|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 31.1.2009 10:54:13
|
|
|
|
Menčy
|
Pikica - BRAVOOO , SUPER SI TO IZBRSKALA. Jaz bi hodila, da sem vsaj malo več s tamalim, drugače si Zarja jemlje preveč pozornosti zase. BI ŠAL ŠE KATERA DRUGA, da ne bo dolgšas kaj pravite... VIDIM, DA SE ZGODBA PRI VSEH PONAVLJA, ampak očitno smo mi začeli s 3-tedenskimi virusi in bolezenskim stanjem, zadj pa se nadaljuje pri drugih čisto vsem, ki ste bolančkani - SAYURI, KLEPETKAA, SMRKA, sem še katero izpustila želim VELIKO POTRPLJENJA, MOČI, POMOČI in LJUBEZNI, SAJ LE TAKO BOSTE priromale do konca bolezenskega stanja pa počivajte kolikor morete in kolikor vam dajo pa pustite, če imate vsaj enega zdravega, da vam malo streže... pa seveda DA SE ČIMPREJ POZDRAVITE ILATIC - živim malo pred Ribnico, imam eno zvezdico Zarjo, staro 3 leta in enega sončka Tobija, starega pol leta sayuri -Tobijeva oteklina je boljša, je pa še zelo siten in ničččč ne spi, ampak ne boš verjela , PUSTILA NAS JE NA CEDILU in odšla domov, tako da nas je pregledala sestra Milka in če bi bilo potrebno še dr. Lušinova, saj ne moreš verjet kako bi se počutili starši, če bi po eni uri GU prišlE pred razred in rekle: GOVORILNIH UR JE KONEC, MOJA URA SE JE IZTEKLA , SE VIDIMO PRIHODNJIČ (takoj bi nas blatili po časopisu) jaz pa včasi sedim tud 4 ure pa mi še nikoli ni bilo žal ali težko (ja, včasih, ko sem bila tam z vročino, butara) SMRKA - sorry, namen je bil dober, "sem pač faluuu" sam tolk vas še 1x preberemče bo čas, če sem še kaj izpustila
|
|
|