|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
16.5.2008 22:23:51   
Dajica
Oh, moje stanje se je spet poslabsalo. Sej vem, da bi mogla pocivat pa spat, sem pa se gledala BB, pa matrala ucke. Temperatura se je spet dvignila na 38C, grlo me boli, iz nosa tece, kasljam, glava boli.... user posted image Jutri je nov dan, pa upam, da bo kaj bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

A veš, da smo v ZOO ugotovile, da sta si tvoja Kaja in Neli od Sonchka full podobni

Aja, da sta si Neli pa Kaja podobni? To, da sta si po kg pa cm vem, za ostalo pa ne vem, bi jo mogla videt v zivo.

Nocko

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.5.2008 22:27:17   
scubadiver
user posted image  JOJ velika britanija kako mi je hudo če boste morali res it skozi tole. Močno močno držim pestke da ne bo treba. veš sreča v nesreči je tudi ta da živiš v VB. če bi živela v SLO, bi morali na operacijo v London. Tko ti je vsaj tole prihranjeno. Srčno upam, da se Tianni srček popravi brez operacije. Drugač bomo pa držale pestke in seveda ne more bit drugače kot vse super.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.5.2008 22:37:59   
Dajica
velika britanija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.5.2008 22:43:56   
GB
Hvala vsem - zlate ste . Upam samo ,da bo to cim prej za nami , ker vecje nocne more si ne predstavljam. Nemorem vam povedati , kako mi je hudo in bi rada zaspala in prespala vse skupaj.

Se enkrat hvala vam vse . Rada vas mam

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.5.2008 22:47:16   
Tanayya29
Vb in Tiannauser posted image user posted image user posted image ,da bo le vse dobro,mislimo na vaju s Tianno,in smo z vami.
Scuba ojoj,ne vem,kaj naj ti rečem,res mi je žal....
Vrtec jaz sem tudi napisala pritožbo,jah ja v vrtcu,kjer delam ni bil sprejet,saj ne moreš verjet,ampak gre vse čez komisijo MOL-a,drugače bi se seveda zavzel za mene...Pritožbe pa obravnava svet vrtca,v svetu pa je moja vzgojiteljica,ki je ja,ne boste verjeli noseča,in ko jaz pridem nazaj ona greuser posted image ,imela pa bo 3. otročkauser posted image user posted image user posted image .No,upam,da bo tokrat šlo,čeprav v našem vrtcu niso sprejeli nobenega otroka letnik 2007user posted image user posted image ,sprejemal so 2006 letnik.
rozi
tanayya kupla parfum in sedaj dišim tko k tiuser posted image user posted image user posted image .

Dajica in Barika  moji dve sooboževalki BB-ja,kdo bo zmagal oz. za koga navijatauser posted image user posted image .
Pa fino,da gre bolje,in Kaji čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image .
Gruška a mi boš posodla knjigo?

Grem,lahko noč....

Debeluška nisem lena,sam pisat se mi ne lubuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kdaj prideš na sendvič ponovno!!!!!?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.5.2008 22:49:20   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Dajica in Barika  moji dve sooboževalki BB-ja,kdo bo zmagal oz. za koga navijatauser posted image user posted image .

Dejte nas mal razsvetlit - kdo je kej sploh še noter??

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 356
16.5.2008 22:53:57   
Tanayya29
Sara,marcelo,eltyb,sandi,mateja,nejc,naske....zdj vsi skup živijo.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.5.2008 22:56:53   
manca
Mamuška, še eno vprašanje: zadnjič sva govorili tudi o tem, da bi bilo pametno imeti jogi oblečen zarad pršice...pred leti vem da je to prodajal za normalne jogije kar Sanolabor, a za otroške jogije imajo oni tudi? Veš morda še za kakšno trgovino s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 358
16.5.2008 22:59:54   
levčica
Čeeeer!
Sej se mi ni lubl pisat ampak je dons tle gor toook enih stavri!

A naj začnem dobre al slabe komentirat!?! Bom krt mal po spominu!

Scuba še js sm jezna k user posted image  k tole berem kaj šele ti. Upam da se lahko še kej prtožte, ne se dat! Sej vem da je user posted image  k se taka stvar kr noče pa noče zaključt, držim pesti za naprej!!!

Dajica tut zate držim pesti da se porihtaš! Je pa res da če si slabga zdravja si morš zase nekak čas uzet, drgač se to lahko zeloo vleče, naj ti user posted image  kdo mal počuva ti se pa mal naspi pa spoči! Pa čestitke za zobek!!!

VB sej vem da je tkole lahko pametovat ampak tko k je že ena napisala, dobr da so pravočasno odkril pa da se da pomagat! Moj bivši je tut mel operacijo srčka kot dojenček pa je pol lahko čist normalno živel! Mogoče se pa operaciji celo še izognete!

Debeluška user posted image user posted image user posted image  za srebrno medaljo, čestitke Emmi!!!

Manca js sm pa našla račun od kravice! Pa čist BTW, a so ta druge baterije polne, men se je enkrat zgodil k sm lučko kupila da sm dala nove baterije not, pa ni delal, ker so ble baterije hin, sm že hotla lučko nazaj nest pa sm na srečo probala še ene baterije pa je pol delal. Če pa rabiš račun pa mi pošl na ZS naslov al pa telefon, da se zemnva!

Matic je pa v ZOO prvič banano jedu, je pojedu 1/3, dons pa celo pa nč mleka zraven. Sej ne vem a naj bom vesela al naj me skrbi, da je preveč naenkart za začetek. Ampak če je pa tko pridno usta odpiral. Jo je pa tut že pokakuuser posted image .

Ajtak ti si pa res pridna s seznamčkom, js sm pa pr 4,5 mescih narobe napisala težo,namest 7,320 je pravilno 7,230kg. Pr 6 mescih pa 66,5 cm in 7,5 kg.

Pa mirno nočko vsem!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

Neposredna povezava do sporočila: 359
16.5.2008 23:03:58   
levčica
AJA kako sm lahko pozabilauser posted image

Gruška ful ti hvala k si tko skrbna, sploh ne vem od kje teb tok energije da vse porihtašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.5.2008 23:04:42   
barika
LEVČICA, IMAŠ ZS

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.5.2008 23:14:00   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Mamuška, še eno vprašanje: zadnjič sva govorili tudi o tem, da bi bilo pametno imeti jogi oblečen zarad pršice...pred leti vem da je to prodajal za normalne jogije kar Sanolabor, a za otroške jogije imajo oni tudi? Veš morda še za kakšno trgovino s tem?

Ups, zdaj si mepa dobila na levi nogiuser posted image Pojma nimam, ampak daj probaj kaj poguglat. Goratex zaščita jogija, pršice ali kako podobno geslo ti zna dat velik zadetov. Nocoj ne utegnem, lahko pa nalsednji teden kaj izbrskam in vprašam prijateljico, kje je ona nabavila.

Velika britanija - eč je treba, je treba. Čimprejm tembolje, da bo lahko normalno raslain se razvijala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bo VSE OK!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.5.2008 23:14:39   
levčica
Barika, zdej maš pa ti ZS, pa HVALA!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.5.2008 23:16:14   
levčica
Kanarka dej tlele poglej če ti kej pomaga v boju s komarji:
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:57:36 >

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.5.2008 23:25:01   
jooly
Zdej mam pa jst eno prošnjo. Že cel teden skačem po netu in iščem kšno pametno varianto za naš dopust. Glede na to, da časa nimamo več velik (gremo že 1.6.), bi prosila za kakršnokoli priporočilo glede na spodnje točke:

- NE hotel, torej bungalov ali apartma v pritličju
- NE predaleč, torej Istra, Kvarner ali načeloma tud severna Dalmacija - brez trajekta
- plaža blizu (to pomen max 50m od apartmaja)
- pa da je zastonj user posted image
.
.
.

....pa sej veste kakšne zahteve majo mamice z majhnimi otroci. Če je kera bila na kakšni podobni lokaciji, in da lahko potrdi, da je fino fajn, proooosim....hvaaalaaaaauser posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.5.2008 23:25:58   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Matic je pa v ZOO prvič banano jedu, je pojedu 1/3, dons pa celo pa nč mleka zraven. Sej ne vem a naj bom vesela al naj me skrbi, da je preveč naenkart za začetek. Ampak če je pa tko pridno usta odpiral. Jo je pa tut že pokakuuser posted image .

Kako si mu pa dalo banano? Spasirano al kr tako, celo?

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.5.2008 23:28:45   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Zdej mam pa jst eno prošnjo. Že cel teden skačem po netu in iščem kšno pametno varianto za naš dopust. Glede na to, da časa nimamo več velik (gremo že 1.6.), bi prosila za kakršnokoli priporočilo glede na spodnje točke:

- NE hotel, torej bungalov ali apartma v pritličju
- NE predaleč, torej Istra, Kvarner ali načeloma tud severna Dalmacija - brez trajekta
- plaža blizu (to pomen max 50m od apartmaja)
- pa da je zastonj user posted image
.
.
.

....pa sej veste kakšne zahteve majo mamice z majhnimi otroci. Če je kera bila na kakšni podobni lokaciji, in da lahko potrdi, da je fino fajn, proooosim....hvaaalaaaaauser posted image

Midva z mojim sva bila lani na Krku v kraju Baška.. plaža fantastična - ful dolga z majhnimi kamenčki. Bla sva v privat sobi čist blizu morja in sva imela zajtrk tam, sam ni blo možnost kuhanja. So pa gradili en velik nov apart hotel ki je letos že odprt če se ni kej zataknilo.. sej konkretno ti ne znam pomagat, sam kot ideja za kraj..

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.5.2008 23:44:14   
levčica
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Kako si mu pa dalo banano? Spasirano al kr tako, celo?

Sm z žličko ""strgala" po banani pa mu dajala. PA je kr šlo!

Neposredna povezava do sporočila: 368
17.5.2008 0:05:43   
kanarka
Joj, Levčica hvala. Bom kr po netu naročila, da ziher dobim in da mi ne razprodajo.

VB...upanje umre zadnje. Mogoče res ne bo potrebno. Ampak če bo, potem je vsekakor to najboljša rešitev za tvojo pikico. Vse bo še vredu, boš videla. Bodi vesela, da je to sploh možno.

Dajica, pod kovter, pa vroč čaj in švicat.  Jaz sem že skoraj Ok. Samo mišice me še bolijo, pa utrujena sem nenormalno. Drugač pa OK.

Lahko noč.

Jooly, men je Brela fantastična, tut za otročke. Sam je predaleč. Ah, ignoriraj...sej vem, da te to ne zanima, ampak mi je pa vsekakor najlepši kraj v Dalmaciji...to pa lahko povemuser posted image . Pa še zaston ni...torej od štirih zahtev je Brela na dveh že pogorela.

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.5.2008 0:07:18   
barika
V ČIKOTU imajo to ko je zdej v pikapolonici v akciji (pa v pikapolonici je zmanjkalouser posted image )zadevšno proti komarjem ko jo lahko daš
a) na voziček pa si "varen"3 metre od vozička
b) isto zadevo, ki jo priklopiš na štrom,
jst bom nabavla zadevo "a"

levčica, dobla

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.5.2008 1:21:38   
rozika12
Sem še budna, pa sem hotela malo prečekirat, pa me je kar stisnilo.

VB: samo da se bo vse dobro končalo. Tebi pa jeklene živce in naj ti mož stoji ob strani. Mi ti.  user posted image user posted image user posted image

Scuba,   si kar mislim kakšne volje siuser posted image user posted image user posted image . A tako kot ti je .... svetovala, ti se pritoži in pritoži in upaj.

Dajica, počivaj, počivaj, da se čimprej pozdravišuser posted image
Debeluška čestitke za hčerino kolajnouser posted image user posted image

Jooly, moji si sami umivata zobe. Ni težav. Je pa res, da ni nobenega lulčka, da bi njuno pozornost preusmerjaluser posted image .

NanaLiza, si že boljeuser posted image .

Tanaya, na naslednjem srečanju naju bodo zamenjaliuser posted image

Sem bila do prej na rojstnem dnevu. Neža je pridno spala, mož pa ji je uspavanko kar zasmrčaluser posted image . Očitno dobro delujeuser posted image

Zdaj pa lahko noč.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.5.2008 7:37:33   
Tanayya29
Dobro jutro,danes pa vam jaz pošiljam eno kavicouser posted image user posted image user posted image ,in zajtrk!

V medvodah je že malo sončno in malo oblačno.....

Lep začetek vikenda vsem.

Pa pa.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.5.2008 7:41:48   
Tanayya29
OOOO moj bratec danes praznuje 19.rojstni dan!
Vse najboljše dragi Jan!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
17.5.2008 9:21:17   
Oranža
dober dan

Tanayya hvala za kofiuser posted image

Sej ne vem kje naj začnem:

Scuba user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak upam da je še možnost da pravica zmagauser posted image user posted image
Dajicauser posted image user posted image user posted image  pa Kaji čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image
VB še vse bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooly zobki: zjutri pa po kosilu sam, zvečer pa z našo pomočjo, da je res ornk. Raztegovanje lulčka pa ima pri nas preden gre v banjo pod tuš k je tolk ene afnarije zraven pa v špegu se gleda pa tko. Če ga pa zvečer pustim samega je pa zobna pasta tud na špegluuser posted image user posted image user posted image

No tolkle sem si zapomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayyin bratec vse najboljšeuser posted image

Jooly kaj pa kašna Crikvenica ali Selce...žal kampiramo in ti ne morem pomagat s kašnim bolj konkretnim predlogom

No lep da želim.

Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 374
17.5.2008 10:27:44   
Tanayya29
Jolly mi smo bili dve leti nazaj v takem apartmaju,na krku,je ena punca oddajala zelo poceni.Bom poskusila dobiti njeno št. če se oddaja,velja?
Je pa na začetku krka,malinska mislim da.
pa še blatna kopel je tam,dobro je blo.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?