Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:29:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** ubranila pizze dones?? A pizza zelo redi? Se vidi da sva sama doma ,mi je dolgčas pa tle težim... sploh ne težiš... pizza ne redi, če si v glavo vbiješ da ne redi , jst si jo bom ziher prvoščla, če pridem. Drgač pa veš **** tud jst sem zasvojena s sladkarijami, HB da sem se cel lajf ukvarjala s športom, da se mi ni tolk obesl, ampak zdej ko pa ne športam več, pa kr lezem narazen, vstrajno in počasi Jst ljudi ne sodim po izgledu, ponavadi so glih "debeli" ljudje, najboljša družba, vsaj zame.(imam dve takšni najboljši prijateljici ) in če se danes ne vidimo vam želim:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:30:09
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Ste pa pridne danes s pisanjem. Jaz sem tudi že v akciji dobri dve urci. Komaj čakam popoldne, da se grem malo sprostit in da vidim vaše otročičke :) Aurora grozno mora bit pri sosedovih ....boljše, da ne mislim na take tragedije, ker me tako potrejo. škoda, da te ne bo, da bi tudi kakšno pasjo rekle.... ****, ti si carica, da si vzdržala 8 dni brez sladkega mya, upam, da si danes že boljše volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:32:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** ubranila pizze dones?? A pizza zelo redi? pizza ne redi, če si v glavo vbiješ da ne redi ok, bom dala na znanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:36:08
|
|
|
|
katy82
|
**** za osem dni a je blo hudo? Jana če greta s tvojim skup na piknik ga ti pusti tam,če se bo pilo in mu rec da ga prideš puj čez kake dve urce,jst ponavad tko nardim če lahko kam grem in ga pustim da se ga mal naziza in je ves zalubljen k na prvem zmenku ko ga pridem puj .Moram ga pa pohvalt da se gostiln ful izogiba,včasih skoč usput na kak kofe,če gre v trgovino drgač pa ne.Saj po moje se spomnete da sva mela včasih krize glede tega,no HB da ga je minil.Sam mi je pa tko fajn k včasih k ma šanso da bi se ga lahko u iber napil ne zdrži velik in spije ful manj pol je pa k medi,sam cartal bi se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:39:15
|
|
|
|
tana7
|
****, huggieske so 3-6 kg, ampak za Brino, ki ima tudi nekje 5200g, so že majhne kakor želiš... špelin@, če pridem, prinesem eno mini pleničko a samo eno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:44:54
|
|
|
|
jana81
|
katy a sem ti kdaj povedla da če bi imela punčko, oz če jo bom še imela, bi jo bilo ime Lara? sem vedn dobivala une glasbene čestitke z Larino pesmijo in mi je tak pri srcu.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 9.8.2008 9:45:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:49:54
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, vse pohvale tvojemu , da se tako drži IZVIRNO SPOROČILO: tana7 špelin@, če pridem, prinesem eno mini pleničko a samo eno? Saj veš, da se naša deklina ne bo branila Prinesi, kolikor daš Grem zdaj posesat stanovanje, moje štiri sem za slabo urco nagnala ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 9:51:00
|
|
|
|
katy82
|
Jana a res bi ji dala tko ime k men so pa za fantka krožila sam Luka in Nejc po glavi,zdej mi je pa lepo ime Gal k pr nam ni tko pogost.ja mi pa vsi govorijo kolk je lepa ta Larina pesem iz filma dr.Živago pa da je ta film ful žalosten-ga še nisem gledala. A veš da se nam banca ful obnese,naša frajla je k šefica noter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:03:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana če greta s tvojim skup na piknik ga ti pusti tam, sej to sploh ni problem, njega tam pustit, sam to so najini skupni kolegi oz ta ko praznuje rd je od mojga best frend, pa še kao fešto mata z bejbo ker sta se v hišo vselila (sicer pri starših njegovih), pol sem pa sam omenla da me ne bo, pa je bil cel halo, da oni so pa pršl ko sva mi2 imela vselitveno fešto, bla bla bla... IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A veš da se nam banca ful obnese,naša frajla je k šefica noter ej ful dobr, naš tud ful uživa, sam da lahk brca...men je tak luškan ko je noter. In ja RES bi dala hčerkici ime Lara, tak da čez ene 3 lete če bo vse posreči bo tvoja Lara imela soimenjakinjo, če bo pa fant se pa še odločava, všeč nama je Tim. Aja Gala imamo pa med majčicami celo 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:09:35
|
|
|
|
tally
|
Ojla mene spet ne bo na srečanje , zjutraj me je sestrična klicala, da bi prišle z njeno frajlo k meni k je sama doma cel dan. Sej sem vesela da pride samo kje je glih najdla danes.............. Upam da se boste dobro načvekale in resničnoo upaam da mi bo uspelo pridet na naslednje srečanje kjerkoli že bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:11:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ojla mene spet ne bo na srečanje , zjutraj me je sestrična klicala, da bi prišle z njeno frajlo k meni k je sama doma cel dan. Sej sem vesela da pride samo kje je glih najdla danes.............. Upam da se boste dobro načvekale in resničnoo upaam da mi bo uspelo pridet na naslednje srečanje kjerkoli že bo. pa pridta obe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:14:07
|
|
|
|
katy82
|
Ja sej Gala sta dva pa nobenga ne bo,a bo sploh kak dečko dons pršel da bo mela Lara kej izbire k drgač bo hotla predčasno domov vsa užaljena Aja saj bosta od **** Omar,sam mali odpade k za letalske karte ne bomo zaslužl od Špeline je pa princ pa tud ne vem kako bo sprejel "vaško deklinco" Joj kaj me trga dons kumi čakam da vas spoznam se mi preveč dogaja moram mal energijo iz sebe dat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:15:40
|
|
|
|
katy82
|
Jana tak cahn si dala k da bi mislila pridet a se te lahko troštam?Mi boš pomagala pepeny gor namontirat-dober izgovor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:17:14
|
|
|
|
katy82
|
Tally pa res pridta obe se bomo načvekale da bo joj.Dober da ne bo samo ženska populacija da ne bo neurje divjalo je na mestu da rečem HB za moške
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:18:00
|
|
|
|
katy82
|
A samo men dons dogaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:18:32
|
|
|
|
katy82
|
Očitno mi ja ,ubožica jst sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:19:07
|
|
|
|
katy82
|
Jst mam pa 3 zvezdice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:19:40
|
|
|
|
katy82
|
A še kr nikjer nobene,mnde se že ne rihtate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:20:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana tak cahn si dala k da bi mislila pridet a se te lahko troštam?Mi boš pomagala pepeny gor namontirat-dober izgovor potrudla se bom maksimalno da pridem, res. Kaj pa pomeni da me troštaš? Dogaja ti pa res in PRAV JE TAKO.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:23:54
|
|
|
|
tana7
|
mi šibamo zdaj v arburetum - nismo našli nobene boljše lokacije za danes potem verjetno nekje pojemo kosilo pa mojga domov odpeljemo, potem pa midve v Lukovico - hm... upam, da se vse izteče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:24:41
|
|
|
|
katy82
|
Da se te nekdo trošta pr nam pomen da te nekdo prčakuje,zakon da prideš pa res lubija tja pel pa bod mal z njimi da ne bo užaljenih nosov pol pa hopa cupa via Lukovica pol pa nazaj po lubija in domov al pa če ga boste še žural men je najbolj važen da prideš da vidmo snubce za našo malo. Se je zdle spet prebudila s takim bogim paničnim jokom upam da bo kmal pozabla pikica mala vse hudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:24:52
|
|
|
|
jana81
|
Moj mišek še kr spi, jedu je ob 7h, zaspal ob 9h, pa še kr drnjuha. Zdej mam pa kr preveč časa... sicer bi mogla peglat, pa kej pospravt, sam pol se bo pa ziher zbudu ko bom kej začela delat- kot ponavadi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:28:27
|
|
|
|
tana7
|
a če grem iz LJ, moram na izhod Krtina? pa potem skozi šentvid pri Lukovici? a prav vidim na najdi.si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:28:36
|
|
|
|
katy82
|
Kolk nas pa bo dons?Dolenjske mačkice-2 komada.Pol pa še Špelina pa ****,Kasso,Estrella pride?Pa neki je blo govora od Naty in Edine. A katera ve za Naravo če pride pa kako je kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:28:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Da se te nekdo trošta pr nam pomen da te nekdo prčakuje,zakon da prideš pa res lubija tja pel pa bod mal z njimi da ne bo užaljenih nosov pol pa hopa cupa via Lukovica pol pa nazaj po lubija in domov al pa če ga boste še žural men je najbolj važen da prideš da vidmo snubce za našo malo. aha hvala za obrazložitev obljubim nič ne ker obljuba dela dolg Se je zdle spet prebudila s takim bogim paničnim jokom upam da bo kmal pozabla pikica mala vse hudo. lahko da to ni od tega kar se je zgodilo, naš se tudi včasih zbudi iz mirnega spanja z takim histeričnim jokom, da ne vem kaj mu je. Do zdej se je to zgodilo 3x. Moja mami in ati sta pa šla danes na morje , in sem jima posodla fotkič, tak da ga ne bom imela... ziher ga bo katera imela a ne?
|
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!