Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:00:33
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami ja pa se IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub triš enako IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis no kr pojdi spat da bomo januarke imele več placa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla kakšen cirkus zdaj je lunapark bolj popularen IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam saj ne rabiš drobiža pošlješ jim malo testa malo jabolk cimet pa naj si naredijo štrudelj he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ursalara, zdej si tolko enih črt v post dala, da sem se komaj prebila.. no ampak si se madona takega citiranja pa februarčice ne obvladamo počakaj en mesec, ti bo mogoče šlo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:01:19
|
|
|
|
TRIŠ
|
Zdej rabim pa mir ker futram.Počakte me da ne boste skočile na 200
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:01:32
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Pozdravljene februarčice(so me naše januračice čist sem zvlekele pa da se jim jaz še prudružim ) no saj sem vedla da si tukaj kar malo dajmo smetit da jim pomagamo da čimprej pridejo do 200 ke oooo tudi same znamo hitr do 200-tke priti sam še stičanka pride pa bo Točno tako, da se ne bodo potem hvalile, kako so nam pomagale. nč se ne bomo hvalile samo vsem bomo povedale
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:01:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mast mate ve fajn dece, vas skoz neki masirajo . Moj je pa čist anti za masaže... A se teb zdi to fajn, da morm jaz njega masirat IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa ja saj res,zato pa ga jaz nikol nimam hvala da si povedla,si morem žepe zašit Ni za kaj stara . Na žalost si jih moram tudi jaz, ker kar nekam kopnijo Bamby - kje je pa enakopravnost med spoloma ? Zahtevi protiuslugo .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:02:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: bamby ursulara, goloba kar imej, men pošlji kar si prej ponujala . Pa da ne bi slučajn kaj zahinavla Ok ti pošljem ali ti raje kar osebno dostavim! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa čer malo gužvo delam,pa smetim Emmmm...kolko pa je vstopnina??hehe ej pošlješ jim en štrudel in pol bureka pa si noter pa ja de... a msiliš da se vse kot dolenjka prodamo za malo testa filanega z skuto ali jabolkami ja pa se IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ursalara in Anchikaa dobrodošle v klub triš enako IZVIRNO SPOROČILO: larisa Za danes vas zapuščam Pa sej je itak taka gužva, da se mi lohk kšn post kje zatakne, pol bom pa mela k bom brez RR-ja, k bo mogu it comp. na servis no kr pojdi spat da bomo januarke imele več placa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: bamby triš, a si uspela vino na mizo prnest, ker kosila ziher nisi uspela skuhat O sem sem samo ko je dragi probal je rekel če nisem dala noter rozin.Jaz pa ojoj sem pozabila ja vidiš ko imam pa tolk dela cel dan in je jedel šmoren brez rozin.Zdej me pa revež gleda kot da sem iz marsa ker se smejim na orto jah sej kej dosti daleč od marsa pa nisi. si v sam cirkus padla kakšen cirkus zdaj je lunapark bolj popularen IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ne ne,to je bla januarska šola. A ne bi bilo malo popusta,ker sem lih jaz.Aja pa še drobiža nimam saj ne rabiš drobiža pošlješ jim malo testa malo jabolk cimet pa naj si naredijo štrudelj he he se vidi da nas sam od včeri berete... Me smo take fajn kuharce, da palimo samo na ocvirkovco od bamby pa špraoge od Pinči, pa žar od g. Dolenjca, pa na maffine od buči,..... kaj nam bojo pštrudli in bureki, ko pa mamo še pršut, .... IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ursalara, zdej si tolko enih črt v post dala, da sem se komaj prebila.. no ampak si se madona takega citiranja pa februarčice ne obvladamo počakaj en mesec, ti bo mogoče šlo se niti matrat ne mislim, pa s tem še mojih prijateljic
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:02:08
|
|
|
|
pina-1
|
ampak s temi citati jaz večnič ne razumem... Pa nisem blond
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:03:06
|
|
|
|
Anchikaa
|
OK,zaj pa če ne bote roke dvignale,ko bote kaj htele povejat,se bo men spipalo Saj nevem ki pa kaj morn brat. Grem na čik BRB
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:03:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lahko noč čveke, me moj v posteljo vabi. Itak nič ne bo, ker sem spet pri tardečih. Pa glejte, da vas jutri ne najdem na 200 oz. novem delu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:04:11
|
|
|
|
pina-1
|
uhh ella sem skoraj mislila da ti je potegnilo v kislo s temi citati.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:04:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo mene nazaj iz vrtca. Ja itak, da sem dobila tolk novih informacij, da dobro, da sem bila z avtom, ker v košaro na kolesu to itak ne bi šlo! Deci nič ne berejo! Bajsa, sori, sem moglait dol z rr! Jaz ne dajem več D3 kapljic, ker je itak poltje, bomo oktobra spet štartali. sicer pa če ne dojiš 2 kapljici, če dojiš 4 kapljice do 1. leta. Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ŠTUDENTEKE, DANES BO SLABO VREME - IDEALNO ZA DELAT! DAJMO, DAJMO! BIG SISTER IS VOČING JU! nam so pa rekli po 3 kapljice do prvega leta Kako zdej???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:05:09
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ampak s temi citati jaz večnič ne razumem... Pa nisem blond glavno da sodelujemo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:05:43
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ampak s temi citati jaz večnič ne razumem... Pa nisem blond
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:06:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! jenciliii zopet sem se poscala od smeha.. Tale današnja od buči je bla tako mega. Sem zdej momju prebrala in sva se režala kot dva norca.... si bom kar shranla kot misle za slabe dni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:07:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! jenciliii zopet sem se poscala od smeha.. Tale današnja od buči je bla tako mega. Sem zdej momju prebrala in sva se režala kot dva norca.... si bom kar shranla kot misle za slabe dni čisto so me te januračice spiz**** s temi citati. Ampak RES nisem blond. Častna titova
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:08:16
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! jenciliii zopet sem se poscala od smeha.. Tale današnja od buči je bla tako mega. Sem zdej momju prebrala in sva se režala kot dva norca.... si bom kar shranla kot misle za slabe dni sem se nasmejala zdaj
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:08:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem poslušala poročila v Stični se je ena betonska ograja vžgala, pa so gasilci našli na pogorišču eno fajn kuro na žičnati ograji. Baje je imela na deklaraciji: Samo podrgni in pogrej! PEČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! jenciliii zopet sem se poscala od smeha.. Tale današnja od buči je bla tako mega. Sem zdej momju prebrala in sva se režala kot dva norca.... si bom kar shranla kot misle za slabe dni čisto so me te januračice spiz**** s temi citati. Ampak RES nisem blond. Častna titova
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:09:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej ste nore...sm se spravila zraven, da bom prebrala, preden vam napišem. Pa sem rekla, bom dala za foro a zadnjo stran, da vidim kok ste načvekale. Me je pa skor kap. A veste na kateri strani sem??? 94-ti No, grem brat, kukr se mi bo pač dalo raj ne ber nazaj, itak so same kuzlarije pa še predn boš ti tole vse prečekirala, se bomo me že drugič v postli obrnile mas prov. Pa medtem ko sm jst uspela prebrat 5 postov, ste načvekale 5 3 nov strani že Vam bom rajs kr sledila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:09:22
|
|
|
|
pina-1
|
intruder, tale od buči je svetovna... Jaz sem se že dvakrat uscala ko sem jo brala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:10:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej ste nore...sm se spravila zraven, da bom prebrala, preden vam napišem. Pa sem rekla, bom dala za foro a zadnjo stran, da vidim kok ste načvekale. Me je pa skor kap. A veste na kateri strani sem??? 94-ti No, grem brat, kukr se mi bo pač dalo raj ne ber nazaj, itak so same kuzlarije pa še predn boš ti tole vse prečekirala, se bomo me že drugič v postli obrnile mas prov. Pa medtem ko sm jst uspela prebrat 5 postov, ste načvekale 5 3 nov strani že Vam bom rajs kr sledila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:10:09
|
|
|
|
Anchikaa
|
Saj ne rabiš bit blond,tut rjavolaske ne zastopimo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:10:52
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 intruder, tale od buči je svetovna... Jaz sem se že dvakrat uscala ko sem jo brala tudi jaz še zdaj se smejim...jooooojojojojoj
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:11:31
|
|
|
|
pina-1
|
uh anicka si me potolažla ampak kje je dolenjka? da ni šla škarpo preverjat, če je dobro zalita pa če nič ne štrli.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:11:35
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 Sem mislila, da najrajš in najboljš joto skuhate Za joto kuhat smo pa prvakinje . Pa za palčke lizat tud ančika, buhtle naša ella peče, sorry. Ocvirkovca je pa moje področje (ne hod mi spet v zelje ). Če boš pridna, ti bom geslo zaupala, da si jo pogledaš IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ BAMBY ROK SEM IMELA 06.02 IZDAJALKA URSALARA, tisti tvoji golobi bojo vse prej popapal, predn bojo kaj sem prnesl IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja bamby grem not samo če sva skupi v sobi. ej bejba dej me nauči kako za enga hudiča v en post daš več sitatov. meni to ne potegne OK, drži, ti že šparam, nama ziher no bo dolgčas stara ej, kopiraj IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: bamby A se teb zdi to fajn, da morm jaz njega masirat Bamby - kje je pa enakopravnost med spoloma ? Zahtevi protiuslugo . Na žalost ne pridem na vrsto
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:11:54
|
|
|
|
Anchikaa
|
Zaj pa morem it počasi,ker pride general domu,pa če me tu najde je po meni. Nočko pa ju3 na smetenje Aja pa še to...face ste babe
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 22:12:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 intruder, tale od buči je svetovna... Jaz sem se že dvakrat uscala ko sem jo brala tudi jaz še zdaj se smejim...jooooojojojojoj še dobro da je prfoksa po poklicu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......