Čmrlika
|
Čmrlika ojoj a kar okno vam je razbila toča , še sreča, da imate dvojna okna. Mi imamo tudi dvojno šipo in najbolj sem jezna na ta okna ko jih moram pucat . tud mene to jezi, jap! zdaj bo pa dodaten strošek, ki nama najbolj ne leži...novo AJM okno...bom vsaj enojno pucala... Nekaj koristi po toči... Se hecam, ampak vam povem, kak veter zapiha pa začne nova nevihta sem v panika, da še preostanek dol sfrči, ker pol smo pa v dreku...je le spalnica, ko vsi trije not spimo...kaj češ pol...polimat s polivnilom, pa drugo sobo spat... upam, da po vezah zrihtava, da nam pridejo čimprej menjat... kako si naložite slikico zraven profila? meni vedno napiše, da je prevelika Tud mene to zanima? aja, tilči sočustvujem s tabo pa s tem neurjem..jaz sem ob tebi še tak nič s tem oknom... vam bi pa rada nekaj povedala, oziroma pokazala, kaj lepega se mi je za vikend zgodilo . pa ne bom tukaj pisala, ker vem, da določene osebe berejo forum, ki bi vse razčvekale (pa nobeno od majčic ne mislim s tem), pa nočem, da se takoj razve. sem pa dala slikice a album, tako, da če katero zanima (tiste, ki smo res redne čveke na RR majčicah) ji lahko pošljem geslo na ZS, samo res prosim ne o tem govorit tu na forumu, velja? A si spet , al bo ohcet, če že nisi poročena? nagajam malo tistim, ki jih bo zanimalo, pa ne bodo gesla dobile... zdaj ga pa kje meni ne boš dala... joj...no, čakam, če me izbereš... Martina25- za pregled...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|