je tudi Luka slabokrven, tako, da dobi tudi on sirup v naslednji posvetovalnici. Eh,........ kaj hočemo, saj bo boljše! Lp
|