|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
16.5.2008 8:32:01   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Manca hvala za kavico , res pase . Naj ti takoj povem,da mas ful lepe slikice , najbolj hecna je pa tam ko bere. Bo prava nacitana gospodicna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mame danes ob 12 pregled pri zdravniku . Joj sem ze zdej nervozna, kaj bo rekel . Upamo seveda na najbolje. user posted image user posted image

Ponoci me je tako ziza  bolela da je joj . Sem vstala , se stusirala in sem malo nacrpala , sedaj pa cakam da se Tianna zbudi da se mal povlece ven. BOli pa kot hudic . Jaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo

Lep dan vsem skupaj se kasneje oglasim

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.5.2008 9:27:55   
kanarka
Dr. Mamuška, res si neprecenljiva. Sem ta prvo zjutraj skočila pogledati, če me čaka kak nasvet. In glej ga...pravi strokovni članekuser posted image . Bom poskušala z jogurtom prvo in nato vse ostalo. Žal pa je tukaj dobila zdravila od tu in ne iz Slo, tako da jih sploh ne poznam.

Mi je pa ponoči spet zakuhala, kljub AB in paracetamoluuser posted image  Pa je že včeraj cel dan bila ok in tudi vesela, ponoči pa spet vroča na 38,5C.

Drugače pa ima danes 6 mesecev user posted image user posted image user posted image  in Mancina Maja tudi (ne mi ostale zamert, ker sem sigurno še katero izpustila). user posted image user posted image Manca, sem še kr za tvojo Majo eno prilmala (btw res luštne slikce)

VB veliko sreče pri zdravniku.

Dobro jutro ostale!!!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.5.2008 9:48:30   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico manca.

Sem dala slike v album od včerajšnjega srečanja. user posted image
Geslo je 15.5.

Se pol še kaj javim, šibamo ven.... pa pa

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.5.2008 11:09:34   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Drugače pa ima danes 6 mesecev user posted image user posted image user posted image  in Mancina Maja tudi (ne mi ostale zamert, ker sem sigurno še katero izpustila). user posted image user posted image Manca, sem še kr za tvojo Majo eno prilmala (btw res luštne slikce)

Hvala tebi, da si še v najinem imenu prilepila eno torticouser posted image

Kako je zdaj kaj z hčerkico?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.5.2008 11:09:58   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Sem dala slike v album od včerajšnjega srečanja. user posted image
Geslo je 15.5.

Super slikceuser posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.5.2008 11:55:00   
Nana Liza
Vse najbojše slavljenkam!!!

user posted image
Men še kar teče iz nosu, Tevž je pa tudi začel nekaj kihat..user posted image . Mu že vlivam fiziološko.

Lepe slikce!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 16.5.2008 11:56:48 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 306
16.5.2008 12:08:21   
Dajica

Dajica, kako si? Jaz sem na lekadolih in morem rečt, da mi je vročina padla, le glava me zelooo boli.

Hvala za vprasanje, kanarka. Kako si ti??
Moje pocutje je malo boljse. Sicer tablet nisem nic vzela, ker sem tega mnenja, da se mora telo najprej samo boriti, ce pa ne gre na bolje, potem pa vzamem tablet. Ponoci sem se presvicala, tko da vrocine danes nimam, oz je na meji 37C. Me pa se boli grlo, kiham, iz nosa se mi puca, se me kuha, kasljam, glava tud ni cist ta prava...
Kaja je ponoci lepo spala, le 1x se je zbudila. Se mi zdi, da malo manj kaslja, je imela pa zjutraj ucka zapacano, pa sem ji takoj spricnila svoje mleko. Je pa tak dobrovoljcek danes. Samo pogledas jo, pa se ze smeji. Igra se z igrackami, se pogovarja, telovadi. Prav lusno jo je gledati. Najraje ima knjigico in jo tako gleda in kot bi jo res brala, ceprav so samo slikice.user posted image
Me pa zanima, kaj naj s plavnjem?user posted image Pomoje je bolje, da ta ponedeljek spustiva in da se obe dobro pozdraviva, pa da prideva naslednjic. Sicer je do takrat se 3 dni, pa vseeno....

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

.Dajica škoda k vaju ni bilouser posted image , sva vaju res pogrešila  ampak izostanek opravičen. Timon je Kaji prinesel rožico, pa bo zdej počakala do naslednjičuser posted image  Čimprej se pocajtej user posted image user posted image user posted image pa se dobimo kdaj drugičuser posted image .

Ooooooo, to je bilo pa zelo lepo od Timona (pa od mamice tud user posted image ), da je imel rozico za Kajo. user posted image Res sva imel dober namen priti, pa se je tako obrnilo.user posted image   Sej kot sem ze napisala, bo se veliko lepi dni in veliko moznosti za srecanje.
Za Timona od Kaje. user posted image
Sem pa gledala slikice in ste vse tako fajn  in otrocki tudi. Samo Nicoline ni nikjer videti??

Pa hvala vsem za zelje po cimoprejsnji ozdravitvi!user posted image

(Grrrrr....sem imela vse ze napisano, ker pa sem po delih pisala in kar nekaj casa, mi je napisalo...sorry....., pozabila pa sem skopirati..grrrr.....upam, da zdej bo)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 307
16.5.2008 13:23:19   
kanarka
Mamuška...še probiotičnega v tgovini nimajo. Sem kupla navadnega, pa mi ga je pojedla sam 1 žličko. Se tolk pači zraven

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
16.5.2008 14:51:36   
ajtak
En lep napolkuhan pozdravcek iz celja user posted image ...

Seveda najprej eno darilo user posted image  za slavljence, Not je user posted image , tko da kr odprite user posted image

Midva sva super, mamo novo stajico in mali full uziva, mami pa v miru lahko skuha user posted image , drugace pa smo na sreco vsi zdravi in in nam tole soce prov pase!

A ma katera kako idejo kako naj Tjasa pripravim, da bo cez dan spal kaj vec ko 2× 20min?? Ponoci spi od 20h-6h, torej je to 10h+40min, to se mi zdi pa skor mal mal, kaj pa vam?

nc, grem ga zabavatuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
16.5.2008 15:17:32   
kanarka
Ajtak, HVALA...tega darila je pa mami bolj vesela kot Sarauser posted image .

Dajica, jaz sem boljše. Drugače tudi jaz ne jem tablet, vendar, ker sva s Saro praktično cel dan sami, si nisem mogla privoščiti tveganja, da me res položi, zato sem jih vzela. Sva ravno odspali 2 kitici. Jaz sem ustala in grem kuhat kosilo, bučka pa še spi naprej v taveliki postelji.

Se vidi, da sva cel dan doma, ker sem najbolj redna obiskovalka forumauser posted image . Ali pa ne rabim gledat vremenske napovedi v Slo, ker ste jo že napovedale: Sončnooooo

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 310
16.5.2008 15:18:40   
kanarka
Ajtak, ne vem ti svetovat. Naša kar lepo spi sama od sebe.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
16.5.2008 16:00:58   
Dajica
kanarka-sam da si boljsa, super!
Men se kr iz nosa tece, pa kiham, kasljam, smrkam...

ajtak-poskusi ga full zmatrat, da se igras z njim, pogovarjas, delajta avijoncek po zraku, zgeckaj ga po trebuscku, z usti se delaj, kot da ga bos pojedla (zacnes pri prstkih na rokici in potem po trebuscku, druga rokica), beri mu zgodbice, poj pesmice, glejta skupaj knjigico, razlagaj mu, kaj je narisano, telovadita (nogice, rokice, obrati, na trebuscku...). Ne vem no, ce se s Kajo tkole ukvarjam, se full zmatra in mi potem zaspi kot ubita. Ponavadi po tem sledi se dojenje in to je le se pika na i za spanje. Zdajle mi spi ze drugo rundo po 2 uri. Sej verjetno vse to, kar sem napisala, ze delas, kaj drugega pa ti ne znam svetovati. Kaj pa na sprehodu, ti nic ne zaspi? Pomoje zrak dela cudeze, pa se tisto rukanje v vozicku...
Ponavadi, ce se hoce Kaja prekmalu prebuditi, oz jo kaksen mocan zvok predrami, ji dam dudo v usta, pa pobozam jo po glavici oz. celu in jo takoj uspava nazaj. Ali pa grem s prstom po sredini cela navpicno dol in po nosku in kot bi jo hipnotizirala, zaspši nazaj. Skoraj vedno.
Upam, da je kaj koristnega od tega zate.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
16.5.2008 16:27:16   
rozika12
Kanarka in Dajica da bo čim prej čim boljšuser posted image user posted image user posted image

Komarji so nadležni. Mi smo imeli mrežo na oknih, je kar pomagalo (sem pa tja se je kakšen prešvercal). Zdaj pri Neži bo treba spet bolj pazit. Verjetno so komarniki najbolnj fajn, a so kar dragi. Mamo velik oken in velikaaaa okna. Verjetno bomo spet mrežo namontirali. Belo.
Mama11, nekaj sem te hotela vprašat. Kaj? Kaj? Kaj? Pišuka, mislim, da kaj je bilo tisto, kar si dala svoji pupi da mečka in daje v usta? Če imam pa še kakšno vprašanje, ti seveda sporočimuser posted image

Budnica ....

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
16.5.2008 16:32:40   
manca
Pri nas se Maja zmatra pri igranju na blazini, pa še pesmice ji kar naprej pojem. Ponoči spi po 10 ur, podnevi pa ponavadi 2x 2 uri, včasih malo več včasih pa malo manj. Med vikendom skoraj nič ne spi, kot da bi podnevi hotela nadoknadit dan z atijem.

Mi je pa danes, ko sem jaz na računalniku plačevala položnice ušla dol z blazine in bila sredi dnevne...samo ni šla po vseh štirih, pač pa se je nekako po hrbtu pridrsalauser posted image

Gruška al pa Debeluška, a bi katera od vajinih gospodičnic rada imela pareo? Jaz sem ga namreč dobila lani, ko sem kupovala modrček pri Lisci, pa ga res ne rabim...je pa roza barve in čisto nov. Javita mi, če bi ga katera rada imela.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
16.5.2008 16:36:44   
manca
 A ima katera doma tole igračo?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171515
Mi jo namreč imamo, samo kaj ko so šle baterije. Ko sva dala notri nove pa noče delati. Ima morda katera račun, ki bi mi ga lahko posodila samo toliko, da stvar reklamiramo, pa ji potem račun vrnem?....če se ne motim, je to kupila Mamuška a ne.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 315
16.5.2008 16:52:11   
DEBELUŠKA30
Sem se od Tanayye nalezla lenobe user posted image  in se mi fulll ne da pisat user posted image , berem pa redno!
Danes sva z Emmo imeli kontrolo v Lj. za glavo in je vse o.k. tko da nama ni treba več niti na kontrolo user posted image , razen če bi se glavoboli ponovno začeli!
Nato sva fullll šibali nazaj za Šk.L., ker je imela tekmovanje v plavanju za zlati sonček in je dobila SREBRNO kolajno user posted image user posted image user posted image , je bla fulll presenečena saj je mislila, da bo dobila bronasto! Od kar sva prišli domov jo ne da z vratu user posted image !
Naj še povem, da je imela fulll fest učitelja user posted image , na koncu sva ugotovila, da sva skupaj trenirala odbojko user posted image , sam je en let mlajši od mene, pa mi takrat ni bil zanimiv user posted image user posted image user posted image , sem samo za starejšimi gledala user posted image ! Danes pa se mi je zdel sila privlačen user posted image user posted image user posted image ! JOJOJOJOJJJJJ...

Slike dam v album, ko bom imela pet minut časa user posted image !

Tanayya, hvala še enkrat za sendvič in pijačo user posted image user posted image user posted image ! Naslednjič pa jaz častim, res je bil mnjamiiii, tja bo pa treba večkrat iti user posted image user posted image user posted image ! Oranža lahko ti je žal user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Gruška al pa Debeluška, a bi katera od vajinih gospodičnic rada imela pareo? Jaz sem ga namreč dobila lani, ko sem kupovala modrček pri Lisci, pa ga res ne rabim...je pa roza barve in čisto nov. Javita mi, če bi ga katera rada imela.

Manca, a ga nebi prišparala za Majo?
Če NE, ga pa lahko podariš Emmi, ko se prvič srečamo user posted image !

Pa slavljencem vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

Sem spekla "Gruškino" torto user posted image ste vabljene....

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 316
16.5.2008 18:00:45   
BrinaS
Dan,

dedca odsotna, babnci pa domauser posted image

Kanarka, Dajica user posted image  za cimprejsnjo ozdravitev.
Prejsnji teden sem bila tudi jaz na zalost na antibiotikih zaradi angine, sploh ne vem kje sem jo staknila user posted image
Kanarka cuvaj Saro - meni skoz govorijo, da je treba angino prelezat,  da angina ne ostane dolznauser posted image

Se pa strinjam z Mamusko da je manj vec kar se tice zascitnih faktorjev. Prijateljica, ki je farmacevtka v leku, mi je rekla da so kreme z zascitnim faktorjem do st. 8 ok, z vsakim nadaljnim zas.fak. pa je dodano toliko kemije, da iznici visino zf - mehanska zascita in pa ''nerazmazljive kreme'' torej

Manca - a si ti rekla, da potrebujes rozice iz Merkurja. Mam 4 na voljo, ce je se aktualno

Sva bili danes v HM. Svedi ga pa pihnejo s temi boni. Ne poznajo Slovenckov. user posted image user posted image user posted image

Rozika - super da ni lisuser posted image Si kr predstavljam ''tauzent'' slikc na zivordeci podlagi, vsako z drugacnim okvirjem - kolk sem falila?user posted image

Debeluska - fino za Emmin pregled glave, zdej samo se zmagajte z Erno pri zdravnikuuser posted image

Ajtak - pri nas tudi zelo malo spi cez dan, ce moramo biti doma. Zunaj teh tezav ni. Mogoce enostavno ne potrebuje toliko spanja kot ostali.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 317
16.5.2008 18:18:44   
scubadiver
Sploh se ne morem spravit pisat, ker sem tko slabe volje da bom skočila iz kože.
Danes je naš odvetnik namreč prejel razsodbo in so uni ku..i priznali izvenzakonsko skupnost. Sploh ne morem kaj več napisat. Itak dokler ne vidim sodbe ne morem kaj več kot tok komentirat.

Mama11 žal ti od sedaj več nič ne svetujem in ti tudi ne bom dajala upanja. Enostavno sem zgubila zaupanje v našo pravno državo. Ker če je ona "dokazala" obstoj neobstoječe izvenzakonske skupnosti se ne grem več.

Očitno bi blo bolje da bi že takoj po očetovi smrti kupila pištolo, uno ustrelila in bi do sedaj 3 leta odsedela, še ene 2 pa bi bla zunaj.
Mah dobr, sej blebetam neumnosti, ampak res sem žalostna, razočarana in jezna kot hudič user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 318
16.5.2008 18:24:42   
BrinaS
O Scubadiver grdo.
Kaj nisi rekla, da sta bili to razlicni stanovanji? A kaj ves, a sta imela prijavljeno skupno gospodinjstvo? A je dokazovala zunajzakonsko skupnost s pricami?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 319
16.5.2008 18:26:43   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

O Scubadiver grdo.
Kaj nisi rekla, da sta bili to razlicni stanovanji? A kaj ves, a sta imela prijavljeno skupno gospodinjstvo? A je dokazovala zunajzakonsko skupnost s pricami?

živela sta vsak v svojem stanovanju in tako sta bila tudi prijavljena in nista imela prijavljenega skupnega gospodinjstva. Sej v tem primeru ji potem ne bi bilo treba niti dokazovati.
Vsi smo imeli tudi priče. Ona in midva z bratom. mah za bruhat je vse skupaj

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 320
16.5.2008 18:39:56   
Dajica
Jaz sem pa ravno par minutk nazaj nekaj odkrila in to je, da je Kaji pokukal prvi zobeeeeeeeek!user posted image user posted image user posted image
ajtak-
hitro pripopat zobka h Kajinim podatkom

scuba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
16.5.2008 18:43:52   
BrinaS
Scubadiver,

sej nocem pametovati, samo si nisem mislila, da je tako lahko dokazati zunajzakonsko skupnost.user posted image
user posted image  ce sploh lahko kako omili zalost in razocaranje.

Neposredna povezava do sporočila: 322
16.5.2008 18:45:40   
BrinaS
Dajica user posted image  za Kajin zobek!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
16.5.2008 18:55:21   
kanarka
Scuba, žal mi je. Vem, kako je ko na sodišču ne zmaga pravica, ampak kakšen butast zakon ali člen. Ker je očitno taka koristoljubka, pojdi do konca in se pač pritožite. Vem, da zna biti to zamudno in zoprno, ampak pustiti ji pa tudi ne smeš. Nič še ni izgubljenega. Ti se pa pomiri, ker boš najmanj iz tega šla z eno veliko izkušnjo bogatejša. Oprosti, ker nisem sledila. Kaj pa ona pravzaprav hoče? Del premoženja ali pokojnino?

Dajica user posted image user posted image user posted image . Kako pa to izgleda? Sara ima tudi eno pikico (belo), ni čisto na vrhu, ampak na notranji strani zobka. Bi to tudi bilo lahko to?

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 324
16.5.2008 19:05:00   
Dajica

Dajica user posted image user posted image user posted image . Kako pa to izgleda? Sara ima tudi eno pikico (belo), ni čisto na vrhu, ampak na notranji strani zobka. Bi to tudi bilo lahko to?

Ugotovila sem tako, ko mi je Kaja grizla prst, se mi je zazdelo, da bi to bil lahko zobek. Sem se malo bolj potipala in ja, cutilo se je kot zob, trdo. Pa sem sla po zlicko in cisto narahlo "potrkala" po zobku in se je slisalo da po necem "tolcem", torej je to to. Tudi pri njej ni cisto na vrhu dlesni ampak malo bolj na notranji strani. Je pa na sp. celjustnici.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?