Nasy
|
sonjah ma kje si ti! Te pogrešam!Lepo se odmočte! In uživat, 100/h, prav? Dulči, vem ja, kaj vse mate No, pol nisem edina, k ne gre rada k sosedu. Lahko bi blo še kaj v Ribnici, v Kočevju imajo vse. Prav bi nam prišel kak Muler, ne punce? Pismo, ko sva bila v LJ, nisva rabla nobene teh trgovin, zdej se pa morva dol vozit Klepetka, kako si? Sem potem skozi nate mislila! Aja, s Klepetko sva se srečali, ko sva šli z Mašo na vozičkanje. Sem prav vesela, da je kooončno malo nehalo padat, mala pa tudi, spi zdej k top že eno uro, je pozabla, da ima za jest. Ampak itak ni nobene škode, ker ima kr zaloge in itak noče nič jest. Še najbolj ji gre v slast slivov frutek, ta nam pa še za prebavo poskrbi. Pikica jst sem včeraj prišla penasta, tam gužva za umret, one pa lagano..pol pridem končno na vrsto , ona pa meni, dooobeeer daaan, a vi še niste v službi, kolk je pa stara tamala..za mano pa cela kača ljudi..ma ona si ni dala sile jst pa samo, >ne< pa >10 mescov<, potem pa hvala in adijo..pa vem, da je še za mano gledala..je mela kej videt, sm bla k en klošar ma nej majo kej govort, babe..za v trgovino se pa ne bom rihtala, zdej je fino pozimi vsaj to, flikneš bundo gor pa si oblečen. No, sej za hiter nakup prav pride, za k sosedu se je pa že za vprašat, če zdržiš v zapeti bundi