|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
14.7.2008 10:18:13   
eole
dobro jutro vsem!

mene danes boli glava. verjetno pritisk, ali pa mi še odmevajo včerajšnji obiski..user posted image  

danes je četrti dan ko spet nismo kakali ..

tilči- žal mi je. user posted image neurje je bilo res grozno.

zalazoja - točno to je najhuje pri obiskih.. ko ne vprašajo, kdaj nam paše da pridejo.. potem pa paim, da prej podojim in si  spumpam mleko, da ne gledajo čudno... julija je bila včeraj čisto znervirana zvečer, je res zelo jokala.. pa vsi jo hočejo met po rokah..
a ve rečete obiskom, naj si gredo roke umit? kaj jaz vem kje hodijo, pa kaj p rijemajo.. potem pa njo za rokice.. ona pa v ustauser posted image  jaz sem si vedno umila roke, ko sem prišla k kakšnemu malemu dojenčku..
ah, pa obiski so tako pametni. zakaj ne kaka, komentarji glede mozoljev, pa ko so me videli jest sveže mareliceuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.7.2008 10:25:19   
Estrella*
Anitka: težko rečem, jaz osebno bi se odločila za ta drugo varianto. 170187. Pri prvem ima dodatno blazino, ki je sicer OK, ampak lahko improviziraš s čim drugim. Ta zadnji je pa malo "oklesten".

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.7.2008 10:26:11   
tilči
hvala vsem za tolažbo.
Pri nas obiski najprej pokličejo, če smejo priti in kdaj. Me pa moti, če so potem cel dan pri nas. Je tudi user posted image ves znerviran.
Najbolj jezna pa sem bila, po prvem porodu, ko smo komaj prišli domov, je že bilo 10 ljudi na kupu na obisku. Eni pa res nimajo manir.Pa se je to pri drugem ponovilo, a sem bila že pripravljena.
Otroka jim pa vglavnem ne dajem, da ga nosijo po rokah, saj takrat ponavadi spi, ali pa je ravno jedel, tako da ganimajo kaj za mečkati

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.7.2008 10:28:46   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: težko rečem, jaz osebno bi se odločila za ta drugo varianto. 170187. Pri prvem ima dodatno blazino, ki je sicer OK, ampak lahko improviziraš s čim drugim. Ta zadnji je pa malo "oklesten".

Meni je tudi nekako še najbližja ta druga varianta. Se odločam med prvo in drugo, ker je ta zadnji res malce pust. Hvala za odgovor.

Kaj pa glede mreže proti komarjem?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.7.2008 10:41:09   
Estrella*
tilči: user posted image  Upam, da iztržite od zavarovalnice vsaj toliko, da bo še za avtek. Pri nas je blo toče za seme, pa me je bilo kljub temu full strah kaj bo.

Anitka: jaz imam mrežo proti komarjem, samo je nič ne rabim. Jih ni veliko tu naokoli. Če bi bili še v Medvodah, bi jo verjetno rabila, saj smo bili ob vodi in posledično s kupom komarjev. Mogoče za na morje ni slaba stavr.

eole: z obiski je res en križ. Jaz sem kar malo nesramna in jim rečem, da si umijejo roke. Bolje prva kot zadnja zamera.
Naša tud že 6 dni ni kakalauser posted image  Kaj je to z našimi hrošči, da ne kidajo???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.7.2008 10:54:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: jaz imam mrežo proti komarjem, samo je nič ne rabim. Jih ni veliko tu naokoli. Če bi bili še v Medvodah, bi jo verjetno rabila, saj smo bili ob vodi in posledično s kupom komarjev. Mogoče za na morje ni slaba stavr.

Naša tud že 6 dni ni kakalauser posted image  Kaj je to z našimi hrošči, da ne kidajo???

A si dobila mrežo že pri vozičku zraven? Saj jaz bi  jo tudi v bistvu še najbolj rabila za na morje. Doma pa tudi zaradi muh.

Ja res ne vem kaj je to s tem kakanjem. user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.7.2008 10:57:42   
eole
ja, kaj je s tem kakanjemuser posted image

upam, da bo danes.. drugače bo spet treba s kakšno palčko pomagat user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.7.2008 11:12:24   
mya26
Mreža proti komarjem, muham,...: Jaz sem kupila v BC eno, mislim, da so vse glih al pa zelo podobne. Vglavnem morjo imet okol gumico in jo pol nategneš okol vozička.

Tale moja M je ful čudna, sploh ni tko močna kot je bila pred N. Kako pa je pri vas, ki ste že dobile M? V bistvu ko se obrišem je kar krvavo, ampak vložek pa ni umazan. Morala bi poklicat da bi mi sedaj vstavili Mireno, pa ne vem a bi počakala še en mesec al ne.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.7.2008 11:16:52   
tilči
meni se menstrucija vleče že 10 dni. prve štiri dni sem imela kar močno, sedaj pa imam skoz en rjav izcedek. UPam, da se bo to porihtalo, ker pred nosečnostjo sem jo imela po štiri dni

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.7.2008 11:22:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Mreža proti komarjem, muham,...: Jaz sem kupila v BC eno, mislim, da so vse glih al pa zelo podobne. Vglavnem morjo imet okol gumico in jo pol nategneš okol vozička.

Ja, tudi jaz sem eno tako univerzalno kupila v BC.

eole, upam, da pri vas kakanje uspe brez palčke user posted image user posted image user posted image  In naj te glava čimprej neha boleti user posted image

Ojej, Čmrlika, grozno... user posted image  Upam, da ste potem lahko hitro poštimali okno.

Anitka, meni je od naštetih najbolj všeč Igralni Center Gymini Super Deluxe ZOO - Tiny Love (170177). Zaradi najbolj živih in kontrastnih barv, naš user posted image  to obožuje user posted image  Čeprav izgleda tista blazinica pri enem drugem zanimivo, samo ne vem, če user posted image  tako kaj dolgo zdržijo pri miru user posted image

No, jaz sem se z mojimi tremi mušketirji zapodila na razprodajo v Modiano, kjer smo za atija kupili kratke hlače in 3 mikice user posted image

Me je pa zdajle zelo na hitro nekdo zelo razjezil... Pa ne bi preveč o tem. se bom prej malo ohladila, da ne napišem preveč... user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.7.2008 11:50:01   
Čmrlika
joj ta menstruacija...Grrrrr.....včeraj sem jo dobila že drugič...user posted image  25 junija za tri dni...pa včeraj spet...pa še črviči me tak zdaj...je to normalno, verjetno? Vidim, da smo v istih težavah...user posted image

Špelin@- ne vprašaj...sreča v nesreči je ta da imamo še stara okna ki so dvojna vmes je žaluzija...šla je samo zunanja in žaluzija...ponoči je vdarilo še eno neurje s točo in tolklo po ostankih ...samo čakala sva kdaj se bo vsipalo še ostalo...na srečo je preostanek žaluzij nekaj zadržALL...Tajika je hvalabogu vse preajčkala...user posted image  jaz pa skoraj nič spala...ko se je umirilo, pa me je user posted image  začela črvičit...Ah......za user posted image  bomo že, proti ostalim smo dobro odnesli...zavarovano je.maribor pa je itak moral nastradat, z dvema rundama toče oreh, ker smo zdaj prejšnje tedne prišli dobro skoz, ko je drugje po SLO ropotalo...user posted image

Nič, pikica je zaajala, jaz pa grem malo po stanovanju konkretno čistit, je tak dan...upam, da mi rata, akr sem si zadala za danesuser posted image
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.7.2008 12:18:16   
Anery
Pozdravljene!

Spremljala sem vas že na Majčicah, toda nikdar se nisem vključila v debato, ker sem bila precej zasedena. Vaše teme na Majčicah in na Majskih hroščih so mi marsikdaj pomagale iz zagate. 

Zanima me ali svoje hroščeke kdaj pustite v varstvu? Jaz ga nikakor ne morem. 28 bo star tri mesece in se mi zdi prezgodaj, da bi ga pustila samega za tri urce, kot to želi taščauser posted image . Seveda si jaz tega ne upam privoščit posebaj, ker je tašča precej bolna in je lahko v vsakem trenutku kaj narobe. Zaradi nastale situacije se precej sekiramuser posted image  in ne vem kaj naj naredim.  

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.7.2008 12:18:37   
aurora28
Anitka meni je tudi najbolj všeč druga varianta.
Čmrlika ojoj a kar okno vam je razbila toča user posted image , še sreča, da imate dvojna okna. Mi imamo tudi dvojno šipo in najbolj sem jezna na ta okna ko jih moram pucat user posted image .

Špelin@ povej kaj te je tolk razjezilo user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.7.2008 12:27:40   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anery

Zanima me ali svoje hroščeke kdaj pustite v varstvu? Jaz ga nikakor ne morem. 28 bo star tri mesece in se mi 

Pozdravljena,Anery! jaz svojega še nisem pustila v varstvu, pa bo 19. star 2 meseca.Starejšega triletnika pustim pri tašči, tamalega pa ne, ker je tašča kar malo lesena za dojenčke. ona bi ga imela samo, ko je priden, ko pa začne jokati, ga pa hitro odloži ali da komu drugemu. Če bi bilo kaj nujnega, bi ga peljala k naši mami, tudi če je starejša od tašče in ni najboljšega zdravja.Se mi zdi, da bi ga ona bolje zrihtala. Mogoče zato, ker je moja mami

(odgovor članu Anery)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.7.2008 12:44:37   
Estrella*
Anery: dobrodošla! Jaz sem malo ravno prejšnji teden pustila v varstvu za 5urc, s tem da sem vmes prišla 1x podojit. Pustila sem jo kolegici in njenim 2 puncam/14 in 16let/, ki obožujeta dojencle. Za malo sta tako lepo poskrbeliuser posted image . Bo pa 23 stara dva meseca. Meni se ne zdi nič prezgodaj, saj je sedaj mala najmanj zahtevna in bo z vsakim mesecem bolj s tem pa tudi več težav za tistega, ki ga merka.Mislim, da je tu bolj pomembno ali zaupaš osebi, ki naj bi jo merkla. Če ji zaupaš ni nobene ovire za čuvanje. Poveš ji par for na katere pali tvoj otroček, da jim je lažje.
Starejšega sina pa sem dala svoji sestri tudi okoli 2 mesca starosti za par urc in je bilo vse OK.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.7.2008 12:46:24   
tilči
kako si naložite slikico zraven profila? meni vedno napiše, da je prevelika

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.7.2008 12:57:35   
Soncnica Sandra ***
ojla!

evo mene, da se malce javim. za nazaj nisem nič brala, bom popoldne če bo čas.

mam danes najavljene ene obiske, ki bi raje videla, da jih ne bi bilo user posted image
bom spet deležna 1001 nasveta kako in kaj. pa vse jih bo zanimalo glede najinega stanovanja, pa kdaj bo krst, pa kdaj ohcet, ....
joj kolk mi grejo na živce, sem že sedaj slabe volje, kaj bo šele zvečer. in to so se najavili za zvečer-in glede na to, da so s kmetije in niti malo ne poznajo olike, bo ura zagotovo 8 ali več ko bojo prišli. najbrž bojo uleteli glih, ko bova malo kopala user posted image . Joj user posted image

vam bi pa rada nekaj povedala, oziroma pokazala, kaj lepega se mi je za vikend zgodilo user posted image . pa ne bom tukaj pisala, ker vem, da določene osebe berejo forum, ki bi vse razčvekale (pa nobeno od majčic ne mislim s tem), pa nočem, da se takoj razve.
sem pa dala slikice a album, tako, da če katero zanima (tiste, ki smo res redne čveke na RR majčicah) ji lahko pošljem geslo na ZS, samo res prosim ne o tem govorit tu na forumu, velja?

nč, sedaj pa grem mal peglat cunje, dokler moja žabi še panča user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.7.2008 13:14:42   
MARTINA25
OJ!!!

Evo mene!!!user posted image

Danes sem imela prvi  G pregled.Vse ok, maternični vrat zaprt, maternica precej zadaj ampak je ok, jajčniki tud.Za kontracepcijo sem se nekak odločila za mireno, čeprav mi je G rekel, da bo popoldan preštudiral "tanove" študije o kontracepcijskih tabletkah, pa se bova potem odločila....baje da obstajajo ene ki jih lahko jemlješ kljub dojenju...je rekel, da glede na to da še nisem dobila M (in jo mogoče še kar nekaj časa ne bom imela) mirene ne moreva vstavit...in jaz bom brez kontracepcije.V glavnem jutri ga moram poklicat.....

V četrtek imamo prvo posvetovalico....komaj čakam!!!!

Vreme pa itak ker neki.......user posted image
Nč grem kuhat dokler še Tjaška pančka!
Uživajte!!! 

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.7.2008 13:19:44   
katy82
Čau mačkice kako ste kej?Me s fračko uživamo sto na uro brez očija,čeprav ga pogrešamouser posted image .Je bil ponoč tak neurje pe nam je ful grmel toča pa glih tolk da se je stopila,sam rože mi je pa na balkonu čist uničl.Pa sej smo jo še dobr odnesl glede na to kako je drugje divjal.
Špelina a si se že ohladila?Zaupaj nam kaj te je tko raztegotil,sm firbčna neuser posted image
SS veš kaj me še zanima a so Manci zginle obloge v ustkih?
Glede obiskov je pa včasih res zoprno k ne uvidijo da na koncu že morijo da rabi družinica svoj mir

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.7.2008 13:28:13   
Čmrlika
Čmrlika ojoj a kar okno vam je razbila toča , še sreča, da imate dvojna okna. Mi imamo tudi dvojno šipo in najbolj sem jezna na ta okna ko jih moram pucat .

tud mene to jezi, jap! user posted image  zdaj bo pa dodaten strošek, ki nama najbolj ne leži...novo AJM okno...bom vsaj enojno pucala...user posted image
Nekaj koristi po toči...user posted image  Se hecam, ampak vam povem, kak veter zapiha pa začne nova nevihta sem v panika, da še preostanek dol sfrči, ker pol smo pa v dreku...je le spalnica, ko vsi trije not spimo...kaj češ pol...polimat s  polivnilom, pa drugo sobo spat...user posted image  upam, da po vezah zrihtava, da nam pridejo čimprej menjat...

kako si naložite slikico zraven profila? meni vedno napiše, da je prevelika

Tud mene to zanima? user posted image  aja, tilči sočustvujem s tabo pa s tem neurjem..jaz sem ob tebi še tak nič s tem oknom...user posted image

vam bi pa rada nekaj povedala, oziroma pokazala, kaj lepega se mi je za vikend zgodilo . pa ne bom tukaj pisala, ker vem, da določene osebe berejo forum, ki bi vse razčvekale (pa nobeno od majčic ne mislim s tem), pa nočem, da se takoj razve.
sem pa dala slikice a album, tako, da če katero zanima (tiste, ki smo res redne čveke na RR majčicah) ji lahko pošljem geslo na ZS, samo res prosim ne o tem govorit tu na forumu, velja?

A si spet user posted image , user posted image   al bo ohcet, če že nisi poročena? user posted image  nagajam malo tistim, ki jih bo zanimalo, pa ne bodo gesla dobile...user posted image  zdaj ga pa kje meni ne boš dala...user posted image  joj...no, čakam, če me izbereš...user posted image

Martina25- user posted image za pregled...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.7.2008 13:36:53   
tilči
pri nas se že  spet pripravlja k nevihti.Grem štrom izklapljat, da ne bo še kakšne škode

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
14.7.2008 14:04:58   
Estrella*
Pri nas je bilo spet malo toče. Mater moraš biti skoz pozoren in kukat skozi okno kaj se dogaja.user posted image

Čmrlika: ti si pa danes zelo navihnauser posted image  Kako je kaj Taja?

ss: daj pošlji firbcu geslo. Bom pa tiho kot miška, obljubim.

MARTINA: user posted image  za  G pregled!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.7.2008 14:11:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Danes sem imela prvi  G pregled.Vse ok, maternični vrat zaprt, maternica precej zadaj ampak je ok, jajčniki tud.Za kontracepcijo sem se nekak odločila za mireno, čeprav mi je G rekel, da bo popoldan preštudiral "tanove" študije o kontracepcijskih tabletkah, pa se bova potem odločila....baje da obstajajo ene ki jih lahko jemlješ kljub dojenju...je rekel, da glede na to da še nisem dobila M (in jo mogoče še kar nekaj časa ne bom imela) mirene ne moreva vstavit...in jaz bom brez kontracepcije.V glavnem jutri ga moram poklicat.....

prosim mi boš javila kako je s temi tabletkami, ker bi rajši to kot mireno..ampak moja G. je bolj za luno in tega ne pozna.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.7.2008 14:23:14   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

OJ!!!

Evo mene!!!user posted image

V četrtek imamo prvo posvetovalico....komaj čakam!!!!

Vreme pa itak ker neki.......user posted image
Nč grem kuhat dokler še Tjaška pančka!
Uživajte!!! 

Ojla

Martina jaz sem pri moji G dobila recept za te tabletke , samo se jih pri nas ne dobi, dobi se jih baje v Italiji in Avstriji. A boš ti šla v nabavo in kam?

Ej punce eno vprašanje imam; a je normalno da moja Emilija samo spi, še za hranjenje jo včasih moram zbudit? Npr. zaspala je včeraj ob 19, zbudila sem jo ob 23 da je jedla, spala je do 6, spet jedla pa do 9 spala, sem jo ob 12 spet zbudila da je in sedaj še spi kot polh.user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.7.2008 14:35:44   
jana81
tally kak se pa reče tem tabletkam? prosim te , da lahko svoji G. povem za te.

drugače pa je tak dan danes, da Emilija verjetno raje spi, kot pa gleda ta dež, tud Nejc veliko spi danes, ne morem verjet.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?