|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 14:07:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo user posted image , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drageuser posted image user posted image user posted image

In ti men o socialni? Le pejt, pa ne pozab se pofočkat zvečer user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
22.5.2008 14:07:48   
nizy
madoniš, ostala sem na 98, pa prisnem f5 ,ste pa na 104 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
22.5.2008 14:08:08   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo user posted image , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drageuser posted image user posted image user posted image

Ja maš pav jest grem tud.Zdej pa res adijos user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
22.5.2008 14:08:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

moje dete še kr spi.
aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. user posted image user posted image

moja se pa zdej zbuja user posted image

ČESTITKE za obletnico user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
22.5.2008 14:08:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

madoniš, ostala sem na 98, pa prisnem f5 ,ste pa na 104 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

105!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
22.5.2008 14:09:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

moje dete še kr spi.
aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke. user posted image user posted image

moja se pa zdej zbuja user posted image

ČESTITKE za obletnico user posted image

hvala.user posted image

sej moja se je tud oglasla takoj ko sem enter stisnla. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
22.5.2008 14:11:01   
TRIŠ

moje dete še kr spi.

Sej revežu druzga ne preostane kot da spi.Moj tud dons sam spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
22.5.2008 14:12:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

moje dete še kr spi.

Sej revežu druzga ne preostane kot da spi.Moj tud dons sam spiuser posted image user posted image user posted image

moja se je ful zadrla, sem pa gor pršla pa spi kot angelček user posted image

Očitno danes za včeraj notri prinaša user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.5.2008 14:15:07   
dolenjka
In potem? Vse tiho je bilo..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.5.2008 14:37:15   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

evo januarcice nimajo za burek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljšiuser posted image njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopimuser posted image .

Evo mi januarčki vam naše Triš ne damo kar same klepetajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, tole je danes Triš napisala pri januarčicah:

Zdej sem šla pogledat februarske sončke in naš šišajo za po....Tok sem se smejala da me je še Žan gledal malo zmedeno.Če ima katera čas in ne ve kaj delat naj gre tja malo firbcat.Vroča tema je bila včeraj ob 22.00 pa do 01.00 zjutraj.Te so res odtrgane.Pa še kar nekaj dolenjk je

Zdej pa vidim, da se že "pasejo" po naši temi  A jim začnemo kasirat tole zabavo?    

No saj vi se tudi pasete na naši temi user posted image user posted image lahko se samo zmenimo za kakšen burek ali pa štrudel user posted image user posted image več ne dobiteuser posted image !Samo ste res face!user posted image user posted image

A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi?    

Jaz sem ena iz med njih pa kaj naj če ste pa tako zanimive!user posted image user posted image

A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi?    

so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo.

Mi ne dajemo denarja ampak samo štrudel in burek!user posted image user posted image

a si predstavlate da se zdruzmo januarske in februarske cveke  ko en post napises mas jih 30 za prebrat katastrofa

To pa ne bi bilo dobr

Sam se bojim da januarcice ne bi do besede prsle 

Bi bi in to hitrouser posted image user posted image lahko nas malo preizkusiš!user posted image

a lahko pogledam kdo je tuki pa same januarcice dejmo vsaka po 5 evrov za clanarino

Lahko ti dam en burek in poluser posted image user posted image pa bo glih 5 evrovuser posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.5.2008 14:39:04   
dolenjka
U stara, kolk časa si pa tole pesnla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ajd nej ti bo! Pol bi jaz mal jabolčnega štrudla, pa 1 sirov burek!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
22.5.2008 14:43:14   
ursalara

U stara, kolk časa si pa tole pesnla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kr neki časauser posted image user posted image priznamuser posted image user posted image sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image samo poštnino ti kriješuser posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.5.2008 14:44:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Kr neki časauser posted image user posted image priznamuser posted image user posted image sem rabla kr en čas da sem vas malo prečikirala!No pa povej kam ti dostavim štrudelček in burek ali kar po pošti pošljemuser posted image user posted image user posted image samo poštnino ti kriješuser posted image

sej veš kam, na dolenjsk user posted image  user posted image  user posted image

Ok, za poštnino še mam, kej več pa ne, sam jest je treba, tko da bom reskirala teh par EUR user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
22.5.2008 14:44:33   
mary_lou
kje je pa gospa sticanka dons? a ma se v samostanu opravke' mogoce pa le kej pride zvecer. mi je 10 evrov oblubla

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
22.5.2008 14:47:21   
dolenjka
Sem šla še jaz mal k januarkam posmetit, ker sem tole prebrala pri njih:

Ampak februarčice nas pa šišajo v čveku 100 na uro.Se jim tako nasmejemuser posted image user posted image user posted image čvekajo kot da ne bi imele dojenčkovuser posted image

No sem morala tudi jaz ene par odgovorov podat v prid januarčkov ja samo res čvekajo kot da ne bi imeli otrok!

Avtorica: Ursalara

No, sej sem ji odgovorila user posted image

O marička, a Tajson pančka? Carica še vedno user posted image  že 2h 15  min user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
22.5.2008 14:50:40   
pina-1
evo mene opet. ste me pogrešale ne?

suzi pirnas bo danes avijacija krompir in neki zelenjave.

peglo sem posparvla, dete sem 3 krat previla in 2krat komplet preoblekla ter spravla v mižule.  Pa kosilo sem pripravla, da samo v pečico vržem ko bo cajt.

vidim da se januarčicam dogaja. grem jaz tam k njim malo pošegat, da se kej o otrcih naučim. tuki je ta tema malo zašla v pozabouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
22.5.2008 14:56:17   
dolenjka
aviacija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
22.5.2008 14:58:19   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Pinći, sem vidla da si šla smetit user posted image

Ej, naša še kar spi user posted image  user posted image  user posted image  2h in pol user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
22.5.2008 15:00:11   
mary_lou
Tajson spi sej mu ne preostane druzga ce pa jest skoz tle visim. No vsake 3 ure se ga usmilm pa mu dam za jest pa se to sm ful nestrpna pa mu skoz dej tajson zaugi zaugi mamici se mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
22.5.2008 15:00:45   
mary_lou
mu pa pesmice printam sam ne vem kdo mu jih bo bral ce bom skoz tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
22.5.2008 15:01:54   
dolenjka

mu pa pesmice printam sam ne vem kdo mu jih bo bral ce bom skoz tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ta otrok nima očeta? user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
22.5.2008 15:04:53   
mary_lou
njegov oče tebe draga moja brani da te naši južni bratje ne uhvatijo, pa ilegalce lovi da te kaksen ne dobi......men pa dinarčke nosi da jih v svetlih trenutkih ko nisem na RR lohk zapravim

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.5.2008 15:07:10   
pina-1

aviacija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sem zdej porajtala na kaj boš pomislila..user posted image user posted image  
dej tvojmu danes predlagaj da jutri jeste aviacijo. me zanima stipetov odgovoruser posted image user posted image user posted image

marička ti si stičanko zamudila. se je prišla zjutraj pred molitvijo pokazat. Sdaj verjetno še vedno moli za nas izgubljene dušeuser posted image user posted image user posted image

dolenjka pusti otroka naj spi in ućivaj v miru. MOja je tudi obupala nad materjo in je šla spatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.5.2008 15:11:19   
dolenjka
evo, je vstala user posted image  zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
22.5.2008 15:16:53   
mary_lou

evo, je vstala user posted image  zdej jo grem pa nafutrat, drugač bo sama na socialno poklicala user posted image

svetovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......