|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
18.9.2008 12:55:59   
sayuri
nasy, ti na zs sporočim, katere copatke mi prinesi.

Dr.Sarič je pa zobar za otročke (predšolske, šolske, srednješolske, študente). Odrasli so pri njemu samoplačniško. Je pa v ZDju v 1.nastropju - po stopnicah greš gor, potem pa desno po hodniku.

klepetka, uuuu to pa maš štalo z zobom. Drži se user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.9.2008 13:04:21   
Nasy
Hvala Syuri, bomo šli se pozanimat za tele naše zobke. zdej pa šibam, mala rita kličeuser posted image po novi plenički in flaši

Klepetka, drži se, zobi so ena huda muka, če imaš težave z njimi..mene vpraši..nimam več modrostnih pa tudi zgoraj mam že 4 >umetne< zobe..mam pa fajn zobarja, vsaj to.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.9.2008 13:08:22   
dulcinea
Nasy, a pol se dobimo na kofetu tle dol?

Sarić je kar vredi men bil. Njegova žena je pa user posted image . No ja, ne bi o tem. Zato sem se tukaj pri eni prijavila in grem čez en mesec samoplačniško na pregled.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.9.2008 14:47:21   
Menčy
user posted image Ojla!

ŠE ŽIVA.
Včeraj smo bili na UZ glave za Tobija, Je M. rekla, da naj bi mu bila v enem obdobju preveč zrasla. Mi je naredila tako štalo v glavi, da nisem vedela kaj naj si mislim.Sem bila zelo zaskrblejna da je z malim kaj narobe, sem povsod brskala, kaj naj bi to sploh pomenilo:
No, ampak je vse OK.Mi je doktor rekel: KAJ PA VI TUKAJ DELATE, SAJ MU NI NIČ;pa ga še pregledal ni. In ko je končal je dejal :MALI IMA MOŽGANE, HVALA BOGU.
Saj nisem jaz hotela da smo tu a ne, sem si mislila.
Zdaj sem pomirjena in spet živim v radosti in veselju.

HVALA za vse nasvete s copatki - od Robezza sem jih gledala pa so mi predrage.    user posted image

HVALA za link od Škratka.
Kje pa se dobi še od Male Maše - to mi pa ni prav nič znano? user posted image
 NASSY - čestitke za obletnico!!! user posted image  user posted image   glavno da sta šla, hrano si pa že prežvečila a ne?
A ne boš več pri Maroltovi? Imaš slabe izkušnje, al kaj druzga? Kako pa Lovšinova?
Aja, še nekaj : vidva z Andrejem sat par user posted image ?

SAYURI - čestitke žza korenjaka, zarad tel. se ne sekiraj poznam polno mamic ki hodijo na razgibavanje z malčki

KLEPETKA - si dobila kremo? Zdaj se si mi pa res zasmilila user posted image  imaš res smolo z zobom.
DULCINEA - a tako sranje imaš če spuliš modrostnega user posted image
Smola  user posted image  to me še vse čaka, seveda po koncu dojenja.

papa se še oglasim, po babyfonu mi nekaj piska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.9.2008 17:14:04   
sayuri
Moja dva user posted image user posted image  že spet spitauser posted image . Filip pa je rekel, da si želi mir in šel v svojo sobo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midve z Nasy sva se malce navozičkaliuser posted image . Je bilo prav prijetno toplo.user posted image  Pa faj, ker je bila družba. user posted image

Menčy, sem te že na ZS spraševalo o tem UZju glavice. Mi mormo it namreč tudi.user posted image Ste bili na Vrazovem trgu? Imaš kakšno telefonsko? Jaz sploh ne vem, kam morm poklicat user posted image  Si pa tud jst delam v glavi neke predstave in me že prav skrbi. user posted image  Pa super za Tobijo, da je vse ok. Saj boljše je preventivno preverit, samo kaj, ko si v glavi sami naredimo nek scenarijuser posted image .

Men pa tlele po oknom spet nekaj igrauser posted image user posted image user posted image  Komaj sem se sejma rešila, so pa te volitve in predstavitev strank na vrsti user posted image user posted image user posted image

Aja, Menčy-tukaj je link od Male Maše : http://www.malamasa.si/si/beli-srcki-i298.shtml

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.9.2008 23:07:54   
Nasy
Menčy, ne, nisva par........sva zakonska partnerjauser posted image kako se to sliši učenouser posted image Z Maroltova nisva bila zadovoljna, ker je kar zamahnila z roko pri stvareh, ki sva jo vprašala. Dobila sva na izbiro, njo ali Lovšinovo, zato sva se tako odločila, ker naju je le-ta poslušala vsakič, lahko sva vse izvedela in še kaj nama je svetovala. Glede izkušenj pa ti bo katera tle več znala povedat, a ne punce?!

Sayuri, prav fino je bilo, se je lepo ogrelouser posted image bi mi bilo res žal, če bi ne šla takrat ven. Joj, eno slabo novico imam, prejle sem se po telefonu skregala z mamo in tako ne gremo nič dol jutri-to pa pomeni, da ni copatkov. No, morda se tole kmalu kaj pohladi, nisem pričakovala tega. Ne morem nič obljubit, če bomo kaj šli zdej dol, mi je tko žal. Ti vrnem dinarčke, prav? Pa ravno sedaj, ko smo se zmeniliuser posted image Pa še planirala sem ostati dol kak tedenuser posted image Za silo sicer imam ene copatke iz Mulerja, bi pa rada Maši kupla une od malemaše.

Nč, lepo mi bodte, lepo nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.9.2008 9:58:26   
smrka
Pozdravljene vse po vrsti user posted image
Se nisem javljala skor nic, ker smo meli pestro zdaj te dni ko sem imela brata na obisku. Velik smo okol hodili, bli en vecer na super duper vecerji zunaj, skratka lepo je blo.. danes sta pa sla domov..

Zdaj se bomo zrihtal in bomo sli kupit bundico za tamalo, ker tle je ze tolk mraz zjutraj da je treba kar bundo.. sej cez dan se potem spet zgreje...user posted image pa je bunda odvec... to vreme je cist adijo pamet.
Mency ko pridem v dezelo se itak vidimo vse skupaj na kofetu in klepetu... letos poleti sem "zahinavla" pa mi je zau, ker ste punce prav prijetna druzba, tako da se "spricanje" kofetka ne sme vec ponovit.

Lepo se mejte, se tipkamo se kej.

< Sporočilo je popravil smrka -- 19.9.2008 9:59:22 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.9.2008 10:13:39   
sayuri
Ojej Nasy. MA se bosta že pobotali.user posted image SAj se človek hitro ohladi. Ni problema glede copatk - res ne. Glede denarja pa tud ne skrbi. Bova šle še kaj vozičkat, pa boš vrnila. user posted image

smrka je bil pa kar nekaj časa bratec gor,a ne? Fajn, da ste uživali. SAj mrzlo je tukaj tud skoraj za bundo zjutraj user posted image  

JAz grem pa zdaj za pol urce na dvorišče, ko je tak lep sonček. MI ploh nočeta zaspat tkaj notri user posted image  user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.9.2008 15:25:13   
Menčy
Ojla!
A te copatke od Male Maše in Pedipeda al mojga škratka se dobi sam prek interneta?
Kaj pa poštnina?  user posted image
Plačevanje s karticami - joj, ne vem če sem dovolj korajžna. user posted image
A ve to tok delate?

Amapk copatki in čeveljci so pa res NAJNAJ user posted image , če bi bila še cena dostopnejša bi blo še boljš.
ZA OTROKE VSE! A je to spllohh prav user posted image user posted image , saj vem da ne pa.....................don t worry, be happy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.9.2008 8:02:47   
sayuri
Jutro user posted image . Mi smo imeli pa krasno noč.user posted image  Zara je spala od 21h - 5h. Lovro pa od 20h - 2h in nato do 6h. user posted image  Sem se končno malo naspala user posted image

Menčy na vsaki strani teh copatk je napisano, kolk znaša poštnina. Recimo pri Mali MAši - 3€ + provizija pošte 0,96€. Pri Malem škratku se mi zdi, da je 4€ poštnina. Plačaš pa itak po povzetju, ni treba nobenih kartic. Torej - prinese ti poštar na dom in plačaš. To je to. user posted image JAz imam s takim naročanjem zelo dobre izkušnje. Ponavadi iz Baby centra naročam stvari domov.user posted image  
Sva se pa ravno za Nsy zadnjič menili, da je Mala Maša v Šempetru in bi mi ona lahko copatke prinesla. SAmo potem ni šla domov. Jaz jih bom kar preko neta naročila. user posted image

klepetka, kako je zob?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.9.2008 20:11:34   
klepetka
čer,

Lana že spi, pa se moram pofočkatuser posted image

Mi smo po starem, če izpustimo moje boleče zobovjeuser posted image

sayuri, moj zob boliiiii.Upam samo, da bom v pon. al pa v torek reas na vrsti.Še nikol nisem tako komaj čakala zobarjauser posted image .
Včeraj dop. sem te vidla, k osi šla z vozičkom, jaz sem šla pa po drugi strani ceste tud z vozičkom ,samo me nis vidla.

user posted image Zara in LOvro , za suiuepr noč.NAj jima ostane v navadiuser posted image

smrka,  tako malo se  javljaš.user posted image  SE večkart nate smpomim, in glih danes sem se spet, k osem šla mimo vaše hiše.Ste dobil bundico za princesko?

dulči, ma zgleda da imam isto sr... s zobom kot M. SAm oda jaz nimam modrostnega , mapak kočnik(8.)Daj mi povej jkaj o tem posegu , k iga je imel on; je dobil samo lokalno  narkozo al splošno, kolk časa je trajalo, je dolgo čakal na ta poseg,....

nasy, tud tebe sem včeraj vidla z vozičkom, pri Uršnjaku sta šli z Mašo.Pa me tud nsi vidla, ekr sem bila v avtuuser posted image
menčy,user posted image  za super izvide od UZ.Tisto kremico za zobe sem pa iskala, ja, pa je nisem našla oz. je niso imeli.user posted image SEm pa pol vzela od te znamke pa kremoz a mraz user posted image .

Šibam zdaj, lepo se imejte in pa

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.9.2008 20:27:11   
klepetka
aja, pozabula prej;

sayuri sem na vaši temi brala, ko si nekaj pisala od kapljic AD; ko sva bili z Lano na gastro, mi je gastroenter. rekla, da naj nabavim oleovit, ker so boljše, da po njih otroci nimajo krčev kot po AD in plivit.In res, po Ad jo je zvijalo , po oleovitu pa tud enkart ne več. SE pa daje samo po 1 kapljico.
PA opozorila me je, da je to nujno dajati(jaz jih Domnu sice rnisem , ke rga je zvijalo, za oleovit pa vedla nisem), da to ni res, ko eni starši pravijo, češ bo pa mal več na soncu, pa glih tako dobi vitamin D. Pravi da če je otrok cele dni zunaj, ga ne more dobit toliko , kot ga naj bi. In težave da se lahko pokažejo kasnje in ne zdaj v prvem letu tekom dajanja kapljicuser posted image

To sem ti sam tako napisla, ko sem glih vidla, kakšno debato imate, namreč sem in tja pokukam tud k vamuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 20.9.2008 20:31:28 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.9.2008 21:06:19   
smrka
Klepetka evo tole jakno sem ji kupila v HM-ju
user posted image
user posted image

Jest bom cist pamet izgubila. Moja tamala ko je treba it spat, me tako znervira ze nekaj casa, da se potem skregava se z mojim - ker sva potem obadva jezna in v bistvu uzaljena zakaj se tako obnasa. Ko gre spat se dere, skace iz postelje, nori po stanovanju dela vse zivo, samo spat ne... Ker zivimo v stanovanju in se vse slisi, jo potem skusamo umirit da nebi imeli problemov pri sosedih... a vcasih enostavno ne gre in ravno zdaj sem jo dvakrat po riti in se mi je smejala???? Ko ji govorim resno da je cas za spanje, in ji ustrezem pri vsem, da ji bom stala pri vratih sobice dokler ne zaspi.. ampak ne in ne...... Klepetka, Sayuri.... dejte me kej potolazit da bo to minil.... ker ne vem vec kaj naj naredim, da bo sla spat brez protesta in predvsem brez joka.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.9.2008 21:09:34   
smrka
A se katera slisi kaj s Srki, kako shaja s tremi moskimi?user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.9.2008 22:30:01   
Anonimen
Punce vidim da nekatere potrebujete copatke. Sem na drugem forumu videla debato na to temo pa vam mogoče kaj prav pride. Baje da se splača, pridejo najbrž tam okrog 10 eur + poštnina.

Evo link:
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=43629

Bi ji tudi sama naročila pa sem jih že nabavla na škratku in pa robeez v BC, za oboje sem dala nekaj čez 50 eur, tukaj bi me prišlo malo čez 20 eur, torej se res splača.

Pa pardon ker vam tle težim user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
21.9.2008 15:25:35   
srki
Halooooooooooooooooooo!

Vidim, da me pogrešate, lepo to. No, sploh nisem uspela vsega prebrat, je preveč, pa tudi Nik se nekaj prebuja in stoka in jokca.

Samo na hitro: Rodila v LJ, vse OK, porod zelo lahek, čeprav sem 4 ure ležala v porodni, vendar bi šla takoj še enkrat rodit, prav res, rajši, kot te prve mesece dat skozi, ker sem zelo zaspan človek in rabim spanec, ki mi ga primanjkuje. Nik je čez dan kar priden, ponoči pa skozi nekaj stoka, prdi, kupčke podira, kaka, po mojem tudi 8-krat na dan, pa še ponoči. Ravno včeraj je dopolnil 3 tedne.

Aljaž ponosen bratec, ati ponosen očka dvema sinkotoma.

No, z dojenjem imam nekoliko težav, ker mi poleg zize spi in se ne naje dovolj. Itak, kdo ne bi spal in bil v devetih nebesih poleg zizeuser posted image , tako da mu občasno dodajam.

Ker se pač ni redil, mi je patronažna kar predlagala, da mu po potrebi dodam. Mi je hudo, ker bolj kot vse na svetu sem si želela, da ga samo dojim. Ne vem, očitno je to ena umetnost, meni ne rata in ne rata. Po parih požirkih že spi. Na srečo pa imam mleka dovolj, ga pač bolj pogosto pristavljam na prsi, da dobi večino mojega mleka.

Ah, kaj čem, bo že.

Mater, še dobro, da obvladam slepo tipkanjeuser posted image .

Nassy, z vozičkom pa ne vem, če bom kdaj prišla v Ribnicouser posted image , ali pa tudi, kaj se ve, za shujševalno kurouser posted image .

Oglasila pa se nisem nič zato, ker sem podnevi rajši spala, ko je spal tudi Nik, ker kot že rečeno, sem človek, ki ljubi spanec. Sedaj sem se pa že navadila na prebedene noči oz. na ustajanje vsako uro do dve uri.

Vidim tudi, da imamo nove članice, me veseli!

Grem še drugam malo prečekirat, kaj je novega.

Aja, Sayuri, kako lepa otročka, svaka ti čast, jaz ne vem, kako bi se z dvema znajdlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.9.2008 15:51:03   
dulcinea
Srkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se oglasila, da vidmo, da si še živa. Me veseli, da ste vsi 4 vredu. Nikcu kar povej, da mora ponoči spat pa podnevi prdet, kakat in kupčke podirat. user posted image user posted image   Pa da zaenkrat so zize še za hranjenje. Na njih bo zaspal, ko bo mal večji. Pa ne ma maminih user posted image user posted image .

Menčy, fajn d je z malim Tobijem in njegovo glavico vse vredu user posted image

Nasy, upam, da ste se z mamo že pobotale. Pa d boš šla kmal kaj dol pa sestrco stislna (jah, berem tvoj dnevnik, saj veš).

Sayuri, čestitke malima user posted image user posted image  za pridno spanje. Tko se dela user posted image user posted image

Klepetka, sočustvujem s tabo in tvojimi zobmi user posted image . Moj je bil en teden doma, čeprav mu je Dr. dal samo 4 dni bolniške. Tko da je šel še šive pobrat, drug dan pa delat. Ga pa še zdaj mal boli. Dobil je samo lokalno. N še pol dneva nič čutil na desni strani. Pa komaj je govoril, ker ga jezik ni ubogal user posted image . V operacijski je bil pribl. eno uro. Pol ga je pa na sladoled poslal, da si je ohladil rano. Men se je mal čudno zdelo, sam je rekla kolegica iz Bukovce (M.), da je blo pri njej isto vseh trikrat. user posted image
A tebi bodo kočnik operacijsko odstranili al kako? Ker ponavadi take kar spulijo. A to imaš spodnji al zgornji zob? Ker zgornji mende niso tako problematični. Aja, pa moj je mogu podpisat, da se zaveda, da lahko pride do komplikacij itd. Kot na vsaki operaciji. Kao da lahko ostaneš brez okusa na polovico itd... user posted image user posted image
Njega je zobarca poslala najprej  slikat, pol mu je pa predlagala, da naj odstrani zob. Pol je čakal na pregled kak mesec, pol paše na operacijo 3 mesece. No, itak je bilo poletje in so imeli verjetno dopuste. Bi pa lahko bil pri enem drugem prej na vrsti, samo ga ne pohvalijo tako...

Smrka, si predstavljam, da je pri vas še bolj hladno, kot pri nas. Saj je bilo že julija hladno. Upam, da sta se bratec in njegova fajn imela. Kaj si jima vse pokazala? Kako sta pa preživela avtobusni prevoz do tja gor?
Pa lepo bundico si kupila Adrijani. user posted image  Blagor ji. Jaz bi tud neki tazga. user posted image

Kar se pa tiče vaših copatkov od Malemaše, škoda, ker jaz ne grem nič do Gorice, da bi vam šla iskat. Pa še vem ne, kje je to.user posted image Pa tudi, saj me skoraj nič ni v Ribnici. user posted image

No, zdaj morm pa it kaj delat, ker je moj na volitvah. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.9.2008 16:05:08   
klepetka
user posted image srki,  kako lepo da si se javila in dala znak da si še živa.user posted image Glede dojenja pa se ne sekiraj; tudi jaz sem Maruši že od samega začetaka dodajala in posledično pri 3 tednih pristali na flaši, pa ji  prav nič  ne fali. Zato če bo bo mleko, če ne pa ne.user posted image

smrka, Je obdobje , tolaži se s tem da mine. user posted image Super jakno ste dobili

dulči, hvala ti za odgovor. Ja, jutri  pridem že na vrsto, preko vezuser posted image , drugače bi res čakala 3 mesece in še več, ker je baje gužva, kirurgov pa premalo.iN bom imela operacijo, ja, ker so korenine v k..., pa še tako zelo so zavite, da ga  je nemogoče izpulit. Zato pa me je Sarič tudi poslal na slikanje. Pa spodnji kočnik je, jauser posted image . Tako da me je zdaj kar malo strah ratalo vseh teh zapletov, morebitnih seveda, katere si ti napisala.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.9.2008 16:07:58 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.9.2008 16:26:41   
dulcinea
Klepetka, ne sekiraj se. Saj ni tko hudo no. Saj veš, da moški ponavadi ne prenesejo bolečine itd... user posted image   Zapletov pa tudi ne bo.. To je zelo poredko. Pač moraš podpisat. Saj jaz sem tudi, ko sem šla na operacijo za koleno podpisala, da v primeru smrti sporočijo staršem, pa kdo me lahko pride obiškat v bolnico, če bi mogla not ostat. Pač dohtarji se zavarujejo.

Smrka, jaz sem mislila, da je Adrijana to počela, samo takrat in zato, ker sva bila midva tam.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.9.2008 15:25:15   
sayuri
user posted image user posted image user posted image srkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  lepo te je slišat (brat) user posted image . Saj vemo, da si okupirana z moškimi okrog sebe. Se pa res ne sekiraj glede dojenja. Trudiš se in kolikor bo uspelo, bo. Flaška ni tak bavbav. Nik bo prav tako zrasel ob njej. SEm se tud jaz že v porodnišnici sprijaznila s tem user posted image  JAz jima še vedno kombiniram - pojesta pri meni + še po flaši. Bi lahko dojenje opustila, ker je kar zahtevno dva zrihtat z dojenjem in flašo. Ampak vztrajam. VSaj pol leta bi rada dojila. user posted image user posted image user posted image .
KAko je pa Aljaž sprejel Nika in vse dogajanje okrog dojenčka? Boste v LP dobili dvojčke spomladi, a ne? user posted image user posted image user posted image
klepetka si opravila / preživela zobarja? Sem se zjutraj nate spomlna in ne bi bla rada na tvojem mestu. user posted image  Uffff...jaz se tud tooooooook bojim tistih svedrov user posted image Pa sem mogla ravno Filipu razlagat, kako zobozdravnik ni bavbav, da poskrbi za lepe zvezdice, user posted image user posted image . Še dobro, da je šel mož z njim zdajle k zobarju. Bog ve, če bosta kaj opravla user posted image
smrka te potolažim, da je tole samo obdobje pri Adriani. user posted image  JAz se pri vsakem izpadu Filipa tolažim, da gre mogoče le za obdobja user posted image user posted image user posted image . In ta obdobja kar prehajajo en v drugega. user posted image  KAj pa če bi jo poskusil dat spat možek? Al pa poskusi s tem, da da ona najprej spat svoje dojenčke/medvedke/punčke, jih pokrije, zapoje pesmico....potem pa še ona smukne v posteljo.... Probaj. Verjame pa, da te znervira in razjezi. user posted image user posted image
NAsy kje si - nekam tiho si? user posted image
Menčy je okupirana s krstom user posted image . Menčy, a je treba it kaj prej v župnišče prijavit al prideš samo na tisto pripravo pred krstom user posted image  Sem že pozabila, kako to poteka. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.9.2008 17:58:27   
Nasy
O, srki! lepo, da si se oglasila, pa ne se obremenjevat s tem dojenjem! Saj jaz sem tudi na vso moč želela samo dojit pa je Maša že v P dobila flašo, ker šla kmalu po porodu na intenzivno in prišla šele zjutraj k meni nazaj, potem pa nisem mela mleka in mali se ni ljubilo čakat in vlečt. Ampak sva vseeno prigurali do 5. meseca na varianto dojenje+ flaša, pa glej jo, kaka punca je!

Dulči
, od naših ni glasu tako da ne vem. Jaz ne bom klicala, ker sem jima zdej res zamerila, sta preveč grdo govorila proti meni. Vsakič popustim, tokrat pa ne vem, kako bo..pogrešam pa mojo sestrico fuluser posted image še dobro, da obstajajo mobiteliuser posted image , čeprav to še zdaleč ni isto, kakor, če bi se videli.tega se ji ne upajo vzeti, ker sva ji ga dala midva in številko tudi.

Klepetka, si že kaj bolje s temi zobmi? Bogica, se mi smiliš! Ja, možno, da si naju vidla, probam it vsak dan malo na zrak, če le ni prehudo mrzlo in ni dežja, pa nam ne ratuje glih..

Sayuri, še sem živauser posted image Danes smo šli v knjižnjico kar s kengurujem, ker je začelo rosit ravno, ko smo se spravli ven z vozičkom. Potem pa mami nazaj na Triglav (4.štuk)po kenguruja in dežnik, pa na koncu niti ni padalo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 496
22.9.2008 18:15:51   
Menčy
SAYURI - baje da ni nič potrebno prej hoditi, da samo prideš v četrtek, po maši na pripravo, prineseš DrUŽINSKO KNJIŽICO IN to je to. user posted image
Drgače pa ja . DelA imam čez glavo pa še možeka ni nič doma. Kar naprej ga po 2 dni skupaj ni user posted image , ravno zdaj ko imam toliko dela .Saj vem da si ne more kaj, služba je služba.

SRKI - lep pozdrav user posted image  še od mene in čestitke user posted image za sinka Nika!!!!!!!!!!!
         Vem , da je najlažje reči da se ne sekiraj, saj bi vsaka rada dojila (al pa tud ne), ne moreš pa iztisniti zadnje kaplje, če ne gre ne gre. A si poizkusila še :

-veliko količino vode, kompota, čaja... (4 litre),
- čaj za dojenje (najboljši od Weleda),
- veliko podojev,
- izprazni do konca...
- IN NE RAZMIŠLJAJ ALI IMAŠ ALI NIMAŠ MLEKA, ker stres povzroči SUŠO!!!!!!!!!!!!

ne vem kaj ti solim pamet , amoak hotela sem ti dati samo še nekaj česar se lahko oprimeš  

KLEPETKA - pravijo da je krema za mraz od welede fantastična , ravno danes sem se menila z eno

Rvano takrat se vsedem za računalnik , ko mi eden začne jokat.

Sorry, se še oglasim!!!!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 497
22.9.2008 23:21:02   
Nasy
Sayuri, danes sva šla v Wenice in kupila Maši kapo, ker v Bambiju jih še nimajouser posted image pa je zadnjič rekla, da konc tedna dobijo. Mi je prav žal, ne morem čakat, če je pa mrzlo. No, tam sem vidla take mehke copatke, niso take kot jih ima MM, so podobne, mehke. Cena je 19.95. No, midva jih nisva kupila, ker vseeno upam, da bom šla kaj dol še letosuser posted image drugače jih pa morda celo greva tja iskat.
Drugače pa res neb bla slaba ideja, če bi se nas enih par zmenilo in bi naročile preko neta na ebaju in delile stroške potem. Sam jst pojma nimam kako to gre in ne upam si.
Lepo nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.9.2008 10:39:54   
dulcinea
Kje ste zdaj? Jst tko pogrešam domači kraj user posted image , da sem imela namen danes domov se odpeljat. Pa ne vem še. Do kosila se bom odločila. Imam neko stvar na pošti za pobrat, no pa itak ni pomembna... Pa neki bi mogla še pofotkat za eno stvar.
Saj sva mislna pridt za vikend, da si moj mal odpočije. Ja, on si pri nas zmeraj odpočijeuser posted image . Imava skor cel štuk zase... Tle pa samo sobico. No, ta vikned ne greva v Ribnico, ker so naju spet na eno trgatev povabili. Pa greva, ker imajo baje ful lepo klet user posted image , in morm it to jst pogledat, ker M. bi glih tako imel pri najini hiški. NEKOČ. user posted image

Klepetka, kako je kaj z zobki? SI preživela? user posted image

Smrka, čestitke za 7 let z M. user posted image user posted image

Nasy, z vašimi še zmeraj na bojni nogi? user posted image  user posted image

Vas vse lepo pozdravljam iz sončne, vendar malo pihajoče Primorske... user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.9.2008 14:20:17   
Menčy
NASY - Tudi jaz ne vem, kako se kupuje prek ebaja. Je pa ful bolj ugodno a ne, pa še tako cortkane so, tud čeveljci so lepi. Če  bi naročale, bi jih jaz tudi.

DULCINEA - na trgatvi nisem bila še nikol, bi pa rada enkrat šla. Uživajte.
KLEPETKA - kako zob?

Punce a v vrtcu razsajajo že viroze??????????? user posted image  user posted image

Drug teden gre naša mala prvič v vrtec pa se že bojim user posted image  , teh smrkljov, grip, drisk (zarad malega še bolj).

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......