srki
|
Halooooooooooooooooooo! Vidim, da me pogrešate, lepo to. No, sploh nisem uspela vsega prebrat, je preveč, pa tudi Nik se nekaj prebuja in stoka in jokca. Samo na hitro: Rodila v LJ, vse OK, porod zelo lahek, čeprav sem 4 ure ležala v porodni, vendar bi šla takoj še enkrat rodit, prav res, rajši, kot te prve mesece dat skozi, ker sem zelo zaspan človek in rabim spanec, ki mi ga primanjkuje. Nik je čez dan kar priden, ponoči pa skozi nekaj stoka, prdi, kupčke podira, kaka, po mojem tudi 8-krat na dan, pa še ponoči. Ravno včeraj je dopolnil 3 tedne. Aljaž ponosen bratec, ati ponosen očka dvema sinkotoma. No, z dojenjem imam nekoliko težav, ker mi poleg zize spi in se ne naje dovolj. Itak, kdo ne bi spal in bil v devetih nebesih poleg zize , tako da mu občasno dodajam. Ker se pač ni redil, mi je patronažna kar predlagala, da mu po potrebi dodam. Mi je hudo, ker bolj kot vse na svetu sem si želela, da ga samo dojim. Ne vem, očitno je to ena umetnost, meni ne rata in ne rata. Po parih požirkih že spi. Na srečo pa imam mleka dovolj, ga pač bolj pogosto pristavljam na prsi, da dobi večino mojega mleka. Ah, kaj čem, bo že. Mater, še dobro, da obvladam slepo tipkanje . Nassy, z vozičkom pa ne vem, če bom kdaj prišla v Ribnico , ali pa tudi, kaj se ve, za shujševalno kuro . Oglasila pa se nisem nič zato, ker sem podnevi rajši spala, ko je spal tudi Nik, ker kot že rečeno, sem človek, ki ljubi spanec. Sedaj sem se pa že navadila na prebedene noči oz. na ustajanje vsako uro do dve uri. Vidim tudi, da imamo nove članice, me veseli! Grem še drugam malo prečekirat, kaj je novega. Aja, Sayuri, kako lepa otročka, svaka ti čast, jaz ne vem, kako bi se z dvema znajdla .
|