|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
26.2.2009 13:13:52   
Barbara111
sem gledala slike od krsta od Tobija ,kaki mladi župnik kaj je v ribnci ali kočevjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.2.2009 15:51:39   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

fretam pomeni delamuser posted image  bom vas kakih novih besed naučila

Super barbara111 le nauči nas , nikol ne veš kaj nas v vaše konce zanese,pol bi pa komu rekla , da jaz rada fretamuser posted image user posted image user posted image
Imaš krasna fanta.Jaz sem mal mlajša od tebe , imam pa sina starega 11 let.Sem kar" hitela "bit mamicauser posted image
Pikica sem bila v Ribnici , čakala na tvoj klic pol pa vidim, da sem ti dala napačno številko.V glavnem -manjkala si miuser posted image

Pa še to -telefon mi spet delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.2.2009 16:12:28   
dulcinea
U, klepetka, super za šiht. Kje boš pa delala?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.2.2009 16:42:19   
sayuri
Evo me. Ne ne, ni me aerobika zmučla user posted image . S sestro in mami smo bile v LJ.user posted image Ana je šla malo za maturantske oblekce gledat. user posted image  Je letos maturantka in tko že malo gleda, kaj bi oblekla. MA, kar si je dala gor, ji je pasalo in je bla lepa za pojest. user posted image  

Mene danes nobena mišica ne boli user posted image . Nekaj v ramah čutim - verjetno od unih uteži user posted image , drugače pa nič. Tko da...men je blo ful všeč, Ani tudi in sm vesela, da končno začenjam migat. Da ne bom zmeri sam vozička pred sabo potiskala user posted image

Moram it ta maldava zdaj zrihtat. Sta čist zadeta od današnjega potepanja user posted image

Domen, vse najboljše.user posted image user posted image
Tobija, vse najboljše za mini RD. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 26.2.2009 16:43:45 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.2.2009 16:53:43   
Barbara111
non stop laple ,pomeni non stop govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
26.2.2009 17:09:51   
Nasy
Klepetka, tudi v našem imenu vse najboljše vašemu velikemu fantu!

user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 1431
26.2.2009 17:16:16   
Nasy
Barbara, takrat sva šla samo tako, na enodnevni izlet na Ptuj, pa še na grad..potem, še na pustovanje enkrat, potem pa še parkrat h enmu kolegu v okolici Ptuja. Fajn je bilo, res.Nikoli pa nisem šla noter, na grad, kaj se pa kaj noter dogaja, najbrž imajo kakšne razstave ali kaj podobnega? Sem imela včasih dopisovalko iz  Ptuja, pa mi ni vedela povedat.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.2.2009 17:27:35   
Barbara111
v gradu razstavljajo pohišvo iz prejšnjih soletjih,pol orožje iz prejšnjih časov,listine razne slike in polno drugih reči.Tam imamo tudi pomladno otroško vetrnico z otroci.Iz gradu pa je lep razgled ptuja in dravskega polja.Zdaj pa še vam bom povedala kako sem se prej pisala in tako se pišejo moje sestrične iz KOČEVJA razen ene ,ki pa je že poročena in boste lažje vedele kam spadam Šalamun

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.2.2009 18:41:18   
sayuri
seny ali pikica še enkrat plis napišita un svetoven recept. pozabila postopek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.2.2009 18:45:39   
smrka
Klepetka ful dobro da bos sluzbo dobila.. kje bos delala? Pa vse najboljse slavljencu!!!!
Jest sem si pa koncno uro kupila tole : http://arstrand.se/emporioarmani-pi-432.html

Mi mamo gnilo vreme, dezuje... zdaj ko ni snega bi lahko pomlad prisla! A v ribnici je bil pustni karneval?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.2.2009 19:01:43   
seny
Sayuri skuhaš jabolko , melono , mal gresa , tko , da se zgosti, na koncu pa dodaš banano ,da čist mal zavre , potem zmiksaš in njami-pa dober tek L&Z.user posted image
Klepetka bravo za službouser posted image user posted image
Smrka pustnega karnevala ni bilo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.2.2009 22:50:01   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

sem gledala slike od krsta od Tobija ,kaki mladi župnik kaj je v ribnci ali kočevjuuser posted image user posted image
Tale je pa naš Riniškiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.2.2009 22:50:35   
seny
Ribniški sem mislilauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.2.2009 22:54:16   
Anonimen
Nogica si prepričana , da je rekla nogauser posted image se ti ne zdi , da je mislila očiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne, ne, je bla popoldne noga noga, oči pa oči user posted image .

Punce ste se pa naklepetale danes user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bla cel dan okrog. Zjutraj po Ljubljani od osmih do treh popoldne okol zdravnikov (sem starga ata peljala, uro je imel pa ob 10-ih user posted image ), da mi je blo kar slabo user posted image , pol pa domov, sem imela pa še Justa predstavitev, tako da sme zdajle kar malo utrujena.
Sem mislila, da bom v H&M zavila, ko nam je sayuri  bon ponudila, pa ni šlo user posted image .

A ve kaj hodite v Ikeo? A so vam všeč njihovi izdelki?

Zdej pa že user posted image , tako da grem

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.2.2009 22:54:52   
Anonimen
Seny si še tu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.2.2009 23:17:06   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Seny si še tu?
ku-kuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
26.2.2009 23:24:30   
Anonimen
Jest sm tu user posted image
A mava nočno, spet user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
26.2.2009 23:32:14   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jest sm tu user posted image
A mava nočno, spet user posted image
Ma kar ne gre se mi spatuser posted image Bom počakala , da se Tija zbudi , saj bo kmal , spi že dve uri in to brez zizeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.2.2009 10:19:44   
dulcinea
Sam ste pa pridne s pisanjem.

Jaz sem danes že odtelovadila svoje. Sem zjutraj peljala svakinjo v šolo, pol sem šla pa še gor do tega izvira.

Vidim, da zvečer polno tipkate. A to vam otroci ne dajo spat? Jaz sem se pa včeraj zvečer od 10h do 12h obračala kot odojk po pojstli, tko da sem mogla it eno šalco vročega mleka spit, da sem pol lahko zaspala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.2.2009 18:31:32   
seny
Dulcinea ti si pa aktivna user posted image
Kje ste danes vse čveke?
Klepetka počiva od fešteuser posted image .user posted image
Pikica pospravlja in svoje male pikice cartauser posted image Nič ne kafetkauser posted image user posted image
Nogica ziher dela.user posted image
Sayuri pa verjetno že uživa na dopustuuser posted image Upam , da se bo spočila.user posted image
Barbara111 sem pa zasledila , da čveka pri Ptujčankahuser posted image
Nasy kako pa vaše spanje.user posted image No, pri nas se popravljauser posted image
Danes je bil spet en krasen dan ,sva cel dan vozičkale, moški del pa Alenov motor popravlja, pa ne tavelikuser posted image user posted image Čeprav Alen nebi imel nič proti , da bi imel kakšno fajn mašinouser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.2.2009 20:19:08   
Barbara111
seny evo mene malo tu ,kaj bo dobrega

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.2.2009 2:07:28   
Anonimen
Ne vem kako bi vas pozdravila "dober večer" ali "dobro jutro" user posted image . Sva z možem končala z pospravljanjem po hiši. Hja, tako to je, ko imaš samo zvečer čas, ko otroci utihnejo user posted image . No, je pa zdaj tako fino, vse diši po ajaxu, perilo je oprano, zloženo in jaz sem ubita kot ne vem kaj user posted image  
Danes je bil lep dan za vozičkanje. Ampak moja Zoja se je vozičkala kar sama-pri miru na dvorišču user posted image . Je danes spala 4 ure (v prvi rundi) user posted image . Lana ima spet antibiotik, začetek vnetja ušesk user posted image . Sva bili danes pri zdravniku.
Seny- kafetkala bi z veseljem danes, pa ni zneslo.
Izkoristite vikend punce, za ponedeljek in torek napovedujejo dež user posted image , ampak bo toplo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.2.2009 9:00:03   
seny
Za Lanouser posted image user posted image ,da se čimprej pozdravi.
Pikica imaš ti slučajno kakšno virozo pospravljanje-je huj k angina.Zadnič ko si odšla , sem celo popoldne z cuno norela po bajtiuser posted image user posted image šc,šc,šc-naj te mine ta bolezenuser posted image user posted image , ker se jo vedno znova nalezem od tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.2.2009 9:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Za Lanouser posted image user posted image ,da se čimprej pozdravi.
Pikica imaš ti slučajno kakšno virozo pospravljanje-je huj k angina.Zadnič ko si odšla , sem celo popoldne z cuno norela po bajtiuser posted image user posted image šc,šc,šc-naj te mine ta bolezenuser posted image user posted image , ker se jo vedno znova nalezem od tebeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko je nujno, je pač nujno.user posted image  
Sem ravno iz postelje prilezla. Zdaj pa se iz pižam vržemo, potem pa gremo na kosilo, to pomeni- DANES NE KUHAM! Jeeee user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 28.2.2009 9:26:05 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.2.2009 19:55:22   
Barbara111
kak malu tu čvekateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?