Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:19:37
|
|
|
|
larisa
|
Pogledam ven in vzamem telefon v roke, da javim na pristojni organ za posebne zadeve, da vidim NLP, pa vseeno pogledam še enkart in kaj opazim? Da vidim sonček
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:22:41
|
|
|
|
larisa
|
Ej Mary_lou, a bi ti meni zaupala geslo od tvojga zaklenjenega albuma, al boš tud ti kej hotla od mene, tko kot primorski in dolenjski afni?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:22:45
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco dolenjka- joj, tega pa ne bom komentirala -pa ne več gledat bb-to je sama pi..... suzi-to je moj poklic in zdej ko sem na porodniški full delam-zlo rada... za obletnico...a res kolk pa...ker od mojga sestra ma tud obletnico-3.leta...pa še z NM je...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:23:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Mary_lou, a bi ti meni zaupala geslo od tvojga zaklenjenega albuma, al boš tud ti kej hotla od mene, tko kot primorski in dolenjski afni? jaz pa ližem.. LIZIKO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:25:53
|
|
|
|
mary_lou
|
jest zaklenjen album kje ga pa mam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:28:01
|
|
|
|
mary_lou
|
a lahko sm vidla ja sam jest to zaklenila nisem sploh ce pa sm pa ne vem gesla caki grem mal ugibat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:28:10
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou jest zaklenjen album kje ga pa mam ta je pa dobra , med albumi. naslov Jaz in moj lubi Ring a bell?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:29:26
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Mary_lou, a bi ti meni zaupala geslo od tvojga zaklenjenega albuma, al boš tud ti kej hotla od mene, tko kot primorski in dolenjski afni? jaz pa ližem.. LIZIKO Lej ga , ta pa tkoj zavoha da se od nje govori .... Ti kr liž, sam da ne bo začel pol trebuh rast
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:34:45
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči priden nazaj zvečer, grem še jaz likat, še nisem, ker sem bila 2 uri na sprehodu kje si se pa sprehajala? Po RRju? Draga moja, pri nas je vreme v redu, trenutno celo sonček, tako da ne, nimam jaz časa za RR! kati kati - kaj pa če bi mi imeli pri tebi piknik - frizurce, pa še kopalt se lahko gremo v toplice? suzi: za obletnico!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:34:47
|
|
|
|
mary_lou
|
marjana je geslo, mater mam jest kratko lajtngo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:34:53
|
|
|
|
itata
|
čveke čvekaste evo mene, sem se prebila čez današnje poste včerajšnjih pa verjetno ne bom brala... mogoče pol k bo jakob na joški visel sva bila mal po obiskih in opravkih v mestu... sicer je vreme kr neki, ampak kaj pa čmo. neki je treba počet pa sva bla mal okol. sem mu hotla pa osebno dat delat, je blo pa 21 folka pred mano in 3 okenčka odprta sem se sam obrnila in šla. bom jutr še enkrat probala. ni hudič da mi en dan ne bo uspel. al pa če bom šla na kako drugo upravno enoto probat! točno! sej je vseen kje daš hudiča delat. mi ni treba zmer v lj lazit- stvar navade pač. pol je pa mali zaspal na poti nazaj in še zmeri pridno spančka. že skor 3 ure. priden je. klele je oblačno in relativno hladno. bova šla pa pol mal pred bajto vseen pofirbcat k sosedom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:35:58
|
|
|
|
buči
|
mery, drugič daj geslo H2O ali pa kemija me čaka ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:37:20
|
|
|
|
buči
|
itata, pejd osebno delat v Medvode, tam ni nikoli gužve, pa še za parkirat je dovolj prostora. Potem pa v Kavala z mano na kavo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:37:57
|
|
|
|
mary_lou
|
buci kdaj bos na moje princeske prsla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:38:45
|
|
|
|
buči
|
Januarke, a se pasete?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:39:10
|
|
|
|
mary_lou
|
a kravce pasete
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:39:27
|
|
|
|
buči
|
mery, če me moj vidi na RR, se bom mogla kar preselit k tebi. Je lihkar domov prišel, šibam dol, adijo"!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:40:58
|
|
|
|
mary_lou
|
kr prid sej mam se eno pojstlo frej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:56:11
|
|
|
|
kati kati
|
buči-pa vsem nrdim gratis frizurce-če ve prnesete kloobasice,pa kotletke pa vžemo en piknik
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:01:28
|
|
|
|
Bajsa
|
Babe nore! Mi2 greva pa zdej po slikice v dm, sva jih dale čez 200 razvit. Jupiiii!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:03:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, otrok je nahranjen, pa nohte ima sveže postrižene Svaka mi čast, da vmes nisem nič F5 prtisnla Se je pa pri nas tut sonček pokazal in bo šla carica z očijem ven, mami pa peglat pa mal skidat, pol pa za njima Zdele grem pa vseen makarone pa lososa v lonc vržt
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:09:54
|
|
|
|
itata
|
sej ne boste verjele, da mi je končno potegnil kako se tole kretensko pumpico za joške uporablja. matr sem blond! sej štekala sem že prej kako sam neki me je "tehnika" zjebala, pa bolš je če maš ful polno joško. men je pa že mal puščat začela k mali spi že tolk časa... ? kveščn? a lahk danes do večera zbiram mlek po malem in notr stiskam v isti lonček pa dam pol zmrznit? kolk časa pol ta zmrznjen velja? svež pa 24 ur a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:17:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata sej ne boste verjele, da mi je končno potegnil kako se tole kretensko pumpico za joške uporablja. matr sem blond! sej štekala sem že prej kako sam neki me je "tehnika" zjebala, pa bolš je če maš ful polno joško. men je pa že mal puščat začela k mali spi že tolk časa... ? kveščn? a lahk danes do večera zbiram mlek po malem in notr stiskam v isti lonček pa dam pol zmrznit? kolk časa pol ta zmrznjen velja? svež pa 24 ur a ne? Ja Itata, mleko istega dne se lahko meša, 2 dni pa ne. V hladilniku ga imam jaz do 24h, nekateri pravijo 3 dni Jaz ga po 24h dam v skrinjo če ga ne porabimo V skrinji je sigurno lahko 3 mesece, nekateri spet pravijo 6 mesecev Jaz ga bom imela verjetno samo 3 mesece
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:26:22
|
|
|
|
itata
|
tenks dolenjka. mi je vmes k sem malega čakala pa zdej k se doji na eno pa z druge teče, uspel že 50-ko pridelat bom lahk vsaj zvečer spet kam šla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 16:29:53
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka U stara, kolk časa si pa tole pesnla Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek! Kr neki časa priznam sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljem samo poštnino ti kriješ sej veš kam, na dolenjsk Ok, za poštnino še mam, kej več pa ne, sam jest je treba, tko da bom reskirala teh par EUR Ja no saj pa potem poštnina ne bo draga sem jaz tudi iz dolenjskega konca!Ti bom poslala kar preko goloba bo najceneje! IZVIRNO SPOROČILO: buči Januarke, a se pasete? Se ali se nam pridružiš tudi ti!
< Sporočilo je popravil ursalara -- 22.5.2008 16:30:28 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......