špelin@
|
Hojla vsem Vidim, da boste Gorenjke + exGorenjka Estrella* spet kofetkale Ste najbolj pridne med majčicami ****, pa je G rekel, da je ok, da je čišča tako dolgotrajna? Čudno, da ti ni že kar zdaj delal UZ-ja - kdaj pa si prihodnjič naročena? Mogoče krvaviš zaradi posega - sterilizacije? Katina, welcome back Čestitke malemu sončnemu kralju za 2 meseca HB, da ste se na AC izmazali - cesta zna biti strašno hinavska v takih neurjih Ne sekiraj se zaradi kilaže, zdaj je pomembno uživanje s tvojim , trenutno se nisi dolžna obremenjevati še s tem, boš videla, da bo prišel čas, ko bo tudi volja tu jana81, jaz si sebe trenutno šeniti pod razno ne predstavljam v dvodelnih kopalkah tana7, za obisk pri frizerju. suzy85, tebe pa dooolgo ni bilo na spregled Lepo, da tvoja princeska tako pridno raste Glede oblekic za krst žal ne vem nič. Kaja08, naš princ ima 6 obrokov, popije pa okrog 140 ml AM na obrok. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Najin Gal pa je danes star 11 tednov . IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kar se igralnega centra tiče,se vidi, da sem Gorenjka, sem ga sama naredila.Dve leskovi veji sem ukrivila in jih oblekla v blago, tako da je prišel trapez, ter gor obesila ropotuljice. Včeraj je tamal prav užival spodaj. pol ure je sigurno vriskal. Čmrlika in Soncnica Sandra ***, za pridkani princeski. kasso, za pregled in hemoglobin hijenca in Anitka, za pridna princa. Anitka in Estrella*, upam, da se problemi s kakanjem kmalu rešijo IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje se pa danes skriva naša pisarniška referentka Špelin? Včeraj sem imela zaradi potuhnjenega hujskaštva (ne bi šla na dolgo razlagat) moževe žlahte napad pobesnitisa (tud ne bi razlagala... ) in danes okrevam po njem Ej, punce, krasne fotke v tickerjih Pozdravčki še za vse ostale, ki vas nisem posebej imenovala Ja, pogrešani sta edinaos in narava, pa še katera...
|