|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
14.7.2008 14:36:50   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Anitka: težko rečem, jaz osebno bi se odločila za ta drugo varianto. 170187. Pri prvem ima dodatno blazino, ki je sicer OK, ampak lahko improviziraš s čim drugim. Ta zadnji je pa malo "oklesten".

Meni je tudi nekako še najbližja ta druga varianta. Se odločam med prvo in drugo, ker je ta zadnji res malce pust. Hvala za odgovor.

Mi imamo ravno tega tretjega in se mi ne zdi nič kaj siromašen. Poleg dobiš še dodatne obročke, na katere lahko obesiš še druge igračke, ropotuljice. Sem pa mnenja, da manj je več, saj se dojenčki na več kot eno stvar itak ne morejo skoncentrirat. Naš se že zelo rad igra na tej blazini, tudi glasba mu je zelo všeč, meni pa malo manj user posted image

Tale slika je sicer že stara kak mesec, ko ga še ni tako zelo zanimalo oz. je bil zaspan:
user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
14.7.2008 14:39:01   
CatJa
Berem, da ste nekatere sinoči utrpele škodo zaradi neurja. Od nas pa se je tiho poslovil moj dedi user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
14.7.2008 14:40:06   
tally

CaTja moje sožalje ob izgubi user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
14.7.2008 14:43:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Berem, da ste nekatere sinoči utrpele škodo zaradi neurja. Od nas pa se je tiho poslovil moj dedi user posted image

Tudi jaz ti izrekam globoko sožalje ob žalostnem dogodku.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
14.7.2008 14:43:37   
tana7
CatJa, moje sožalje!! user posted image

Mi smo bili pa ravno včeraj z Brino na obisku pri njenem PRADEDKU!!! 91 let je star.... Žal pa tudi njemu zdravje več ne služi dobro user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
14.7.2008 14:44:09   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Anitka: težko rečem, jaz osebno bi se odločila za ta drugo varianto. 170187. Pri prvem ima dodatno blazino, ki je sicer OK, ampak lahko improviziraš s čim drugim. Ta zadnji je pa malo "oklesten".

Meni je tudi nekako še najbližja ta druga varianta. Se odločam med prvo in drugo, ker je ta zadnji res malce pust. Hvala za odgovor.

Mi imamo ravno tega tretjega in se mi ne zdi nič kaj siromašen. Poleg dobiš še dodatne obročke, na katere lahko obesiš še druge igračke, ropotuljice. Sem pa mnenja, da manj je več, saj se dojenčki na več kot eno stvar itak ne morejo skoncentrirat. Naš se že zelo rad igra na tej blazini, tudi glasba mu je zelo všeč, meni pa malo manj user posted image

Tale slika je sicer že stara kak mesec, ko ga še ni tako zelo zanimalo oz. je bil zaspan:
user posted image

Hvala tudi za tvoje mnenje. In zdaj naj se človek odločiuser posted image user posted image Je pa slikca full luštkana

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
14.7.2008 14:44:40   
tilči
CaTja: moje sožalje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
14.7.2008 14:45:23   
katy82
SSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Catja sožalje ob izgubiuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
14.7.2008 14:46:35   
katy82
Punce vidm da mate vse te loke od Tinylove a se da kake dodatne igrače dokupt da se obesijo gor

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
14.7.2008 14:48:37   
jana81

moje sožalje...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
14.7.2008 14:53:42   
jana81
SS NOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOO.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
14.7.2008 15:04:02   
Estrella*
CatJa: iskreno sožalje ob izgubiuser posted image

ss: si name pozabila??Nisem dobila tvojega zsuser posted image , a si ga ne zaslužim?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
14.7.2008 15:15:06   
jana81
JOJ NO pri nas spet seka na polno pa lije kot iz škafa...

aja jst sem bla pa dans mal na razprodajah zjutraj, pa je moj mami pazla Nejčka.
Sem končno kupila kopalke od Lisce, take rdeče, edine ki so mi bile prav, so pa že ful pokupl pred razprodajami.
user posted image
takale sam bikini varianto, in spodnji del na hlačke, ne tanga.

O glej glej, ko mi je ratal sliko prilepit iz neta.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.7.2008 15:17:19   
CatJa

Hvala vam, punce user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Punce vidm da mate vse te loke od Tinylove a se da kake dodatne igrače dokupt da se obesijo gor

Mi imamo še tole banano

user posted image

pa tako ribico 
user posted image

pa veliko je še teh ropotuljic. Meni so izredno všeč, ker so tako pisane. Cene so pa tam povprečno 8 €. Te mi pa niso več tako všeč. Sem gledala na ameriških e-trgovinah, so tud do pol cenej in mi je res žal, da nisem bratu naročila, da mi prinese nekaj njihovih izdelkov. Imamo pa še lok za na voziček ali pa ležalnik, Ocean al nekaj takega, mi pa ni tako všeč, ker pridejo igračke tako nizko, da mu visijo čist pred obrazkom user posted image  Vsaj na ležalniku, upam, da bo na vozičku boljše izpadlo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:09:51 >

John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.7.2008 15:19:36   
CatJa
Oh, šmorn, se opravičujem, sem mislila, da bojo manjše slikice user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.7.2008 15:28:36   
CatJa
jana, ti boš pa seksi user posted image

Anery, midva sva Jana 1. pustila moji mami za ene dve uri, ko je bil star 3 tedne. Marka pa sem (poleg atiju seveda) pustila tašči prejšnji teden za skoraj cel dan, ker sem morala nujno v službo. Ampak jaz pač tem osebam zaupam, ne bi pa otrok puščala bolnim ali drugače nesposobnim ljudem.

John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.7.2008 15:33:38   
špelin@
CatJa, iskreno sožalje ob izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
14.7.2008 15:39:10   
jana81
Catja ja ko bom dala do konc avgusta še teh 6 odvečnih kil nazaj dol, se bom pa res počutla "hot".

Anery jst sem Nejca pustila mami že kr takoj, sej sem bla zgori v hiši sicer, pol pri enih 3 tednih, sva ga pa prvič pustila dlej časa pri mami, ker sva šla v kino.

Jst pa razmišljam da bi kupila tole igralno podlogo od Jane.Sem jo našla v katalogu od Jane,ki sva ga dobla ko sva kupila voziček.Sam sem vidla da so druge tud cute.
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:10:17 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.7.2008 15:43:29   
jana81
anitka men osebno je ta druga najbolj všeč.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.7.2008 15:48:59   
špelin@
Čmrlika, očitno so včasih stara dvojna okna še za nekaj dobra user posted image  Vsaj ena sreča v nesreči. Držim pesti, da vam okno čimprej zamenjajo user posted image user posted image

Anery, glede puščanja user posted image  v varstvu je tako, da moraš človeku zaupati 100%, ne glede na starost user posted image  Moja mami, recimo, je že 2x kakšno urico pazila na našega princa (nazadnje danes, ker sem peljala veliko piko k ortodontu).

MARTINA25, user posted image  za uspešno opravljen pregled.

tally, očitno tole vreme tvojo sončico uspava user posted image  Uživaj!!! jana81, vidim, da na tudi tvojega princa vreme tako vpliva user posted image  No, naš je veselo pokonci... user posted image

CatJa, čudovit igralni center user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Sčasoma boš ugotovila, da so najboljše igrače za gor navesit pisani gospodinjski pripomočki (krpe, barvaste plastične žlice in ostala šara) user posted image user posted image

jana81, sexi kopalke user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.7.2008 15:49:49 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.7.2008 15:49:46   
Estrella*

Oh, šmorn, se opravičujem, sem mislila, da bojo manjše slikice user posted image

user posted image  SE VSAJ VIDIJO VSI DETAJLI! SEM SE TUDI JAZ ŽE NA ISTO FORO NASRALA, PAR STRANI NAZAJuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.7.2008 15:55:57   
mya26
SS: A mi pošlješ geslo za album? Pliis. user posted image user posted image Joj, sem firbčna.

Martina: men je moja G rekla, da ti lahko vstavi mireno tud če še nimaš M. user posted image Spet vsak po svoje.

Catja: Moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes kar mal zaskrbljena, mi je rekel P, da ima Maj zamašen solzovod in da ponavadi pri5-6mescih to prečistijo. Mislim, pa da je to zelo boleče. Upam, da se bo prej pozdravilo. Jutri greva po nov antibiotik in upam, da mu bo pomagal.user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.7.2008 16:00:14   
Estrella*

Sčasoma boš ugotovila, da so najboljše igrače za gor navesit pisani gospodinjski pripomočki (krpe, barvaste plastične žlice in ostala šara)

Špelin@ prav imaš že dojencli imajo najraje kaj domačega, kar se nam sploh ne zdi zanimivo, ko so pa večji pa imajo najraje tisto kar je prepovedanouser posted image
Sama sem se najraje igrala z očijevim šlapam in seveda kastrolam(sem imela cel pleh orkester)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.7.2008 16:06:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

SS: A mi pošlješ geslo za album? Pliis. user posted image user posted image Joj, sem firbčna.

Martina: men je moja G rekla, da ti lahko vstavi mireno tud če še nimaš M. user posted image Spet vsak po svoje.

Catja: Moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes kar mal zaskrbljena, mi je rekel P, da ima Maj zamašen solzovod in da ponavadi pri5-6mescih to prečistijo. Mislim, pa da je to zelo boleče. Upam, da se bo prej pozdravilo. Jutri greva po nov antibiotik in upam, da mu bo pomagal.user posted image user posted image

mya: seveda ti lahko vstavijo mireno tudi brez M. Med M vstavljajo, ker je  G lažje, saj je MV zmehčan in bolj odprt, za nas pa je posledično "manj boleče". Meni je rekel, da mnogorodkam vstavlja tudi brez M, ker imamo dolže vse "razdrmano"user posted image user posted image user posted image

Maju pa čimprejšnjo ozdravitev solzovoda.

A katera slučajno ve, če se da zamenjat barvo pisave tudi v podpisu???Men gre siva tako na živce.user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.7.2008 16:20:00   
Estrella*
jana: koliko pa stane od JANE -ja center???Zanima me, ker je celoten program JANE kar zasoljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?