|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 16:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A tako? Ženske, ve ste nedodelane, ena hoče rjuho, druga rdečo preprogo, tretja virtualno kavico..uff, zahtevne ste, ni kaj Ampak vse za vas Jaz sem zdaj pred ekran vzela popoldansko kavico in londonske rezine. Hvala vam punce, da niste vse pojedle!! V glavnem- super je bilo spet malo počvekat in se navozičkat. Naslednjič nas bo še več, prav?? Lahko se spet vidimo v petek! Imam zdaj en fin kapučino z koščki Milka čokolade, pa čokolade, Tofife, pa še kaj Dulcinea- samo zate-izčrpno poročilo Okoli 10h smo se počasi začele zbirat na naši terasi, kjer nas je vztrajno grel sonček. Seveda smo na našo Sayuri čakale skoraj eno uro, zihr je ženska kje za vogalom čakala in gledala, kdaj ji bomo pogrnile rdečo preprogo No, ampak se je na koncu le vdala Potem pa vsaka (no, skor vsaka) svoje fotoaparate v roke in akcija. heheheh Seny je predčasno zapustila prizorišče dogajanja, baje zaradi neke ograje, čeprav nihče čisto točno ne ve, kaj ali kdo je bil tisti glavni razlog. Seny, pozabila si Tijino jaknico, itak jo nujno rabiš, zato jo moraš priti iskat še pred jutri Klepetka- tale tvoja Maša mi ne gre iz glave. Ampak res. Je moja Lana gledala prej slike na fotoaparatu, in moj komentar "To je pa Maša" halooo Še parkrat boš prišla na kavico, pa ni hudič, da se ne bom navadila kako je prav. nogica- pogrešale smo te! Upam, da ste krompir dobro vsadili Se pa zmenimo enkrat drugič za vozičkanje in kavico, dobiš dvojno , pa tudi ostale, ki danes niste bile tukaj Menčy- tudi tebe in Tobija je bilo lepo videti! Jutri z nogico uživajta ob izbiranju rožic!! Aja, saj naslednjič smo pa itak k Sandri v Hrastje vabljene, tako da mi ne bo treba baje kave kuhat, sem prav razumela??? Za predstavitev se zmenimo. Nogica, boš povedala kako, kaj, kdaj.. pa zberemo ustrezen termin.
|
|
|