|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
4.9.2008 15:10:21   
smrka
kako sta lepauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.9.2008 15:11:22   
Menčy
Ojla!

Klepetka - SI PRAVA DETEKTIVKA mislim da si iz trte izvita (žal pa meni to ni uspelo, saj se še nisem prekopala skozi vse štivo, ki ste ga pridno pisale; me pa seveda zanima kdo si ti?)

SMRKA - MISLIM DA VEM KDO SI, poznam  te saj ne živiš daleč stran od mene.  user posted image  user posted image  user posted image
               kako kaj Švedska?
               verjamem, da si polna domotožja, pa imaš kaj družbe ali vsaj službo , da se ti malo prerazporedijo misli?

SAYURI - blagor tebi, da imaš Filipa že v vrtcu, imaš vsaj malo oddiha (če ti seveda mala dva dovolita),
                 meni ravno zdajle sploh ne dovoli, da pišem, mi skoz nek "teži" o ti naša mala ; me skoz hoče imeti zraven. Tobija pa je priden!  Hvala bogu.
NE nišla še, gre 1. oktobra, da se ne bi počutila preveč odrinjeno, saj veš kako je to!
Sedaj 90 procentno pozornost dobi Zarja , za Tobija nam jo že kar zmanjkuje.

KRST bomo imeli kar konec septembra, ker bo do spomladi že res pravi korenjak in bo skoraj že sam lahko šel. Rada bi imela manjši piknik za najbližje in  upam na malo bolj primerno in toplo vreme, čeprav danes pa res nič več ne veš, saj letos nekaj dosti nasuvajo.

Sorrčy , Tobija joka, mala pa bi šla rada ven , vam kaj več napišem pozneje, če mi bo uspela, danes je moj dragi na službenem terenu, tako da morala tudi večerni ritual opraviti sama.

pa,pa             

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.9.2008 17:26:57   
dulcinea
Joj, kolk ste napisale.

Jaz sem bila od sobote zjutraj do včeraj zvečer na morju user posted image . Sva se z M. odločila zjutraj in kar šla, tko na blef user posted image . Po poti sva sprejela, da kam daleč se ne splača za tko malo časa in sva zavila kar na Krk. Najdla apartma za 28€ user posted image  in fajn divjo plažo user posted image user posted image user posted image . Ma sploh nisem vedla, da je septembra tko fajn na morju user posted image . Skoraj nikjer nobenga na plaži, morje še zmeraj toplo, sonček že mal manj, pa vendar dovolj. No, in tega si učiteljice ne moremo nikoli privoščit user posted image  (razen, ko smo brezposelne user posted image ).

Sem pa te dni doma v Ribnci user posted image . Jutri grem dopoldne v Ribnco, ker morm nest knjižico na zavod. Če bo katera za kak kofetek al kaj podobnega. 

Najprej moram še tukaj napisat vse čestitke Srki za Nika user posted image user posted image user posted image . Bo še naprej blažena med moškimi.

No pol grem pa kar po vaših objavljenih postih.

Menčy, pozdravljena še iz moje strani. Se že veselim, da se spoznamo na kakšnem mitingu z RRjevkami. No, mogoče se pa že poznava? Čeprav mi imena otrok ne zvenijo glih, da bi te poznala. Lahko pa se spoznava prek ZS user posted image .

Andrej77 in Nasy, lepo da sta našla varstvo. jaz sem sicer pri moji mami neki tipala, pa ni hotla nič rečt. No, če bi vama pa voda tekla v grlo... A nasy ima pa novo frizuro? A te bom spoznala?

Smrka, ja čas je že, da Adriana dobi družbo kakšnega bratca al pa tud sestrice no user posted image . Blazina je bla pa tud vredi. Ni sicer kot v hotelu (čeprav postrežba je pri tebi bila), ampak se prespi. Jaz imam sicer rada bolj trda ležišča. Ti pa povem, da sva spala že marsikje in je to eno od boljših ležišč na najini poti.

Sayuri, joj kako tvoji otroci rastejouser posted image . Zadnjič sem se pa tud nasmejala tvoji svakinji user posted image . Sem si prov predstavljala ljudi, ki jih je omenjala. Najbl smešno je blo pa od Filipa. Sam tebi pa ni blo verjetno glih fajn, da govori takole o njemu a?

Kje pa je kaj lotoska? Sonjah še spremljam na mojem forumu...

klepetka, kaj je novga v Ribnci? Ti boš najbolj vedla user posted image  user posted image

No pa napište še kaj.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.9.2008 22:54:47   
Nasy
Sayuri, kolk sta lušna, pa zrasla sta žeuser posted image nč te ne vidim z vozičkom, se najbrž križamo zadnje cajte, vi jest mi pa vn.

Dulči, baje me ni za spoznatuser posted image No, če me je pa klepetka iz avta spoznala, me boš tud ti. No, bom dala kako slikco v album za vsak slučaj, da ne greš mimo meneuser posted image

No, glede varstva..nisva še čist 100% odločena, da bo mala šla tja, k sva se menila, še ena možnost obstaja, sam se mora ta gospa odločit. Izvedela bova najbrž drugi teden. Skoraj bolj upam, na to, drugo, ker bo imela manj otrok in se lahko vsakemu bolj posveti. Za uno prvo sem slišala že + in -, nekaj stvari me moti in mi ne da spati.
Smrka, škornje ja, morjo bit baje uni ta zeleni pa še mal po štali morjo dišatuser posted image user posted image user posted image No, pr nas smo same pupe, pr moji mami doma pa je moglo kr držat tole, so meli polno štalo živine, pa poglej rezultat-ena punca in dva fantauser posted image
Sonjah, lepo, da si se mal odpočila, čeprav te je tvoj mal priganjal..upam, da si pol zvečer ti njegauser posted image

Mi smo bili danes na pregledu v LJ, ima naša miša eno znamenje, pa smo naročeni spet čez pol leta. Upajmo, da se ne bo začelo kaj spreminjat in rast. In itak, spet smo vlačili iz Mulerja..tako, kot vsiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.9.2008 23:31:25   
Nasy
evo, slikce..geslo je: domauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.9.2008 9:28:32   
dulcinea
Se mi zdi, da ne rabimo nič gesla user posted image . Si pa zelo luštna. Jah, ta frizerka zna ostričt, ni kaj. Jaz sem bila udi zmeraj zadovoljna. Edin mal draga se  mi je zdela. Samo naslednjič grem tud jaz spet k njej. Dol sploh ne najdem ene vredu frizerke.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.9.2008 9:41:53   
Menčy
Pozdravljene!

Hvala user posted image  za lep sprejem in dobrodošlico. Ja, Dulcinea prav rada bi se udeležila kakšnega klepetka ob kavici, da se malo še spoznamo ali vsaj prepoznamo.

Torej bili smo na prvem sistematskem pregledu in naš mali Tobija, pardon veliki, je že pravi korenjak:
prišel na mere:
---- 5800g, 58 cm user posted image  (sem rekla naj mi ga dajo še 1x na tehnico, saj sem bila prepričana, da se je sestra zmotila)
malo je še pikast , ampak pravi, da nam je to v rodu ( tudi Zarja je bila prava pikica, sva šli na alergološko pa hvalabobu niso nič našli).

Povejte mi kakšen je handling z malimi lulčki? user posted image  Pri Zarji mi je bilo to prišparano.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.9.2008 11:03:47   
smrka
O Mency  Tobi je res priden, kar tako naprej!! Tobias je tudi tle na Svedskem ful pogosto ime. Daj mi povej s kod si, a se poznave mogoce midve. Lahko mi posljes privat.

Jutr mamo obiske, in bom nardila lazanjo pa potem se neko omako v kateri se bo naslo (svinjski file, klobase, slanina, sampinjoni, cebula, kisla smetana, sladka smetana) svedi temu recejo "lyx gryta" - prevedenno v slo bi pomenilo "razkosni lonec" zraven bo riz, pa skleda solate.... ce bo cajt bom nardila se torto, za zvecer pa bo smårgastårta (slana torta narejena iz toast-ov namaz bo pa tuna, majoneza, kisla smetana in curry) okrasena bo pa z lososom, jajca kuhana, kumarce, paradajz pa kaviar.. auuuuu men se ze sline cedijo.
No tko mal jedilnika za jutri user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.9.2008 12:13:11   
dulcinea
Smrka, a ti mene mal... Jst sem glih pred fešto in sem včeraj požrla pol riževe čokolade, dieta gor al dol. Na koncu pa zvečer nisem mogla zaspat zaradi vse te hrane.... Joj, sem packa.

Mal prej sva se srečali z Nasy. Res ima dobro frizurco. Še enkrat pohvala Karmen.

mater, na tem ribnškem zavodu so pa tud smešni... Bom mogla t še enkrat. Uni se je nekam mudilo pa si je kar zmislna, da morm ene papirje še enkrat prinest, čeprav je v navodili napisano tako, da je računovoskinja že prav napisala.

Danes me mal jeza daje. Sem poslala pol mail računovodkinji, da če mi lahko še enkra spiše pa pošlje skupaj s plačilno listo, ker je glh danes 5ega in bi mogla bit plača,, pa mi napiše, da plače še ne bo.Grrr so počasni. Sem pa mislna da je rok točno 5 ega. A mi bodo pol še zamudne obresti dal?

Moram it. Peljem mami na njivo, če ne bo prej dež: Nekii grmi.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.9.2008 12:46:42   
smrka
Dulci ne sam pelat mami na nivo, tud kej mal okopavat je trebauser posted image

Jest pa sibam zdele v Ikeouser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.9.2008 13:21:35   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dulci ne sam pelat mami na nivo, tud kej mal okopavat je trebauser posted image

Jest pa sibam zdele v Ikeouser posted image

Ja, saj sva skupaj obirali fižol.

Ikeo. Blagor enim...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.9.2008 17:41:31   
smrka
Ja jest nevem kaj vsi tako hvalite to IKEO.... meni se zdi da prodajajo en sam drek... nikakva kvaliteta.. V Ikeji je dobrih mogoce samo ene 20% vsega kar prodajajo, vse drugo bi se pa naslo v kerih drugih trgovinah bolj kakovostno.

Zdele sem koncala z likanjem, zdej me caka se dela uf.. da bo jutr vse prpravljeno.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.9.2008 18:02:55   
dulcinea
Smrka si ti pridna. Jaz sem se tudi lotila mal prej pospravljat. Joj koliko praha se nabere, ko me ni.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.9.2008 18:09:31   
Nasy
Dulči, tolk lepa pa spet nisemuser posted image super, da si kr do naju pršibala. Pol sm študirala, da se mi je zdelo, da me v daljavi nekdo kliče, sam sem se z našo pupo mal pregovarjala, k ni imela volje za spat. No, sej pol je doma zaspala, da sem jaz v miru kosilo nardila. Možek je še vlekel dreto, dokler me ni zagrabla panika, ko je začelo grmet, jst pa poln balkon suhih cunj. Potem smo seveda aktivirali očija, da je pupo popazil, mami pa nardila vse do konca.

No, z dežjem ni bilo nič, vsaj tle ne. Zdaj čakam, da se mala zbudi ( ne vem, kaj ji je danes, sama spi že skor 2 uri?), potem se najeva in naštimava, pa šibava mal ven pogledat, kaj se dogaja na stadionu, bo za obe prvičuser posted image Joj, kaj me bojo spet vsi čudno gledal, mislm, kakšna mama, z otrokom na takem mrazu (mi smo napol nagi noter, danes je noro soparno)Ma kaj to, pa muzika in vse to..ah ja..sej pravte, da je to tukaj povsem normalnouser posted image bom probala prezret vse pogledeuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.9.2008 18:11:32   
Nasy
Ej, dulči, še k nam mal prid s cunjo, boš vidla, kako se nabere tudi, če si skozi zravnuser posted image user posted image zdejle se mi ne splača cunje aktivirat, k bo vsak cajt alarm..pa tud ne da se mi nouser posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.9.2008 19:34:42   
dulcinea
Eeeeej. Zdele med sesanjem sem jaz pokopčala, katera bi bla tale Menči. A je slučajno za prvi porod bila medijska zvezda, tko k naša klepetka? Po poklicu pa isto kot jaz?

Nasy, midva sva tud nameravala it na stadion, sam ne vem kdaj bo prišel. Je šel po AC in je mende 14 km kolona do Unca. On pe še čez LJ mora, ker ima neke posle tam.

Aja, v Ribnci te bojo pa skoz čudno gledali, verjemi.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.9.2008 20:11:35   
klepetka
oj,
samo da vas pozdravim , ekr hitim na stadionuser posted image user posted image .Se vidmo , a ne de?

dulči, ja prav imaš, imaš v mislih pravo menčyuser posted image

Jutri pa kaj več naklofam al pa zvečr ko pridem domovuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.9.2008 21:27:52   
smrka
Zdele mi je potegnil kera si ti Mency... seveda smo blizu ja.. skor sosede ble user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.9.2008 21:46:56   
dulcinea
Mater smo detektivke... user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.9.2008 7:59:35   
sayuri
Joj babe, imate dela z detektiviziranjem user posted image user posted image user posted image . Menčy, zdaj so te razkrinkale user posted image user posted image user posted image . MAdonca, kar 3 učiteljce smo tukile na kupu user posted image user posted image user posted image .

A je katera od vas kaj spala danes ponoči? Nasy? ti, ki si tud iz"centra". JSt sem mislila, da mi kitare in harmonke pod pouštrom igrajo user posted image user posted image user posted image  Potem pa še tale ribniška mularija user posted image user posted image . Se derejo tlele pod oknom. user posted image user posted image user posted image . Še ob sedmih zjutraj so se trije drli. In valjda je bila tale naš slavni kebab odprt do jutra user posted image user posted image .... pa še Zara in Lovro sta mi skoz na joški visela user posted image , mož je že ob dveh zjutraj šel na pot v Monaco. Tko, da sem sama ta vikend user posted image  PA v tem šundru.... user posted image user posted image .

Gre danes katera Mačka Murija gledat v grad? JAz upam, da nam bo zneslo. Drugače bo pa vsaj nekdo Filipa peljal.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.9.2008 10:16:04   
sayuri
dulči glede stand upa - fore s Filipom so mi že znane - jih L uporablja že nekaj časa. Me ne motijo - ima moje dovoljenje, da jih uporablja. In ponavadi najbolj vžgejo user posted image . Edino to ji še moram reč, da naj pove, da je bil 2 leti takrat star, ko je za avte govoril (šeeeen, šeeen), pa cirkus, pa te fore. DA ne bi folk mislil, da pri 4 letih tko slabo govori user posted image user posted image user posted image
nasy pohvale glede frizurce user posted image . Sem te zadnjič spet iz okna vidla. Zgleda, da se na sprehodih glih sfalimo. Sicer pa...predno se mi spravimo ven, traja in trajauser posted image . Velikokrat nam žal sploh ne uspe. Sploh, če imata user posted image user posted image  kak dan čisto zmešan ritem.

Filip je pa prejle naredil posel tega leta user posted image . Ker sem lih dojila (enega za drugim) in to traja in traja user posted image , mu nisem mogla it soka nalit. PA se je tega sam lotil. Ker je bila steklenica Fruca čist polna, je bilo zanj pretežko in je ves <Fruc polil po pultu in po tleh user posted image user posted image . Potem pa vse še razmazal s štirimi frišnimi servieti in potacal vse skupaj ter sok raznesel z bosimi nogami po stanovanju user posted image user posted image user posted image , tko da se vse lepi. user posted image  KAj takega mi še nikoli ni ušpičil. Še dobro, da je prejle moja sestra prišla in šla z user posted image user posted image  na sprehod, da sem počistila vse skupaj. Že 2x sem brisala po tleh, pa se še lepi user posted image

Ker imam varuško, ki se sprehaja z user posted image user posted image , moram izkoristit cajt in kaj narest po hiši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.9.2008 11:35:19   
Menčy
Mater ste dobre , a se ne bi zaposlile raje kje drugje, gospod Poirot bi vas bil prav vesel.
Meni je uspelo razkrinkati sam dve, pa se mi svita da vem kera je zdaj Klepetka.

Še ena učiteljica? Tudi RP?
Mislim, da nam bo debata zlahka stekla.       user posted image   ŠOLA user posted image  user posted image ampak zdaj smo na dopustu,hahaha (user posted image če je to dopust?).

Smrka taparavo misliš, drugače pa Ikea, meni je zakon user posted image  , lahko vsaj čez par let vstran vržeš, če se ti zlušta, z naše drago pohištvo mioraš gledat cel life.user posted image

čao čao, pečem jabolčno pito moram pogledat kaj se dogaja

A ja, MAČEK MURI, pridemo upam da vsi!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.9.2008 11:51:31   
Nasy
Sayuri, jst sem pa že prej vedla, da ti dans po tleh brišešuser posted image sem tvojo sestro srečala na sprehodu, sem ti poslala pozdrave! Ja, verjamem, da se težko najdemo, že naša ima kak dan čist mimo ritem, kaj je šele pr vas, k maš dvauser posted image sta pa lušna, kaj v vozičku skoz pančkata? Naša je redko spala v košari, zdej pa sploh ne več, edin, če jo ven vzamem in uspavam, potem ležišče poležem čist dol in morda uspemo spat za pol ure. No, zadje čase pa ne pali več to, lahko dulči potrdi, k naju je včeri vidla glih po tem ponesrečenem poskusu. Naša miš se boji, da bo kaj zamudila. Čim pa se še pojavi nekdo zraven vozička, je pa sploh k sovauser posted image
Spanje nocojuser posted image mi smo še v sosednji blok dobili nove sosede, so glih meli vselitveni žur tako, da sem imela galamo z vseh strani, saj so na isti višini k miuser posted image no, pol sem pa možeku mal pojamrala, se je pripeljal mimo in jih mal gor obsvetu s ta močno lučjo..v 10 minutah ni bilo nikjer nobenga več, rolete dol, pogasnjene lučiuser posted image Mala mi je šele ob pol enajste zaspala. Sem potem vse dol zaprla v spalnici , da je bilo malo manj hrupno in odprla na drugi strani okna, da sem mal luftala. Ma sem se bala, da jo bo bobnenje in pokanje ognjemeta zbudilo, pa se je samo malo premetavala in zaspala nazaj. Sam vi v strogem centru ste pa bogi te dni, obupuser posted image sej pr vas je pa še toliko bolj slišatuser posted image Sem vidla, kakšna je bla Ribnca zjutraj, katastrofa, Bistra nastlana s svinjarijo, cvetličarka je klela, k je spet nasajala nove rože..

Sinoči sva šli malo na špancir zvečer, sva pri vrtiljaku mal lučke gledaliuser posted image je mala tko gledala in se ozirala okoliuser posted image

Maček Muri..še ne vem, nam najbrž še ne bo zanimivo, k smo mal premajhni, bomo vidli.

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 6.9.2008 11:53:17 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.9.2008 15:09:42   
sayuri
smrka,men je tud strašno všeč Ikeino pohištvo. Ampak bolj oči pasem po katalogu, kot da bi se odpravila po nakupih. Sicer pa tole hrano, ki si jo opisovala....se mi kar sline cedijo. user posted image  A zdaj že znaš po švedsko govorit? KAj pa Ariana? Ona obvlada vse tri jezike že zdaj, a ne?

Menčy, o lulčku si spraševala. Jaz ga zaenkrat pri Lovro kar pri miru pustim. Pri Filipu sem od začetka kožico dol dajala - kolikor je šla. Pa je žal moral letos januarja na polikliniko, kjer so mu jo do konca dol potegnili user posted image . Joj, kako je jokal, revež user posted image . PA 14 dni je bilo še ful hudo user posted image . Pediatri različno svetujejo. Eni, naj pustimo pri miru, drugi, da ne.... JAz zaenkrat pustim pri miru.

Nasy, mi je sestra prenesla pozdrave user posted image . V vozičku pa zelo redko oba spita. Lovro je ful priden, Zara pa je firbec in hoče že zdaj vse videt user posted image , tko kot tvoja Maša. PA naši sprehodi se prav zaradi njenega dretja hitro končajo. Tud danes je na vse jokala, ko je prišla domov. Drugače pa - če sem prav razbrala - je tvoj možek policaj user posted image  Ga bom jst hitro ponucala user posted image . Al si bom pa tisto luč sposodila, da na koga posvetim user posted image

klepetka kje se skrivaš? Si predolgo žurala?
srki si že doma? Verjetno si, pa imaš veliko dela z malim princem, a ne?
Moji trije otročki spijo user posted image . Grem še malce user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.9.2008 15:17:28   
smrka
SAyuri ne prevec delat da se zmatrasuser posted image . Tamala obvlada skoraj 3 jezike, jest pa tudi svedscinouser posted image

Zdele mal cebljamo z obiski, tamala se dela nekaj fino in neda svojih igrac prjatlci.. vse je njeno in nic se nesme dotaknit, ce se kaj dotakne mora to pol ona imet.user posted image No grem se mal preganjat.. smo se prevec nazrli user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!