Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:47:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jeb**** sam ne miga, pri miru je Srečka nosečka heeeeelp. Zmatran je revček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:48:13
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka morda pa je že Larisa obupala larisa - joke sam ta je pa res blond Čak mal Ella, a tole je pa tko direkt name letel, al na bejbo na sliki. Če je name, pazi se
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:48:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, si jo umila? Nadišavla? Vse štima? Je še tam k je bla? Dons se pa men dogaja....hrib pa sonce sta me zgleda uničla....al pa bosanci madona si firbčna larisa sam še zrihtej da bo cuzljal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:48:43
|
|
|
|
dolenjka
|
No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:48:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jeb**** sam ne miga, pri miru je Srečka nosečka heeeeelp. Zmatran je revček mater - tu sem pa zmrznila Ti bo dolenjka povedala, kako naredit da miga . Njej je to ratalo.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:49:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka morda pa je že Larisa obupala larisa - joke sam ta je pa res blond Čak mal Ella, a tole je pa tko direkt name letel, al na bejbo na sliki. Če je name, pazi se na bejbo na sliki, da se zastopmo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:50:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jeb**** sam ne miga, pri miru je Srečka nosečka heeeeelp. Zmatran je revček mater - tu sem pa zmrznila Ti bo dolenjka povedala, kako naredit da miga . Njej je to ratalo. Jaz sem si pandici že migajoči sejvala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:50:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala potem boš pa mela čas in energijo merkat vse februarčke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:50:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi Pa novga naj bi zidal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:51:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala potem boš pa mela čas in energijo merkat vse februarčke Ja, in ves zaslužek bo šel za polpenzion v polju al pa hrastovcu, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:52:18
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi Pa novga naj bi zidal verjetno pričakujejo da bo nataliteta v stični narasla, k sta se vidva dol preselila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:53:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala potem boš pa mela čas in energijo merkat vse februarčke Ja, in ves zaslužek bo šel za polpenzion v polju al pa hrastovcu, a ne? pomoje bi za all inclusive zaslužila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:53:19
|
|
|
|
pina-1
|
srečka dej še meni pošlji link od smajlitov. pelase larisa pa ti je le ratalo dat slikico.. Drugi korak boš pa naštudirala da bo dudo zaugal. tudi jaz sem mojo umila, da ne bodo samo vaše dišale tuki na RR
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:53:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi Pa novga naj bi zidal verjetno pričakujejo da bo nataliteta v stični narasla, k sta se vidva dol preselila aha, pa da bo kakšen brezmadežno ratal, a ne??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:54:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 tudi jaz sem mojo umila, da ne bodo samo vaše dišale tuki na RR Sam da nisi počesat pozabila?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:54:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, da še 1 pametno napišem: jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem Drugač bom pa jaz varuška postala Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi Pa novga naj bi zidal verjetno pričakujejo da bo nataliteta v stični narasla, k sta se vidva dol preselila aha, pa da bo kakšen brezmadežno ratal, a ne?? ej, a ste že zdej kej joto kuhal? da bom še jaz mal firbec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:55:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina-1 larisa pa ti je le ratalo dat slikico.. Drugi korak boš pa naštudirala da bo dudo zaugal. Morda pa bi Meti lahko svetovala Larisi, kako prepričat, da zauga. Je Janeza pred časom naučila.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:56:41
|
|
|
|
MetiLu
|
A se vam je spet odpelalo? Mary lou, kolker sem nahitro gledala, so cene okol 300 - 400€ na mesec Men se res ne bo splačalo it nazaj na šiht. Moja plača za 6 urni delavnik bo znašala max. 700€, ja za 300€ lufta se mi pa bolj splača doma čepet, pa prišparat za malco in prevoz ... ni računice sploh Dolenjka, a pol lahko kar teb eno vlogo za varstvo pošljem?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:57:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina-1 larisa pa ti je le ratalo dat slikico.. Drugi korak boš pa naštudirala da bo dudo zaugal. Morda pa bi Meti lahko svetovala Larisi, kako prepričat, da zauga. Je Janeza pred časom naučila. to ji je čist slučajno ratal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:57:11
|
|
|
|
nizy
|
Pri nas bo ena v šoli ,drugi dve pa pri moji mamici v varstvu,....ker sem jaz fer bom mamici glih tko dala nekaj evrčkov , da si bo kaj privoščila ,....ker 2 imet pri sebi recimo od 6 do 14h ali pa od 13 do 21h,pa tudi ni enostavno , .....pa še sobote ,nedelje ,praznike ,kaj češ tako delo mamo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:57:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 tudi jaz sem mojo umila, da ne bodo samo vaše dišale tuki na RR Sam da nisi počesat pozabila? ni kej ker je bla na britju včeri
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 21:58:44
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina-1 larisa pa ti je le ratalo dat slikico.. Drugi korak boš pa naštudirala da bo dudo zaugal. Morda pa bi Meti lahko svetovala Larisi, kako prepričat, da zauga. Je Janeza pred časom naučila. to so pa male skrivnosti velikih mojstrov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 22:00:31
|
|
|
|
pina-1
|
to bi lahko bli naši februarčki- čisti odvisniki kot matere
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 22:01:19
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka tale je za naju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 22:03:06
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka tale je za naju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?