Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:13:26
|
|
|
|
pina-1
|
bamby kopiram že, sam pol se mi ne nappiše čigav je citat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:13:34
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 intruder, tale od buči je svetovna... Jaz sem se že dvakrat uscala ko sem jo brala se bom kar vstala, ko jo srečam .... ZDRAVO tudi jaz še zdaj se smejim...jooooojojojojoj še dobro da je prfoksa po poklicu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:14:51
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 intruder, tale od buči je svetovna... Jaz sem se že dvakrat uscala ko sem jo brala se bom kar vstala, ko jo srečam .... ZDRAVO tudi jaz še zdaj se smejim...jooooojojojojoj še dobro da je prfoksa po poklicu se bom kar vstala, ko jo srečam .... ZDRAVO pa tudi jaz nisem blond
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:14:56
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka kaj za hudiča jo tolko pereš. G.Pino je že naštelal frekvenco. Kako pa kaj kaže pri Stipetu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:15:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby kopiram že, sam pol se mi ne nappiše čigav je citat Ne smeš vse Quote brisat in tisto, kjer piše, kdo je post napisal
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:15:38
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Lahko noč čveke, me moj v posteljo vabi. Itak nič ne bo, ker sem spet pri tardečih. Pa glejte, da vas jutri ne najdem na 200 oz. novem delu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:16:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:16:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Niste resne. Sploh vam ne morm sledit, zato vam tud ne mislim... itak bi me ignorirale, tako ste povezane v svoj čvek. Sem pa tud že napol v postelji, tako da sploh... zgleda da mam sam jest tako ˝pridnega˝ moža ki nikol ne prevzame tamale zvečer (da ne govorim podnevi ) da vse lahko čvekate. Jaz pa........... sam preberem kakšen post, pa me že tamala kliče. Lepo čvekajte. Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:16:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby kopiram že, sam pol se mi ne nappiše čigav je citat Ne smeš vse Quote brisat in tisto, kjer piše, kdo je post napisal bamby srce, meni se sploh quote ne pokažejo oz. se samo ko citiram en post
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:17:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog Po moje si jo zdele že mal znucala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:17:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka kaj za hudiča jo tolko pereš. G.Pino je že naštelal frekvenco. Kako pa kaj kaže pri Stipetu? 1x na mesec se spodob, pa še vikedn bo Pa tamala bo imela mini rd Stipe je 1 rundo že odžagal, zdej ima malco, pol gre pa naprej šihtat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:18:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Niste resne. Sploh vam ne morm sledit, zato vam tud ne mislim... itak bi me ignorirale, tako ste povezane v svoj čvek. Sem pa tud že napol v postelji, tako da sploh... zgleda da mam sam jest tako ˝pridnega˝ moža ki nikol ne prevzame tamale zvečer (da ne govorim podnevi ) da vse lahko čvekate. Jaz pa........... sam preberem kakšen post, pa me že tamala kliče. Lepo čvekajte. Nočko februarka full mam pridenga moža. JE v hišo prišu ko sta bli obe že spedenani za spavanac. Ana je že komirala v zizilandu, mia je pa bla na poti k palčkom, mimo zizilanda On je na kavču v akciji, medtem ko jaz čvekam. Kaj je tu pridnega ne vem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:19:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog Po moje si jo zdele že mal znucala sam res sem jo zdele mal pogledala (ful je dobr k jo spet vidm!! ) in je mal zguncana Najboljš da eno debato usekam doma, da mi trebuh zraste in bo spet mir pred njo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:19:35
|
|
|
|
bamby
|
pina, če imaš tak post za citirat, kjer je kup postov, greš zmerom iz sredinskega ven brisat in pustiš samo tistega, ki bi ga rada citirala. Kapiši?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:19:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe je 1 rundo že odžagal, zdej ima malco, pol gre pa naprej šihtat jaz sem pa mislila da se pino s stipetom smeji ker ma neko čudno melodijo danes na sporedu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:20:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Niste resne. Sploh vam ne morm sledit, zato vam tud ne mislim... itak bi me ignorirale, tako ste povezane v svoj čvek. Sem pa tud že napol v postelji, tako da sploh... zgleda da mam sam jest tako ˝pridnega˝ moža ki nikol ne prevzame tamale zvečer (da ne govorim podnevi ) da vse lahko čvekate. Jaz pa........... sam preberem kakšen post, pa me že tamala kliče. Lepo čvekajte. Nočko februarka full mam pridenga moža. JE v hišo prišu ko sta bli obe že spedenani za spavanac. Ana je že komirala v zizilandu, mia je pa bla na poti k palčkom, mimo zizilanda On je na kavču v akciji, medtem ko jaz čvekam. Kaj je tu pridnega ne vem mami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:20:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog Po moje si jo zdele že mal znucala sam res sem jo zdele mal pogledala (ful je dobr k jo spet vidm!! ) in je mal zguncana Najboljš da eno debato usekam doma, da mi trebuh zraste in bo spet mir pred njo po moje bo sitpko za ekšn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:21:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe je 1 rundo že odžagal, zdej ima malco, pol gre pa naprej šihtat jaz sem pa mislila da se pino s stipetom smeji ker ma neko čudno melodijo danes na sporedu Ne bo šlo, se mi zdi da Stipe kabel zdele polaga
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:21:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje bo sitpko za ekšn Če že drva žaga, ne bo nič, sorči
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:21:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog Po moje si jo zdele že mal znucala sam res sem jo zdele mal pogledala (ful je dobr k jo spet vidm!! ) in je mal zguncana Najboljš da eno debato usekam doma, da mi trebuh zraste in bo spet mir pred njo po moje bo sitpko za ekšn kdaj pa ni zato pa mam tako
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:22:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka mami pa 1l refija maš v dobrem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:22:36
|
|
|
|
jencili
|
no, ker nisem brala za nazaj pa ne vem - kaj mamo zdej nove čvekice, januarčice al kako? Kako to? Nč ne štekam...pa tale blond pramena vseeno malo ven sekajo očitno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:23:00
|
|
|
|
bamby
|
A smo zdej sam še me tri ostale
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:23:10
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby URSALARA, tisti tvoji golobi bojo vse prej popapal, predn bojo kaj sem prnesl IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Zaj pa morem it počasi,ker pride general domu,pa če me tu najde je po meni. Nočko pa ju3 na smetenje Aja pa še to...face ste babe no kr pejt da ne boš potem nas krivila za razpad zakona
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:23:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka mami pa 1l refija maš v dobrem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......