*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Če pa želite imamo sedaj družinskega prijatelja urologa in se ukvarja največ z malimi lulčki pa ga povprašam... če katero to resno muči mi ni problem ga poklicat pa vprašat... Tiana: Nismo šle na nobeno drugo stran ampak smo cel popoldan, čvekale na Vrhniki... Nas je bilo kar nekaj...Upam da se nam kdaj pridružiš ... Ja, mene tole kar resno muči, da ne bom slučajno kaj narobe delala. Res bi ti bila hvaležna za te informacije iz ta pravega vira. Ja, se bom potrudla, da se pridružim na kakšnem čveku na Vrhniki, mogoče že drug teden, takrat kot špelin@. špelin@ sem malo pozna za upam da je bilo vse OK na pregledu. IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro.... Sem že enkrat prej hotela pisat, pa sej eNejc zbudil.Tilen pa še panča, pa tudi verjetno ne bo dolgo.Ali vaši tudi kaj pri vas pančajo? Kadar mi Tilen prav hudo jamra in se premetava, ga ponavadi vzamem k sebi, potem je pa čisto pri miru.Tako da se 1/3 noči pri meni šverca. Nejc je cel 2. mesec prespal pri meni, ko smo ga dali iz koška v posteljico.Očitno se je ustrašil prevelikega prostora.Tako da sem se pri Tilnu že prej pripravila in sem mu malo zagradila. Se mi je pa včeraj Tilen zavalil iz boka na trebuh in je sredi noči kravce pasel Koliko vas potem jutri pride? Moj spi pri meni od prvega bujenja dalje, kar je včasih od 2h, včasih pa šele od 6h. Mi pridemo za ziher. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana: a si ti 74 letnik. Nekako imam to v spominu, se motim??? Ne, 77. Svojeglava, te čist razumem, jest sem tud včasih na koncu z živci, ker tamala tko rada nagaja zdej, da dobi več pozornosti. Pojma nimam kaj narest. Mogoče če si lahko, si utrgaj kako urco al pa dve samo za njo, jo kam odpelji, magari po opravkih. Če imaš možnost mami ta čas ta malo dat v varstvo. Midve sva ble glih danes najprej 1 urco, potem pa domov dojit, potem pa še eno urco SAMI, sva šli na dve zavarovalnici odškodninske zahtevke vložit in v Milerja (včer ni zneslo), in je blo prov fletno. Takrat ko sva sami čist nč ne nagaja in se imava res super duper. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jaz sem pa danes skoraj skupaj padla, ko sem odpra pošto od Baby centra očitno so zdaj naredili obračune za prejšnje leto in pošiljajo darilne bone mi smo dobili 94 EUR!!!! vsaj nekaj, če so nam že otroški dodatek zavrnili ja, pa vem, da smo toliko dobili samo zato, ker nas je BC dobro obral s svojimi maržami Ste pa res pridno zapravljalali. za eure. Mi smo dobili nekaj čez 8 eur. Velik ste napisale bejbe Dons sem čist zmatrana, grem pod tuš pa spat.
|