Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:52:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a bo kej danes kakcije. Mene je moj znanstvenik prašu če se tuki nič ne dogaja ker se ne smejem. Tale moj mož je cel projekt. Do prejšnje sobote je sam pihal ko sem bla na računalniku,s edaj me pa preganja na RR. Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? O da se meni to zgodi bom cel dan molila , a si se s stičanko povezala???? Ja kje pa je jo tud jest pogrešam .Bi prav rada malo poklepetala z njo mogoče si jo ob škarpo drsa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:53:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej ste nore...sm se spravila zraven, da bom prebrala, preden vam napišem. Pa sem rekla, bom dala za foro a zadnjo stran, da vidim kok ste načvekale. Me je pa skor kap. A veste na kateri strani sem??? 94-ti No, grem brat, kukr se mi bo pač dalo raj ne ber nazaj, itak so same kuzlarije pa še predn boš ti tole vse prečekirala, se bomo me že drugič v postli obrnile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:53:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Babe, fajn čvekejte, možek mi masažo obljublja Nočko Ne nasedaj muuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te hoče sam odvlečt preč triš je frišno poročena.. ga še ni prov spoznala Kak pa ti to veššššššššššššššš že eno leto z njo čvekam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:54:00
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe no no januarčki imamo itak popust vam pošljemo še liter cvička pa bomo kvit IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ursalara samo jaz bureka ne vem naret,lahko pa jim pijano nevesto naredim,samo pol bomo samo januarke gor ker bojo februarke pijane lahko tudi to narediš ni slaba ideja lahko pa jaz namesto tebe naredim burek pa bo IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ursalara samo jaz bureka ne vem naret,lahko pa jim pijano nevesto naredim,samo pol bomo samo januarke gor ker bojo februarke pijane IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa ja saj res,zato pa ga jaz nikol nimam hvala da si povedla,si morem žepe zašit kar hitro IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 No kaj bo danes dobrega za glodanje? a stičanka se je kej oglasla? Se je snoč ustrašla in vidla, da tle nima kaj iskat, da ni več pomoči triš, a ti je kaj dolgcajt, da si spet pr nas . Da te mal razsvetlim: Pr nas nas je kaj nekaj februark, ki smo ne po naši želji "januarke" postale. Prvi dve sta že 16.1. rodili, pa ni nobena zahinavla, tolk da veš! bamby - lepo si povedala jap, nismo zahinavile, ker ve ste moje vse najboljše. TRIŠ, ti je še ena izmed njih potrdila to , si vidla? Kar je res je res. No, pa dober večer vsem. A danes do 200-tke? NEEEEE JEST SEM VEDLA DA BOM PREJ RODILA IN SEM SE ŽE PREJ VPISALA MED JANUARČKE to pa te ni občutek varal pa še prav si naredila IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa ej ursalara,pa misliš da jim bo ok?ker ene so zahtevne,pa jim je treba še malo skute pa rozin poslat. eh pa saj hitra pošta vse prenese dost majo golobi so bolj zanesljivi bodo bolj malo dobile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:54:13
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi to sumim pomoje sta jo danes skupaj proti hribu sopihali kakem hribu. sej samostn mata v dolini...sta kar tam sedeli pa klopi in kolena žulili da so za vsako izmed nas eno molitvico zmolili Ja res sva bile skupaj in je blo prav pestro.Sva štopale proti samostanu in nama je ustavil en s štirikolesnikom in pol
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:54:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella ena od rešenih duš. me smo vse že z kartoteko na Polju ali v Idriji Ta prva jo imam jaz va našem koncu. V Polje me ziher ne sprejmejo, ker je tam prevelika gužva . Pina, a ti šparam postlo zraven moje IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ NEEEEE JEST SEM VEDLA DA BOM PREJ RODILA IN SEM SE ŽE PREJ VPISALA MED JANUARČKE In od kje pol teb, da si februarka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... Sem jim ponujala moje specialitete, pa niso hotle . Si pa v spisek pozabla še reflna dodat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:54:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a bo kej danes kakcije. Mene je moj znanstvenik prašu če se tuki nič ne dogaja ker se ne smejem. Tale moj mož je cel projekt. Do prejšnje sobote je sam pihal ko sem bla na računalniku,s edaj me pa preganja na RR. Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? O da se meni to zgodi bom cel dan molila , a si se s stičanko povezala???? Ja kje pa je jo tud jest pogrešam .Bi prav rada malo poklepetala z njo mogoče si jo ob škarpo drsa pa zravn za kup železja drži
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:54:59
|
|
|
|
Ms. Anna
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a bo kej danes kakcije. Mene je moj znanstvenik prašu če se tuki nič ne dogaja ker se ne smejem. Tale moj mož je cel projekt. Do prejšnje sobote je sam pihal ko sem bla na računalniku,s edaj me pa preganja na RR. Vzroka in krivce za to ne bomo iskali ne? O da se meni to zgodi bom cel dan molila , a si se s stičanko povezala???? Ja kje pa je jo tud jest pogrešam .Bi prav rada malo poklepetala z njo pomoje si jo umiva in hladi, k se je preveč po ograji drgnila HAHA
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:55:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Babe, fajn čvekejte, možek mi masažo obljublja Nočko Ne nasedaj muuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te hoče sam odvlečt preč triš je frišno poročena.. ga še ni prov spoznala Kak pa ti to veššššššššššššššš že eno leto z njo čvekam Ja kako kje pa?????????????????????????????
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:55:07
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami ja pa se IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub triš enako IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis no kr pojdi spat da bomo januarke imele več placa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla kakšen cirkus zdaj je lunapark bolj popularen IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam saj ne rabiš drobiža pošlješ jim malo testa malo jabolk cimet pa naj si naredijo štrudelj he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... Sem mislila, da najrajš in najboljš joto skuhate
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:55:10
|
|
|
|
Anchikaa
|
ja kaj češ bamby,takle mamo aja tak za record...jaz tut znam ocvirkovko naret. Kaj pa buhtli palijo al ja?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:55:32
|
|
|
|
pina-1
|
ursalara, zdej si tolko enih črt v post dala, da sem se komaj prebila..
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:56:21
|
|
|
|
TRIŠ
|
BAMBY ROK SEM IMELA 06.02
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:56:50
|
|
|
|
Intruder24
|
Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim )
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:57:13
|
|
|
|
ella79
|
imamo novo čveko intruder dobrodošla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:57:42
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami ja pa se IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub triš enako IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis no kr pojdi spat da bomo januarke imele več placa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla kakšen cirkus zdaj je lunapark bolj popularen IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam saj ne rabiš drobiža pošlješ jim malo testa malo jabolk cimet pa naj si naredijo štrudelj he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ursalara, zdej si tolko enih črt v post dala, da sem se komaj prebila.. no ampak si se
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:57:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bejbe - a so januarčicam njihov čvek ukinili???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:58:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ BAMBY ROK SEM IMELA 06.02 jaz pa 1.2. pa mi tudi na misel ni prišlo, da bi k januarčicam kej na temo pokukala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:58:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella ena od rešenih duš. me smo vse že z kartoteko na Polju ali v Idriji Ta prva jo imam jaz va našem koncu. V Polje me ziher ne sprejmejo, ker je tam prevelika gužva . Pina, a ti šparam postlo zraven moje [ ja bamby grem not samo če sva skupi v sobi. ej bejba dej me nauči kako za enga hudiča v en post daš več sitatov. meni to ne potegne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:58:49
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) no saj sem vedla da si tukaj kar malo dajmo smetit da jim pomagamo da čimprej pridejo do 200 ke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:58:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami ja pa se IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub triš enako IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis no kr pojdi spat da bomo januarke imele več placa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla kakšen cirkus zdaj je lunapark bolj popularen IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam saj ne rabiš drobiža pošlješ jim malo testa malo jabolk cimet pa naj si naredijo štrudelj he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ursalara, zdej si tolko enih črt v post dala, da sem se komaj prebila.. no ampak si se madona takega citiranja pa februarčice ne obvladamo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:59:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Sem mislila, da najrajš in najboljš joto skuhate zdej je za to prevroče. sedaj lićemo sladoledne palčke pa veliko se pogovarjamo, ker mamo nove prjatelce
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:59:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) no saj sem vedla da si tukaj kar malo dajmo smetit da jim pomagamo da čimprej pridejo do 200 ke oooo tudi same znamo hitr do 200-tke priti sam še stičanka pride pa bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:00:32
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bejbe - a so januarčicam njihov čvek ukinili??? ja so ga nam IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ BAMBY ROK SEM IMELA 06.02 jaz pa 1.2. pa mi tudi na misel ni prišlo, da bi k januarčicam kej na temo pokukala ja ker ti ne grejo grešne misli po glavi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:00:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) no saj sem vedla da si tukaj kar malo dajmo smetit da jim pomagamo da čimprej pridejo do 200 ke oooo tudi same znamo hitr do 200-tke priti sam še stičanka pride pa bo Točno tako, da se ne bodo potem hvalile, kako so nam pomagale.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......