|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
27.1.2009 23:50:06   
Anonimen
Dobrodošla čočolatka user posted image user posted image user posted image
Seveda te sprejmemo medse. Se bomo kaj odkrivali? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čočolatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.1.2009 7:15:56   
Voni
Ojla,

sedaj je pa že res čas, da se spet malo javim. Sem kar malo lena glede tega, ampak berem pa vas user posted image , sem na ta način vsaj malo na tekočem kaj je v Ribnici kaj novega.
Mi smo bili bolani, naj bi imeli gripo. Sedaj smo zdravi (no brez vročine, iz nosa še vedno (po moje že cel mesec) teče. Glede na to, da je čakalnica pri Maroltovi vedno nabito polna in čakaš najmanj eno uro, bogve koliko časa bomo brez vročine.
Sayuri upam, da je Zara že kaj bolje. Sta se mi zadnjič prav smilile, ko sta morale čakati, Zara pa tako boga. Že Tija je bila vsa naveličana, pa je bila že zdrava, kaj šele Zara-  tako majhna, pa še boga povrhu. Pismo, bi morali take naprej jemat, če mene vprašaš, sploh če imaš uro. Ampak to je že druga zgodba. No, upam, da ste danes že bolje in da niso še ostali kaj zboleli.
Pikica, kako je pa kaj z Lano? Je že bolje? A ušesa se ji še kar ponavljajo? A operacija žrelnice ni nič pomagala (saj to je s tem povezano, če se ne motim)? Sem brala, da ste bili še pol leta stari, jaz pa še kar nisem prišla na obisk, groza sem zanikrna, ampak pri nas je bilo zadnje mesece kar pestro, tko, da ko bomo zares zdravi, se vidimo. Če ne bo kupljeno darilo že premajhno, sedaj imamo, po mojem, še čas :) Upam, da niste izven jusauser posted image
Nasy, kako je kaj pri vas sosedih? Sem brala, da imate mraz? To mi je pa čudno, tudi mi smo v bloku, ok, naše je novejši in ker smo v četrtem nadstropju, imamo pravo savno - res, 25 in več stopinj, tako imamo večkrat radiatorje kar zaprte. Mi smo v kratkih rokavih, ker je tako vroče. Daj javi se kaj, bomo šli na kak špancir, čeprav jaz tako pozno hodim iz LJ. Ko smo že ravno pri stanovanju, če katera pozna koga, mi prodajamo enosobno stanovanje na PT. Če se katera zanima ali koga pozna, naj mi pošlje ZS.
Dulcinea (joj, ne me kregat, ker ne vem, če sem prav napisala) kako je kaj pri vas? Sej, kakor sem brala, živiš nekje na primorskem, kajne? Imate tudi sneg? Sem ti že večkrat hotla omenit, da imaš lepe slikice, dosti potuješ? Fajn, uživaj, dokler lahko.
Včerajšnja vožnja iz LJ je bila prava burleska na cesti. Blagor vam, ko ste doma. Iz službe sem šla ob 15h, domov pa sem pridrajsala ob 17.30. No comment! Samo to lahko rečem.
Ok, sedaj pa šibam na kavo, lepo se imejte in uživajte v snegu. Čau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.1.2009 7:18:58   
ilatic
Jah dobro jutro. user posted image user posted image
Sploh nism opazla da naš konc se tudi tipka. Juhej! Če spadajo Velike Lašče tudi zraven. Ne vem ker sm bolj pri novih tle na tem koncu. Mal preberem pol se pa še kaj oglasim.

By by

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.1.2009 9:14:16   
dulcinea
Čočolatka in Ilatic, pozdravljene user posted image . Mi vzamemo vse medse. Ilatic, Velke Lašče so pa ja okolica Ribnce a ne? Če se že nobena iz Kočevja ne oglasi, čeprav so omenjene v naslovu, naj se pa kašna v drugo smer.

Voni!!! Lepo da te spet vidimo tukaj gor. Sevede si prov napisala user posted image . Ja, jaz živim v Ajdovščini. Tukaj? Trenutno že pra dni piha burja, ma ne tao močna, pa dež mi nosi v šipo. Gledam pa po Gori sneg, samo meni to ni dovolj. Jaz bi sneg doma pred hišo, da bi ga kidala, pa se kepala pa da bi bilo vse belo. Če že zdaj pogrešam sneg, kaj bo šele, ko bom živela več let tukaj. 

Ojej, a mam slikce še zmeraj v albumu. Sem jih dala gor sam zarad nagradne igre, za en cajt, pol sem pa verjetno pozabila zbrisat. Ja, slikce so lepe, ker jih dela moj. Bi rad bil malo fotografa, samo časa nima. Bi se pa dalo kaj dodatno zaslužit s tem. Potujeva pa kar precej, zdaj ko sva še sama pa ko lahko. Sicer jaz nisem tolk za potovanja, samo grem zraven, pa pol k sem že tam, mi je kar fajn.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.1.2009 9:14:20   
Anonimen
Dobro, zasneženo jutro!

Meni je prav fajn. Čez okno gledam koliko snega je spet zapadlo na novo čez noč.. Čeprav moram priznat, da mi manjka malo zraka..možnosti da grem spet na kakšen sprehod. V takem se mi še z avtom ne da it nikamor. In ja- sem slišala da je cesta Rbc-Lj spet prava katastrofa user posted image

Voni- lepo da si se spet malo javila. Ja, tudi pri meni pride čas ko nič ne pišem, samo berem, potem pa spet polovim vse za naprej in za nazaj user posted image . Lepo da je Tiji bolje, potem si jo dala v varstvo? G. in Lana sta bila tisti dan (kot ti in Sayuri) pri dr. Maroltovi. Imela sta uro 12:10 in nista čakala več kot 10,15 minut user posted image . Sem pa slišala da čakajo eni celo 2,5 uri. Odkar so prevzeli še otroke iz Lašč je baje tako.. Ehh, to zdravstvo, pa pustimo zdaj to.
Lana je bolje. Nismo dobili antibiotika, ker ni full vneto uho. Letizen sirup in Calpol. Je že brez vročine in že veselo leta po hiši gor in dol user posted image . Bo pa ostala še ta teden doma, da se čisto do konca pozdravi, drug teden gremo v Bohinj in ne bi spet rada vidla da bi bil kdo bolan. Po operaciji žrelnice je bilo stanje full boljše, to je od junija zdaj drugič da jo je ušesek spet bolel, vendar antibiotik ni bil potreben.
Ja, pol leta user posted image  pikica mala..Kam gre čas tako hitro?? user posted image  Je že toliko novih stvari, imamo že 2 zobka, drugače pa je Z.pravi dobrovoljček, noči so krasne user posted image , ne spomnim se kdaj se je nazadnje zbudila ponoči user posted image .. Ja, pridi nas pogledat, pa saj vem da je vedno nekaj.. Bomo že našli čas, a ne? user posted image user posted image user posted image  He he he Voni, dolgi smo ja, zeloo user posted image . Preraščamo št. 74 user posted image  Ne res, Z.je full dolga, vsaj meni se zdi, pa vsi drugi tud pravijo tako. Pa saj je L. bila tudi. Imamo naslednji teden posvetovalnico, me prav zanima koliko se je potegnila spet. Ravno danes nameravam spet fotke pošiljat malo naokoli, pa jih seveda dobiš tudi ti user posted image
Še niste prodali stanovanja? user posted image  Kako pa napredujete v Radomljah? Kaj novega? Uff, res se mormo videt in malo počvekat spet.. 

Sayuri- kako sta Z&L? Imate vi že kakšen zobek? Pa pri vas Menčy?

Kako je s cepljenjem pri 6-ih mesecih? Sem nekam založila tisto brošuro, spomnim pa se ne 4 leta nazaj user posted image . Pa odvzem krvi in vode opravijo pri 6-ih mes. pri nas v Rbc ali ne? Menčy-vi imate ravno danes posvetovalnico, če se ne motim?

Imate kakšne info kako je z našim vrtcem? Kako kaže za letos?

Včeraj so nam sporočili, da plesnih vaj, kamor je hodila L. ne bo več, ker je kao skupina premajhna user posted image . L. pa full rada hodila. In to kar tako, sredi leta. Jo moram zdaj kam drugam preusmerit , da bo dala tisto energijo ven user posted image , pa še pleše full rada.

Klepetkaa, kje je Klepetka? user posted image  

Ilatic- dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Vidim, da postaja vse bolj pestro tukaj user posted image user posted image user posted image

Kako ste vse ostale?

Uff, danes sem spet naklofala enih stvari user posted image

Lep zasnežen dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.1.2009 10:19:15   
klepetkaa
oj

samo toliko da se pofočkam in pozdravim naši tanovi.
ILTATIC IN ČOČOLATKA, DOBRODOŠLI MED NAMIuser posted image -Super da sta se nam pridružili. Zdaj me pa firbec matra kateri sta oz. če vaju poznam.user posted image Pa sem prepričana da še katero zanimauser posted image

sem samo na hitrco preletela, ker niti ne morem bit pokonc-Še vedno imam čez 39 vročine, pa grlo me boli za pop..., popoldne grem itak k zdravniku, ker po  vseh simptomih je čisto možno, da imam angino.

drugače pa sneg, sneg... posledično sem bila celo noč sama , ampak je Lana čisto ok spala, tako da sem se lahko v miru smilila sama sebiuser posted image

vsem bolančkom želim čimprejšnjo ozdravitev in jim(nam) pošiljam en kupuser posted image

evo, tolle na hitrco, kaj več pa takoj ko se ohladim vsaj na 37 stopinjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.1.2009 11:26:53   
ilatic
Hvala za dobrodošlico. Na kratko se vam bom malo prestavila!

Drugače skoraj dnevno klepetam na julikijah 08, kar pomeni, da imam doma julijca 08, ki je 08.januarja dopolnil 6 mesecev. Je fant in ime mu je Tarik. Zobka še nimava nobenega, ponoči spi od 2. meseca, zelo lepo že je GH in imava samo še zjutraj in zvečer mleko!
Stara bom kmalu 34 let in imam dve hčerki stari 11 kmalu 12 let in pa 8 kmalu 9 let. Hodita v OŠ Velike Lašče. Preselili smo se v oklico Lašč junija 2007 in smo tukaj še kar frišni. V Ribnici sem vsaj enkrat na teden, ker ima mož treninge v športnem centru!
Za Tarika imam P dr. Maroltovo, za punci pa dr. Lušin in sem kar zadovoljna z obema!

Tko to bo na kratko, zdej pa kr z vprašanji na dan!

LP

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.1.2009 12:21:47   
Anonimen
No lepo ilatic. Se mi je zdel tvoj nick nekam znan, pa nisem vedela od kje. Zdaj vem user posted image . Tudi jaz spadam med julijke 08, samo tam se ne javljam skoraj nikoli, berem vas pa vsake toliko časa user posted image . Pa itak velikokrat sploh ne dohajam vsega user posted image .
Iz kje pa ste se preselili?

Lp

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.1.2009 12:24:07   
ilatic
Ja pikica se mi je zdelo da si naša, ko si omenila svojega šestmesečnika!
Pred Laščam sem bila v Ljubljani, sem pa drugače otroštvo preživela na Gorenjskem. Kot najstnica pa povsod po malemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.1.2009 14:40:54   
sayuri
Joj, ste pa načvekale danes user posted image . Saj je prav. Pa dve novi klepetulji imamo user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Dobrodišli ilatic in čočoladka user posted image user posted image user posted image . Čedalje več nas je. user posted image user posted image  Ilatic 100% poznam user posted image  Oz. sva se že srečali. user posted image V posvetovalnici enkrat jeseni. Sem takoj povezala ime Tarik, pa dve starejši punci, pa priseljeni v Lašče.... Tko da Ilatic evo, kje se "srečamo". Pa še ena julijka user posted image . Jaz sicer pri avgustovkah 08 čvekam, ker sem avgusta imela rok, rodila pa julija. Čočoladka se nam pa tud mora odkrit. Taka so pravila user posted image user posted image user posted image

pikica L&Z nimata še nobenga zobka. Če bosta tko, kot je bil Filip, potem lahko do 10 meseca čakam za prvi zobekuser posted image . Zara je bolje, le še kašlja. Včeraj je pa Lovro zbolel. SIcer čist drugi simptomi - ima vročino in malce pokašljuje. Bom videla, kam bo to peljalo. V posvetovalnici pri 6. mesecih pa ni bilo čist nič drugega, kot cepljenje, pa poslušala je srček, usta pogledala, ritko in to je blo to. Čist nč druzga user posted image  

Voni ja, tole čakanje z otročki je nadvse zoprno. MA prejšnji teden sem bila vsak dan tam, pa sem mogoče 15 minut čakala. V ponedeljek je bilo pa grozno. Tile cigani...če so za nas pravila, morjo bit tud za njih. Tko pa pridejo, pa kar uletijo not, seveda nimajo urejenega zavarovanja, da nastane kreg še zarad tega user posted image  Fajn, da je Tia sedaj zdrava. Kam se pa selite? A niste mislili vi v Hrastju zidat?

klepetkaa piši adminu, kaj se ti je zgodilo-glede gesla. Ti bo vse zrihtal. Ne vem, kakšen je že naslovuser posted image  pomoč@ringaraja.net user posted image  al neki tazga. MAlo pobrskaj... Da dobimo klepetko nazaj user posted image . PA je še kdo od tvojih bolan? PAzi nase in fajn odrihtaj pri zdravniku.

Srki, kdaj prideš na tortico k sosedu????
dulči in katera bo naslednja potovalna destinacija?

SAj res punce. Kam greste kaj na dopust letos. Bo treba kaj rezervirat. user posted image

Menčy in smrka...nekaj štrajkate???

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.1.2009 15:28:38   
dulcinea
Sayuri, neki se meniva od Islandije. Zdaj so še poceni letalske karte. Sam se je treba zdaj že odločit za poletje.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.1.2009 15:39:47   
Anonimen
No, mi smo od kosila. Sem ga deci ruknila po kosilu, pa je bilo tako fino, da sem ga še deci user posted image , no zdaj pa imam. user posted image user posted image user posted image
Zoja spi zunaj v vozičku že 2 uri in pol, Lano smo pa malo na Grič oddali user posted image , ji kar nekaj manjka če je skoz doma.

Berem, da pri 6-ih mesecih v posvetovalnicah po večini krajev v Sloveniji vzamejo tudi kri in vodo. user posted image user posted image  Ma saj to je za pričakovat..nekje je tako, drugje drugače.. Pismo, šele zdaj vidim ko sem šla pogledat v rumeno knjižico, da smo bili cepljeni "samo" dvakrat. Sem bila 100% da smo dali že 3 cepljenja čez user posted image  Je to EMŠO al kaj druzga? user posted image user posted image user posted image

Dopust? Mmmm.. mi smo imeli načrte, pa nič ne vem če jih bomo izpolnili. Starejša sem, manj si upam user posted image . V glavnem smo mislili da bi šli nekam z letalom, pa vzeli all inclusive user posted image  (kakšna Grčija ali kaj podobnega), sam zdaj me mineva, Z.je še majhna...pa me skrbi to in ono.. Hrvaška mi gre pa na user posted image , res.  Tako da nič ne vem.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.1.2009 15:41:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sayuri, neki se meniva od Islandije. Zdaj so še poceni letalske karte. Sam se je treba zdaj že odločit za poletje.

Mmmmmm dulcinea, le pejt, le pejt user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.1.2009 21:12:33   
Menčy
Pozdravljene!

Ja, me par dni ni bilo gor pa ste se tok razpisale, da sem vas komaj predihala skozi. Ampak user posted image !
Se vidi, da ste vsi bolni in pogrešate družbo!!!
Najprej bi pozdravila naši dve novi: DOBRODOŠLI ILATIC IN ČOČOLATKA!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Smo veseli, da nas je več, več glav več ve (hahahaha)
ILATIC - mi nekam znano zveni, kot da bi bili 1x skipaj pri zdrvaniku, sam se sploh ne morem spomniti user posted image obraza
SMRKA - pa kej si?

KLEPETKA - tebe sem pa res že pogrešalauser posted image , a te je kar dol vrglo, pa še bolančana si. Oh, te virose, jaz sem mislila, da se pri nas ne bo nikoli končalo, pa se je . Sedaj smo že 5 dni vsi ZDRAVIIIIII user posted image user posted image user posted image  (že trkam ob les , nok, nok, nok)

SAYURI - uboga mala pikkica, kaj vse si morala dati čez, pa misliš , da se ni dalo prej ugotoviti za kaj gre?!
Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite. No, pa sam da ste iz ta hudega.

DULCINEA - nič ti ne zamerim, saj vem kako je ko nimaš lastnih otrok in si rečeš, da bi ti delal drugače, ampak se hitro ugrizneš v jezikuser posted image . Pa veš, čas se hitro obrne in tooooliiikooo stvari se zgodi vmes, da res velikoo pozabišuser posted image , no sicer je pa od takrat minilo 2,5 leti....
ŠPINAČA?user posted image JA, jaz sem jo dajala Zarji in sedaj Tobiju in ni bilo nič hudega, ko pa sem zasledila ta post, sem pa se pozanimala pri vas...pa brez zamere...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.1.2009 21:31:20   
Menčy
vidim, da sem jih še nekaj pozabilaa user posted image

NASY - PA vi, zdravi?
Voni - lepo, da si se spet oglasila,

ja tud mi smo preizkusili snežno gužvo user posted image . Smo ravno v najsabšem vremenu rinili v LJ, ampak jaz sem bila tok sita vsega doma, da sem morala iz hiše (te bolezni cel jan)no,    ja, saj zjutraj, ko smo se odpravili ni bilo takoo hudoo
pa rabila sem nekaj stvari, pred nami sta dva roj. dneva, pa obisk novorojenčice pa še seveda nekaj za naše male koštrune user posted image  in nekaj za mamicouser posted image ...

PIKICA - berem, da ste tud vi maloobolančkaniii user posted image , ampak sam , da ne bo prehudoo, da se boste lahko šli malo odpočit, akm že, v Bohinj? Maš že izkušnje???? Tud mi bomo nekam poromali pa še ne vemo kam , se nekak ne moremo odločiti, primorska, toplice
...
že dva zobka imate, uauuu user posted image
mi še nič
anm pa zelooo nagajajo, si skozi tlači roke v usta in seveda vse mogoče stvari pa driskica...

Ja, v posvetovalnici pa kot običajno, nobenih odvzemov krvi user posted image Saj veš, da v Ribnici delajo vse drugače kot drugje , najbrž "šparajo" user posted image .

Tobija iam sedajle 9000g in je velik 69 cm user posted image , ceplenje uspešno, brez joka, imamo pa še vedno zelo suho kožico, tak da smo dobili mazilo in Fenistil pa seveda pregled pri alergologu na katerega čakamo že 2 meseca in bomo še dva user posted image .

Ja, tud mi nosimo številko 74-80 in pospravljamo skoraj nove stvari user posted image  v denarnici pa user posted image ...

ne moem več, me tak križ boli,
grem pod tuš
pa še kaj popapcat
me skoz lakota grabi user posted image
lahko noč

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.1.2009 22:16:43   
Anonimen
user posted image  Menčy-tole o lakoti mi je znano ja. Mene tud zadnje čase grabi non stop. Pa sem imela po porodu že manj kg kot preden sem zanosila, zdaj pa gre vse spet v +, eh, pa naj gre, če hoče user posted image .
Pravi fant je že Tobija. 9 kg? Ufff user posted image . Ja, pri laboratoriju pa šparajo po mojem. Jaz sem mnenja da bi bilo treba kri pregledat včasih tud kadar ni ravno "nujno". Na podlagi tega se velikokrat ugotavlja ali je treba dat otroku antibiotik ali ne, ampak pri nas je to pač drugače. Lažje in ceneje je napisat recept, pa je mir user posted image . In sem spet jezna. Pa pustimo zdaj to.
Je bila gužva v posvetovalnici? Koliko časa si čakala?
Lepo da ste si privoščili izlet v Lj. Jaz si ga bom jutri. Brez moža, brez otrok user posted image . Pa saj vem da bom potem spet komaj čakala da pridem domov da jih vidim, pa vseeno. Grem že zjutraj, pridem ko pridem user posted image .
Ja, v Bohinj gremo. Imamo večletne izkušnje. Super je. 2x na leto za par dni to je naš ritual. Pozimi-smučanje+plavanje (Vodni park Bohinj-lušten bazenček, majhen, kjer imaš mir, nobene gužve..) Jeseni- sprehodi+plavanje. Malo kombiniramo. Bomo pa tudi Zojo dali v bazen-prvič, če bo le vse po sreči. V toplice gremo pa marca, in sicer v Moravske oz. Vivat. Gremo prvič in baje je tud krasno.

No, mi smo bili danes z Lano na "novih" plesnih vajah. Je zadovoljna in že spet veselo kaže nove korake user posted image .

Uff ženske, a se tud vam zdi da imam zadnje dni napade čvekanja? user posted image user posted image user posted image

Grem tudi jaz pod tuš...se beremo.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 28.1.2009 22:17:47 >

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
29.1.2009 9:48:31   
smrka
O jeeej, kolk je za prebirat! Dobrodosle nove punce!!! Ful dobr da nas je velik, ce se bomo vse zbrale en dan, bomo zasedle pol ostarije :) :) Ampak poleti bi se pa lahko nasle ja, kaj ne da ja?

Ja jest se nisem nic skor javljala, ker smo bli ta teden vsi trije bolni, vsi smo kuhali... groza.... niti eden ni bil tolk pri seben od naju dveh, da bi lahko komu kej postregel.. tako da smo vse bolj na hitro kuhal in jedli. Se dobro da je hcera tako pridna in ni komplicirala. Je zadovoljna z risankami, in bi jih gledala cel dan. No danes smo ze malo bolje.
Drgac pa tle nic novega, slisim da maste sneg, mi ga pa tako pogresamo... Adriana smucke dobila pa jih lahko zdaj sam gleda...  Ko bi nas vsaj zametlo s snegom, ampak ne cez vikend pol... drug teden. V nedelo pride moja mami za dva tedna k meni, tok sem vesela da neznam povedat user posted image

No lep pozdrav vsem!

KLEPETKAAAAAAA, kaj si pa ti tist se en A dodala user posted image Ajd hitr se pozdravi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
29.1.2009 14:47:06   
Menčy
Pikica - hvala za priporočilo, tud mi si ogledujemo Moravske, sam čakam še Olimlje, da vidim, če bo v marcu novi bazenski kompleks že narejen (tak pravijo). Drugače pa tud mi odromamo Marca. Ja, pa darini bon izbiram za naša dva, ma oči 60 let in jima bom kupila oddih v toplicah, poznaš tud kaj Banovce, no saj ne vem, če bis e tak daleč peljala, but...
čakala sem 20 minut, ni bilo prehudo, za mano pa se jih je nekaj veliko nabralo

da šparajo pri jemanju krvi pa sva doživeli danes na sistematskem z Zarjo, ji ni vzela  krvi user posted image , ker je bila že v novembru pregledana, mislm, vmes pa je bila bolna ,   haloooo  user posted image
PLESENE-NOVE-kdo pa jih ima sedaj-skupina že formirana??????????user posted image

Upam, da si danes uživala-SAMA- IN SI KAJ PRIVOŠČLAA user posted image

SMRKAA-- velikoo user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite, saj najbrž že misel na mami ti ogreje srce in prežene bolezen. A je to res, slišim, da si imela okroglo user posted image , ma si še mlada user posted image . Čestitam za nazaj user posted image !
BRAVO za skupne dni user posted image !

papa
se slišimo

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
29.1.2009 16:15:51   
dulcinea
Menčy, Smrka še ni imela rojstnega dne. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
29.1.2009 16:50:32   
ilatic
sayuri se Te spomin ja!!! Ful sem te vesela. Imaš dvojčke a ne?? Fantek je dec tko kot se spodobi, punčica pa prava akrobatka. Očka je imel seveda v naročju sina ti pa hčerkico a ne? Joj kok sem vesela, da sem te tukaj najdal!1 Jaz sem bila tam z mojom mamo, z obema hčerkama in še brat od možauser posted image user posted image user posted image . Smo bili kot c...saj veste kdo. Sam smo bili vsi pred treningom pa so se vsi javli da bi šli znama v posvetovalnicouser posted image .

Berem, da pri 6-ih mesecih v posvetovalnicah po večini krajev v Sloveniji vzamejo tudi kri in vodo.

Pikica ja tudi jaz sem to zasledila. Kdaj pa v Ribnici to pregledajo? Upam, da vsaj pri devetih, mesecih?

Mi smo pa že bili 3x cepleniuser posted image user posted image user posted image HB smo bili vedno zdravi!

Tko se vam mal javim, sem že pisala zjutraj en kilometrski post, pa mi je napisal We are sory user posted image in spet si nisem skopirala.

A lahko vprašam s kje pa ste ve? In koliko otročkov imate in koliko so stari? (Da ne berem za nazaj, k je fulllll)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
29.1.2009 19:20:42   
smrka
Mency, hvala za cestitko, okroglo bom praznovala zdej v cetrtekuser posted image staram se... 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
29.1.2009 19:22:42   
smrka
Italic, ful si lepo ime dala sincu, me spominja na enega filmskega igralca hrvaskega.. mislim da je igralc? Drgac jest mam hcero 3,5 staro, pa nameravamo met se kaj ce bog da user posted image - ordasla sem v Jurjevici pri Ribnici, zdaj zivim pa na Svedskem v Malmö-ju.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
29.1.2009 19:23:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

A lahko vprašam s kje pa ste ve? In koliko otročkov imate in koliko so stari? (Da ne berem za nazaj, k je fulllll)

Ribnica. Strogi center user posted image . Trije otročki. Filip je star 4,5 let, Lovro in Zara bosta kmalu 7 mesecev user posted image

Drugače si si pa vse prav zapomnila. Sva spregovorili takrat nekaj besed, ja. Zato si takoj pritegnila mojo pozornost, ko sem brala tvoj post. PA še ime Tarik ni tko pogosto (je pa meni zlo všeč - poznam enga luštenga fanta s tem imenomuser posted image ). Že tretje cepljenje ste imeli? Mi šele drugo. PA še to je bil sam Lovro cepljen. Enkrat smo cepljenje zarad noric prestavili. Sedaj je pa ZAra ravno zbolela...

Podarim več vrst virusov. pripeljem na dom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
29.1.2009 19:24:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Mency, hvala za cestitko, okroglo bom praznovala zdej v cetrtekuser posted image staram se... 

In, prideš domov? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
29.1.2009 19:29:47   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

In, prideš domov? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi prebrala. mami pride k njej.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......