|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
20.5.2008 22:36:08   
Oranža
Matr otrok sed mi je zbuduuser posted image  Ga grem priklopit se tipkamo kasnejuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.5.2008 22:38:15   
manca

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Držimo pesti, ve pa držite zraven še eno pest za mojo sosedo, ki je morala ob osmih zvečer priti v Lj v porodnišnico, sedaj pa je v porodni...rok je drugače imela 1.7. ampak so ji dopoldne na ctg-ju rekli, da naj pride zvečer rodit

Evo, že držimo ... zakaj pa so ji rekli, naj pride rodit? Sem ravno danes vidla na RR, da je ena julijka tud že rodila...

Manca, kakšne se ti zdijo pesmi? Večina so krneki... vsaj men ni nobnena nič posebnega ...

Nimam časa gledat tv, moram likat...drugač mi lahko dasta moja dva odpoveduser posted image user posted image

Ne vem točnih info, ampak baje ni izgledalo več čisto ok vse in so ji dopoldne rekli, naj pride ob osmih rodit.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.5.2008 22:39:08   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

A je evrovizija??? Jst sem glih ta malo odložila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne jokanje, ne cmeranje, ne tečkanje, DREEEEEEETJEEEEEEEEEE...

A je zdej uredu .... bošček mali, kaj jo pa matra?

Ni mi hotla povedat user posted image  Pojma nimam...

Sem pa zdele odseke mal poslušala... mislm...kdo se kle norca dela iz muzke?! Uni medvedi estonski, pa tista rdeča kapica iz belgije, da o muppetshow-u sploh ne govorim... Rebeka je mela pa tak čuden stil - garderobo mislm user posted image  A je blo keri všeč-sicer nisem celga komada vidla...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.5.2008 22:40:42   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Scuba - a res je pojedla kar celo? Upam, da bo vseeno lepo spala in jo ne bo kaj napenjalo. Spi pa naš odkar malo več zvečer poje, veliko dlje in se po ta novem zbuje lllllllleeeeeeee 2-krat.user posted image

Skor.. jest sem vmes pojedla recimo dva cm, pa na konc en centimeter, ostalo pa je ona zmazala, s tem da je bila velika banana.. Zaspala je v trenutku ko sem jo dala v posteljico in spi že od osmih, tko da očitno ji ni hudega..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.5.2008 22:41:54   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Mama11 če hočeš da ti kaj več povem me pokliči.. maš še mojo številko?

Matr kolk človek zamudi, če mu za en teden izklopijo internet... še dobro, da se vidimo vsaj na plavanju. Te pokličem.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.5.2008 22:42:01   
gruška
Sem pa zdele odseke mal poslušala... mislm...kdo se kle norca dela iz muzke?! Uni medvedi estonski, pa tista rdeča kapica iz belgije, da o muppetshow-u sploh ne govorim... Rebeka je mela pa tak čuden stil - garderobo mislm user posted image  A je blo keri všeč-sicer nisem celga komada vidla...

user posted image  Jaz sem isto rekla ... medvedi, rdeča kapica, muppetshow....

Obleka od Rebeke tud men ni bla všeč... 
ni pasala h komadu ... (pa ne me vprašat kakšna bi user posted image )... ampak navijam vseeno zanjo....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.5.2008 22:43:33   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Plan za ju3 je pa takšen: imam sicer mal gužve ju3 ampak če mi bo zneslo, kar bom do cca. 10h že vedla, lahko Manco poberem jst, samo nazaj pa ne vem če te bom lahko peljala, ker bom bolj hitra ju3 in bom kmal šla, če pa boš hotela pa lahko tud. Ok Manca, Ok Gruška?

Bom pa sporočila obema ju3 najkasneje do 10.30 na mobitel ok?

ok

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.5.2008 22:45:44   
Dajica
Čer!
Kajo imam kar pri sebi v dnevni, da lahko v "miru" gledam evrovizijo. Sem vedla, da se bo vmes zbudila in privc se je, ko je Rebeka pela. Mogoce je to dobro znamenje. Se pa Kaji dogaja, da se vsaj 2x zbudi in full joka, kot bi jo iz koze dajala. Jo moram vzeti v narocje, full stisniti k sebi, guncati, da se pomiri in zaspi nazaj.
Kar se EV tice, GROZA. K da bi bli na veselici. Mislm, puran poje, eni drsajo, eni so bolj zafnani k drugi. .... A jih ni sram???user posted image Men tud Rebeka ni bla dobr napravljena. Tista zelena kiklca mi ni bla glih ok. Pa k ma ql postavo in bi se lahko boljse zrihtala. Navijam pa za user posted image

Barika-luskan nov avatar. Jaz mam tud tak filing, k da ena druga pise.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.5.2008 22:46:07   
scubadiver

Ni mi hotla povedat user posted image  Pojma nimam...

a dej nehi a ni hotla povedat? Ja kako maš pa vzgojeno hči?

joj sem pa pozabla povedat. Prej popoldne dvignem lano (jaz sem sedela na kavču tko da je kao stala na mojih bedrcih. In takoj ko je dobila oporo je naredila par korakov po mojih nogah in potem trebuhu.. ta je nora.. očitno namerava spustit obračanje (razen ko je kak fantek zraven kot na plavanju urban) in plazenje, ker tud še nič ne kaže da bi se plazila.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.5.2008 22:54:21   
gruška
Ooooooo, jaz bi pa tok eno sočno saherco user posted image ........ Pa je nimam ..... Bom šla kar nutelo z žlico jest .....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 685
20.5.2008 22:54:39   
Nana Liza
Nekaj mi učke skpaj vleče, najbrž je evrovizija predolgočasna....user posted image
Nočko!

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 20.5.2008 22:55:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 686
20.5.2008 22:56:07   
gruška
NanaLiza, dej jutr, ko boš klicala - zrihtej un termin od 28.6. - 6.7. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
20.5.2008 22:57:00   
Nana Liza
Če bo frej z veseljem, bo Ela mela družbo.user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.5.2008 23:00:39   
scubadiver
Ah ja, se mi zdi da bi se Rebeka res zaslužila finale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
20.5.2008 23:00:50   
gruška
No Rebeka user posted image user posted image user posted image  ... nič ne bo s finalom .....

Neposredna povezava do sporočila: 690
20.5.2008 23:03:10   
nicolina
Ne, nč ne b s finalom user posted image user posted image , men je bla pa kar uredu...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.5.2008 23:03:22   
Dajica
Oh joj, bosna pride not, k so bli grozni, nasa pa ne user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.5.2008 23:06:54   
Oranža
ja ja sej sm vam povedala...bolj je neumno vse skupi lažje se pride v finaleuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.5.2008 23:07:42   
kanarka
Men se pa dans tolk vrti. Sedim na kauču in ne morem ustat.

Jst pa naši pupi že 1 mesec dajem celo banano, pa pol papaye pa melono pa celo jabolko in celo hruško in to vse zmaže.
Me je pa kr sram povedat, da sem ji včeri dala zraven zelenjavce čisto malo algic (so odlične za čiščenje krvi)...sej sem dober hotla, zaradi teh antibiotikov, ampak celo noč nismo spali. Jo je tolk zvijalo. Sem danes preverila pri strokovnjakih in to res ne bi smela narediti. Pa jih je blo čisto malo.
Drugače ji pa dodajam sezamova semena (vitamini in mineralčki) in se mi zraven oblizuje.

Nisem vedla, da nas Rebeka zastopa. A potem nismo not?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.5.2008 23:08:57   
kanarka
Oranža, a si jo kontaktirala?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.5.2008 23:11:21   
Dajica
Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.5.2008 23:12:16   
nicolina
Kanarka user posted image user posted image , a maš nizek pritisk?

Potepinka, to so pa ful lepe novice. user posted image  Tin je danes jedel polento z bučkami, mi je pojedel 3/4 globokega krožnika, pravi jedec, čist po mami user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.5.2008 23:14:10   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jaz sem vceraj dobila M in je danes ze kar konkretna, moj pa si je zjutraj zazelel "petelinji zajtrk".... Pa ga je dobil, potem pa se jutranje pranje rjuhe kot posledico tega "zajtrka". user posted image user posted image user posted image

Kdo pa je pral rjuhe, ti al on? user posted image  Važno, da je bla akcija... user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.5.2008 23:15:30   
gruška

Opa... user posted image user posted image user posted image

Aja, Tintin, kako ti veš, da ti poje 190ml? Jaz naredim "od uča" 100 al pa 200ml ... ti pa napišeš 190ml? Ni mi jasn ....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.5.2008 23:16:35   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Kdo pa je pral rjuhe, ti al on? user posted image  Važno, da je bla akcija... user posted image user posted image

On je pral, on. Tko da bo pomoje drugic raje 2x premislil, ce se splaca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.