Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.2.2009 22:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
VADBA V ŠCR: 1. Pikica** & Zoja 2. sayuri & Lovro ali Zara 3. mamica & Tija 4. mamica & Luka 5. mamica & Maks 6. mamica & *** ...tako torej.. jutri bom poklicala gospo, pa poročam kaj in kako. Hvala za vse , nismo dolgo bolni, pa mi gre že vse nekam . Ravno zdaj ta večja joka, da jo boli ušesek, zdaj že ta drugi . Greva jutri spet v ZD v laboratorij, potem pa kar k dr. Čampa Š., sem takoj pristala na njegov predlog, da z Lano jutri prideva k njemu . Zoja pa ne je tako kot treba, pa saj to je za pričakovat, pa komaj diha, pa vročina itak ne pade na normalno temperaturo , samo vse skupaj zelo dobro prenaša.. Lepo noč!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 9:06:55
|
|
|
|
sayuri
|
Oooo super pikica. Saj Menčy bo zihr tud hodila. VSaj kolikor je napisala v enem prejšnjih postov. A ne Menčy? Super!!! Da se začne nekaj dogajat Koš pikapolonic za zdravje vaših pikic
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 9:23:52
|
|
|
|
Menčy
|
oj, sam na hiter, je mali čist siten pa še Zarjo mam doma. JAZ BOM TUD HODILA: MENČY IN TOBIJA za 1 mesec al 3, kak ste se zmenile???????????????? vas kasneje preberem za nazaj
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 10:00:41
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Glede tiste občinske zemlje, ki sem ti jo zadnjič omenjala, je župan naredil super potezo. Nič več kompliciranja, tako da bomo lahko zrihtali. Sem že dva dni ful vesela. Super. Glede pediatra pa mal še počak no, saj bo šla Maroltka kmal v penzijo, pol pa Aco pride pa bo fajn.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 10:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
No tako, mi smo iz ZD. Pri Lani so odkrili bakterijo. Ima antibiotik. Jutri spet menjava traku pri Maroltovi , tako da imamo pestro. Zoja je brez vročine in zelo dobre volje . Upam, da tako ostane. Kako ste ostali?? Kličem gospo za vadbo, pa se ne oglaša na telefon. Poskusim kasneje in vam poročam. Menčy nič se še nismo zmenile al za 1 mesec al za 3. Bom videla kaj bo rekla.. Jaz bi se zmenila da najprej vse probamo kako zgleda in kako nam je všeč, pa se kasneje dogovarjamo naprej..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 10:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako. Sem dobila na telefon ga. Andrejo. Pravi, da je super , da se nas jih je toliko nabralo. Pa še čakam tri odgovore, tako da je možno, da nas bo še več . V glavnem A. me bo poklicala zvečer (ali jutri dopoldan), ko bo govorila z vaditeljico. Takrat se bova zmenile tudi ostale stvari, na hitro mi je povedala to, da vadba traja 1 polno uro, običajno je vadba od 10-11h, v Ribnici misli da je to sreda. Pravi, da se ni treba zavezat koliko časa bomo hodile, bolj ugodno pa je če plačamo za 1 mesec (30 eur namesto 40), pa potem vidimo če nam odgovarja. Toliko zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 10:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekola, ŽE imam informacije! KDAJ BO VADBA IN KJE? Vadba se začne že naslednji teden! Ura je znana, in sicer od 10h-11h, dan točno še ni znan, verjetno bo torek ali četrtek (sreda je zasedena), morajo še enkrat govoriti s Sašom iz ŠCR. Glede tega se slišimo še enkrat v petek. Bo pa to v eni izmed malih dvoran v 1.nadstropju. KAKO NAJ BOMO OBLEČENI? Oblečeni v trenirkah oz. čimbolj komot . Otročki pa tudi komot, najboljše je po plasteh, da jih oblačiš ali slačiš KAJ IMETI SEBOJ? Za otročka kakšno odejico ali pleničko zato da leži na čistem. Blazin naj bi bilo dovolj za vse (mamice in otročke), bo pa to še enkrat preverila in sporočila, če bo potrebno prinesti sabo kakšen armaflex. In kakšno igračko da se otroček zamoti če je to potrebno. Lupinice- ni nujno da jih imamo seboj, lahko pa, da malo zamenjamo položaj če je to potrebno. KAKO POTEKA VADBA? Je zelo zanimivo, otročki so vključeni v vadbo nekaj časa, potem ležijo in so mamice malo same, se tudi malo pleše če so otročki znervirani . V glavnem razgibano. KAKO PA JE Z DVOJČKI? (Sayuri, če te zanima, sem vprašala za vsak slučaj ). Že imajo izkušnje z dvojčki in se je obneslo. Lahko poskusiš kako ti bo všeč, nekaj časa posvetiš enemu, potem drugemu, ta čas se eden igra na blazini.. Lahko imaš še koga sabo, da ti pomaga oz. da vadi z drugim.. Plačilo pa je potrebno samo za enega! NAŠA VADITELJICA? Bo Sandra. Toliko zaenkrat. Če katero še kaj zanima naj mi sporoči, vprašam v petek . Lp
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 11:34:47
|
|
|
|
sayuri
|
pikica, tole pa je bilo ekspresno zrihtano Meni odgovarjata torek ali četrtek. ob sredah imamo namreč fizioterapijo. No, saj bi jo lahko premaknila, ampak smo že tko navajeni na en ritem. Super, da se že naslednji teden začne PA ful ti hvala, da si vprašala za dvojčke. Super Bom poskusila z obema. Če ne bo šlo, bom enega dala v varstvo. Že komaj čakam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 12:47:17
|
|
|
|
dulcinea
|
Pikica** ti si pa prava organizatorka. Do katere starosti otroka pa jej ta telovadba primerna. Mogoče še jaz koga poznam, ki bi hodil.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 14:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, prav fino da se bo kaj dogajalo v tem našem kraju . Sayuri-malenkost oz. z veseljem ! Dulcinea- hja, če sem začela, bom speljala do konca . Pa mi ni težko, pa z veseljem to naredim, sam da se kaj dogaja . Vadba je namenjena za otroke od 8 tednov do približno 11-ih mesecev. Če poznaš katero ki bi hodila, super.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 14:38:28
|
|
|
|
čočolatka
|
Pozdravček čvekice! Ste pa naklofale v tem času! In kakšna organizacija! Tale telovadba je pa zelo mikavna, vendar dveletniki so verjetno že preveč zahtevni za poleg! Verjetno so malčki mamici v pomoč tudi kot utež mar ne? Sayuri, ti boš pa dvojno mišičasta, če boš imela oba Sedaj ko vas berem vidim, da je res vsa ribnica obležala! Z nami vred. Visoka vročina, zabasan nosek... Pa je v vrtcu sploh še kakšna skupina cela? Pri naših je bilo prejšnji teden maksimalno 8 otrok!! Pa me je kar mal strah, da dobimo spet nove virozice, sedaj ko smo končno mal boljši!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 14:46:02
|
|
|
|
čočolatka
|
pikica** sva hkrati pisali No pa sem našla odgovor za telovadbo. Seveda saj poteka to v porodniškem dopustu, pa je tudi ura prilagojena...
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 18:29:58
|
|
|
|
Menčy
|
PIKICA - pridna, pridna, pridna , torej se slišimo...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 19:41:19
|
|
|
|
Muklla
|
Oooooo, telovadbica!!!! Ja, midve bi tudi hodili. Če bi bilo na torek, bi se verjetno tudi midve udeležili. Naslednji teden začneva s plavanjem ob četrtkih ob 11h, tako da ta dan ne bi šlo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 20:16:17
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ja, prav fino da se bo kaj dogajalo v tem našem kraju . Sayuri-malenkost oz. z veseljem ! Dulcinea- hja, če sem začela, bom speljala do konca . Pa mi ni težko, pa z veseljem to naredim, sam da se kaj dogaja . Vadba je namenjena za otroke od 8 tednov do približno 11-ih mesecev. Če poznaš katero ki bi hodila, super. Ja ena moja kolegica iz Bukovice pa njena Neža bi tudi hodile. Joj, se vas je pa kar dosti nabralo. Bravo za tako organizacijo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 21:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem se danes prijavila za plavanje ob četrtkih ob 11h . Samo so me dali še pod vprašaj. Bom videla kako bom uskladila z vsem. No, najbolje da dopolnimo seznam, da bom lahko poročala naprej koliko nas bo. In , vse več nas je.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
VADBA V ŠCR: 1. Pikica** & Zoja 2. sayuri & Lovro ali Zara 3. mamica & Tija 4. mamica & Luka 5. mamica & Maks 6. mamica & *** 7. Menčy & Tobija 8. Muklla & *** 9. mamica & Neža 10. Tanja & Mark
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 7:10:55
|
|
|
|
sayuri
|
Oooooooooo super, koliko nas je že
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 10:28:10
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Oooooo, telovadbica!!!! Ja, midve bi tudi hodili. Če bi bilo na torek, bi se verjetno tudi midve udeležili. Naslednji teden začneva s plavanjem ob četrtkih ob 11h, tako da ta dan ne bi šlo. Ooo Muklla, super. Bom ful vesela, če boš prišla pikica, kam boste šli plavat?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 11:04:00
|
|
|
|
Vilika
|
Pozdravljene čvekice! Se prvič oglašam na tej temi - me je Sayuri (taglavna faca ) pritegnila s predlogom za telovadbo . Se bi tudi jaz prijavila za telovadbo (za začetek za en mesec) - odgovarjata mi ravno torek ali četrtek in tudi ura je fajn. Drugače sem iz Kočevja, imam pa 5 mesecev starega fantka Vida - po merah je za devetmesečnika .
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 11:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- plavat gremo v Atlantis. Verjetno. Še nismo sigurni. Jutri bi mogli it v Bohinj, pa najbrž ne gremo . Nimamo kaj z AB pri Lani in Zojinem prehladu tam okol skakat po smučiščih in še najmanj bazenih.. Super Vilika & Vid, vaju kar dodam na seznamček, ki postal je seznam . Super! VADBA V ŠCR: 1. Pikica** & Zoja 2. sayuri & Lovro ali Zara 3. mamica & Tija 4. mamica & Luka 5. mamica & Maks 6. mamica & *** 7. Menčy & Tobija 8. Muklla & *** 9. mamica & Neža 10. Tanja & Mark 11. Vilika & Vid
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 12:28:54
|
|
|
|
dulcinea
|
No lepo. Končno ena iz Kočevja. Pa zanalašč sem jih dodala v naslov, pa se nobena noče javit.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 12:52:58
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea No lepo. Končno ena iz Kočevja. Pa zanalašč sem jih dodala v naslov, pa se nobena noče javit. Jst ne vem kaj naj bi to pomenilo, kočevke, kočevke . Sem vas tudi sama ene 2x malo brala in opazila da ste same iz Ribnice in da se med sabo že vse poznate... pa potem nisem hotela 'motit'. Obljubim, da bom od sedaj naprej, kdaj pa kdaj vskočila v debato, sploh če se bomo tudi v živo spoznale na telovadbi z nekaterimi Potem pa upam, da priskoči še kakšna z mojega konca na to temo - jaz, nobene ne poznam, pa bi rada.
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 14:02:33
|
|
|
|
sayuri
|
Oooo Vilika, končno si se še tle prfočkala. Sicer pa mene poznaš in to je čist dovolj. Ostale boš pa spoznala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.2.2009 14:45:47
|
|
|
|
Menčy
|
to pa to, poglejte, kako smo vse željne nekega dogajanja, bravo za nas in Ribnico pa še z novimi mamicami se bomo spoznale mamico od Neže pa poznam DOBRODOŠLA VILIKA!!!!! in VID seveda! SAYURI - KAKO ste kaj? Gre na bolje pa možek? Filip še zdrav? PIKICA - škoda za BOHINJ , MORDA BO PA ŠE KAKA PRILIKA ... kaj je pa z Nasy, je začela že v službo hodit? a, ja , še vprašanje za vse "vrtčevke": ALI JE BILA V NAŠEM VRTCU že kdaj ŠOLA ZA STARŠE ???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......