|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 6.9.2008 11:51:31
|
|
|
|
Nasy
|
Sayuri, jst sem pa že prej vedla, da ti dans po tleh brišeš sem tvojo sestro srečala na sprehodu, sem ti poslala pozdrave! Ja, verjamem, da se težko najdemo, že naša ima kak dan čist mimo ritem, kaj je šele pr vas, k maš dva sta pa lušna, kaj v vozičku skoz pančkata? Naša je redko spala v košari, zdej pa sploh ne več, edin, če jo ven vzamem in uspavam, potem ležišče poležem čist dol in morda uspemo spat za pol ure. No, zadje čase pa ne pali več to, lahko dulči potrdi, k naju je včeri vidla glih po tem ponesrečenem poskusu. Naša miš se boji, da bo kaj zamudila. Čim pa se še pojavi nekdo zraven vozička, je pa sploh k sova Spanje nocoj mi smo še v sosednji blok dobili nove sosede, so glih meli vselitveni žur tako, da sem imela galamo z vseh strani, saj so na isti višini k mi no, pol sem pa možeku mal pojamrala, se je pripeljal mimo in jih mal gor obsvetu s ta močno lučjo..v 10 minutah ni bilo nikjer nobenga več, rolete dol, pogasnjene luči Mala mi je šele ob pol enajste zaspala. Sem potem vse dol zaprla v spalnici , da je bilo malo manj hrupno in odprla na drugi strani okna, da sem mal luftala. Ma sem se bala, da jo bo bobnenje in pokanje ognjemeta zbudilo, pa se je samo malo premetavala in zaspala nazaj. Sam vi v strogem centru ste pa bogi te dni, obup sej pr vas je pa še toliko bolj slišat Sem vidla, kakšna je bla Ribnca zjutraj, katastrofa, Bistra nastlana s svinjarijo, cvetličarka je klela, k je spet nasajala nove rože.. Sinoči sva šli malo na špancir zvečer, sva pri vrtiljaku mal lučke gledali je mala tko gledala in se ozirala okoli Maček Muri..še ne vem, nam najbrž še ne bo zanimivo, k smo mal premajhni, bomo vidli.
< Sporočilo je popravil Nasy -- 6.9.2008 11:53:17 >
|