|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
13.8.2008 20:39:59   
hijenca
Aja, meni so se otroški dvignili za niti 1 €. Ma bom bogata.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
13.8.2008 20:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

nina7: krvna grupa otroka ni napisana nikjer, ker jo v normalnih okoliščinah ne delajo. Če jo hočeš zvedeti, jo boš morala samoplačniško. Meni so v P rekli, da delajo preiskavo krvi samo v posebnih primerih pa sem pozabila zakaj žeuser posted image , redno pa ne ker je "predraga" user posted image

Aja a tko majo to.Ma kr nekiuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
13.8.2008 21:11:33   
Estrella*
hijenca: hvala za odgovor. Sem vedla, da je nekaj v zvezi z neskladjem krvi.

****: cimra v P je vprašala sestro, če ji pove krvno skupino sinka, pa ji je rekla, da je ne ve,ker je pač ne pregledujejo razen v primeru rh- matere, ker takrat preiskavo krije zavarovalnica, drugače pa bi jo morala pokrit sama P in ker se rodi toliko in toliko otrok, bi bil prevelik finančni zalogaj. Sicer pa tako al tako ni važno kako ima, če pa res želi jo lahko naroči, a jo bo sama plačala. Bila je tako arogantna, da bi jo človek kar zbrcaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
13.8.2008 21:13:40   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Če pa želite imamo sedaj družinskega prijatelja urologa in se ukvarja največ z malimi lulčki pa ga povprašam... če katero to resno muči mi ni problem ga poklicat pa vprašat...

Tiana: Nismo šle na nobeno drugo stran ampak smo cel popoldan, čvekale na Vrhniki... Nas je bilo kar nekaj...Upam da se nam kdaj pridružiš ...

Ja, mene tole kar resno muči, da ne bom slučajno kaj narobe delala. Res bi ti bila hvaležna za te informacije iz ta pravega vira.

Ja, se bom potrudla, da se pridružim na kakšnem čveku na Vrhniki, mogoče že drug teden, takrat kot špelin@.

špelin@ sem malo pozna za user posted image upam da je bilo vse OK na pregledu.

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro....user posted image user posted image

Sem že enkrat prej hotela pisat, pa sej eNejc zbudil.Tilen pa še panča, pa tudi verjetno ne bo dolgo.Ali vaši user posted image tudi kaj pri vas pančajo? Kadar mi Tilen prav hudo jamra in se premetava, ga ponavadi vzamem k sebi, potem je pa čisto pri miru.Tako da se 1/3 noči pri meni šverca. Nejc je cel 2. mesec prespal pri meni, ko smo ga dali iz koška v posteljico.Očitno se je ustrašil prevelikega prostora.Tako da sem se pri Tilnu že prej pripravila in sem mu malo zagradila.
Se mi je pa včeraj Tilen zavalil iz boka na trebuh in je sredi noči kravce paseluser posted image

Koliko vas potem jutri pride?

Moj spi pri meni od prvega bujenja dalje, kar je včasih od 2h, včasih pa šele od 6h.
Mi pridemo za ziher.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tiana: a si ti 74 letnik. Nekako imam to v spominu, se motim???

Ne, 77.

Svojeglava, te čist razumem, jest sem tud včasih na koncu z živci, ker tamala tko rada nagaja zdej, da dobi več pozornosti. Pojma nimam kaj narest. Mogoče če si lahko, si utrgaj kako urco al pa dve samo za njo, jo kam odpelji, magari po opravkih. Če imaš možnost mami ta čas ta malo dat v varstvo. Midve sva ble glih danes najprej 1 urco, potem pa domov dojit, potem pa še eno urco SAMI, sva šli na dve zavarovalnici odškodninske zahtevke vložit in v Milerja (včer ni zneslo), in je blo prov fletno. Takrat ko sva sami čist nč ne nagaja in se imava res super duper.

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jaz sem pa danes skoraj skupaj padla, ko sem odpra pošto od Baby centra
očitno so zdaj naredili obračune za prejšnje leto in pošiljajo darilne bone
mi smo dobili 94 EUR!!!!user posted image user posted image

vsaj nekaj, če so nam že otroški dodatek zavrniliuser posted image

ja, pa vem, da smo toliko dobili samo zato, ker nas je BC dobro obral s svojimi maržamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ste pa res pridno zapravljalali. user posted image za eure. Mi smo dobili nekaj čez 8 eur.

Velik ste napisale bejbe user posted image

Dons sem čist zmatrana, grem pod tuš pa spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
13.8.2008 22:00:14   
Anonimen
Tiana evo zdele je malo pozno da ga kličem, jutri ga pokličem upam da ni na dopustu. Samo povej kaj točno naj ga vprašam?!
Kar vse vprašanja mi napiši , itak je tok fejst dečko in ne bo hud, če ga mal v zvezi z lulčki zamorim, ker mu je to itak služba.

Kje pa je dones Špelin@, da ni kaj narobe,ker se ni nič javila????user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4830
13.8.2008 22:23:08   
jana81
špelin je verjetno utrujena od pregleda, oz tist kar je mela. Drgač bi ziher že bla gor.

joj jst pa zdej po netu brskat, ker moj gleda grozljivko Kače na letalu, jst pa ne maram grozljivk, sosedi naši majo party, šopajo musko, da se jih verjetn do konc ulice sliši, mularija sam nej mi otroka zbudijo, bom kr policijo poklicala.user posted image

sploh ne vem več kaj naj še brskam po netu, spat mi pa tud še ni za it.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
13.8.2008 22:25:50   
Anonimen
Jaz sem trenutno full udarjena na eno igrico...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4832
13.8.2008 22:59:23   
katy82
Čer evo našo frajlico sem dala spat pa mi še kr ni da bi se še jst spravla v krtkovo deželico kot ji pravi Anitkauser posted image
**** kero igrco igraš?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
13.8.2008 23:01:44   
jana81
mah jst grem pa poker špilat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
13.8.2008 23:03:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer evo našo frajlico sem dala spat pa mi še kr ni da bi se še jst spravla v krtkovo deželico kot ji pravi Anitkauser posted image
**** kero igrco igraš?

Mahjongg user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
13.8.2008 23:06:11   
jana81

uuuu tole je pa svetovna igra,...to sm preigravala cele noči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
13.8.2008 23:11:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

uuuu tole je pa svetovna igra,...to sm preigravala cele noči.

Aha, sam , da me razumeš.user posted image user posted image user posted image  Zmeri boljši čas hočem dosečt, pol pa preigravam do onemoglosti...user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
14.8.2008 0:07:41   
tana7
katy, BC pravi, da do 417 EUR ni bona, se pa prenese to, kar si zapravil v naslednje obračunsko obdobje
417 eur - 834 eur --> 2% od
834 - 1251 --> 3%
itd.

pač procenti od zapravljenega - je pa največ 5% (za zapravljenih 1668 eur in več)

eole, po moje morate tudi vi kmalu dobiti - kolikor ven, to pošiljajo določen čas v letu vsem strankam

krvna skupina - tudi mi smo jo izvedeli za Brino, ker sem rh-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
14.8.2008 0:24:14   
Anonimen
Vse pančkate... lepe sanje vam želim...

Špelin@ : javi se, ker nas malček skrbi.

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
14.8.2008 2:46:40   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****, tvoja Samia je zelo luškana...Petja jo je stalno hodila božat user posted image ...si opazila?

Glih kontra je bilo, moja Samia je skoz božala tvojo Petjo...Ko pa tako punčko res redko srečaš... samo še krilca in bi bila kot angelček iz fresk...

Kako se sedaj počutiš? A je kaj bolje?

Aha...sem jo narobe razumela, da mi je stalno hodila govorit kako boža punčko...najbrž je rekla, "me je pobožala" user posted image
Bolje je, ker sem se zdaj naspala (od osmih)...ne morem več spat ..pijem pa deci pive..mogoče me bo uspavala user posted image

špelina pa najbrž strogo leži, ker je imela laparaskopijo. Upam, da je dobro opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
14.8.2008 2:58:14   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Svojeglava, te čist razumem, jest sem tud včasih na koncu z živci, ker tamala tko rada nagaja zdej, da dobi več pozornosti. Pojma nimam kaj narest. Mogoče če si lahko, si utrgaj kako urco al pa dve samo za njo, jo kam odpelji, magari po opravkih. Če imaš možnost mami ta čas ta malo dat v varstvo. Midve sva ble glih danes najprej 1 urco, potem pa domov dojit, potem pa še eno urco SAMI, sva šli na dve zavarovalnici odškodninske zahtevke vložit in v Milerja (včer ni zneslo), in je blo prov fletno. Takrat ko sva sami čist nč ne nagaja in se imava res super duper.

Ja, isto prakticiram sama, da tamaladva tudi kam odpeljem brez Varje.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
14.8.2008 6:51:23   
tilči
Dobro jutro...user posted image user posted image

Naša dva še spita, jaz pa si bom v miru privoščila user posted image . potem moram otroka zrihtat in nafutrat, potem bomo šli pa tako že v ljubljano, ker grem še v hofer po tetra plenice, če jih bojo sploh imeli. Potem se pa vidimo, a ne?

Kasso:a ti ne moreš spati? Jaz sem včeraj študirala, kaj moram vzeti s sabo na morje, me je takoj ob 21. zmanjkalo.

Sta se že zbudila. Grem v akcijo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
14.8.2008 7:51:16   
jana81
ojla guten morgen ..

moj falot se je zbudil danes že ob 6h in noče nazaj zaspat, sem mu uturila zizo pa se je fino najedel in je še bolj živ kot prej.user posted image Jst bi pa še tak šla kako kitico odspat.
No vsaj najedla sem se lahko,ker se igra v ležalniku.

tilči po kolk pa so plenice ? Jst nisem dobla reklame, pa bi jih tud mela.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
14.8.2008 7:58:33   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ojla guten morgen ..

moj falot se je zbudil danes že ob 6h in noče nazaj zaspat, sem mu uturila zizo pa se je fino najedel in je še bolj živ kot prej.user posted image Jst bi pa še tak šla kako kitico odspat.
No vsaj najedla sem se lahko,ker se igra v ležalniku.

tilči po kolk pa so plenice ? Jst nisem dobla reklame, pa bi jih tud mela.

10 kosov je 10 eur

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
14.8.2008 8:01:52   
katy82
Jutro mačkice me smo kr v redu pančale sam ponoč je ful treskalo pa je malo zbudilo sem jo komi umirila,zdle se je pa frajla komi dala prepričat da je zaspala nazaj,se mi je kr neki trmart začela pol k je pa vidla da ne pali,se je začela pa ful smejat.Ista mamiuser posted image

A Špelina je mela kolposkopijo kolkr se spomnem,upam da je dobr opravlauser posted image user posted image ,čimprej se nam javi!!!!!!!!!
Kasso tele tvoje zgodnje nočno jutranje ure so pa kar pogostokrat na sporedu,kako to da ne spiš?A si dobla tiste tire za Tomažka?
Tilči a veš da sem dobla reklamo za hofer pa nikjer ni nobenih plenicuser posted image
Punce men se je porodniška za ful dvignla,ne sam za 4%  pol bi je mogla met čez 1000 evrov,v glavnem zadovoljna in prijetno presenečena sem fuluser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
14.8.2008 8:06:33   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice me smo kr v redu pančale sam ponoč je ful treskalo pa je malo zbudilo sem jo komi umirila,zdle se je pa frajla komi dala prepričat da je zaspala nazaj,se mi je kr neki trmart začela pol k je pa vidla da ne pali,se je začela pa ful smejat.Ista mamiuser posted image

A Špelina je mela kolposkopijo kolkr se spomnem,upam da je dobr opravlauser posted image user posted image ,čimprej se nam javi!!!!!!!!!
Kasso tele tvoje zgodnje nočno jutranje ure so pa kar pogostokrat na sporedu,kako to da ne spiš?A si dobla tiste tire za Tomažka?
Tilči a veš da sem dobla reklamo za hofer pa nikjer ni nobenih plenicuser posted image
Punce men se je porodniška za ful dvignla,ne sam za 4%  pol bi je mogla met čez 1000 evrov,v glavnem zadovoljna in prijetno presenečena sem fuluser posted image

reklama je že prejšnji teden prišla

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
14.8.2008 8:08:55   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Punce, ustavite konje, jaz vam več ne sledim!!! user posted image  En bogi dan me ni in več nisem na tekočem user posted image user posted image

Tako, midva z Gregijem sva sama doma, ker naj bi punci do sobote počitnikovali pri tašči. Madonca, je čudno, ko imam malega princa čisto zase. Drugače ga zjutraj punci okupirata in vzameta k sebi v posteljo, da čvekajo user posted image  Danes je bil pa samo moj in sva pol ure "debatirala" o vsem mogočem user posted image

Seveda punci pogrešam, posebej malo piko, ki tašče ni navajena. Pa jezna sem na taščo, ker sem ji hotela povedati, kakšnega reda je mala navajena, ampak me user posted image  babji dobesedno ignorira user posted image  To bitko bo še v prihodnosti treba izbojevati! Ker ona je diktirala red pri svojih otrocih (btw: ne mara svoje tašče!user posted image ), pri najinih bo pa "milom ili silom" upoštevala vsaj bistvena najina pravila.

Grem zdaj malo brat user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
14.8.2008 8:22:06   
špelin@
Aja, še poročilo od včeraj: kolposkopije nisem imela, ker se mi je ulila M!!! Sem pa z dr. Kobalom podebatirala okrog mojega stanja in mi je kot prvo vprašal, zakaj me moj G ob takih majhnih spremembah, ki ne kažejo na nič nevarnega, pošilja k njemu. Ko sem mu povedala, da mi je imel moj G namen delati odščip na pregledu po porodu, ampak se mu je zdelo čudno, ker so njemu sumljive spremembe izginile, mi je dr. odgovoril, da se ob C3 še ne dela odščip in da se take spremembe samo spremlja, v najslabšem primeru, če se predolgo ponavlja C3, pa se jih odstrani z laserjem. Pa da ni nič nenavadnega, če se te spremembe same od sebe pozdravijo, kot so se očitno pri meni. V glavnem mi je med vrstnicami dal vedeti, da je očitno moj G bolj slabo podkovan, kar se MV tiče. No, potem sem mu rekla, da bom zdaj itak hodila k njegovi kolegici v Leonišče in si je vidno oddahnil, rekel "odlično" in bo lahko moj MV ona spremljala naprej - je pa super, ker se tudi ta ginekologinja poglablja v področje raka na MV in bom v pravih rokah user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
14.8.2008 8:22:36   
*Tiana*
Dobro jutro!

Samo na hitro, ker je mali že 2 uri pokonci, upam da bo vsaj na Zbiljah spal.

****, prosim vprašaj ga, če delamo pravilno, da mu kožico vlečemo dol (nič na silo, samo toliko kolikor gre) 1x dnevno. Kaj se zgodi, če se kožica zaraste, ali je to sploh možno? Pa če ma še kakšno priporočilo za ravnanje z lulčki. Res ti hvala. Častim pijačo.

Že tarna, moram it.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
14.8.2008 8:32:19   
kasso
Katy, tistih podstasvkov za tire nismo dobili, a potem sem ugotovila, da bo lahko kar kocke uporabil.user posted image Jah včeraj sem šla prezgodaj spat. Me je vzelo, ko sem uspavala Varjo že ob osmih in potem ponoči ne morem spat.

špelin@
...si na dopustu do sobote user posted image ..mojadva sta tudi do sobote na morju s svakinjo.

V nedeljo pa bomo skočili pogledat na praznik pršuta in terana v Dutovlje, da pogledamo mamine slike, ki jih bo razstavljala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?