Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 20:34:07
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Oooo, PIKICA, danes sem večkrat pomislila nate. Mi preživeli prvi dan uvajanja. Nič posebnega, samo zadnjih pet minut je bil jok. Mislim, da ne bo hudega. Jutri jo peljem pred 8 uro, tako da bi hitro skočila na kofi, če bo seveda katera tam. A pride katera v Gola ob 8h? torej maš pravo babnco, ki se bo prilagodila vsemu , upaj da tako tud ostane, pa seveda mora ja, midva prideva... Bili sva tudi pri zdravniku in res je reakcija na cepivo. Se mi je zdelo. Na to cepivo je menda največ reakcij. tudi v obliki pikic...možno...dobro da vem Ekola, to je to. Danes je vsake tri ure spala. Mislim, da hoče nadoknadit za nazaj. Aja, pa tudi noč je prespala. Pa tudi sedaj od 21h spi. Upam, da čim dllje (trkam po glavi). ja, ŠPELA, BRAVISSIMO Pupe, mejte se! Nočko! OJOJ, ZA KOFI SI MISLILA ZA DANES, MEN SE ŽE MEŠA , KAJ PA JUTRI PRIDEŠ ???
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:17:05
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Dan. Kar bolj mirno je tukile, a ne? L&Z spita. Sta bila v varstvu zjutraj, ker sem imela tolk opravkov po Ribnici . PA videla sem pikičino Zojo, kako se sprehaja. Se je tko smejala, ko sem jo poklicala. So bili celo en cajta skupaj na sprehodu z L&Z. KAvica torej jutri? Menčy, dulči, jaz, Muklla - jutri lahko? KAj pa ostale? JA, SE TOREJ DOBIMO? KDAJ, OB 8.00, JAZ LAHKO....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:20:52
|
|
|
|
sayuri
|
Dober večer punce. Sem prišla prečekirat, če za jutri velja. Najbrž velja, a ne? Če drugače ne, bova pa z Menčy sami. Pred pol deveto me zihr ne bo, ker moram še na banko skočit ene papirje iskat. mi jih niso mogli danes naredit do konca. Sem pa danes jaz pošteno utrujena. Ne vem, al se me kaj loteva al so dnevi tako težki, al sta L&Z tako zahtevna al je kombinacija vsega. Res sem sedaj vsak dan zvečer totalno izmozgana. DAnes sem se z eno mamico pogovarjala, ki ima tudi dvojčka in je rekla, da je bil njej najbolj naporen prav ta čas - predno in ko sta shodila. Uf... No ja, pa tudi čez tole bomo šli nekako. NA našem vrtu počasi nastaja hišica za L&Z&F. Tja do jeseni bo narejena . Bom kakšne slikice nalepila. Sam jo moram najprej poslikat. Se vidimo jutri
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:21:12
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Dan. Kar bolj mirno je tukile, a ne? L&Z spita. Sta bila v varstvu zjutraj, ker sem imela tolk opravkov po Ribnici . PA videla sem pikičino Zojo, kako se sprehaja. Se je tko smejala, ko sem jo poklicala. So bili celo en cajta skupaj na sprehodu z L&Z. KAvica torej jutri? Menčy, dulči, jaz, Muklla - jutri lahko? KAj pa ostale? JA, SE TOREJ DOBIMO? KDAJ, OB 8.00, JAZ LAHKO.... JUPI .SAM ZAME JE ŠE PREZGODAJ OB 8.00.MOGOČE BI ŠLO PR MEN OKOL 8.30.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:22:14
|
|
|
|
Muklla
|
Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:22:46
|
|
|
|
sayuri
|
O Menčy, berem, da ste se imeli danes luštno. JAz sem tudi že malce "uč vrgla" na šolo. MAlo sem gledala letne načrte, pa sortirala, kaj imam na računalniku..... Uf ja...se tud meni kmalu bliža ta čas
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:25:13
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija? Gol gol gol
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo vas pa moram pozdravit, preden odidem v mižule. Tudi meni dnevi letijo kot sneti, sem se že kar ulaufala, mi ni panike. Lepo kofetkajte jutri, se bom spomnila na vas, jaz in sodelavka tudi kofetkava ob 8h, samo 50 km stran od vas Zoja je zlata, tako je slišat. Pridna, tašča pravi, da takih otrok ni Ja, Zoja je danes imela prijateljčka L&Z na obisku, potem so se skupaj tudi sprahajali. Jutri po službi grem k frizerju, je zdaj pa res že skrajni čas, potem pa imamo posvetovalnico in tisto slavno cepljenje. Se kaj vidimo, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija? Gol gol gol Mercator, mercator, mercator
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:29:37
|
|
|
|
Muklla
|
Jst dobim pa dve kolegici prfoksi v četrtek na obisk. Mi bosta kej povedali, ker sploh ne vem kako bom začela. Jst nisem še nič kar se tiče šole odprla, pogledala, pomislila. Od torka naprej bom migala. Jaz sam komaj čakam, da grem v službo. Ko pa pomislim kaj me čaka, se pa tresem. Mama mija. Pa vso pohištvo so nam v zbornici menda menjali. To pomeni še dodatno delo s pospravljanjem. Pa sej bo. Mam pa zdej, ko ima biba uvajanje dopoldan tak mir, da se kar filam z energijo, ko pospravljam. Vse moram prijet v roke, ker se določenih stvari nisem lotila 1 leto. Full gre počasi, ampak do torka bo vse tipi topi.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:30:26
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija? Gol gol gol Mercator, mercator, mercator Gol gol gol gol
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija? Gol gol gol Mercator, mercator, mercator Gol gol gol gol Malo tu, malo tam...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:35:25
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Jaz lahko jutri ob 8h. Kje? Gol ali katera druga lokacija? Gol gol gol Mercator, mercator, mercator Gol gol gol gol Malo tu, malo tam... Ma kjerkoli, sam da je kafe, a ne? Punce, kako naj se rešim črička na terasi???? Resno sprašujem. Že 14 dni mi nažiga takole zvečer. Saj na začetku je blo luštno poslušat. Zadnje dni me pa že živcira. Imam občutek, kot da mi na ušesa črička. Sploh ne vem, kje je skrit. Po moje je pod streho kurilnice - to je pa čist pri terasi. Pismu...če mi uni Šiptarji ne galamijo pred Miklovo, mi pa črički na terasi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:47:48
|
|
|
|
Muklla
|
SAYURI glih poslušam enga črička pod balkonom . Res. Ampak veš kaj, bolje čriček kot pa sosedje v efektu. Neki mir je že teden dni. Mal sem zadnjič znorela na balkonu. Imela samogovore, ampak je zalegl. Jih pa čaka še sledica. O tem pa ne bi tukaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.8.2009 21:53:08
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst tud pridem, tko da Sayuri, ne boš sama, brez skrbi. Sam verjetno ne ob osmih.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 7:38:25
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Malo vas pa moram pozdravit, preden odidem v mižule. Tudi meni dnevi letijo kot sneti, sem se že kar ulaufala, mi ni panike. Lepo kofetkajte jutri, se bom spomnila na vas, jaz in sodelavka tudi kofetkava ob 8h, samo 50 km stran od vas Zoja je zlata, tako je slišat. Pridna, tašča pravi, da takih otrok ni Ja, Zoja je danes imela prijateljčka L&Z na obisku, potem so se skupaj tudi sprahajali. Jutri po službi grem k frizerju, je zdaj pa res že skrajni čas, potem pa imamo posvetovalnico in tisto slavno cepljenje. Se kaj vidimo, a ne? mi mamo tud posvetovalnico ob 16.15 , kdaj pa ti ???
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 7:40:24
|
|
|
|
Menčy
|
prideva, sam sva komaj vsatala, tak da pred 8.30 naju ne bo ... se vidimooo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 7:56:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Evo. Sm se zbudila. Direkt iz pojstle se javljam, da pridem. Še zajtrkujem pa sem tam.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 12:00:04
|
|
|
|
klavdi*
|
MUKLLA še enkrat hvala za .Lepo vas je bilo slišat in videt.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 12:13:39
|
|
|
|
klavdi*
|
MUKLLA IMAŠ ZS.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 14:32:04
|
|
|
|
sayuri
|
No, tistih mojih 10 minut se je razvleklo skoraj na eno uro . Lovro je spal, tako da nisem mogla prej priti. Sem že študirala, če naj vas pokličem, pa sem potem raje en krog mimo ŠCja naredila . Muklla, hvala za kavico. A ni spet en tak težak dan, ko se človek premika, kot megla?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 19.8.2009 16:03:10
|
|
|
|
dulcinea
|
Punce, super je blo po dolgem času vas spet videt. Muklla, hvala ta kofi.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 8:31:19
|
|
|
|
dulcinea
|
Kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 8:50:36
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kje pa ste vse? Ja, to pa tud mene zanima. Vas je zamjalu? JAz sem dala L&Z spat, ker sta sitna, kot tele ose, ki letajo naokrog.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 9:11:50
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kje pa ste vse? Ja, to pa tud mene zanima. Vas je zamjalu? JAz sem dala L&Z spat, ker sta sitna, kot tele ose, ki letajo naokrog. naj cajta, norišnica, eden celo noč ni spal, ena 2 uri že zajtrkuje ... morala bi v kočevje pa bi šal raje v LJ, sam kaj ko bojo spet očitki... papa saj ne vem kje mam glavo včeraj smo bili v posvetovalnici , pišem kasneje.... popodne pa so prišeli na obisk še dve moji prijateljici, klepetali smo do pozne desete ure vmes porihtali otroke in klepetali naprej... Z. prišla iz počitnic, imela se je lepo, spala brez problema, pogrešala pa je tobija in je hotela proti večeru domov, ko je priščla domov se je tako ko igrala, kot že dolgo ne danes bi pa že spet kam šla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?