Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 9:23:19
|
|
|
|
sayuri
|
Joj Menčy, si pa res leteča. JSt imam tud it v Lj popoldne. Sam še noben ne ve Moram vbarstvo dobit za L&Z&F
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 11:20:11
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kje pa ste vse? Ja, to pa tud mene zanima. Vas je zamjalu? JAz sem dala L&Z spat, ker sta sitna, kot tele ose, ki letajo naokrog. Zgleda, da je v Rbnci snajg. Menči, tebe pa sploh pogrešam. Pa Pikico. Pa Seny... Verjetno b se mogle večkrat v GOLu dobit.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 12:37:56
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kje pa ste vse? ej, jaz sploh ne najdem več časa za računalnik. Tako mal sem tle zadnje čase. Kmalu ga tud pržgat ne bom več znala. Sice rpa bo itak kmalu zima, pa bo več časa tud za rač. in tako tud za ribnčanke Upam da vseeno ne sfalim kakšenga kofeta, ekr nisem redna bralka tle gor. Če se boste menile za kofe al pa kaj podobnega, naj mi pa kakšna sms vrže, da bom na tekočem. Tako da jaz imam opravičilo, če se ne bom redno javljala lep dan
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:15:47
|
|
|
|
dulcinea
|
Joj, Klepetka, jaz pa te dni nimam kaj počet. Pa tolk časa mam za računalnik, pa nobene tle.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:21:10
|
|
|
|
sayuri
|
JSt mam pa tooooooolk za počet, pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:43:58
|
|
|
|
Menčy
|
ojla, men pa neki sploh ne rata, mater sem ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:46:46
|
|
|
|
Menčy
|
dulči- maš ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:51:40
|
|
|
|
Menčy
|
torej POSVETOVALNICA TOBIJA BIL ceplejen, opravili v šusu, tak na hiter, da nisem jaz nič govorila, ker je gospa že vse vedla, če prav ni nič prov vedla rita bolje, driska mimo, zato ceplejenje naše mere (po hujšanju) teža: 10 kg 300g velikost: 77 cm luli, kri - nič pregledano sposobnosti - baš jih briga pa ne bom se razburjala papa upam, da se kmal kaj vidmo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 14:58:07
|
|
|
|
Menčy
|
vam moram povedat kaj je naša mala izjavila v nedeljo pri kosilu: " A MOLIMO ZATO, DA SE NAM JUHA PREJ OHLADI ??""
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:10:41
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy vam moram povedat kaj je naša mala izjavila v nedeljo pri kosilu: " A MOLIMO ZATO, DA SE NAM JUHA PREJ OHLADI ??"" Joj sem se zdajle nasmejala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:11:20
|
|
|
|
sayuri
|
Menčy vidim, da je bila posvetovalnica nekaj takega, kot pri nas
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:27:33
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy vam moram povedat kaj je naša mala izjavila v nedeljo pri kosilu: " A MOLIMO ZATO, DA SE NAM JUHA PREJ OHLADI ??"" Joj, skor sem s stola padla. Sem vrnila ZS.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:30:38
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ojla, men pa neki sploh ne rata, mater sem ... A pečeš piškote?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:56:52
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy vam moram povedat kaj je naša mala izjavila v nedeljo pri kosilu: " A MOLIMO ZATO, DA SE NAM JUHA PREJ OHLADI ??"" facka mala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 15:58:20
|
|
|
|
seny
|
Oj, Enostavno nimam časa za računalnik , pa vidim , da ste tudi ostale zelo zaposlene . No toliko , da vam pa pozdravčke pošljem , sem si pa priborila
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 19:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej ženske! Tudi jaz vas pozdravim, kaj več malo kasneje Kako pa vam je všeč moj novi profil?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 19:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy vam moram povedat kaj je naša mala izjavila v nedeljo pri kosilu: " A MOLIMO ZATO, DA SE NAM JUHA PREJ OHLADI ??"" Tole pa je bila izjava tedna Faca mala!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 19:46:51
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kako pa vam je všeč moj novi profil? Noseča????
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 20:15:10
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ojla, men pa neki sploh ne rata, mater sem ... A pečeš piškote?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 20:21:06
|
|
|
|
klepetkaa
|
pikica, jeee, iskrene čestitkeeeeeeeeeeeeee ostalo kasneje, ekr morm otroke spat spravt
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 20:30:49
|
|
|
|
sayuri
|
pikicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako lepoooooooooooooooooooo Jeeee. Čestitke od srca. Grem računat, kdaj imaš rok
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 20:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako lepoooooooooooooooooooo Jeeee. Čestitke od srca. Grem računat, kdaj imaš rok Ravno danes se je prestavil Tako da se nič ne trudi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 21:15:11
|
|
|
|
dulcinea
|
A pol je res? Ja čestitam
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 21:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Res, res. Hvala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 20.8.2009 21:25:38
|
|
|
|
Muklla
|
Čaki, čaki. Pikica, a res??? Mam kar kurjo polt. Ja, ti važička. Čestitke!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?