|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 15:19:37   
larisa
Pogledam ven in vzamem telefon v roke, da javim na pristojni organ za posebne zadeve, da vidim NLP, pa vseeno pogledam še enkart in kaj opazim? Da vidim sonček user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
22.5.2008 15:22:41   
larisa
Ej Mary_lou, a bi ti meni zaupala geslo od tvojga zaklenjenega albuma, al boš tud ti kej hotla od mene, tko kot primorski in dolenjski afni?user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
22.5.2008 15:22:45   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurcouser posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka-
joj, tega pa ne bom komentirala user posted image -pa ne več gledat bb-to je sama pi.....user posted image

suzi-to je moj poklic in zdej ko sem na porodniški full delam-zlo rada...
user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico...a res kolk pa...ker od mojga sestra ma tud obletnico-3.leta...pa še z NM je...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.5.2008 15:23:55   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ej Mary_lou, a bi ti meni zaupala geslo od tvojga zaklenjenega albuma, al boš tud ti kej hotla od mene, tko kot primorski in dolenjski afni?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ližem.. LIZIKOuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.5.2008 15:25:53   
mary_lou
jest zaklenjen album kje ga pa mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.5.2008 15:28:01   
mary_lou
a lahko sm vidla ja sam jest to zaklenila nisem splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce pa sm pa ne vem gesla caki grem mal ugibat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.5.2008 15:28:10   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jest zaklenjen album kje ga pa mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra user posted image , med albumi. naslov Jaz in moj lubi user posted image  Ring a bell?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.5.2008 15:29:26   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ližem.. LIZIKOuser posted image user posted image user posted image

Lej ga user posted image , ta pa tkoj zavoha da se od nje govori user posted image user posted image user posted image ....

Ti kr liž, sam da ne bo začel pol trebuh rast user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.5.2008 15:34:45   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: buči

priden nazaj zvečer, grem še jaz likat, še nisem, ker sem bila 2 uri na sprehodu

kje si se pa sprehajala? Po RRju? user posted image

Draga  moja, pri nas je vreme v redu, trenutno celo sonček, tako da ne, nimam jaz časa za RR!

kati kati - kaj pa če bi mi imeli pri tebi piknik - frizurce, pa še kopalt se lahko gremo v toplice?

suzi: user posted image user posted image  za obletnico!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.5.2008 15:34:47   
mary_lou
marjana je geslo, mater mam jest kratko lajtngo

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.5.2008 15:34:53   
itata
čveke čvekasteuser posted image
evo mene, sem se prebila čez današnje posteuser posted image  včerajšnjih pa verjetno ne bom brala... mogoče pol k bo jakob na joški viseluser posted image  sva bila mal po obiskih in opravkih v mestu... sicer je vreme kr neki, ampak kaj pa čmo. neki je treba počet pa sva bla mal okol. sem mu hotla pa osebno dat delat, je blo pa 21 folka pred mano in 3 okenčka odprtauser posted image  sem se sam obrnila in šla. bom jutr še enkrat probala. ni hudič da mi en dan ne bo uspel. al pa če bom šla na kako drugo upravno enoto probat! točno! sej je vseen kje daš hudiča delat. mi ni treba zmer v lj lazit- stvar navade pač.
pol je pa mali zaspal na poti nazaj in še zmeri pridno spančka. že skor 3 ure. priden je. klele je oblačno in relativno hladno. bova šla pa pol mal pred bajto vseen pofirbcat k sosedomuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
22.5.2008 15:35:58   
buči
mery, drugič daj geslo H2O ali pa kemija me čaka ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.5.2008 15:37:20   
buči
itata, pejd osebno delat v Medvode, tam ni nikoli gužve, pa še za parkirat je dovolj prostora. Potem pa v Kavala z mano na kavo. user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.5.2008 15:37:57   
mary_lou
buci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kdaj bos na moje princeske prsla?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.5.2008 15:38:45   
buči
Januarke, a se pasete? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.5.2008 15:39:10   
mary_lou
a kravce pasete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.5.2008 15:39:27   
buči
mery, če me moj vidi na RR, se bom mogla kar preselit k tebi. Je lihkar domov prišel, šibam dol, adijo"!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.5.2008 15:40:58   
mary_lou
kr prid sej mam se eno pojstlo frej

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.5.2008 15:56:11   
kati kati
buči-pa vsem nrdim gratis frizurce-če ve prnesete kloobasice,pa kotletke pa vžemo en piknikuser posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.5.2008 16:01:28   
Bajsa
Babe nore!
Mi2 greva pa zdej po slikice v dm, sva jih dale čez 200 razvit. Jupiiii!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.5.2008 16:03:46   
dolenjka
Tako, otrok je nahranjen, pa nohte ima sveže postrižene user posted image  Svaka mi čast, da vmes nisem nič F5 prtisnla user posted image
Se je pa pri nas tut sonček pokazal in bo šla carica z očijem ven, mami pa peglat pa mal skidat, pol pa za njima user posted image
Zdele grem pa vseen makarone pa lososa v lonc vržt user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.5.2008 16:09:54   
itata
sej ne boste verjele, da mi je končno potegnil kako se tole kretensko pumpico za joške uporablja. matr sem blond! sej štekala sem že prej kako sam neki me je "tehnika" zjebala, pa bolš je če maš ful polno joško. men je pa že mal puščat začela k mali spi že tolk časa...
? kveščn? a lahk danes do večera zbiram mlek po malem in notr stiskam v isti lonček pa dam pol zmrznit? kolk časa pol ta zmrznjen velja? svež pa 24 ur a ne?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.5.2008 16:17:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

sej ne boste verjele, da mi je končno potegnil kako se tole kretensko pumpico za joške uporablja. matr sem blond! sej štekala sem že prej kako sam neki me je "tehnika" zjebala, pa bolš je če maš ful polno joško. men je pa že mal puščat začela k mali spi že tolk časa...
? kveščn? a lahk danes do večera zbiram mlek po malem in notr stiskam v isti lonček pa dam pol zmrznit? kolk časa pol ta zmrznjen velja? svež pa 24 ur a ne?

Ja Itata, mleko istega dne se lahko meša, 2 dni pa ne. V hladilniku ga imam jaz do 24h, nekateri pravijo 3 dni user posted image  Jaz ga po 24h dam v skrinjo če ga ne porabimo user posted image  V skrinji je sigurno lahko 3 mesece, nekateri spet pravijo 6 mesecev user posted image  Jaz ga bom imela verjetno samo 3 mesece user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.5.2008 16:26:22   
itata
tenks dolenjka. mi je vmes k sem malega čakala pa zdej k se doji na eno pa z druge teče, uspel že 50-ko pridelatuser posted image  bom lahk vsaj zvečer spet kam šlauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.5.2008 16:29:53   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

U stara, kolk časa si pa tole pesnla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek!

Kr neki časauser posted image user posted image priznamuser posted image user posted image sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image samo poštnino ti kriješuser posted image

sej veš kam, na dolenjsk user posted image  user posted image  user posted image

Ok, za poštnino še mam, kej več pa ne, sam jest je treba, tko da bom reskirala teh par EUR user posted image

Ja no saj pa potem poštnina ne bo draga sem jaz tudi iz dolenjskega konca!Ti bom poslala kar preko goloba bo najceneje!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Januarke, a se pasete?

Se ali se nam pridružiš tudi ti!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 22.5.2008 16:30:28 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......