Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.8.2009 19:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Sem uspela it po Lano 13:30, videla Filipa, se je kar usedel na blazino ko nas je videl, tako, po turško, in nas gledal Prisrčen fantek je. Smo dobili za spomin risbice, ki so jih narisali otroci za Lanin roj. dan, vse skupaj zvezano v knjigico z naslovnico in voščilom.. prisrčno, sploh ker tega nisem vajena.. Aja, pa Filip je edini narisal Lani 2 risbici A res? Filip ni nič takega dobil za RD iz vrtca . hm hm,.... kar dve risbici? Seveda ni dobil, sayuri. če pa ima roj. dan v juniju, takrat pa A. in M. še nista na dopustu... Zdaj je nadomeščanje in druga muzka..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.8.2009 19:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetka- za uspešen dan danes! Mi smo se najedli rib in torte Lana je šla zdaj z mojo mami še na sladoled, Zoja že sladko pančka. Očitno je res nekaj v zraku, jaz sem bila danes tako skurjena, da sem šla v spalnico za 1 uro in spala kot ubita. Je bilo potem bolje, sem imela vsaj energijo za zapet "vse najboljše"
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.8.2009 20:45:04
|
|
|
|
Menčy
|
KLEPETKAA - lepo, da si vse skupaj hitro in dobro opravila, Maruša je pa že prava damica, ki ti že lahko veselo svetuje PIKICA - LEPO,da ti je uspelo si ukrasti eno uro spanca , saj veš kot pravi stari pregovor: "SPANC JE BOLJŠ KOT ŽGANC", in čeprav so ribice najbrž lepo dišale in je bila torta prav slastna se pa ja spodobi, da otroci kaj ustvarijo za RD sošolca ali pa izdela kaj učiteljica (Z. je dobila sestavljanko-nardila jo je D.) jaz in Tobija sva ostala doma, T. je bil tako utrujen da ni bil za nikamor, mene pa tud je nekaj skurilo, sem bila prav vročična, ampak po lekadolu mi je odleglo, in če po pravici povem mi res najbolj diši kavč sedaj moram še pospraviti do konca, potem grem malo pred tv (ali pa pregledat do konca Sayurin link mode ) in že sta naša dva nazaj jutri gremo na kosilo k tašči in na žegnanje k NOVI ŠTIFTI (TRADICIJA) tako na kratko...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.8.2009 23:49:34
|
|
|
|
Nasy
|
čestitke vsem za naprej in za nazaj, sploh ne spremljam več, kaj kdo praznuje. Mi smo imeli noro noč, res je nekaj v zraku, naša bejba ni hotla zaspat sinoči, ne pri naju, ne v posteljici ob pol polnoči se je s kockami igrala sredi dnevne, sem jo skoraj ignorirala, je točno vedela, da k meni ne bo šla. Ma saj nisem mogla dolgo, saj veste, kako je, najprej te jezi, za minutko te pa tiste očke tako pogledajo, da pozabiš na vse hudo Mi smo spakirani, jutri samo še hladilnik izpraznemo in gremo proti morju. Uživajte in se lepo imejte, se oglasim, ko pridemo, da mi bo katera kaj za vrtec povedala, če bo treba, bi lepo prosila! LP
< Sporočilo je popravil Nasy -- 14.8.2009 23:50:14 >
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 10:43:48
|
|
|
|
dulcinea
|
Helou. Evo, jaz sem v Ribnci po dolgem času. Kaj dogaja z Nogico? Pa Klepetka, kaj si imela zaene opravke? Hm... A pol se dobimo med tednom, kot dogovorjeno na FB? Klepetka? Še kera?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 11:32:47
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A pol se dobimo med tednom, kot dogovorjeno na FB? Klepetka? Še kera? Jaaaa, za kofetek je vedno cajt
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 11:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Ekola, sobota tukaj. Popoldan nas čaka 2.tradicionalni žlahtovski piknik bratranci, sestrične, njihovi možje, žene, punce... jedača in pijača..mmm Nogica- sem se prej mimo tebe peljala, sem šla k Ani torti naročit.. Nič, uživajte, lepo se imejte...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 11:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea A pol se dobimo med tednom, kot dogovorjeno na FB? Klepetka? Še kera? Jaaaa, za kofetek je vedno cajt Pri meni ni več tako
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 11:46:03
|
|
|
|
sayuri
|
O pikica, tole je pa fajn zadeve....tradicionalni žlahtovski piknik Uživajte
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 11:52:56
|
|
|
|
klepetkaa
|
dulči, jaaa kofe. Obvezno. Imam že rezerviran dan. pikica, imejte se lepo danes. Za kofetkanje pa nč bat, bomo že polovile, a ne de? jaz sem pa dopoldne že eno kolesarsko turo nardila... sem šla do nas(v L.), pa na Vidmu na pokopališču sem se ustavla. REs paše tako kolesarit ko enkrat not padeš. Začetek je bil pa hud, to pa ja Ampak kaj čmo, šlaufi ne bodo več v poštev prišli letos na morju tako da... migat, ni druge Zdaj pa kuham. menčy, ena bo ziher naša, za tadrugo pa še ne vem čisto točno lep dan vsem
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 15.8.2009 11:59:48 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.8.2009 14:32:24
|
|
|
|
smrka
|
Dan punce! Jest sem danes v pospravljalno akcijo padla, likala pa nebom ko je glih praznik, se ne spodobi Danes smospali do 10 ure, vmes sem samo Adriani nardila zajtrk, pa je sla potem gledat risanke, jest pa dragi pa naprej se mal polezavat Lepo bodite...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.8.2009 11:42:41
|
|
|
|
smrka
|
Kej ste ribncanke? Pr men kosilo ze fertik, po kosilu gremo majcken ven za par minut, ker je Adriana se bolna. Lepo nedelo zelim
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.8.2009 20:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste moje RR? Najbrž ste vse lepo izkoristile današnji dan.. Mi smo se imeli fajn, smo imeli namen it na Kolpo, pa smo se premislili, smo raje preživeli čas doma in okoli doma.. Jutri odhajam. Zares.. Bomo videli kakšni bodo občutki jutri, upam le, da se Zoja ne zbudi preden bom odšla od doma.. ker vem, slovo bo (bi bilo) težko.. Drugač pa imam občutek, da jutri odhajam v svet Za mano je manikura, depilacija, pripava oblek, pa maskara (te skoraj prepoznala nisem več kako zgleda )... Skratka ženske, uživajte, lepo kofetkajte, izkoristite vsak nov dan.. Se beremo, vidimo.. Pa pa
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.8.2009 22:23:53
|
|
|
|
Muklla
|
Oj! pikica veliko sreče!!! Čez teden dni se ti pridružim v koloni avtomobilov proti beli Ljubljani . Špeli so se pa včeri po treh dneh povečane temperatute (okoli 37,4) naredile pikice po teleščku. Moram jutri poklicati, če ni slučajno tole 6 bolezen. Sam menda, da je to lahko reakcija po cepivu (brala na netu). A vaši so meli kaj reakcije? Torej, jutri začnemo z uvajanjem. Samo za pol urce. Me kar malo firbec matra kako bo. Menčy na Štifti sem Tobija vidla. Je tako lepo spal . A maš nov voziček? Kofetek bi mogoče šel tudi pri nama oziroma samo meni, vendar je odvisno kdaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 0:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene Nič bat zame punce, upam na lepše dneve Evo sem se še maile spravla brat, ker že nekaj časa nisem bla tukaj gor. Zdej grem pa spat. pikica lep začetek v službi . Sej se boš hitro privadila. Ma še meni je hitro minilo tole. Ko ste mi prvič govorila koliko imate še do konca porodniške se mi je zdelo še tako dolgo... pa ni. dulči nič se ne dogaja z mano , no malo se, ni pa nič takega o čemer bi pisala tu gor, punce me majo full rade, ko mi delijo objemčke jaz pa njih
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:26:34
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, jaaa kofe. Obvezno. Imam že rezerviran dan. pikica, imejte se lepo danes. Za kofetkanje pa nč bat, bomo že polovile, a ne de? jaz sem pa dopoldne že eno kolesarsko turo nardila... sem šla do nas(v L.), pa na Vidmu na pokopališču sem se ustavla. REs paše tako kolesarit ko enkrat not padeš. Začetek je bil pa hud, to pa ja Ampak kaj čmo, šlaufi ne bodo več v poštev prišli letos na morju tako da... migat, ni druge Zdaj pa kuham. menčy, ena bo ziher naša, za tadrugo pa še ne vem čisto točno super, upam, da vam je všeč lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:29:42
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Vikendaški mrk je bil, vidim pikica je začela s službo. Jah, vsega lepega je enkrat konec. Počasi tudi ostale capljamo za njo. pikica...še tukaj...lep in čimmanj stresen začetek. . Kavica JUTRI????? dulči gre kri spuščat . Men bi tkole po osmi uri kar odgovarjalo Muklla lep začetek uvajanja. Boš povedala, kako je bilo, kako je špela vse skupaj sprejela. Mi po starem. Filip je včeraj zvečer prišel domov. Utrujen, ampak navdušen. Zdaj smo zopet v polni postavi. Je bla tko prazna hiša, ko ga ni blo . No,Včeraj smo šli v živalski vrt. Nič ni bilo pretiranega navdušenja nad živalmi, rinila sva voziček, kot dva majmuna . Mislim...katastrofa. Tist pesek... . NA koncu je Zaro še osa pičila v liček . Fuuuuul je bilo os. V gostilni so nam dali čebulo, ampak gospodična ni pustila, da bi se ji karkoli dajalo gor na bulico. PA še okrog oči s čebulo čarat ni najbolj dobra ideja. Na blagajni so nam dali Fenistil, da smo malce ublažili srbenje. Do večera je bilo že bolje, danes pa se nič ne pozna. .
< Sporočilo je popravil sayuri -- 17.8.2009 9:30:31 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:32:07
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla Oj! pikica veliko sreče!!! Čez teden dni se ti pridružim v koloni avtomobilov proti beli Ljubljani . JAZ ŽAL TUDI, NO, V TOREK, JOJ,.... Špeli so se pa včeri po treh dneh povečane temperatute (okoli 37,4) naredile pikice po teleščku. Moram jutri poklicati, če ni slučajno tole 6 bolezen. Sam menda, da je to lahko reakcija po cepivu (brala na netu). A vaši so meli kaj reakcije? mi še nismo meli ceplejenja , tud slišala nisem za kaj takega... Torej, jutri začnemo z uvajanjem. Samo za pol urce. Me kar malo firbec matra kako bo. srečno pa bodi močna Menčy na Štifti sem Tobija vidla. Je tako lepo spal . A maš nov voziček? ja, res, kdaj, v petek al soboto??? v soboto sem bla tud jaz 2x pr maši, dopoldan in popoldan špa nisem nobene vidla me je pa vse skupaj kar utrudilo, bilo pa je lepo nov vozičej, JA, marelo, za na morje smo jo mogli kupit, je bil premajhen avto za vso prtljago novVOZIČEL, AL PA NOV AVTO , SE pa bolj spalča nov voziče [sm=smiley36.gif] Kofetek bi mogoče šel tudi pri nama oziroma samo meni, vendar je odvisno kdaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:34:07
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Dan punce! Jest sem danes v pospravljalno akcijo padla, likala pa nebom ko je glih praznik, se ne spodobi Danes smospali do 10 ure, vmes sem samo Adriani nardila zajtrk, pa je sla potem gledat risanke, jest pa dragi pa naprej se mal polezavat Lepo bodite... PRIDNA, PRIDNA, PRIDNA IN SUPER ZA TAKOOOOOOO DOLGOOOOO SPANJE
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:35:51
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa dulči, jaaa kofe. Obvezno. Imam že rezerviran dan. pikica, imejte se lepo danes. Za kofetkanje pa nč bat, bomo že polovile, a ne de? jaz sem pa dopoldne že eno kolesarsko turo nardila... sem šla do nas(v L.), pa na Vidmu na pokopališču sem se ustavla. REs paše tako kolesarit ko enkrat not padeš. Začetek je bil pa hud, to pa ja Ampak kaj čmo, šlaufi ne bodo več v poštev prišli letos na morju tako da... migat, ni druge PRIDNA, PRIDNA, PRIDNA, VEŠ KAJ KO BOM JAZ PADLA NAZAJ V KOLESARSKO AVFORIJO, SE TI PRIDRUŽIM, ČE LAHKOO .... Zdaj pa kuham. KAJ JE BILO DOBREGA? menčy, ena bo ziher naša, za tadrugo pa še ne vem čisto točno lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:36:31
|
|
|
|
Menčy
|
JE KATERA ŽE DELALA TORTILIJE ??? NEKAJ SE MI SANJA PA NE VEM TOČNO...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:37:35
|
|
|
|
Menčy
|
JUTRI KOFETEK?? K MENI PRIDEJO SODELAVKE, ZATO NE VEM TOČNO, MORDA BI ŠLO OB 8.00, ČE PRIDEJO KASNEJE,,,
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 9:46:37
|
|
|
|
smrka
|
Pikica, mej lep dan v sluzbi!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 11:59:32
|
|
|
|
Menčy
|
SE ODPRAVLJAM K ZDRAVNIKU S T. IMA TAKO VNETO RITO, DA NI ZA NIKAMOR VEČ, AMPAK MALI TAKO SPI KOT NI SPAL ŽE POL LETA, SAJ PRAVIM, ZA POP.... NORI SVET, OB 12.10 MORAM BITI PA TAM...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.8.2009 12:00:36
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SE ODPRAVLJAM K ZDRAVNIKU S T. IMA TAKO VNETO RITO, DA NI ZA NIKAMOR VEČ, AMPAK MALI TAKO SPI KOT NI SPAL ŽE POL LETA, SAJ PRAVIM, ZA POP.... NORI SVET, OB 12.10 MORAM BITI PA TAM... To je zmeraj tako. Murphijev zakon.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?