Nasy
|
Ojla! Zdej sem pa vesela, najbrž bomo dobili varuško drugje, kakor tam, kje sva na začetku mislila..Dulči, ti veš, katero. Drugi teden se gremo zmenit, k bo mal lepše vreme, je rekla U, tile copatki so men tkoooo všeč! Klepetka, a tvoja Lana jih že ima? Moram malo pregledat tole Malo Mašo, sej zmerom gledam in se slinim zravn, k so mi tolk lepi, bo treba še kej naročit. Najbrž so fajn, k so mehki, ne? K pravijo, da je fajn, da ima beba sam nogavičke, dokler ne hodi, tole pa bi blo za zdej, k v sami nogavički, kaj vem?! Zobar, kaj, tko je tle al kaj? Ker v MŠ-sva še v LJ hodila, je zobar predaval, da je treba čimprej it, pa da se moramo starši angažirat, da se premalo nardi v tej smeri. No, se bomo pa še za to kregal sej smo že vajeni Bomo vprašali v sredo, imamo posvetovalnico. Pa bova povedla Maroltki, da se nisva zanjo odločila. Upam, da ne bo ona imela pregleda..kako ji češ gledat v fris in ji rečt, ne, ne bomo k vam hodili Mrazzzz, smo bili danes v Bambiju, da mali kupmo kapo, pa še nč nimajo je vse presenetil tale mraz. Nč, postla me kliče..lepo se imejte, nočko!