Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:23:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje bo sitpko za ekšn Če že drva žaga, ne bo nič, sorči ko je treba je Sipko hitro pront. No vsaj Pino je tak.... zato ga bom danes na ostro zbudila,d a mu bo takoj jasno da danas nema ništa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:24:02
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:24:52
|
|
|
|
pina-1
|
kaki KGB, ona je hujš kot CIA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:25:05
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog na ja zdaj pa že mene je... to citiranje
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:25:32
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ko je treba je Sipko hitro pront. No vsaj Pino je tak.... zato ga bom danes na ostro zbudila,d a mu bo takoj jasno da danas nema ništa Moj tudi že nekaj prosi, pa pravim isto
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:25:32
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem počasi razmišljala o odhodu. sem od 5ih auf pa mi se nekam megli pred očmi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:25:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog se vid da si januarčica k ne zaš citirat, pa niti 100 postov še nimaš Tole pa ne bo dobr! Mami nej pride u šolo, pa 1 klobaso nej prnese
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:26:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ko je treba je Sipko hitro pront. No vsaj Pino je tak.... zato ga bom danes na ostro zbudila,d a mu bo takoj jasno da danas nema ništa Moj tudi že nekaj prosi, pa pravim isto bamby obesi listek CLOSED
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:26:14
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaki KGB, ona je hujš kot CIA men se zdi, da za njo ni ne imena ne skupine, je neka posebna vrsta s posebnimi zmogljivostmi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:26:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem počasi razmišljala o odhodu. sem od 5ih auf pa mi se nekam megli pred očmi če greš ti grem tut jaz
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:27:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaki KGB, ona je hujš kot CIA men se zdi, da za njo ni ne imena ne skupine, je neka posebna vrsta s posebnimi zmogljivostmi ena posebna žvau
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:27:21
|
|
|
|
bamby
|
Jaz moram pa še Anaji dat jest in pol mogoče še sladoledno palčko lizat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:27:23
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog se vid da si januarčica k ne zaš citirat, pa niti 100 postov še nimaš Tole pa ne bo dobr! Mami nej pride u šolo, pa 1 klobaso nej prnese sem bolj sramežljive sorte
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:27:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaki KGB, ona je hujš kot CIA men se zdi, da za njo ni ne imena ne skupine, je neka posebna vrsta s posebnimi zmogljivostmi NENADOMESTLJIVA IN EDINA... Pa da ti nebi padlo na pamet jo snubit, da k vam kej pride, ker je ne DAMO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:27:47
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem počasi razmišljala o odhodu. sem od 5ih auf pa mi se nekam megli pred očmi ja ja vsa izgovor je dober no pa pejt ajat IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog se vid da si januarčica k ne zaš citirat, pa niti 100 postov še nimaš Tole pa ne bo dobr! Mami nej pride u šolo, pa 1 klobaso nej prnese
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:28:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) ooooo ti mali KGB-jevec, pa se mi je zdelo cel čas da me maš na muhi no ti nas pa že dolg čekiraš, sem te stalno opazvala Ajm bek, sem si jo umivala, ker je 1 mesec naokrog se vid da si januarčica k ne zaš citirat, pa niti 100 postov še nimaš Tole pa ne bo dobr! Mami nej pride u šolo, pa 1 klobaso nej prnese sem bolj sramežljive sorte še dva večera z nami pa ne boš vedla da sramežljivos sploh obstaja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:28:56
|
|
|
|
Intruder24
|
jaz bi mogla bit februarčica pa ni šlo , sem izdajalka kao...in se vam pol sploh nisem upala pridružit ko bi mi še ti kaj nardila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:29:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz sem počasi razmišljala o odhodu. sem od 5ih auf pa mi se nekam megli pred očmi če greš ti grem tut jaz ti pa itak maš še 2 min fore, ker po novem greš ob 22:30 ajat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:29:47
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaki KGB, ona je hujš kot CIA men se zdi, da za njo ni ne imena ne skupine, je neka posebna vrsta s posebnimi zmogljivostmi NENADOMESTLJIVA IN EDINA... Pa da ti nebi padlo na pamet jo snubit, da k vam kej pride, ker je ne DAMO ne ne kar naj bo tu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:29:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 jaz bi mogla bit februarčica pa ni šlo , sem izdajalka kao...in se vam pol sploh nisem upala pridružit ko bi mi še ti kaj nardila vidiš to je pa največja napaka v tovjem življenju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:30:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaki KGB, ona je hujš kot CIA men se zdi, da za njo ni ne imena ne skupine, je neka posebna vrsta s posebnimi zmogljivostmi NENADOMESTLJIVA IN EDINA... Pa da ti nebi padlo na pamet jo snubit, da k vam kej pride, ker je ne DAMO ne ne kar naj bo tu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:31:06
|
|
|
|
pina-1
|
zopet je zginla. zdej ko smo jo tolko prehvalile so ji po moje zrasla krila. sedaj pa res počasi grem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:31:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, tole sem najdla na temi od januark, da ne boste misle da si kej zmišljujem: tja februarke so res taprave, sem jih brala celo nosečnost (ko mi je bilo taaaaak slabo, ko se zdaj spomnim mi kar slabo postane), saj bi Vid moral priti februarja pa se je mamici preveč mudilo...Ampak glavno, da je zdaj z obema vse ok. Tudi zdaj jih grem včasih brat, samo redkokdaj kaj napišem. Avtorica: Intruder24 CIA, KGB, kar češ bejbi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:31:41
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 jaz bi mogla bit februarčica pa ni šlo , sem izdajalka kao...in se vam pol sploh nisem upala pridružit ko bi mi še ti kaj nardila vidiš to je pa največja napaka v tovjem življenju če pa je že tam na nosečniškem foromu grozila, sem mela kar more pol sem pa iz straha napako nardila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:32:01
|
|
|
|
TRIŠ
|
Jest moram pa spat
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......