Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:39:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!! Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? odreži stebelce nad zadnjim polnim očescem 1,5 cm visoko, ne premiakaj, normalno zalivaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:39:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa pa ne mene Dolenjko a ne? To pa sam zato, ker nam noče recepta zaupat. Nisem kriva, Pina ma recept če bi jaz mela recept se z vami sploh pogovarjala nebi, ker bi bla gopsa s polno cvenka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:39:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ti pa mižiš zraven ko si zvark delaš al kaj. Ti babji Ja, občiajno res, ker je takrat še zgodaj zame
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:39:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:40:05
|
|
|
|
Bajsa
|
Ne ker si to sam ti tok sposobna, da še to zraven čekiraš. Men pač ne znese, zmorem samo dojit in tipkat hkrat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:40:13
|
|
|
|
larisa
|
Bajsika, nč se ne boj. Tebe že ne bom prjavla. Mam druga dva na sumu, da jih je treba.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:40:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo. pošteno in spodoboi se tako
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:40:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!! Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? Vrž jo v smeti da te ne bo vest pekla N ehecam se.Te palce kjer so bili cvetovi pusti da se čisto posušijo .Zraven ti bo pognala nov cvet samo kdaj čez kako leto.Zato jo daj v kak prostor kjer te ne bo motila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:41:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Bajsika, nč se ne boj. Tebe že ne bom prjavla. Mam druga dva na sumu, da jih je treba. tipojma nimam kam ti to ciljaš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:41:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ne ker si to sam ti tok sposobna, da še to zraven čekiraš. Men pač ne znese, zmorem samo dojit in tipkat hkrat. vidš, to pa jaz ne znam (hvalabogu ) Pa še tko je zadnje čase, da tamala stalno v to škatlo bul, tut zvečer ko jo uspavava A mislte da bo moj kej porajtu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:41:48
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Bajsika, nč se ne boj. Tebe že ne bom prjavla. Mam druga dva na sumu, da jih je treba. jaz nč ne vem o tem. sicer sem pa cel dan gor prjavljena, pa ni nujno da zraven sedim, samo pozabim se odklopit.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:41:56
|
|
|
|
buči
|
priden nazaj zvečer, grem še jaz likat, še nisem, ker sem bila 2 uri na sprehodu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:41:56
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo. pošteno in spodoboi se tako Ne samo prišle so pogledat vaš čvek včeraj zvečer,ker sem jim jaz povedala.Mater vse vidte
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:42:02
|
|
|
|
Bajsa
|
O hvala prjatlcaLarisa , maš prov gorenjke mormo skup držat!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:42:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Vrž jo v smeti da te ne bo vest pekla N ehecam se.Te palce kjer so bili cvetovi pusti da se čisto posušijo .Zraven ti bo pognala nov cvet samo kdaj čez kako leto.Zato jo daj v kak prostor kjer te ne bo motila tale se je že od nas nalezla žargona
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:42:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou BAMBY ti vem da mas rada rozice heeelllllp me!!!!!! Al pa ce se katera ve. Mam ful lepo orhidejo k sm jo dobila k se je Tai rodil pa je zdej odcvetela. A bo se kej zacvetela? Pa kdaj? a morm kej posebnega narest zdej z njo? Vrž jo v smeti da te ne bo vest pekla N ehecam se.Te palce kjer so bili cvetovi pusti da se čisto posušijo .Zraven ti bo pognala nov cvet samo kdaj čez kako leto.Zato jo daj v kak prostor kjer te ne bo motila a si si premislila in tut šmorna ne bo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:43:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ne ker si to sam ti tok sposobna, da še to zraven čekiraš. Men pač ne znese, zmorem samo dojit in tipkat hkrat. vidš, to pa jaz ne znam (hvalabogu ) Pa še tko je zadnje čase, da tamala stalno v to škatlo bul, tut zvečer ko jo uspavava A mislte da bo moj kej porajtu? neeeeeeeee
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:43:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ne ker si to sam ti tok sposobna, da še to zraven čekiraš. Men pač ne znese, zmorem samo dojit in tipkat hkrat. vidš, to pa jaz ne znam (hvalabogu ) Pa še tko je zadnje čase, da tamala stalno v to škatlo bul, tut zvečer ko jo uspavava A mislte da bo moj kej porajtu? ti po moje da ne. amapk ana me samo gleda kaj za hudiča se jaz režim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:43:32
|
|
|
|
Bajsa
|
ja a si ti marbit že kej skuhala???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:43:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ste ugotovile, da se vedno več januarčic pase po naši temi? so prišle do tistga dela, ko si dnar zahtevala, pa so kidnle nazaj na svojo temo. pošteno in spodoboi se tako Ne samo prišle so pogledat vaš čvek včeraj zvečer,ker sem jim jaz povedala.Mater vse vidte smo pal mal bolj sposobne punce, kva češ stara
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:43:55
|
|
|
|
larisa
|
Suzi, ti maš itak dovoljenje da si 14 dni 24/7 gor, k te prej tolk časa ni blo. Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:44:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Bajsika, nč se ne boj. Tebe že ne bom prjavla. Mam druga dva na sumu, da jih je treba. jaz nč ne vem o tem. sicer sem pa cel dan gor prjavljena, pa ni nujno da zraven sedim, samo pozabim se odklopit. in pol je svizec čokolado zavil.... a misliš da mi na te fore padamo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:44:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči priden nazaj zvečer, grem še jaz likat, še nisem, ker sem bila 2 uri na sprehodu kje si se pa sprehajala? Po RRju?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:45:28
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa O hvala prjatlcaLarisa , maš prov gorenjke mormo skup držat! Ej gospa Bajsa jest sem tud gorenjka
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:45:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Najbl sumljive so tiste, k se najbl neumne delajo. no, pol pa to ziher nisem jaz, ker se nikol ne delam neumne. Sebe res ne bi nikol v nč dajala, sem prepametna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?