Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 13:13:52
|
|
|
|
Barbara111
|
sem gledala slike od krsta od Tobija ,kaki mladi župnik kaj je v ribnci ali kočevju
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 15:51:39
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 fretam pomeni delam bom vas kakih novih besed naučila Super barbara111 le nauči nas , nikol ne veš kaj nas v vaše konce zanese,pol bi pa komu rekla , da jaz rada fretam Imaš krasna fanta.Jaz sem mal mlajša od tebe , imam pa sina starega 11 let.Sem kar" hitela "bit mamica Pikica sem bila v Ribnici , čakala na tvoj klic pol pa vidim, da sem ti dala napačno številko.V glavnem -manjkala si mi Pa še to -telefon mi spet dela
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 16:12:28
|
|
|
|
dulcinea
|
U, klepetka, super za šiht. Kje boš pa delala?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 16:42:19
|
|
|
|
sayuri
|
Evo me. Ne ne, ni me aerobika zmučla . S sestro in mami smo bile v LJ. Ana je šla malo za maturantske oblekce gledat. Je letos maturantka in tko že malo gleda, kaj bi oblekla. MA, kar si je dala gor, ji je pasalo in je bla lepa za pojest. Mene danes nobena mišica ne boli . Nekaj v ramah čutim - verjetno od unih uteži , drugače pa nič. Tko da...men je blo ful všeč, Ani tudi in sm vesela, da končno začenjam migat. Da ne bom zmeri sam vozička pred sabo potiskala Moram it ta maldava zdaj zrihtat. Sta čist zadeta od današnjega potepanja Domen, vse najboljše. Tobija, vse najboljše za mini RD.
< Sporočilo je popravil sayuri -- 26.2.2009 16:43:45 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 16:53:43
|
|
|
|
Barbara111
|
non stop laple ,pomeni non stop govori
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 17:09:51
|
|
|
|
Nasy
|
Klepetka, tudi v našem imenu vse najboljše vašemu velikemu fantu!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 17:16:16
|
|
|
|
Nasy
|
Barbara, takrat sva šla samo tako, na enodnevni izlet na Ptuj, pa še na grad..potem, še na pustovanje enkrat, potem pa še parkrat h enmu kolegu v okolici Ptuja. Fajn je bilo, res.Nikoli pa nisem šla noter, na grad, kaj se pa kaj noter dogaja, najbrž imajo kakšne razstave ali kaj podobnega? Sem imela včasih dopisovalko iz Ptuja, pa mi ni vedela povedat.
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 17:27:35
|
|
|
|
Barbara111
|
v gradu razstavljajo pohišvo iz prejšnjih soletjih,pol orožje iz prejšnjih časov,listine razne slike in polno drugih reči.Tam imamo tudi pomladno otroško vetrnico z otroci.Iz gradu pa je lep razgled ptuja in dravskega polja.Zdaj pa še vam bom povedala kako sem se prej pisala in tako se pišejo moje sestrične iz KOČEVJA razen ene ,ki pa je že poročena in boste lažje vedele kam spadam Šalamun
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 18:41:18
|
|
|
|
sayuri
|
seny ali pikica še enkrat plis napišita un svetoven recept. pozabila postopek
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 18:45:39
|
|
|
|
smrka
|
Klepetka ful dobro da bos sluzbo dobila.. kje bos delala? Pa vse najboljse slavljencu!!!! Jest sem si pa koncno uro kupila tole : http://arstrand.se/emporioarmani-pi-432.html Mi mamo gnilo vreme, dezuje... zdaj ko ni snega bi lahko pomlad prisla! A v ribnici je bil pustni karneval?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 19:01:43
|
|
|
|
seny
|
Sayuri skuhaš jabolko , melono , mal gresa , tko , da se zgosti, na koncu pa dodaš banano ,da čist mal zavre , potem zmiksaš in njami-pa dober tek L&Z. Klepetka bravo za službo Smrka pustnega karnevala ni bilo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 22:50:01
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 sem gledala slike od krsta od Tobija ,kaki mladi župnik kaj je v ribnci ali kočevju Tale je pa naš Riniški
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 22:50:35
|
|
|
|
seny
|
Ribniški sem mislila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 22:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica si prepričana , da je rekla nogauser posted image se ti ne zdi , da je mislila očiuser posted image user posted image Ne, ne, je bla popoldne noga noga, oči pa oči . Punce ste se pa naklepetale danes Jaz sem bla cel dan okrog. Zjutraj po Ljubljani od osmih do treh popoldne okol zdravnikov (sem starga ata peljala, uro je imel pa ob 10-ih ), da mi je blo kar slabo , pol pa domov, sem imela pa še Justa predstavitev, tako da sme zdajle kar malo utrujena. Sem mislila, da bom v H&M zavila, ko nam je sayuri bon ponudila, pa ni šlo . A ve kaj hodite v Ikeo? A so vam všeč njihovi izdelki? Zdej pa že , tako da grem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 22:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny si še tu?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 23:17:06
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Seny si še tu? ku-ku
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 23:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sm tu A mava nočno, spet
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.2.2009 23:32:14
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Jest sm tu A mava nočno, spet Ma kar ne gre se mi spat Bom počakala , da se Tija zbudi , saj bo kmal , spi že dve uri in to brez zize
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.2.2009 10:19:44
|
|
|
|
dulcinea
|
Sam ste pa pridne s pisanjem. Jaz sem danes že odtelovadila svoje. Sem zjutraj peljala svakinjo v šolo, pol sem šla pa še gor do tega izvira. Vidim, da zvečer polno tipkate. A to vam otroci ne dajo spat? Jaz sem se pa včeraj zvečer od 10h do 12h obračala kot odojk po pojstli, tko da sem mogla it eno šalco vročega mleka spit, da sem pol lahko zaspala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.2.2009 18:31:32
|
|
|
|
seny
|
Dulcinea ti si pa aktivna Kje ste danes vse čveke? Klepetka počiva od fešte . Pikica pospravlja in svoje male pikice carta Nič ne kafetka Nogica ziher dela. Sayuri pa verjetno že uživa na dopustu Upam , da se bo spočila. Barbara111 sem pa zasledila , da čveka pri Ptujčankah Nasy kako pa vaše spanje. No, pri nas se popravlja Danes je bil spet en krasen dan ,sva cel dan vozičkale, moški del pa Alenov motor popravlja, pa ne tavelik Čeprav Alen nebi imel nič proti , da bi imel kakšno fajn mašino
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.2.2009 20:19:08
|
|
|
|
Barbara111
|
seny evo mene malo tu ,kaj bo dobrega
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 2:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kako bi vas pozdravila "dober večer" ali "dobro jutro" . Sva z možem končala z pospravljanjem po hiši. Hja, tako to je, ko imaš samo zvečer čas, ko otroci utihnejo . No, je pa zdaj tako fino, vse diši po ajaxu, perilo je oprano, zloženo in jaz sem ubita kot ne vem kaj Danes je bil lep dan za vozičkanje. Ampak moja Zoja se je vozičkala kar sama-pri miru na dvorišču . Je danes spala 4 ure (v prvi rundi) . Lana ima spet antibiotik, začetek vnetja ušesk . Sva bili danes pri zdravniku. Seny- kafetkala bi z veseljem danes, pa ni zneslo. Izkoristite vikend punce, za ponedeljek in torek napovedujejo dež , ampak bo toplo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 9:00:03
|
|
|
|
seny
|
Za Lano ,da se čimprej pozdravi. Pikica imaš ti slučajno kakšno virozo pospravljanje-je huj k angina.Zadnič ko si odšla , sem celo popoldne z cuno norela po bajti šc,šc,šc-naj te mine ta bolezen , ker se jo vedno znova nalezem od tebe
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 9:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Za Lano ,da se čimprej pozdravi. Pikica imaš ti slučajno kakšno virozo pospravljanje-je huj k angina.Zadnič ko si odšla , sem celo popoldne z cuno norela po bajti šc,šc,šc-naj te mine ta bolezen , ker se jo vedno znova nalezem od tebe Ko je nujno, je pač nujno. Sem ravno iz postelje prilezla. Zdaj pa se iz pižam vržemo, potem pa gremo na kosilo, to pomeni- DANES NE KUHAM! Jeeee
< Sporočilo je popravil pikica** -- 28.2.2009 9:26:05 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 19:55:22
|
|
|
|
Barbara111
|
kak malu tu čvekate
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?