|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
15.9.2008 11:53:34   
sayuri
Spet sem nas našla na drugi strani user posted image  user posted image user posted image user posted image

KAko ste kaj, punce v tem mrzlem vremenu? Mi se kar notri držimo. Bi šla kam ven z vozičkom, pa nimam dežne prevleke za voziček oz. vprašanje, če se kje sploh dobi dvojna prevleka user posted image  Ko vsaj deževalo ne bi.... Bi dala v zimski vreči ta maladva in šla vsaj za pol urce ven. Sta čist druge volje, če sta malo na svežem zraku. user posted image

klepetka, pa je prišel prvi zobek user posted image . Zdaj bojo kar en za drugim hodili ven. user posted image  Se pa spomnim pred leti ja, ko so B motor ukradli al kaj je že bilo? Nekaj se mi svita, sam sem že malo pozabila user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jah, nimam kaj, sprijaznila sem se s tem, kar se je zgodilo. Sem pa vrgla stran tisto torbo, kjer je storilec predale ven potrgal in preprala vse stvari, čeprav so bile čiste. Imam pa že nov mobitel user posted image

TAko, da vse prosim, da mi na ZS pošljete svoje številke, ker jih na pamet ne vem user posted image .

Menčy, verjamem da si okupirana s pripravami na krst. MI smo se odločili, da bomo oktobra krstili. V bistvu sva se zadnjič malce pogovarjala o tem in bi bilo zdajle malo prehitro za vse pripravit. PA še neke druge stroške imamo ta mesec, tako da.... Je pa Tobija tok lušten fantek. user posted image Sicer ZArje nisem tako majhne videla, se mi pa zdi, da si nista kaj preveč podobna. Al narobe sklepam user posted image  user posted image

Aja, klepetka, te prosim za cifro od une turistične kmetije, kjer ste vi imeli krst. user posted image  Sem ostala tud brez te cifre user posted image  PA še nekaj me zanima. Se mi zdi, da sem pri Lani opazila enkrat (ne vem, kdajuser posted image ), da je imela shoo shoos copatke obute. AL robeezuser posted image  Povej, kdaj si jih prvič obula - pri kateri starosti in kako se kaj obnesejo? Se sezuvajo?

dulči, tole tvoje gnezdenje je nekam sumljivo user posted image . Lih to soboto je ena punca iz Ajdovščine postala Ribnčanka user posted image  Se je en kolega poročil in jo pripeljal v Laze.
In kaj počneš sedaj, ko si skoz doma? RAzen, da gnezdiš user posted image

smrka vidim, da tud ti uživaš. SEdaj si tud že prijateljice gor dobila, a ne? Je precej lažje. user posted image  MAš Ariano v vrtcu?

srki pogrešamo te!!!!! Te Nik tolk okupira al bolj Aljaž?
sonjah je tud bolj zaposlene sorte user posted image

Drugače pa....cajt bi bil za kafe al pa kaj drugega....ko bo lepo vremeuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 451
15.9.2008 17:11:14   
Menčy
Ja, res je , kot da vas malo ignoriram, ampak čas imam samo po 23.00 uri, ko se vsi odpravijo spat. Takrat se pa meni ne da ker sem sama samo še za v posteljo.
Možička imam/nimam skoraj nič doma - vsak dan pride po 20.00  uri tok da   user posted image juhu, vsae moram opraviti sama. Pa še različno mi spita, komaj enega odrihtam mam že drugega . Z ,Zarjo pa je malce težko saj hoče vedeno biti čist zraven.

Pravite da me niste nič videle na sejmu?! Pa sem bila tam z vso družinico, smo se prav fajn meli, Tobija je bil pravi user posted image  spal je ves čas. dopoldne in popoldne v vsem tistem šundru, mi bi šli že prej domov , če pa je spal je pa spal, kdo bi otroka motil.

sayuri - počitnice pa take ! Kje ste pa bili?   

KLEPETKA - KAKO JE BILO NA bAZARJU? Tudi jaz sem imela željo da bi šla pa se mojemu ni dalo user posted image .
                  Kako pa zobki? Sem slišala, da ima Weleda dobro zadevo za zobke pri malih ne vem pa če se dobi pri nas , bi morali vprašati v Mullerju.
Ti si pa že velika, boš že potrpela a ne? Če si rojstva svojih malih boš tudi to.user posted image !
Aja, kje si imela krst?

Ženske kdaj ste svoje male prvič peljale k zobarju?
V Ribnici je pravo obsedeno stanje s temi zobarji saj te nihče noče oz. pravijo da otroci prede 3. rojst. dnem nimajo kaj delati pri zobarju (češ da zobe pa že zanmo umivati - crazy!!!!!!!!! user posted image        Drugje dobijo pa celo VABILA in sicer pri 6. oz. 9 mececih (je to DEMOKRACIJA?)

smrka- vidim da kar uživaš, sem vesela za tvojega brata , da ima punco saj si bo tako lahko uštimal življenje
          ko prideš v SLO se moramo končno videti, saj smo res skoraj sosede, naši deklici bi se lahko lepo poigrali skupaj.
Naša Maja K:pa "no comment".

Kaj naj še rečem? MRAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, SAJ ne vem ali naj grem ven ali je Tobija še premajhen za tak mraz user posted image
Pa Zarji je dolgčas, tudi meni malo, tako da,

res je SAYURI in KLEPETKA  ČAS je za kakšen  KAFETEK user posted image  , RADA BI SPOZNALA ŠE DRUGE!

Komaj čakam da se vidimo!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.9.2008 17:13:00   
Menčy
Še nekaj :
iščem kakšne copatke, da ne bo šel ravno bos h krstu
Pozna katera copatke MOJ ŠKRATEK?

pROSIM ZA PREDLOGE.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
15.9.2008 18:59:54   
dulcinea
Jutri pridem domov, če bo katera za kak kofe. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.9.2008 19:15:44   
sayuri
Menčy, jst tud gledam Shoo shoos copatke od mojga škratka. PA čakam klepetkine komentarje, ker se mi zdi, da jih ima njena Lana.
http://www.mojskratek.si./ShooShoos.htm

Tele si ogledujem:

user posted image  user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 455
15.9.2008 19:20:32   
sayuri
Aja, glede zobarja za predšolske otroke - katastrofa je tukajle v Ribnici. user posted image  Če sam nič ne mrdneš, ni nič. In res - drugod dobijo vabila in ne vem kaj še vse, tle pa sploh nič. Sem milsila, da imajo kaj v vrtcu na to temo, pa pri naših do sedaj nič niso imeli. Filip je bil ravno prejšnji mesec prvič na pregledu. Zobke mu sicer umivam jaz, pa res ima ful lepe. user posted image  Se mu je pa na enmu luknjica naredila. Ne vem, kako bo prenesel vrtanje. user posted image  Ker je totalen zajec za take zadeve user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.9.2008 19:39:01   
klepetka
OJ

SAamo na brzake , zvečer kaj eč, ekr moram zdajle otroke poterat spat.
SAmo glede copatkov;

sayuri, Lana ima res tiste copatke, ja.In to tadruge(roza rožica) na tvojih slikcah.Suepr so. Nič ne sezuvajo, je pa res, da so ji šele zdaj kolikortoliko prav.SEm vzela št. M pa se mi zdi da so kar velike št..Al ima pa naša majhno nogouser posted image .Tako da ne boš znakupom nič falila.Amapk obvezno vzami čist tamalo št.

Se mi pa ne zdijo  ROObez  čist  nič boljše, ampak samo dražje.

SEm pa večarj na bazarju gledala copatke pediped, pa so tud super.In take pocukrane kot tudi športne. Mala Maša jih prodajauser posted image

SE vrnem zvečer

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.9.2008 22:31:45   
Nasy
Ojla! Zdej sem pa vesela, najbrž bomo dobili varuško drugje, kakor tam, kje sva na začetku mislila..Dulči, ti veš, katero. Drugi teden se gremo zmenit, k bo mal lepše vreme, je reklauser posted image
U, tile copatki so men tkoooo všeč! Klepetka, a tvoja Lana jih že ima? Moram malo pregledat tole Malo Mašo, sej zmerom gledam  in se slinim zravn, k so mi tolk lepi, bo treba še kej naročit. Najbrž so fajn, k so mehki, ne? K pravijo, da je fajn, da ima beba sam nogavičke, dokler ne hodi, tole pa bi blo za zdej, k v sami nogavički, kaj vem?!
Zobar, kaj, tko je tle al kaj? Ker v MŠ-sva še v LJ hodila, je zobar predaval, da je treba čimprej it, pa da se moramo starši angažirat, da se premalo nardi v tej smeri. No, se bomo pa še za to kregaluser posted image sej smo že vajeniuser posted image Bomo vprašali v sredo, imamo posvetovalnico. Pa bova povedla Maroltki, da se nisva zanjo odločila. Upam, da ne bo ona imela pregleda..kako ji češ gledat v fris in ji rečt, ne, ne bomo k vam hodiliuser posted image
Mrazzzz, smo bili danes v Bambiju, da mali kupmo kapo, pa še nč nimajouser posted image je vse presenetil tale mraz.

Nč, postla me kliče..lepo se imejte, nočko!
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.9.2008 23:05:00   
klepetka
sayuri, št. od une TK dobiš jutri, ekr jo ima mami.

Pa še glede copatov; obuvam jo v bitsvu zdajle kakšnih 14 dn i,e kr prej so ji bili preveliki, pa itak je  bilo prevroče, tako da so bli še štumfi odveč.
A iz L. da se kdo v soboto poročil? To mi je pa ušlo, ker nisem vedela. user posted image
Al so bili motoristi preglasniuser posted image

menčy,krst smo imeli na turistični kmetiji na veliki Slevici.Priporočamuser posted image

Pa glede zobkov; namazala sem ji z gengigelom, pa se mi zdi, da se ni nič zgodilouser posted image .A weleda praviš?TO se pa v mullerju dobi ,kajne?! Grem glih jutri pa bom pogledala in vzela, če imajo.

NA bazarju je bilo pa prav zanimivo.Sicer se mi zdi, da je vsako leto enako , amapk ok... zanimivo je.Dobili smo ringarajino vrečko in en kup  raznoraznega čtiva.

Dulči, boš tud pojutrišnjem doma? KER jutri me ni, ke rgrem v Lj, pojutrišnjem bi se pa lahko dobili

nasy, ja, Lana ima tele copatke in so super; cel usnjen copatek, čist mehek.KOt da je bosa.Pa user posted image , da ste dobili varstvo tam , kjer ste si želeli. Boš kaj več zaupala, kje je to?user posted image

ja nič....
user posted image

http://text.glitterfy.com/show.swf?message=lahko%20noc%20pa%20eno%20bolho%0Dna%20pomoc&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter87.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=0&shadow=0&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2.4&ga=0.4&gi=0&gc=9750263&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.4&si=0&sc=0&blb=7&ls=-0.5&fontsize=72&num=87

< Sporočilo je popravil klepetka -- 15.9.2008 23:12:18 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 459
16.9.2008 8:20:20   
dulcinea
Ne, klepetka. Zdaj grem domov in grem popoldne že nazaj, ker jutri greva z M v GO pobrat šive pa še mal v Qlandijo tanovo pošpegat.

Pa uno žensko, ki bo čuvala od Nasy Mašo poznaš. Iz Prigorice. Nasy, ti morm neki povedat enkrat ob priliki...

Drgač pa Sayuri, sem vedla da se bo M iz L. poročil. No, vem da se je nameraval poročit. Je njegova sestra, ki živi v Rakitnici povedala, da ima punco iz Ajdovščine. Še prej je bila pa mende prav iz te vasi, kjer jaz živim.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
16.9.2008 10:09:14   
Nasy
Klepetka, ti je že Dulči povedalauser posted image Te čeveljčke bomo pa mi tud nabavili za našo škratko, so me čist navdušli. Pa še zdaj, k bo mrat, da ne bo samo v nogavičkah zunaj. Nekje sem našla tabelo za velikost nogice, pa sem pozabila, kje. A to kar izmeriš al kako? Da bomo pravo velikost kupili.

Končno se je sonček pokazaluser posted image bomo lahko šli malo ven potemuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 461
16.9.2008 14:38:31   
sayuri
Spet smo padle na drugo stran. user posted image

Mi smo imeli danes razvojno ambulanto na metelkovi v LJ in smo vsi trije (user posted image user posted image  in jaz) ful utrujeni. user posted image user posted image  spita, jaz si pa glavo s user posted image  bistrim. SI mi ne splača it spat, ker bo Filip kmalu doma.
V razvojni so mi pokazli pravilen handling z otročkom. NApoteni smo na fizioterapijo v Kočevje. Malce bomo morali telovadit, ker sta "trda" v ramenih in zvijata se v črko C.

Menčy eno vprašanje mam zate, pa bo raje na ZS, prav? DRugače pa ti verjamem, da si utrujena, sploh, če možek pride šele zvečer domov. PA Zarja je kar živahna punca, a ne? Bo bolje, ko bo šla v vrtec. user posted image

klepetka, kako pa to, da je tebi ohcet v L. ušla user posted image user posted image user posted image . M. se je poročil (pri gasilnem domu je hiša). PA je žena iz Ajdovščine doma. Hvala za nasvet glede copatkov. Sem pa že gledala tudi pedipedke. Sam so kar dražje - nekaj takega, kot roobez se mi zdi. AMpak so pa tok luštni.

NAsy, kar navadi se, da v Ribnici ničesar ne dobiš takrat, ko bi hotel. Saj sredi poletja tud niso imeli več klobučkov za na glavouser posted image . Je rekla, da se ji ne spalča več naročat, da bo kamlu konec vročine user posted image . ZAto jaz res skoraj nikol tlele ne kupujem. Vem pa, da imajo v Wenice tiste trakove z rutko - če ti kaj prav pride.

dulči jaz danes nisem razpolžena za user posted image  user posted image  Sem rae utrujena. Še noč je bila pestra - oba sta 2x jedla - kar pomeni 4x hranjenje izmenično - tako da sem mogoče vse skupaj 3 ure spala v presledkih user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
16.9.2008 19:33:27   
Nasy
Sayuri, sem opazla ja..sej tud v Sparu ni nč bolje, jao, ene so sposobne v nulo tam..mah, kapice baje dobijo v Bambiju konc tedna, vsaj tko je rekla.

Copatke bom pa šla jst kar k Mali Maši na dom iskat, ko bom šla domov. Sem jih prej klicala in so mi rekli, da ni problema, tako ne bom plačevala brezveze še poštnine.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.9.2008 22:35:42   
Nasy
No, da nas mal višje prestavim, vam zaželim vsem lahko noč, čeprav dvomim, da bo še kera bralauser posted image Jutri imamo mi posvetovalnico popoldan, poročam, kako je šlo.

user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.9.2008 10:22:39   
sayuri
nasy mi imamo tudi danes posvetovalnico. Ob 17.15. Se mogoče vidimo?
Kdo pa je to mala Maša? A kakšna uporabnica foruma? Se da kje videt njene copatke?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.9.2008 10:23:07   
sayuri
klepetka si se natelovadila včeraj? KAko je bilo?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.9.2008 10:43:34   
Nasy
Sayuri, evo link za copatke, čeveljčke http://www.malamasa.si/si/
Ej, pa saj ste točno za nami naročeni,  imamo uro 16.45, mogoče bomo šli prej, ker imamo glih takrat spanje. No, sej drugače se pa vidimo!

Kako lep dan se je naredil! Ampak zjutraj je bilo pa ful mrzlo, sva kar zibro zakurila. Upam, da se bo še kaj ogrelo, ker tole je zame čisto prehitrouser posted image Danes sem šla kopat po zimskih cunjah, ker nimamo še kaj oblečiuser posted image Od poletnih sem bolj ali manj pospravila, razen majic, če bo še kaj toplo, pa noter je včasih za kratke rokave. Kopalke bomo pa še itak rabli oktobra, ko greva z Mašo plavat.
Danes imava zuser posted image obletnico porokeuser posted image Menda me možek pelje na kosilo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.9.2008 13:22:37   
dulcinea
Nasy in Andrej77, čestitke obema user posted image user posted image

Tle se je pa danes kar ogrelo. Naša mamii je prišla na trgatev in je rekla, da bo šla v kratke hlače.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
17.9.2008 14:59:49   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Danes imava zuser posted image obletnico porokeuser posted image Menda me možek pelje na kosilo user posted image

Oooo, čestitke za obletnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.9.2008 15:25:13   
Nasy
Hvala za čestitke, kosilo je bilo pa dobrooo...no, ni bilo med najboljšimi, kar sem jedla, tud najslabše ne, ena srednje dobra rečuser posted image še naša mala je tako jedla krompir pa malo solatkeuser posted image je ko lastovka odpirala ustauser posted image

Čudovit dan je ratal, kajne? No, mi bomo šli zdej na predčasne volitve,. potem pa še po pikicouser posted image spet bo mami trepetala..kak meter stran od medicin. sestre-da ne pomotoma mene napade z inekcijouser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.9.2008 10:56:50   
sayuri
KAj vas je mraz čisto v kot stisnil? Kje se skrivate? Še dobro, da smo se z Nasy in Adrejem včeraj srečali - vsaj nekdo "med živimi" user posted image

Nasy tile copatki od Male Maše so pa še najbolj kjut, kar sem jih vidla. TAkrat, ko boš šla v nakup za Mašo, mi prosim povej. PA če boš pripravljena še meni dva para prinestuser posted image (plačam vnaprej user posted image ).

klepetka, da te ni torkova telovadba preveč utrudila?

dulcinea joj, trgatev je že? SAj sem čist za luno. Odkar sem na porodniški, sem sam v plenicah in dudah user posted image

Pogrešane so: srki, Menčy, sonjah, smrkauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.9.2008 10:57:54   
sayuri
Sem pozabila napisat, da je druga posvetovalnica za nami. Dvojčka sta prava bajsiča user posted image . Lovro ima že 5800g, Zara pa 4700g. Se jima nč ne vidi, da sta en mesec prej rojena user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.9.2008 11:51:39   
klepetka
oj,

sayuri, še sem živa, recmo da komajuser posted image .NA telovadbo pa pol nisem šla ker iam celo štalo (nepričakovano) s zobomuser posted image .-SEm pa vpisana in drug teden začnem-če preživim tole zobno  štalo .Telovadba poteka ob sredah in petkih ob 20 uri. Jo pohvalijo, tiste ki hodijo že več let.

Ampak mere imate pa konkretne-superuser posted image user posted image .Le tako naprej.
Ti popoldne pošljem št. od turistične kmetije. Pozabilauser posted image user posted image , zdaj pa mami ni doma.

nasy in andrej , najprej čestitke za obletnicouser posted image . MIdva pa praznujeva le 3 dni pred vama (14.9). LEtos je bila že 12.obletnicauser posted image

šibam dalje, moram it po napotnico k Sariču  za v Lj na kirurško kliniko(pojma nimam kje je to-mogoče stoamtološka, ve katera?) za poseguser posted image . SEm bila danes po sedmi  uri že v kočevju na slikanju zoba.Baje preveč zakomlicirano stanje z mojim kočnikom, pa tako super je zgledlo, ko mi je pred dnevi dal novo plombo.Ja no, menda bom preživela. DRžte pesti, da me preveč ne razkoljejouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 18.9.2008 11:54:50 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.9.2008 12:17:24   
dulcinea
Evo me. Jst sem tle.

Sayuri, user posted image user posted image  za tvoja user posted image user posted image . Pridna.
Ja trgatev je že en teden vsaj. Sem bila že dvakrat. Vsakič so dali vsakemu obiraču škatloo s 6 buteljkami njihovega vinčka user posted image . Samo jaz sem včeraj peljala eno žensko domov, pa je vzela oba paketa (mojega in njenega) iz ptrljažnika, ker je mislila, da je vse zanjo.. pa nisem nič rekla. Saj imam doma en paket več kot preveč.

Klepetka, na kako telovadbo to hodiš? Sem verjetno izpustila ta podatek. Ponavadi zmeraj vse na pol preberem user posted image
A probleme imaš s kočnikom al z modrostnim? Ker moj M. je bil zdaj en teden doma, ker je žel na operacijo. Je izpulil modrostni zob. Je bil res revež. Sem se naučila hrano pasirat za dojenčke. user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.9.2008 12:51:07   
Nasy
Živjo! Ja naša posvetovalnica je tudi šla mimo, kolk smo veliki, je pa tud Sayuri vidla, kajneuser posted image smo dobili pikico, je mala super prenesl (bolje od mene) Jst sem se itak skor za uno zaveso noter skrila. Uredili smo tudi, da če smo bolni, pridemo k Lušinoviuser posted image ej, včeraj je pa trajalo, pa saj smo mi bli noter ful časa, zdravnica bi kr klepetalauser posted image Sayuri, sej vi ste bli najbrž kako uro noteruser posted image k vas je več? Aja, za copatke, najbrž šibam jutri domov, grem za kak teden, ker ima moj neke izpite in bo tako najbolj v miru. Tako, da lahko prinesem tudi za vaša dva korenjaka, le povej katere! Baje imajo na zalogi vse, kar je na strani.

Zobar za malčke-kje je to v Ribnici? Baje se da zmenit in opravi pregled dr. Sarič al neki tazga? Klepetka, je to isti, k ga maš ti? A je pol isti zobar za vse tu ali kaj? Je rekla zdravnica, da si lahko kje drugje probamo uredit, a kje? Moj zobar je ne bo sprejel, možek pa tudi še išče zobarja.

Dulči, da se ga ne nažlukaš doleuser posted image Ti se kar dole rajši grej, k tle je zima. Jst tud pridem dol, kako stopinjo je le bolj toplo, k tole je že res hudo no.

Joj, kak mraz zjutraj..je možek lepo vžgal zibro, preden je šel v službo, da se je malo ogrelo. Saj če bo šlo tako naprej, bojo mogli začet kurituser posted image V septembru smo pa mam že zimsko pižamouser posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 18.9.2008 12:56:27 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......