Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Dajica, kako si? Jaz sem na lekadolih in morem rečt, da mi je vročina padla, le glava me zelooo boli. Hvala za vprasanje, kanarka. Kako si ti?? Moje pocutje je malo boljse. Sicer tablet nisem nic vzela, ker sem tega mnenja, da se mora telo najprej samo boriti, ce pa ne gre na bolje, potem pa vzamem tablet. Ponoci sem se presvicala, tko da vrocine danes nimam, oz je na meji 37C. Me pa se boli grlo, kiham, iz nosa se mi puca, se me kuha, kasljam, glava tud ni cist ta prava... Kaja je ponoci lepo spala, le 1x se je zbudila. Se mi zdi, da malo manj kaslja, je imela pa zjutraj ucka zapacano, pa sem ji takoj spricnila svoje mleko. Je pa tak dobrovoljcek danes. Samo pogledas jo, pa se ze smeji. Igra se z igrackami, se pogovarja, telovadi. Prav lusno jo je gledati. Najraje ima knjigico in jo tako gleda in kot bi jo res brala, ceprav so samo slikice. Me pa zanima, kaj naj s plavnjem? Pomoje je bolje, da ta ponedeljek spustiva in da se obe dobro pozdraviva, pa da prideva naslednjic. Sicer je do takrat se 3 dni, pa vseeno.... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža .Dajica škoda k vaju ni bilo , sva vaju res pogrešila ampak izostanek opravičen. Timon je Kaji prinesel rožico, pa bo zdej počakala do naslednjič Čimprej se pocajtej pa se dobimo kdaj drugič . Ooooooo, to je bilo pa zelo lepo od Timona (pa od mamice tud ), da je imel rozico za Kajo. Res sva imel dober namen priti, pa se je tako obrnilo. Sej kot sem ze napisala, bo se veliko lepi dni in veliko moznosti za srecanje. Za Timona od Kaje. Sem pa gledala slikice in ste vse tako fajn in otrocki tudi. Samo Nicoline ni nikjer videti?? Pa hvala vsem za zelje po cimoprejsnji ozdravitvi! (Grrrrr....sem imela vse ze napisano, ker pa sem po delih pisala in kar nekaj casa, mi je napisalo...sorry....., pozabila pa sem skopirati..grrrr.....upam, da zdej bo)
|