Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:07:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drage In ti men o socialni? Le pejt, pa ne pozab se pofočkat zvečer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:07:48
|
|
|
|
nizy
|
madoniš, ostala sem na 98, pa prisnem f5 ,ste pa na 104
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:08:08
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drage Ja maš pav jest grem tud.Zdej pa res adijos
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:08:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* moje dete še kr spi. aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. moja se pa zdej zbuja ČESTITKE za obletnico
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:08:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy madoniš, ostala sem na 98, pa prisnem f5 ,ste pa na 104 105!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:09:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* moje dete še kr spi. aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. moja se pa zdej zbuja ČESTITKE za obletnico hvala. sej moja se je tud oglasla takoj ko sem enter stisnla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:11:01
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* moje dete še kr spi. Sej revežu druzga ne preostane kot da spi.Moj tud dons sam spi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:12:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* moje dete še kr spi. Sej revežu druzga ne preostane kot da spi.Moj tud dons sam spi moja se je ful zadrla, sem pa gor pršla pa spi kot angelček Očitno danes za včeraj notri prinaša
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:15:07
|
|
|
|
dolenjka
|
In potem? Vse tiho je bilo.....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:37:15
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Evo mi januarčki vam naše Triš ne damo kar same klepetajte! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, tole je danes Triš napisala pri januarčicah: Zdej sem šla pogledat februarske sončke in naš šišajo za po....Tok sem se smejala da me je še Žan gledal malo zmedeno.Če ima katera čas in ne ve kaj delat naj gre tja malo firbcat.Vroča tema je bila včeraj ob 22.00 pa do 01.00 zjutraj.Te so res odtrgane.Pa še kar nekaj dolenjk je Zdej pa vidim, da se že "pasejo" po naši temi A jim začnemo kasirat tole zabavo? No saj vi se tudi pasete na naši temi lahko se samo zmenimo za kakšen burek ali pa štrudel več ne dobite !Samo ste res face! IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? Jaz sem ena iz med njih pa kaj naj če ste pa tako zanimive! IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo. Mi ne dajemo denarja ampak samo štrudel in burek! IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou a si predstavlate da se zdruzmo januarske in februarske cveke ko en post napises mas jih 30 za prebrat katastrofa To pa ne bi bilo dobr IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sam se bojim da januarcice ne bi do besede prsle Bi bi in to hitro lahko nas malo preizkusiš! IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou a lahko pogledam kdo je tuki pa same januarcice dejmo vsaka po 5 evrov za clanarino Lahko ti dam en burek in pol pa bo glih 5 evrov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:39:04
|
|
|
|
dolenjka
|
U stara, kolk časa si pa tole pesnla Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:43:14
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka U stara, kolk časa si pa tole pesnla Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek! Kr neki časa priznam sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljem samo poštnino ti kriješ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:44:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka U stara, kolk časa si pa tole pesnla Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek! Kr neki časa priznam sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljem samo poštnino ti kriješ sej veš kam, na dolenjsk Ok, za poštnino še mam, kej več pa ne, sam jest je treba, tko da bom reskirala teh par EUR
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:44:33
|
|
|
|
mary_lou
|
kje je pa gospa sticanka dons? a ma se v samostanu opravke' mogoce pa le kej pride zvecer. mi je 10 evrov oblubla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:47:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem šla še jaz mal k januarkam posmetit, ker sem tole prebrala pri njih: IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ampak februarčice nas pa šišajo v čveku 100 na uro.Se jim tako nasmejem čvekajo kot da ne bi imele dojenčkov No sem morala tudi jaz ene par odgovorov podat v prid januarčkov ja samo res čvekajo kot da ne bi imeli otrok! Avtorica: Ursalara No, sej sem ji odgovorila O marička, a Tajson pančka? Carica še vedno že 2h 15 min
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:50:40
|
|
|
|
pina-1
|
evo mene opet. ste me pogrešale ne? suzi pirnas bo danes avijacija krompir in neki zelenjave. peglo sem posparvla, dete sem 3 krat previla in 2krat komplet preoblekla ter spravla v mižule. Pa kosilo sem pripravla, da samo v pečico vržem ko bo cajt. vidim da se januarčicam dogaja. grem jaz tam k njim malo pošegat, da se kej o otrcih naučim. tuki je ta tema malo zašla v pozabo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:56:17
|
|
|
|
dolenjka
|
aviacija
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:58:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinći, sem vidla da si šla smetit Ej, naša še kar spi 2h in pol
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:00:11
|
|
|
|
mary_lou
|
Tajson spi sej mu ne preostane druzga ce pa jest skoz tle visim. No vsake 3 ure se ga usmilm pa mu dam za jest pa se to sm ful nestrpna pa mu skoz dej tajson zaugi zaugi mamici se mudi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:00:45
|
|
|
|
mary_lou
|
mu pa pesmice printam sam ne vem kdo mu jih bo bral ce bom skoz tle gor
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:01:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou mu pa pesmice printam sam ne vem kdo mu jih bo bral ce bom skoz tle gor a ta otrok nima očeta?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:04:53
|
|
|
|
mary_lou
|
njegov oče tebe draga moja brani da te naši južni bratje ne uhvatijo, pa ilegalce lovi da te kaksen ne dobi......men pa dinarčke nosi da jih v svetlih trenutkih ko nisem na RR lohk zapravim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:07:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aviacija sem zdej porajtala na kaj boš pomislila.. dej tvojmu danes predlagaj da jutri jeste aviacijo. me zanima stipetov odgovor marička ti si stičanko zamudila. se je prišla zjutraj pred molitvijo pokazat. Sdaj verjetno še vedno moli za nas izgubljene duše dolenjka pusti otroka naj spi in ućivaj v miru. MOja je tudi obupala nad materjo in je šla spat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:11:19
|
|
|
|
dolenjka
|
evo, je vstala zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 15:16:53
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka evo, je vstala zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala svetovno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......