|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
1.2.2009 22:20:13   
Anonimen

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

2. sayuri & Lovro ali Zara
3. mamica & Tija
4. mamica & Luka
5. mamica & Maks
6. mamica & ***

...tako torej.. jutri bom poklicala gospo, pa poročam kaj in kako.
Hvala za vse user posted image , nismo dolgo bolni, pa mi gre že vse nekam user posted image . Ravno zdaj ta večja joka, da jo boli ušesek, zdaj že ta drugi user posted image . Greva jutri spet v ZD v laboratorij, potem pa kar k dr. Čampa Š., sem takoj pristala na njegov predlog, da z Lano jutri prideva k njemu user posted image .
Zoja pa ne je tako kot treba, pa saj to je za pričakovat, pa komaj diha, pa vročina itak ne pade  na normalno temperaturo user posted image user posted image user posted image , samo vse skupaj zelo dobro prenaša..

Lepo noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.2.2009 9:06:55   
sayuri
Oooo super pikica. Saj Menčy bo zihr tud hodila. VSaj kolikor je napisala v enem prejšnjih postov. A ne Menčy? Super!!! Da se začne nekaj dogajat user posted image

Koš pikapolonic za zdravje vaših pikic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.2.2009 9:23:52   
Menčy
oj, sam na hiter, je mali čist siten pa še Zarjo mam doma.

JAZ BOM TUD HODILA: MENČY IN TOBIJA

za 1 mesec al 3, kak ste se zmenile????????????????

vas kasneje preberem za nazaj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.2.2009 10:00:41   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Glede tiste občinske zemlje, ki sem ti jo zadnjič omenjala,  je župan naredil super potezo. Nič več kompliciranja, tako da bomo lahko zrihtali. Sem že dva dni ful vesela.

Super. user posted image

Glede pediatra pa mal še počak no, saj bo šla Maroltka kmal v penzijo, pol pa Aco pride pa bo fajn.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.2.2009 10:07:12   
Anonimen
No tako, mi smo iz ZD. Pri Lani so odkrili bakterijo. Ima antibiotik. Jutri spet menjava traku pri Maroltovi user posted image , tako da imamo pestro. Zoja je brez vročine in zelo dobre volje user posted image . Upam, da tako ostane.

Kako ste ostali??

Kličem gospo za vadbo, pa se ne oglaša na telefon. Poskusim kasneje in vam poročam. Menčy nič se še nismo zmenile al za 1 mesec al za 3. Bom videla kaj bo rekla.. Jaz bi se zmenila da najprej vse probamo kako zgleda in kako nam je všeč, pa se kasneje dogovarjamo naprej..

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.2.2009 10:13:09   
Anonimen
Tako. Sem dobila na telefon ga. Andrejo. Pravi, da je super user posted image , da se nas jih je toliko nabralo. Pa še čakam tri odgovore, tako da je možno, da nas bo še več user posted image .
V glavnem A. me bo poklicala zvečer (ali jutri dopoldan), ko bo govorila z vaditeljico. Takrat se bova zmenile tudi ostale stvari, na hitro mi je povedala to, da vadba traja 1 polno uro, običajno je vadba od 10-11h, v Ribnici misli da je to sreda. Pravi, da se ni treba zavezat koliko časa bomo hodile, bolj ugodno pa je če plačamo za 1 mesec (30 eur namesto 40), pa potem vidimo če nam odgovarja.

Toliko zaenkrat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.2.2009 10:58:52   
Anonimen
Ekola, ŽE imam informacije! user posted image

user posted image  KDAJ BO VADBA IN KJE? Vadba se začne že naslednji teden! Ura je znana, in sicer od 10h-11h, dan točno še ni znan, verjetno bo torek ali četrtek (sreda je zasedena), morajo še enkrat govoriti s Sašom iz ŠCR. Glede tega se slišimo še enkrat v petek. Bo pa to v eni izmed malih dvoran v 1.nadstropju.

user posted image  KAKO NAJ BOMO OBLEČENI? Oblečeni v trenirkah oz. čimbolj komot user posted image . Otročki pa tudi komot, najboljše je po plasteh, da jih oblačiš ali slačiš user posted image

user posted image  KAJ IMETI SEBOJ? Za otročka kakšno odejico ali pleničko zato da leži na čistem. Blazin naj bi bilo dovolj za vse (mamice in otročke), bo pa to še enkrat preverila in sporočila, če bo potrebno prinesti sabo kakšen armaflex. In kakšno igračko da se otroček zamoti če je to potrebno. user posted image
Lupinice- ni nujno da jih imamo seboj, lahko pa, da malo zamenjamo položaj če je to potrebno.

user posted image   KAKO POTEKA VADBA? Je zelo zanimivo, otročki so vključeni v vadbo nekaj časa, potem ležijo in so mamice malo same, se tudi malo pleše če so otročki znervirani user posted image . V glavnem razgibano.

user posted image  KAKO PA JE Z DVOJČKI? (Sayuri, če te zanima, sem vprašala za vsak slučaj user posted image ). Že imajo izkušnje z dvojčki in se je obneslo. Lahko poskusiš kako ti bo všeč, nekaj časa posvetiš enemu, potem drugemu, ta čas se eden igra na blazini.. Lahko imaš še koga sabo, da ti pomaga oz. da vadi z drugim.. Plačilo pa je potrebno samo za enega!

user posted image  NAŠA VADITELJICA? Bo Sandra. user posted image

Toliko zaenkrat. Če katero še kaj zanima naj mi sporoči, vprašam v petek user posted image .
Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.2.2009 11:34:47   
sayuri
pikica, tole pa je bilo ekspresno zrihtano user posted image user posted image user posted image

Meni odgovarjata torek ali četrtek. ob sredah imamo namreč fizioterapijo. No, saj bi jo lahko premaknila, ampak smo že tko navajeni na en ritem. Super, da se že naslednji teden začne user posted image user posted image user posted image  PA ful ti hvala, da si vprašala za dvojčke. Superuser posted image  Bom poskusila z obema. Če ne bo šlo, bom enega dala v varstvo.

Že komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.2.2009 12:47:17   
dulcinea
Pikica** ti si pa prava organizatorka. user posted image  Do katere starosti otroka pa jej ta telovadba primerna. Mogoče še jaz koga poznam, ki bi hodil.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.2.2009 14:36:55   
Anonimen
Ja, prav fino da se bo kaj dogajalo v tem našem kraju user posted image .
Sayuri-malenkost oz. z veseljem user posted image !
Dulcinea- hja, če sem začela, bom speljala do konca user posted image . Pa mi ni težko, pa z veseljem to naredim, sam da se kaj dogaja user posted image .
Vadba je namenjena za otroke od 8 tednov do približno 11-ih mesecev. Če poznaš katero ki bi hodila, super.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.2.2009 14:38:28   
čočolatka
Pozdravček čvekice! Ste pa naklofale v tem času! In kakšna organizacija!user posted image

Tale telovadba je pa zelo mikavna, vendar dveletniki so verjetno že preveč zahtevni za poleg!

Verjetno so malčki mamici v pomoč tudi kot utež mar ne?  Sayuri, ti boš  pa dvojno mišičasta, če boš imela  oba user posted image
Sedaj ko vas berem vidim, da je res vsa ribnica obležala! Z nami vred. Visoka vročina, zabasan nosek... Pa je v vrtcu sploh še kakšna skupina cela? Pri naših je bilo prejšnji teden maksimalno 8 otrok!! Pa me je kar mal strah, da dobimo spet nove virozice, sedaj ko smo končno mal boljši!

______...______...______...______
Mamii še eno čočolatko!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.2.2009 14:46:02   
čočolatka
pikica** sva hkrati pisali user posted image No pa sem našla odgovor za telovadbo. Seveda saj poteka to v porodniškem dopustu, pa je tudi ura prilagojena...

______...______...______...______
Mamii še eno čočolatko!!

(odgovor članu čočolatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.2.2009 18:29:58   
Menčy
PIKICA - pridna, pridna, pridna user posted image , torej se slišimo...

(odgovor članu čočolatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.2.2009 19:41:19   
Muklla
Oooooo, telovadbica!!!! Ja, midve bi tudi hodili. Če bi bilo na torek, bi se verjetno tudi midve udeležili. Naslednji teden začneva s plavanjem ob četrtkih ob 11h, tako da ta dan ne bi šlo.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.2.2009 20:16:17   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ja, prav fino da se bo kaj dogajalo v tem našem kraju user posted image .
Sayuri-malenkost oz. z veseljem user posted image !
Dulcinea- hja, če sem začela, bom speljala do konca user posted image . Pa mi ni težko, pa z veseljem to naredim, sam da se kaj dogaja user posted image .
Vadba je namenjena za otroke od 8 tednov do približno 11-ih mesecev. Če poznaš katero ki bi hodila, super.

Ja ena moja kolegica iz Bukovice pa njena Neža bi tudi hodile. Joj, se vas je pa kar dosti nabralo. Bravo za tako organizacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.2.2009 21:40:21   
Anonimen
Tudi jaz sem se danes prijavila za plavanje ob četrtkih ob 11h user posted image . Samo so me dali še pod vprašaj. Bom videla kako bom uskladila z vsem.
No, najbolje da dopolnimo seznam, da bom lahko poročala naprej koliko nas bo.
In user posted image , vse več nas je.

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.2.2009 21:48:19   
Anonimen

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

3. mamica & Tija
4. mamica & Luka
5. mamica & Maks
6. mamica & ***
7. Menčy & Tobija
8. Muklla & ***
9. mamica & Neža
10. Tanja & Mark

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
3.2.2009 7:10:55   
sayuri
Oooooooooo super, koliko nas je že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
3.2.2009 10:28:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Oooooo, telovadbica!!!! Ja, midve bi tudi hodili. Če bi bilo na torek, bi se verjetno tudi midve udeležili. Naslednji teden začneva s plavanjem ob četrtkih ob 11h, tako da ta dan ne bi šlo.

Ooo Muklla, super. Bom ful vesela, če boš prišla user posted image

pikica, kam boste šli plavat?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.2.2009 11:04:00   
Vilika
Pozdravljene čvekice!

Se prvič oglašam na tej temi - me je Sayuri (taglavna faca user posted image ) pritegnila s predlogom za telovadbo user posted image .

Se bi tudi jaz prijavila za telovadbo (za začetek za en mesec) - odgovarjata mi ravno torek ali četrtek in tudi ura je fajn.

Drugače sem iz Kočevja, imam pa 5 mesecev starega fantka Vida - po merah je za devetmesečnika user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.2.2009 11:17:31   
Anonimen
Sayuri- plavat gremo v Atlantis. Verjetno. Še nismo sigurni. Jutri bi mogli it v Bohinj, pa najbrž ne gremo user posted image user posted image user posted image . Nimamo kaj z AB pri Lani in Zojinem prehladu tam okol skakat po smučiščih in še najmanj bazenih..

Super Vilika & Vid, vaju kar dodam na seznamček, ki postal je seznam user posted image . Super!

VADBA V ŠCR:

1. Pikica** &  Zoja

3. mamica & Tija
4. mamica & Luka
5. mamica & Maks
6. mamica & ***
7. Menčy & Tobija
8. Muklla & ***
9. mamica & Neža
10. Tanja & Mark
11. Vilika & Vid

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.2.2009 12:28:54   
dulcinea
No lepo. Končno ena iz Kočevja. user posted image  Pa zanalašč sem jih dodala v naslov, pa se nobena noče javit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.2.2009 12:52:58   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea
No lepo. Končno ena iz Kočevja. user posted image  Pa zanalašč sem jih dodala v naslov, pa se nobena noče javit.

Jst ne vem kaj naj bi to pomenilo, kočevke, kočevke  user posted image .

Sem vas tudi sama ene 2x malo brala in opazila da ste same iz Ribnice in da se med sabo že vse poznate... pa potem nisem hotela 'motit'.
Obljubim, da bom od sedaj naprej, kdaj pa kdaj vskočila v debato, sploh če se bomo tudi v živo spoznale na telovadbi z nekaterimi user posted image

Potem pa upam, da priskoči še kakšna z mojega konca na to temo - jaz, nobene ne poznam, pa bi rada.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.2.2009 14:02:33   
sayuri
Oooo Vilika, končno si se še tle prfočkala. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mene poznaš in to je čist dovolj. Ostale boš pa spoznala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.2.2009 14:45:47   
Menčy
user posted image  to pa to, poglejte, kako smo vse željne nekega dogajanja, bravo za nas user posted image  in Ribnico
pa še z novimi mamicami se bomo spoznale user posted image
mamico od Neže pa poznam user posted image

DOBRODOŠLA VILIKA!!!!! in VID  user posted image   seveda!

SAYURI - KAKO ste kaj? Gre na bolje pa možek? Filip še zdrav?
PIKICA - škoda za BOHINJ user posted image , MORDA BO PA ŠE KAKA PRILIKA ...

kaj je pa z Nasy, je začela že v službo hodit? user posted image

a, ja , še vprašanje za vse "vrtčevke":
ALI JE BILA V NAŠEM VRTCU že kdaj ŠOLA ZA STARŠE user posted image ???

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......