Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:23:51
|
|
|
|
Dajica
|
Oh, moje stanje se je spet poslabsalo. Sej vem, da bi mogla pocivat pa spat, sem pa se gledala BB, pa matrala ucke. Temperatura se je spet dvignila na 38C, grlo me boli, iz nosa tece, kasljam, glava boli.... Jutri je nov dan, pa upam, da bo kaj bolje. IZVIRNO SPOROČILO: jooly A veš, da smo v ZOO ugotovile, da sta si tvoja Kaja in Neli od Sonchka full podobni Aja, da sta si Neli pa Kaja podobni? To, da sta si po kg pa cm vem, za ostalo pa ne vem, bi jo mogla videt v zivo. Nocko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:27:17
|
|
|
|
scubadiver
|
JOJ velika britanija kako mi je hudo če boste morali res it skozi tole. Močno močno držim pestke da ne bo treba. veš sreča v nesreči je tudi ta da živiš v VB. če bi živela v SLO, bi morali na operacijo v London. Tko ti je vsaj tole prihranjeno. Srčno upam, da se Tianni srček popravi brez operacije. Drugač bomo pa držale pestke in seveda ne more bit drugače kot vse super.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:37:59
|
|
|
|
Dajica
|
velika britanija
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:43:56
|
|
|
|
GB
|
Hvala vsem - zlate ste . Upam samo ,da bo to cim prej za nami , ker vecje nocne more si ne predstavljam. Nemorem vam povedati , kako mi je hudo in bi rada zaspala in prespala vse skupaj. Se enkrat hvala vam vse . Rada vas mam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:47:16
|
|
|
|
Tanayya29
|
Vb in Tianna ,da bo le vse dobro,mislimo na vaju s Tianno,in smo z vami. Scuba ojoj,ne vem,kaj naj ti rečem,res mi je žal.... Vrtec jaz sem tudi napisala pritožbo,jah ja v vrtcu,kjer delam ni bil sprejet,saj ne moreš verjet,ampak gre vse čez komisijo MOL-a,drugače bi se seveda zavzel za mene...Pritožbe pa obravnava svet vrtca,v svetu pa je moja vzgojiteljica,ki je ja,ne boste verjeli noseča,in ko jaz pridem nazaj ona gre ,imela pa bo 3. otročka .No,upam,da bo tokrat šlo,čeprav v našem vrtcu niso sprejeli nobenega otroka letnik 2007 ,sprejemal so 2006 letnik. rozi tanayya kupla parfum in sedaj dišim tko k ti . Dajica in Barika moji dve sooboževalki BB-ja,kdo bo zmagal oz. za koga navijata . Pa fino,da gre bolje,in Kaji čestitke za zobek . Gruška a mi boš posodla knjigo? Grem,lahko noč.... Debeluška nisem lena,sam pisat se mi ne lub . Kdaj prideš na sendvič ponovno!!!!!?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:49:20
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dajica in Barika moji dve sooboževalki BB-ja,kdo bo zmagal oz. za koga navijata . Dejte nas mal razsvetlit - kdo je kej sploh še noter??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:53:57
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sara,marcelo,eltyb,sandi,mateja,nejc,naske....zdj vsi skup živijo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:56:53
|
|
|
|
manca
|
Mamuška, še eno vprašanje: zadnjič sva govorili tudi o tem, da bi bilo pametno imeti jogi oblečen zarad pršice...pred leti vem da je to prodajal za normalne jogije kar Sanolabor, a za otroške jogije imajo oni tudi? Veš morda še za kakšno trgovino s tem?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 22:59:54
|
|
|
|
levčica
|
Čeeeer! Sej se mi ni lubl pisat ampak je dons tle gor toook enih stavri! A naj začnem dobre al slabe komentirat!?! Bom krt mal po spominu! Scuba še js sm jezna k k tole berem kaj šele ti. Upam da se lahko še kej prtožte, ne se dat! Sej vem da je k se taka stvar kr noče pa noče zaključt, držim pesti za naprej!!! Dajica tut zate držim pesti da se porihtaš! Je pa res da če si slabga zdravja si morš zase nekak čas uzet, drgač se to lahko zeloo vleče, naj ti kdo mal počuva ti se pa mal naspi pa spoči! Pa čestitke za zobek!!! VB sej vem da je tkole lahko pametovat ampak tko k je že ena napisala, dobr da so pravočasno odkril pa da se da pomagat! Moj bivši je tut mel operacijo srčka kot dojenček pa je pol lahko čist normalno živel! Mogoče se pa operaciji celo še izognete! Debeluška za srebrno medaljo, čestitke Emmi!!! Manca js sm pa našla račun od kravice! Pa čist BTW, a so ta druge baterije polne, men se je enkrat zgodil k sm lučko kupila da sm dala nove baterije not, pa ni delal, ker so ble baterije hin, sm že hotla lučko nazaj nest pa sm na srečo probala še ene baterije pa je pol delal. Če pa rabiš račun pa mi pošl na ZS naslov al pa telefon, da se zemnva! Matic je pa v ZOO prvič banano jedu, je pojedu 1/3, dons pa celo pa nč mleka zraven. Sej ne vem a naj bom vesela al naj me skrbi, da je preveč naenkart za začetek. Ampak če je pa tko pridno usta odpiral. Jo je pa tut že pokaku . Ajtak ti si pa res pridna s seznamčkom, js sm pa pr 4,5 mescih narobe napisala težo,namest 7,320 je pravilno 7,230kg. Pr 6 mescih pa 66,5 cm in 7,5 kg. Pa mirno nočko vsem!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:03:58
|
|
|
|
levčica
|
AJA kako sm lahko pozabila Gruška ful ti hvala k si tko skrbna, sploh ne vem od kje teb tok energije da vse porihtaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:04:42
|
|
|
|
barika
|
LEVČICA, IMAŠ ZS
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:14:00
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Mamuška, še eno vprašanje: zadnjič sva govorili tudi o tem, da bi bilo pametno imeti jogi oblečen zarad pršice...pred leti vem da je to prodajal za normalne jogije kar Sanolabor, a za otroške jogije imajo oni tudi? Veš morda še za kakšno trgovino s tem? Ups, zdaj si mepa dobila na levi nogi Pojma nimam, ampak daj probaj kaj poguglat. Goratex zaščita jogija, pršice ali kako podobno geslo ti zna dat velik zadetov. Nocoj ne utegnem, lahko pa nalsednji teden kaj izbrskam in vprašam prijateljico, kje je ona nabavila. Velika britanija - eč je treba, je treba. Čimprejm tembolje, da bo lahko normalno raslain se razvijala. Boš videla, da bo VSE OK!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:14:39
|
|
|
|
levčica
|
Barika, zdej maš pa ti ZS, pa HVALA!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:16:14
|
|
|
|
levčica
|
Kanarka dej tlele poglej če ti kej pomaga v boju s komarji: KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:57:36 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:25:01
|
|
|
|
jooly
|
Zdej mam pa jst eno prošnjo. Že cel teden skačem po netu in iščem kšno pametno varianto za naš dopust. Glede na to, da časa nimamo več velik (gremo že 1.6.), bi prosila za kakršnokoli priporočilo glede na spodnje točke: - NE hotel, torej bungalov ali apartma v pritličju - NE predaleč, torej Istra, Kvarner ali načeloma tud severna Dalmacija - brez trajekta - plaža blizu (to pomen max 50m od apartmaja) - pa da je zastonj . . . ....pa sej veste kakšne zahteve majo mamice z majhnimi otroci. Če je kera bila na kakšni podobni lokaciji, in da lahko potrdi, da je fino fajn, proooosim....hvaaalaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:25:58
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Matic je pa v ZOO prvič banano jedu, je pojedu 1/3, dons pa celo pa nč mleka zraven. Sej ne vem a naj bom vesela al naj me skrbi, da je preveč naenkart za začetek. Ampak če je pa tko pridno usta odpiral. Jo je pa tut že pokaku . Kako si mu pa dalo banano? Spasirano al kr tako, celo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:28:45
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Zdej mam pa jst eno prošnjo. Že cel teden skačem po netu in iščem kšno pametno varianto za naš dopust. Glede na to, da časa nimamo več velik (gremo že 1.6.), bi prosila za kakršnokoli priporočilo glede na spodnje točke: - NE hotel, torej bungalov ali apartma v pritličju - NE predaleč, torej Istra, Kvarner ali načeloma tud severna Dalmacija - brez trajekta - plaža blizu (to pomen max 50m od apartmaja) - pa da je zastonj . . . ....pa sej veste kakšne zahteve majo mamice z majhnimi otroci. Če je kera bila na kakšni podobni lokaciji, in da lahko potrdi, da je fino fajn, proooosim....hvaaalaaaaa Midva z mojim sva bila lani na Krku v kraju Baška.. plaža fantastična - ful dolga z majhnimi kamenčki. Bla sva v privat sobi čist blizu morja in sva imela zajtrk tam, sam ni blo možnost kuhanja. So pa gradili en velik nov apart hotel ki je letos že odprt če se ni kej zataknilo.. sej konkretno ti ne znam pomagat, sam kot ideja za kraj..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 16.5.2008 23:44:14
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: levčica Matic je pa v ZOO prvič banano jedu, je pojedu 1/3, dons pa celo pa nč mleka zraven. Sej ne vem a naj bom vesela al naj me skrbi, da je preveč naenkart za začetek. Ampak če je pa tko pridno usta odpiral. Jo je pa tut že pokaku . Kako si mu pa dalo banano? Spasirano al kr tako, celo? Sm z žličko ""strgala" po banani pa mu dajala. PA je kr šlo!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 0:05:43
|
|
|
|
kanarka
|
Joj, Levčica hvala. Bom kr po netu naročila, da ziher dobim in da mi ne razprodajo. VB...upanje umre zadnje. Mogoče res ne bo potrebno. Ampak če bo, potem je vsekakor to najboljša rešitev za tvojo pikico. Vse bo še vredu, boš videla. Bodi vesela, da je to sploh možno. Dajica, pod kovter, pa vroč čaj in švicat. Jaz sem že skoraj Ok. Samo mišice me še bolijo, pa utrujena sem nenormalno. Drugač pa OK. Lahko noč. Jooly, men je Brela fantastična, tut za otročke. Sam je predaleč. Ah, ignoriraj...sej vem, da te to ne zanima, ampak mi je pa vsekakor najlepši kraj v Dalmaciji...to pa lahko povem . Pa še zaston ni...torej od štirih zahtev je Brela na dveh že pogorela.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 0:07:18
|
|
|
|
barika
|
V ČIKOTU imajo to ko je zdej v pikapolonici v akciji (pa v pikapolonici je zmanjkalo )zadevšno proti komarjem ko jo lahko daš a) na voziček pa si "varen"3 metre od vozička b) isto zadevo, ki jo priklopiš na štrom, jst bom nabavla zadevo "a" levčica, dobla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 1:21:38
|
|
|
|
rozika12
|
Sem še budna, pa sem hotela malo prečekirat, pa me je kar stisnilo. VB: samo da se bo vse dobro končalo. Tebi pa jeklene živce in naj ti mož stoji ob strani. Mi ti. Scuba, si kar mislim kakšne volje si . A tako kot ti je .... svetovala, ti se pritoži in pritoži in upaj. Dajica, počivaj, počivaj, da se čimprej pozdraviš Debeluška čestitke za hčerino kolajno Jooly, moji si sami umivata zobe. Ni težav. Je pa res, da ni nobenega lulčka, da bi njuno pozornost preusmerjal . NanaLiza, si že bolje . Tanaya, na naslednjem srečanju naju bodo zamenjali Sem bila do prej na rojstnem dnevu. Neža je pridno spala, mož pa ji je uspavanko kar zasmrčal . Očitno dobro deluje Zdaj pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 7:37:33
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dobro jutro,danes pa vam jaz pošiljam eno kavico ,in zajtrk! V medvodah je že malo sončno in malo oblačno..... Lep začetek vikenda vsem. Pa pa.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 7:41:48
|
|
|
|
Tanayya29
|
OOOO moj bratec danes praznuje 19.rojstni dan! Vse najboljše dragi Jan!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 9:21:17
|
|
|
|
Oranža
|
dober dan Tanayya hvala za kofi Sej ne vem kje naj začnem: Scuba ....ampak upam da je še možnost da pravica zmaga Dajica pa Kaji čestitke za zobek VB še vse bo dobro Jooly zobki: zjutri pa po kosilu sam, zvečer pa z našo pomočjo, da je res ornk. Raztegovanje lulčka pa ima pri nas preden gre v banjo pod tuš k je tolk ene afnarije zraven pa v špegu se gleda pa tko. Če ga pa zvečer pustim samega je pa zobna pasta tud na špeglu No tolkle sem si zapomnila Tanayyin bratec vse najboljše Jooly kaj pa kašna Crikvenica ali Selce...žal kampiramo in ti ne morem pomagat s kašnim bolj konkretnim predlogom No lep da želim. Čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.5.2008 10:27:44
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jolly mi smo bili dve leti nazaj v takem apartmaju,na krku,je ena punca oddajala zelo poceni.Bom poskusila dobiti njeno št. če se oddaja,velja? Je pa na začetku krka,malinska mislim da. pa še blatna kopel je tam,dobro je blo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?