Voni
|
Ojla, sedaj je pa že res čas, da se spet malo javim. Sem kar malo lena glede tega, ampak berem pa vas , sem na ta način vsaj malo na tekočem kaj je v Ribnici kaj novega. Mi smo bili bolani, naj bi imeli gripo. Sedaj smo zdravi (no brez vročine, iz nosa še vedno (po moje že cel mesec) teče. Glede na to, da je čakalnica pri Maroltovi vedno nabito polna in čakaš najmanj eno uro, bogve koliko časa bomo brez vročine. Sayuri upam, da je Zara že kaj bolje. Sta se mi zadnjič prav smilile, ko sta morale čakati, Zara pa tako boga. Že Tija je bila vsa naveličana, pa je bila že zdrava, kaj šele Zara- tako majhna, pa še boga povrhu. Pismo, bi morali take naprej jemat, če mene vprašaš, sploh če imaš uro. Ampak to je že druga zgodba. No, upam, da ste danes že bolje in da niso še ostali kaj zboleli. Pikica, kako je pa kaj z Lano? Je že bolje? A ušesa se ji še kar ponavljajo? A operacija žrelnice ni nič pomagala (saj to je s tem povezano, če se ne motim)? Sem brala, da ste bili še pol leta stari, jaz pa še kar nisem prišla na obisk, groza sem zanikrna, ampak pri nas je bilo zadnje mesece kar pestro, tko, da ko bomo zares zdravi, se vidimo. Če ne bo kupljeno darilo že premajhno, sedaj imamo, po mojem, še čas :) Upam, da niste izven jusa Nasy, kako je kaj pri vas sosedih? Sem brala, da imate mraz? To mi je pa čudno, tudi mi smo v bloku, ok, naše je novejši in ker smo v četrtem nadstropju, imamo pravo savno - res, 25 in več stopinj, tako imamo večkrat radiatorje kar zaprte. Mi smo v kratkih rokavih, ker je tako vroče. Daj javi se kaj, bomo šli na kak špancir, čeprav jaz tako pozno hodim iz LJ. Ko smo že ravno pri stanovanju, če katera pozna koga, mi prodajamo enosobno stanovanje na PT. Če se katera zanima ali koga pozna, naj mi pošlje ZS. Dulcinea (joj, ne me kregat, ker ne vem, če sem prav napisala) kako je kaj pri vas? Sej, kakor sem brala, živiš nekje na primorskem, kajne? Imate tudi sneg? Sem ti že večkrat hotla omenit, da imaš lepe slikice, dosti potuješ? Fajn, uživaj, dokler lahko. Včerajšnja vožnja iz LJ je bila prava burleska na cesti. Blagor vam, ko ste doma. Iz službe sem šla ob 15h, domov pa sem pridrajsala ob 17.30. No comment! Samo to lahko rečem. Ok, sedaj pa šibam na kavo, lepo se imejte in uživajte v snegu. Čau!
|