|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
21.1.2009 14:42:17   
srki
O, Dulči, lepo da me pogrešaš. Saj meni je ta avatar tudi nekako BV, samo sem enkrat opazila, da si je tistega ko sem ga imela prej, neka druga uporabnica dala, pa nočem zdaj v zelje skakatuser posted image .

Vreme je kilavo totalno, mali je bil včeraj cepljen, danes pa tako nekaj tečen, samo stoka, še pokakat se ni mogel, pa ni zaprt, kar tja v tri dni je nekaj rinil in potem končno nekaj zriniluser posted image , tudi vročine hoče malo imet, ni panike, malo je vroč, verjetno reakcija na cepljenje. Svečk pa nisem dobila nič, ker baje sploh ni reakcije na cepljenjeuser posted image . Zanimivo, pri Aljažu sem jih vedno dobila. Moram rečt, da dohtarji v Ribnici ne škrtarijo s zdravili, praznjenje malhe pa čutimo v našem ZD. No, pa ne bom o tem, da ne bo kaj narobe.

Slišim, da se je v Ribnii zgodilo nekaj, pa tudi ne vem, če bi o tem pisala. NO, saj verjetno veste, kaj mislim.

Dulči, včeraj sem bila pri M. Tamala je pravi srček, mamica pa tudi, suhcana ko trska. Blagor enim, jedo na veliko, pa jih je čedalje manj. Ne razumemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.1.2009 15:05:33   
Anonimen
Pozdravljeni!
Ja, vreme je res kilavo, upam, da bo kmalu bolje.
Tudi mi smo malo sitni čez dan, še dobro da so noči take, kot morajo biti user posted image
Smo pa v ponedeljek dobili prvi zobek user posted image user posted image user posted image

V Ribnici se je res nekaj zgodilo.. Srki, verjetno res misliva na isto stvar..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.1.2009 15:43:54   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Slišim, da se je v Ribnii zgodilo nekaj, pa tudi ne vem, če bi o tem pisala. NO, saj verjetno veste, kaj mislim.

Mene pa zanima kaj je bilo?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.1.2009 16:21:09   
Menčy
Ja, bejbikeuser posted image , res še nismo povsem zdravi (ena tretjina je še bolna), ampak glavno da je mali ozdravel.

DULČI  - tud jaz Zarji dajem pomarančni sok uro pred zajtrkom user posted image , ampak je bla tok v virusih gripe, da ji tud ta ni ušel. Jaz pa zarad dojenja še ne pijem pomarančnih/limoninih sokcov.

LOTOSKA - tebe se pa prav več ne spomnim, tud Srki že ne vem, kdo si user posted image
SRKI - mi vedno dobimo svečke user posted image
PIKICA, NASY, SMRKA - a tud vaše male bučke so mal nahlajene? Upam , da ne bo prehudo user posted image .
SAYURI . ja kej si?user posted image

Očitno sem že res skor mesec sam not in nč ne vem , kaj se v Ribnici dogaja. user posted image
 A RES NI ZA V JAVNOST?
no včeraj sem šla 1. v januarju v trg in kaka žalost, nikjer nobenega, pa mi je tok po user posted image dišalo iz kafičev,
pa nič pametnega od razprodaje, nikjer, ne za male ne zame user posted image .
pa tok bi kaj mela, mala dva pa tud bosta kmalu kaj rabila

papa mam telefon

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.1.2009 16:25:50   
lotoska
Menčy sej se me ne moreš.  Se še ne poznamo. Berem vas že, pa najavla sem se že tud na kavo, potem je bil pa splet okoliščin drugačen.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
21.1.2009 18:38:09   
srki
Ja, me se še ne poznamo, jaz osebno poznam samo Klepetko, Smrko in Sayuri. Z Dulči se že lep čas spoznavamo, pa ne uspe, prav tako z ostalimi.

Ah, v Ribnici se je en možakar obesil. Saj ne, da ni za v javnost, verjamem da itak o tem vsi govorijo.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
21.1.2009 18:57:21   
dulcinea
ooo. Danes je bil spet dan pisanja tle gor al kaj? No fino, da kaj novega izvem. No tole od tega dogodka bi prosila eno k več ve, če mi napiše v ZS, ker sem z mami na bojni nogi in nič ne kličem domov. Ja firbec sem no.

Srki itak da te pogrešam. Čeprav se še ne poznava, ampak jaz mam ak filing, kot da se že celo večnost. A M. je pa suhica. Ja no. Enim je usojeno bit skoz suhec, eni smo pa debeli. Pa kaj čmo. Saj bi blo dolgočasno na tem svetu, če bi bili vsi enaki a ne?.
kaj ne spada LP zdravstveni dom pod Ribniškega? A pol so škrti tam pri vas?

Pikica** čestitke za prvi zobek.

Lotoska, lepo da si se spet javila. Škoda, ker nisi takrat prišla na kofe, ko smo se menile.

No torej, kdaj naredimo novo kofetkanje? Za vikend bi moglo bit. Ta vikend grem mal pogledat, prvič po novem letu. Zdaj kar dva vikenda nisem bila dol.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
21.1.2009 19:36:55   
sayuri
Evoooo, končno so nam uštimali net user posted image . joj, kok se človek razvadi tkole...

Bom bolj kratka, ker so še vsi trije otroci pokonci....

Kofetkanje....ja.... povejte kdaj.....meni je vseeno....

Mi smo zaenkrat zdravi. Zara nekaj pokašljuje, zato danes tudi ni bla cepljena. Smo imeli posvetovalnico. Lovro ima 9.500guser posted image  in 70c, Zara pa 8.100g in 67 cm. Čisto nič se jima ne pozna, da sta bla en mesec prej rojena.

NAsy...zdajle grem takoj mami klicat. Sem malo pozabila....user posted image

Drugače pa ja...spet črn dan tlele v Ribnici. user posted image  So tko sirene tulile zjutraj....

Nč...šibam...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
21.1.2009 23:23:27   
Nasy
No, še ena, ki nima pojma, moj možek pa tud nič ne ve..pa tudi nič nisem slišala. Se vidi, da smo več ali manj noter. Pa saj me tudi ne zanimajo tolko te čveke, sem že mislila, kaj neki se je zgodilo.
Ja no, mi smo na pol zdravi. Spet je mala nekam pikasta. Marca bomo itak skozi pr dohtarjih, imamo ene 3 preglede. Drugače je pa kr živahno, ko letamo po stanovanju za njo. Zdej je že tko navihanauser posted image
Sayuri, hvala!
Punce, kje vi tle nabavljate, v sosedu al v Šparu? Mi se soseda bolj ali manj izogibamo, ker tle pa se načakaš..vrsta ljudi a trgovke bi klepetaleuser posted image Skratka, če se ti mudi-ponavadi skočim zato, kao na hitrco, v soseda, pa bi prej (in najbrž cenej) pršla skozi, če bi se do Špara zapeljala.
Lepo se mejte v tem deževnem vremenu, groza..komaj čakam sonček in user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.1.2009 7:34:53   
sonjah
Joj, komaj sem se "prebila" skozi vso to vašo čvekarijouser posted image user posted image .
Berem, da vse nekaj smrkate in čajčkate....mi smo zaenkrat HB še zdraviuser posted image . Jutri gremo mal v toplice za vikend- da se odmočimouser posted image user posted image . Ta teden sem na dopustu in priznam, da zelo paaaaašeeeeeuser posted image user posted image .
Drugač se pa naša Z. odvaja od pleničke, oz. je že od novega leta brez in imam filing, da sem zaposlena na komunali, ker cel dan samo na skretu dežuram, ker jo nos-stop lulat tiščiuser posted image user posted image user posted image
Nasy, jaz nabavljam v šparu, ker je pri sosedu v glavnem vse dražjeuser posted image , pa ne da se mi na blagajni čakat, pa na živce mi gre, ker tiste ženske vse vejo oz. opravljajo na velikouser posted image , jaz pa tega nisem bila nikoli navajena in mi gre na ...user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
22.1.2009 9:31:45   
dulcinea
Sayuri, bravo za internet. Pa za mala velika dvojčka, ki pridno rasteta.

Nasy, jaz tud tle dol skoraj vse nabavljam v Šparu. Tukaj imamo drgačč vse štacune: Manjši MC (tja grem samo po mandlje in oreške nan kilo), Špar, Lidl, Hofer, Eurospin.... Edidn Tuša še ni. No, Hardi je pa crknu. Saj ni čudno. Pa mali merkatorček sredi AJD so tud zaprli z novim letom.

Drugače imamo pa tle na vasi eno kar založeno štacuno, ampak sem bla sam enkrat s svakinjo not. Če se že moram preoblečt, pol se pa še tiste 3 km do AJD zapeljem.

Sonjah, pa  kje si ti? Se nč ne oglašaš. Jaz sem tudi zdrava in mi nč ne fali. No, kar se prehladov tiče. Drugo pustmo stat. Ja, v RBC Merkatorju so pa bl "tadomače" trgovke. Jim je mal dolgcajt odkar imamo Špar v Ribnci.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.1.2009 9:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Mi se soseda bolj ali manj izogibamo, ker tle pa se načakaš..vrsta ljudi a trgovke bi klepetaleuser posted image Skratka, če se ti mudi-ponavadi skočim zato, kao na hitrco, v soseda, pa bi prej (in najbrž cenej) pršla skozi, če bi se do Špara zapeljala.

user posted image user posted image user posted image  He he he Nasy, jaz od "soseda" pridem vsa penasta user posted image user posted image user posted image  ZATO! :)

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.1.2009 12:16:32   
Nasy
sonjahuser posted image ma kje si ti! Te pogrešam!Lepo se odmočte! In uživat, 100/h, prav?
Dulči, vem ja, kaj vse mateuser posted image
No, pol nisem edina, k ne gre rada k sosedu. Lahko bi blo še kaj v Ribnici, v Kočevju imajo vse. Prav bi nam prišel kak Muler, ne punce? Pismo, ko sva bila v LJ, nisva rabla nobene teh trgovin, zdej se pa morva dol vozituser posted image
Klepetka, kako si? Sem potem skozi nate mislila! Aja, s Klepetko sva se srečali, ko sva šli z Mašo na vozičkanje. Sem prav vesela, da je kooončno malo nehalo padat, mala pa tudi, spi zdej k top že eno uro, je pozabla, da ima za jest. Ampak itak ni nobene škode, ker ima kr zaloge in itak noče nič jest. Še najbolj ji gre v slast slivov frutek, ta nam pa še za prebavo poskrbi.
Pikica jst sem včeraj prišla penasta, tam gužva za umret, one pa lagano..pol pridem končno na vrsto , ona pa meni, dooobeeer daaan, a vi še niste v službi, kolk je pa stara tamala..za mano pa cela kača ljudi..ma ona si ni dala sileuser posted image jst pa samo, >ne< pa >10 mescov<, potem pa hvala in adijo..pa vem, da je še za mano gledala..je mela kej videt, sm bla k en klošaruser posted image ma nej majo kej govort, babe..za v trgovino se pa ne bom rihtala, zdej je fino pozimi vsaj to, flikneš bundo gor pa si oblečen. No, sej za hiter nakup prav pride, za k sosedu se je pa že za vprašat, če zdržiš v zapeti bundiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.1.2009 13:44:30   
sonjah
user posted image user posted image user posted image ma si me nasmejala, Nasyuser posted image user posted image  Zame so taiste vedle, kje delam, še preden sem sama zvedla, da sem sprejetauser posted image user posted image Mislm, kako mi gre to na živce!! Pa....aha, vi ste pa od tega pa tega.... Joj, kar pike dobimuser posted image . Sm zadnjič eni rekla, da nism nikogaršnja last, ampak čisto samosvoja!! Pa so verjetno mele spet kaj opravljat tisto popoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.1.2009 14:36:59   
Menčy
babe, danes ste ap "kulske" user posted image  user posted image , ja res je : TO JE AP RIBNIŠKI "SOSED", za pop.....user posted image
najprej se te nagledajo, pol te čikast user posted image  gledajo in...
poleg tega je vse dražjeuser posted image , tam nabavljam sam v sili, če se mi ne da dol vozit, npr. po kruh, al pa če sem že na postu
jaz hodim v Spar, al pa v KOčevje
ja, NASY user posted image - pogrešam Muller pa DM
SAMOMOR user posted image , a v centru?  ne, k nam se glas ni še nič razširil

SONJAH, LOTOSKA, SRKI -  torej bomo user posted image ?
SAYURI - 3x hura za velka dva user posted image , prava kornjaka, pa ti rada papcata tud gosto hrano? Maš že 1 samostojen obrok? Al sam še uvajaš? kako si kaj povej? Uživaš doma al kaj pogrešaš "šiht"?
Ko se pozdravimo, se kaj oglasiva z malim.
SONJAH - uživajte in se naplavajte. Kam pa greste?
PIKICA - kdaj amte pregled?
Dulči- kaj pa ti kaj počneš?
Klepetka - kje si , a si že v službi?

takooo, ste kaj nabavljale na razprodajah?

upam, da se kmal kaj vidmooo

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.1.2009 14:42:22   
dulcinea
DM sem pa tudi jaz pogrešala v Ribnci al pa bližini. Saj mende se na njihovi strani da predlagat. Sploh k jo sploh ni nikjer v tem koncu. Najbližje je LJ al pa PO. No, zdej ga mam v NG.

No, bom pa jst napisala o tem samomoru. Je šu v nebesa en direktor enga podjetja na Rikotu k je že pred časom se ustrelil, pa mu ni ratalo. No, zdaj mu je. Piše se pa na G.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.1.2009 15:34:55   
sonjah
Dulcinea, zej pa tolk vem kukr prejuser posted image user posted image user posted image . Čudn, da mi še tašča ni poročala- ona je bolj kot tiste "sosedove tete"user posted image user posted image user posted image - pa tud če bi mi. Itak pa ve, da je ne poslušam, kadar opravljauser posted image user posted image user posted image

Menčy šli bomo v Čatež. In ja- upam, da pade kakšenuser posted image v bližnji prihodnostiuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.1.2009 19:34:44   
Anonimen
Jaaaaa, Muller user posted image user posted image user posted image  Uf, tam bi imele kaj za počet user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.1.2009 19:41:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah

user posted image user posted image user posted image   Mislm, kako mi gre to na živce!! Pa....aha, vi ste pa od tega pa tega.... Joj, kar pike dobimuser posted image . user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kOT BI SEBE POSLUŠALA... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonjah)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.1.2009 20:03:49   
Anonimen
Menčy- pregled imamo prvo sredo v februarju, mislim da je to 4.2. Sem glih zadnjič klicala v ambulanto da bi rada prestavila uro, pa se ni dalo. Pa še ena navodila sem dobila, kako mormo bit bolj strpni in se mormo prilagajat, eh ja... ne bom nič komentirala.
Pa vi?
Razprodaj fuuul ne maram. Tista gužva pred kabinami in potem še pred blagajno..uff, je pa letos naneslo da smo šli in to ravno prvi dan razprodaj user posted image , ampak samo po smučarsko opremo za Lano in domov, pa že tako smo bili ob cel popoldan.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.1.2009 20:13:51   
sayuri
ZAra je zbolela. Bronhitis user posted image  Bogica. SMo ponoči inhalirali, pa ob 10h dopoldne spet v ZDju. Zdaj inhaliram doma na 4 ure. Jutri dopoldne spet treba v ZD. Še dobro, da jo v sredo ni cepila. Je bla nekam sumljiva s kašljem in sem Maroltovo opozorila na to. Lovro pa nima nobene reakcije na cepljenje HB.

Ko se menite o trgovinah...jaoooo naš ribniški sosed, ja user posted image . Čeprav jaz v Merkatorju raje nabavljam, kot v Šparu. Grem pa rada v diskont. Tam je malo drugače. user posted image  Se pa strinjam z vami...Dm, Muller...to fali v tem koncu, ja.

Aja, pikica in Menčy, kaj za DM babybonus vesta?

Toliko od nas...za danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.1.2009 20:45:35   
Anonimen
user posted image  Sayuri, bogica Zara user posted image user posted image user posted image  za njo, da ji bo čimprej bolje. Joj, najbolj grozno je te male pikce gledat kako so bolni.. A  "samo" kašlja al je še kaj drugega??

Ja, za babybonus jaz vem, sem ga izkoristila. Pa ne vem, a letos je spet na novo? No, saj ga ne bom potrebovala oz. mi ne bo pripadal verjetno user posted image user posted image  Sem bila včasih redna in zvesta obiskovalka DM-a, odkar je pa na Rudniku Muller pa DM ignoriram user posted image . V Mullerju velikoooo več izbire in lepih, dobrih stvari. Pa BAJE je Muller cenejši od DM-a, to sicer nisem preverjala, sem pa slišala.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.1.2009 20:52:36   
lotoska
Muller je cenejši: mali 50 ml šamponček od Buebchen je v DM okol 90 centov v M. pa okol 45 centov, tega se ravno spomnim, ker sem bila kar šokirana nad razliko.

Menčy, za kavo imam čas edino v soboto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
22.1.2009 21:05:09   
dulcinea
OK. To soboto popoldne recimo okul 5h, ima katera čas za kofe? Če ste za, napište.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.1.2009 13:01:35   
lotoska
Ja, mam čas.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?