|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
11.6.2008 16:54:00   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika
a samo 1 leto....user posted image  

Hmm, takrat smo bile cca. 4 mesece noseče, po moje sem še preradodarna z grami

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.6.2008 17:23:47   
barika
čist lepo sem napisalauser posted image user posted image
nobena te ne je-***beuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.6.2008 19:23:26   
Tanayya29
 a kera ve,kje prodajajo une gladiatorske čevlje,une na paske,???

Tintin a jih majo kje v qulandiji?Bi jih jst tok rada mela....??

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.6.2008 19:24:02   
Tanayya29
Bom dala eno sliko,da boste vedle kere mislm prbližn...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.6.2008 19:31:07   
Tanayya29
a sm že našla kje jih prodajajouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.6.2008 19:58:25   
nicolina
Čer babnce moje! user posted image

A me niste nč pogrešale user posted image  , ja, sem vidla, da me je samo Tanayya user posted image . Ko sem že pri tebi, po moje ti bo bela majčka ful pasala, še posebej zdej , ko boš poleti temna. Pa ti si itak taka mačka, da ti vse paše. user posted image . Veš, jaz imam pa ful rada belo barvo.

Razlog, zakaj me ni blo par dni, ker sploh nisem imela časa, pa še comp me je neki zafrkaval. Imamo delavce pri hiši, Tin skoraj nič ne spi čez dan, zvečer sem samo padala v posteljo. user posted image

Vsem čestitke za obmesečnice in zobke user posted image user posted image

Gruška, edino prav ste naredili s kačo, jaz bi jo tud pokončala.  

GH: Tin zelo lepo je, prejšnji teden je malo štrajkal. Včeraj sva prvič poskusla piščančka v kombinaciji s krompirjem in korenčkom in je bil ful navdušen. user posted image
Se pa čez dan zelo malo dojiva, pri meni je samo zjutraj in zvečer, včasih 1x ponoči in zadnjič se mi je tolk mleka nabralo, sm mislila, da mi jih bo razneslo. user posted image

Spanje: Ja, pr nas ne gre tako lepo kot pri nekaterih. Skoraj vedno na rokah z dudo v ustih, ali ob zizi. Ampak bo treba nekaj ukrenit, da bo sam zaspal.
Sem ga danes položila v posteljico, da bi sam zaspal in kaj je naredil? 
Vse obrobe j odvezal, se pokril po glavi s kovtrčkom, vglavnem cel show user posted image user posted image .
je minila ena ura, on pa še ni spal. Ampak bom poskusla vztrajat.

Verjetno sem ša kaj pozabla... ne mi zamerit user posted image

Aja, Tanayya, men so gladiatorke tud hude, kje jih prodajajo?

Se še kaj oglasim...

Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.6.2008 20:08:16   
Tanayya29
ja,jaz sem te res pogrešala,sm ti že sms pisala včer,pa sm imela glih tel vmes,pol sm pa na vse skp pozabla.
Važno,da si tukajuser posted image user posted image .

gladiatorke vem,da imajo v steffu(ne vem kak se že napiše prav)steffelkoning,morm mal prebrskat,no šeuser posted image user posted image user posted image .

no,moj že dva dni čuva cel popoldan Taja,in pazi to,vsak dan pride domov čist preoblečen(Taj),in valda jesta frutke,in moj ne da nč slinčka,mater ja,in zdj ima dve majci breskovi,user posted image user posted image user posted image a gre dol?Včeraj je jedu uno mlečno k.,PA JE ŠLO,DANS pa vse od breskev...jao jao,desci.Sj vem,da je zadovoljen in ponosen,sam slinčk bi pa že lahko daluser posted image user posted image user posted image Uglavnem sm namočila kar v ariel gel,upam,da bo šlo dol....Pa ves ponosen po tel.pripoveduje,veš sm ga celga preobleku,je bil umazanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihihi desci....

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 11.6.2008 20:10:58 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.6.2008 20:09:57   
Tanayya29
Vse obrobe j odvezal, se pokril po glavi s kovtrčkom, vglavnem cel show .

user posted image user posted image user posted image pri nas je isto..ajajaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.6.2008 20:37:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

user posted image user posted image user posted image pri nas je isto..ajajaj....

mhm, moj lump dela isto, samo ne z obrobami, ker jih nima,ampak z jogi prevleko, potem pa ful na hitro diha, pa čist trd rata, ko mu pa rečem ku-ku, se pa reži ko en pohan piščancuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.6.2008 20:40:33   
ajtak

mhm, moj lump dela isto, samo ne z obrobami, ker jih nima,ampak z jogi prevleko, potem pa ful na hitro diha, pa čist trd rata, ko mu pa rečem ku-ku, se pa reži ko en pohan piščancuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje jih pa kupujes, nasi piscanci se nc ne smejijo user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.6.2008 20:46:21   
barika
sej ni važn kje jih kupiš...moreš jih z ljubeznijo spohat...pol se pa režijo ...ko crknjeni golobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.6.2008 20:50:12   
DEBELUŠKA30
AJTAK, TOLE SI PA POZABILA VNESTI V TABELO:

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Ajtak mere za v tabelo:
5 mes  9170g   66,50cm
6,5 mes 10190g  70cm

Nicolina, tebe smo pa res pogrešal, dobrodošla nazaj user posted image

Tanayya, a ti prideš jutri? Daj prilimaj slikco od gladiatork, da vidim, če imam prave v mislih?

KJE SE POTEM JUTRI DOBIMO V MERCATORJU ALI QLANDIJI?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.6.2008 20:55:49   
tintin
aja, pri nas je glede dnevnega spanja podobno kot pri ostalih (cel žur v posteljci).
Kje potem jutri - Qlandia? (meni bi qlandia pasala ker bi šla pogledat če imajo tudi pri nas Click and Mix paličnik za tako ceno....)

tanayya - a misliš Crocse?? Une plastik (gumaste)? Originale imajo v Hervisu, neoriginale pa v Vogele Shoes, Deichmann, Spar, Mass....(zdej govorim za qlandio). Jaz imam neoriginale iz Spara so ful podobni ta pravim (po materialu in izgledu), moj jih ima pa iz Deichmana so pa trdi in zaničuser posted image Aja, imam jih samo za na balkonuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.6.2008 21:01:21   
nicolina
Tanayya, tvoj je pa res priden. user posted image  Ah ta dva bodija boš že prežvela user posted image , dej probaj z Vanish pasto, jaz z njo vse  fleke spravim dol. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.6.2008 21:03:54   
nicolina

Nicolina, tebe smo pa res pogrešal, dobrodošla nazaj user posted image

Jaz tud vas user posted image user posted image

A lahk jaz tud pridem? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.6.2008 21:06:00   
potepinka
Čer

No Mark je prej spal 3 ure,pa saj ne morem verjet,zdaj pa se je že 3 X zbudil,upam da ne bo spet fešta ponoč ker 2 dni se mi pa ne da žurat user posted image

Tanayya-Jaz vse fleke spravim dol z Meglio pošpricam dam v stroj in vse je čisto brez flekca.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.6.2008 21:08:09   
barika

tanayya - a misliš Crocse?? Une plastik (gumaste)? Originale imajo v Hervisu, neoriginale pa v Vogele Shoes, Deichmann, Spar, Mass....(zdej govorim za qlandio). Jaz imam neoriginale iz Spara so ful podobni ta pravim (po materialu in izgledu), moj jih ima pa iz Deichmana so pa trdi in zanič Aja, imam jih samo za na balkon

ni mislala to...sem pajz mislala tudi na njih, ko je opisovala, kaj išče.user posted image
aja originalne krokodilčke imajo tudi v rossi sportu (ne vem če je to kje v okolici Lj.) imajo pa ful večjo izbiro kot hervis (jst mu rečem herpisuser posted image ), pa več različnih modelov imajo... kje so pa bili, ko sem jih jaz kupovala (v herpisu)user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.6.2008 21:09:02   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

A lahk jaz tud pridem? user posted image user posted image

Seveda lahko, ma daj res pridi user posted image , na vikend na Gorenjsko, ti jaz odstopim eno sobo (tole k je računalniška in hkrati garderobna), pa bomo mal čvekale user posted image , pa kufetkale user posted image , pa nardile še eno srečanje pri nas user posted image ...
... SUPER BI BLO...

Veš v kako lepem koncu "neokrnjene" narave sem jaz!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.6.2008 21:17:45   
Tanayya29
user posted image

to so gladiatorke,no ta stil....

pridem,seveda

Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.6.2008 21:19:12   
sonchek
Vidim da kr pridno čvekate..men pa oči kr skup lezejo..
smo cel dan pohajkovali...mal sem bila v službi (sem šla sam pozdravt user posted image ), pol pr mami...pa v tuša sem šla mal v nabavo...sva mojga počakale in smo šli še na en obisk...
evo zdej je pa Neli zaspala in jaz grem tudi..itak je pa na tv spet fuzballllll user posted image

no, nočkoooooooooooo in fajn se imejte jutri...

Martita kje se skrivate??????????? pa ste že spet na dopustu user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.6.2008 21:20:27   
DEBELUŠKA30

user posted image

to so gladiatorke,no ta stil....

pridem,seveda

UUUU, fulll so dobre, jest bi tud take mela user posted image , kolk pa stanejo?

Super, da jutri prideš, te častim user posted image user posted image user posted image :

Sendvič iz paprikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.6.2008 21:25:37   
gruška
Nicolina, tud jaz sem te pogrešala, sem danes popoldne prav rekla, da če se ne boš javila, da ti bom sms poslala... a je bla telepatija? user posted image

Včeraj sem pa tvojga user posted image  vidla, sem mu tko mahala, da bi skor iz avta ven padla user posted image , pa me ni hotel videt user posted image , je bil v "prijetni" družbi, pa je bil mal važen user posted image user posted image user posted image !

user posted image  omojbog, sem prebrala, da je bil vlažen user posted image user posted image user posted image

ni mislala to...sem pajz mislala tudi na njih, ko je opisovala, kaj išče.user posted image
aja originalne krokodilčke imajo tudi v rossi sportu (ne vem če je to kje v okolici Lj.) imajo pa ful večjo izbiro kot hervis (jst mu rečem herpisuser posted image ), pa več različnih modelov imajo... kje so pa bili, ko sem jih jaz kupovala (v herpisu)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tannaya je mislila gladiatorke, ne crocse - v Stiffelkoenigu jih imajo.... Je bla prav ena tema o njih odprta, naslov je pa: Ali jih katera ima?

Jaz bi jutri raje v Q., če se da .... kdaj pa? 11:00? 12:00?

Barika, ne boš verjela, da me je danes klicala... baje mi je danes po mailu poslala, še nisem pogledala... ti bom na ZS poslala, še danes....

Just ima posebno poletno akcijo ... če katero zanima kaj, naj mi sporoči, pa ji pošljem ZS - baje ne smem nič reklamirat na debatah ... user posted image

Scuba, pa zate imajo razkužilo, a ti naročim?

Pridem čez pol ure nazaj.....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.6.2008 21:29:33   
barika
gruška dej lahko meni pošlješ ZS za tist-ko-se-ne-sme-reklamirat-po-RRuser posted image user posted image

grem likat, potem 14 dni ne bomuser posted image ,
pa mojga še zdej ni iz službe domauser posted image , me je malo prej klical, da pride ne ve kdajuser posted image user posted image user posted image , sej sploh ne vem več kok zgledauser posted image , no pa sej ga bom 14 dni gledala vsak dan 24/7user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.6.2008 21:31:09   
scubadiver
Ojla češplje :)

jaz sem se danes spet več al manj cel dan potepala. Dopoldne s kave na kavo, popoldne pa sem imela sestanek v vrtcu. Vedno bolj mi je simpatičen tale vrtec, danes pa sem še celo izvedela da bodo čez poletje prenovili vse jaslične oddelke tko da bodo malčki dobli čist novo opremo in vse ostalo user posted image user posted image .
So nam pa tudi malo razložili kako poteka uvajanje in vse skupaj.

Drugač pa pri nas nič kaj novega.

Včeraj je jedla prvič kvinojo in piščančka in ji je zelo teknilo. Danes pa sem mojemu vse prištimala naj ji da kosilo ko se bo zbudila (ko sem šla na sestanek) pa je rekel da ji je dal kar mleko ker ni hotla. Jah sej nikoli prvih par žlic glih ne vriska nad gosto hrano, potem se pa unese in kr cmoka zraven. No ja, važn da je ni lačne pustil user posted image

Jutri se pa vidimo v kranju, sam domačinke odločite se kam pridemo. Jaz poberem še Tannayo in Taja...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.6.2008 21:31:39   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

1.   Nicolina, tud jaz sem te pogrešala, sem danes popoldne prav rekla, da če se ne boš javila, da ti bom sms poslala... a je bla telepatija? user posted image

Včeraj sem pa tvojga user posted image  vidla, sem mu tko mahala, da bi skor iz avta ven padla user posted image , pa me ni hotel videt user posted image , je bil v "prijetni" družbi, pa je bil mal važen user posted image user posted image user posted image !

2.  user posted image  omojbog, sem prebrala, da je bil vlažen user posted image user posted image user posted image

1. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

2. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče je Tintin isto prebrala, k ni nič komentirala user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.