Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:54:29
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, kaj kuhaš dons??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:55:47
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sam se bojim da januarcice ne bi do besede prsle Kaj pa klaftraš.Tam lahko vse izveš o naših sončkih tukaj pa se nasmejiš do solz Zato smo januarčica prav tako super kot februarčice
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:55:56
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati meti-mislm da sem mal predalec...a si slišala kdaj za Podsredo al pa Podčetrtek? tam sm js doma...pa lahk prideš na gratis frizuro ko gremo naslednjič v olimje, se pr teb naslikamo na kofetu. iz podsrede je bil pa moj pokojni dedek.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:56:20
|
|
|
|
dolenjka
|
zdej je pa že mal tu mač gužva ratala tle gor! JANUARČICE 5 EUR po glavi, pa za male januarčke ni nič treba plačat, ve koke pa prec PARE NA SUNCE Ita vse od včeraj zvečer berejo in tega še vidle ne bojo! Pa bi šle za ta dnar lohk vse na morje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:57:26
|
|
|
|
dolenjka
|
zdej se pa carica po 1h in pol zbuja mogoče vam kej lepga napiše ko dol pride, sam ne vem al zna že sama dol pridet al še ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:57:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdej je pa že mal tu mač gužva ratala tle gor! JANUARČICE 5 EUR po glavi, pa za male januarčke ni nič treba plačat, ve koke pa prec PARE NA SUNCE Ita vse od včeraj zvečer berejo in tega še vidle ne bojo! Pa bi šle za ta dnar lohk vse na morje glih to sem hotla rečt, da preden bodo vse prebrale do tukej, bo že večer, pa nov čvek.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:57:35
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka, že mal razmišljam, da si ti mela kšno navezo z Taševim , sam takrat me še nis glih poznala, tko da ne vem, ne vem Ampak še enkrat ne upam v Postojno, k ti maš pa res ves osebje tam na svoji stani . Zgleda da bom mogla zdej na ultivo v Kr . jao pol se pa elli ne smem zamert
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:57:55
|
|
|
|
dolenjka
|
O Buči, a se ti je pegla pokvarla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:58:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Buči, a se ti je pegla pokvarla? ne, samo pozabila se je odklopit.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:59:08
|
|
|
|
kati kati
|
suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:59:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, že mal razmišljam, da si ti mela kšno navezo z Taševim , sam takrat me še nis glih poznala, tko da ne vem, ne vem Ampak še enkrat ne upam v Postojno, k ti maš pa res ves osebje tam na svoji stani . Zgleda da bom mogla zdej na ultivo v Kr . jao pol se pa elli ne smem zamert sej v PO je tut ultiva Ti bom zrihtala urnik od makedonđije, da ne boš spet na napačen da uletela Kr spomn se, da sem ti takrat jaz govorila da pejt v četrtek, k sem šla jaz takrat na CTG, pa bi skup not ostali, pa še moj G bi te šival Začni poslušat nas ta pametne punca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:00:00
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka se opravičujem k sm mal manjkala, sem mela spet 1 telefon Larisa, a je blo tist slučajno, ampak res slučajno men namenjen?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? Pa kdo te moti.Reč da nimaš cajta
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:00:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco joj, tega pa ne bom komentirala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:00:50
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sm glih razmišljala kako bi blo, če bi ti men mal na roko padla ti ampak tale na roko padla je pa ziher od unih k vam škarpo delajo , da crkneš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:01:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka se opravičujem k sm mal manjkala, sem mela spet 1 telefon Larisa, a je blo tist slučajno, ampak res slučajno men namenjen?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? Pa kdo te moti.Reč da nimaš cajta dej pejt ti po tisto flašo vina, k je ura že 2 popoldan, da bo do 4ih na mizi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:01:48
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdej je pa že mal tu mač gužva ratala tle gor! JANUARČICE 5 EUR po glavi, pa za male januarčke ni nič treba plačat, ve koke pa prec PARE NA SUNCE Ita vse od včeraj zvečer berejo in tega še vidle ne bojo! Pa bi šle za ta dnar lohk vse na morje glih to sem hotla rečt, da preden bodo vse prebrale do tukej, bo že večer, pa nov čvek. Veš kaj to je sam en mesec razlike med januarjem in februarjem zato bi blo lohk gratis .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:01:58
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco zmenjeno. a ti to poklicno delaš al sam ob popoldnevih?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:02:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sm glih razmišljala kako bi blo, če bi ti men mal na roko padla ti ampak tale na roko padla je pa ziher od unih k vam škarpo delajo , da crkneš ja, uni mi bojo tut počas na roko padl ja drgač je pa ta še iz srednješolskega repertoarja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:02:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka zdej je pa že mal tu mač gužva ratala tle gor! JANUARČICE 5 EUR po glavi, pa za male januarčke ni nič treba plačat, ve koke pa prec PARE NA SUNCE Ita vse od včeraj zvečer berejo in tega še vidle ne bojo! Pa bi šle za ta dnar lohk vse na morje glih to sem hotla rečt, da preden bodo vse prebrale do tukej, bo že večer, pa nov čvek. Veš kaj to je sam en mesec razlike med januarjem in februarjem zato bi blo lohk gratis . sorči stara, nema đabe ni kod stare babe
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:03:52
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco joj, tega pa ne bom komentirala preveč gledaš BB, bejba!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:04:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco joj, tega pa ne bom komentirala preveč gledaš BB, bejba!! sploh ga ne, ker na kmetih ne lovi POP Kaj pa je blo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:05:06
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka se opravičujem k sm mal manjkala, sem mela spet 1 telefon Larisa, a je blo tist slučajno, ampak res slučajno men namenjen?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? Pa kdo te moti.Reč da nimaš cajta dej pejt ti po tisto flašo vina, k je ura že 2 popoldan, da bo do 4ih na mizi Joj pa kaj je že dve ura.Moj bo čez eno uro doma jaz pa imam na mizi zvezek od naloge ,ki mi jo je sin prinesel pokazat.Ampak sploh ne utegnem pogledat.Ti,ti mami,sej sam dons še jutri pa me ni k vam,ker drugače bo šlo moje zakonsko in družinsko življenje po gobe
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:05:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati suzi-ti se sam oglas, pa dobiš še frizurco joj, tega pa ne bom komentirala preveč gledaš BB, bejba!! sploh ga ne, ker na kmetih ne lovi POP Kaj pa je blo? notr je en intimni frizer.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:06:00
|
|
|
|
larisa
|
Najprej sem se nehala decu posvečat zarad vas, zdej se pa tud otroku že bl slabo , tko da grem, pa se vidmo zvečer, papa lubice moje drage
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 14:07:28
|
|
|
|
Suzi*
|
moje dete še kr spi. aja, zvečer me pa verjetno ne bo na čvek, razen, če ne bo moj drv žagal za zimo, ker se bom njemu posvečala...imava dons obletnico poroke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......