Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 22:16:25
|
|
|
|
klepetkaa
|
pikica, ni panike, nč ne hiti.. sej pa drugič kofetkanje mančmelov je ratal?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.7.2009 23:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pikica, ni panike, nč ne hiti.. sej pa drugič kofetkanje mančmelov je ratal? ratal sva tud midva z G. prišla na svoj račun
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 7:14:53
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. ZA kavico danes čisto nič ne morem reč. Po jutranjem spanju odpeljam otroke v varstvo, potem pa moram urejat doma neke papirje, pa tud do vrtca moram skočit....tko da....po moje bom do kosila v papirjih. Za zvečer...sem pa pa za, seveda...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 7:40:44
|
|
|
|
sayuri
|
JAZ sem čist šokirana...danes je umrla dolgoletna ikona na RR....ženska, ki je imela vse rada, ki je bila polna življenja, dobre volje in optimizma. Bila je krasna babica, ki je znala nam deliti prave nasvete neva6, pogrešali te bomo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 8:09:37
|
|
|
|
klepetkaa
|
sayuri, ojej,.... neva... kako pa to?! saj ona je pa kar prekipevala od energije, sodeč po postih?! Pa tolk fajn je bla za brat Iskreno sožalje bianci in družini
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 8:47:23
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sayuri, ojej,.... neva... kako pa to?! saj ona je pa kar prekipevala od energije, sodeč po postih?! Pa tolk fajn je bla za brat Iskreno sožalje bianci in družini KAp. Zastoj srca ponoči
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 9:57:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Ajoj. Jaz glih zdele berem. Pa taka fejst ženska je bla. Smo dost debatirale, ker ma njena hčerka iste probleme kot jaz. R.I.P.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 11:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! neve6 nisem poznala, ampak je morala biti res srčna ženska .. naj počiva v miru.. sayuri- poročaj prosim kako si uredila v vrtcu, boš? sem bila tudi jaz tam danes.. pa me zanima kakšen občutek boš ti dobila oz. kako bo rečeno tebi.. E. pa v bistvu še ne ve za 100% kdo bo, ko bo.. drug teden bo bolj jasno. Lepo se papirčkaj.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 12:20:55
|
|
|
|
klepetkaa
|
pikica, jao daj me zbrcaj... si zaslužim... pozabile na kofe it.. grrrrrrrrrrrr no, kaj je bilo meni v vrtcu rečeno, pa že itak veš
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 12:43:11
|
|
|
|
smrka
|
Dan punce! Vceraj mi ni ratalo prit na kofe, ker sem mami pomagala na njivi, tudi danes sva dokoncale to kar nismo vceraj. A neki disi po pici danes??? MMMM.. jest sem za.....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 12:58:04
|
|
|
|
klepetkaa
|
smrka, glih sem hotla mal zarobantit tole glede pice za danes kaj pol gremo al ja ? SEj ni drugače problem, sam da vem L. prej spat dat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 12:59:24
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst bi tud šla na eno solatko, ampak danes je to misija nemogoče. Jutri bi pa mogoče ratalo...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 13:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa pikica, jao daj me zbrcaj... si zaslužim... pozabile na kofe it.. grrrrrrrrrrrr no, kaj je bilo meni v vrtcu rečeno, pa že itak veš Tole pa ni dobro če pozabiš na kofe it Sicer pa tud me nismo šle, ker smo imele še ene opravke, potem je pa že Zoja mogla it spat. Vem ja, kaj je bilo tebi rečeno v vrtcu. Meni malo drugače... Zato mi ni najbolj jasno. Počakamo še sayuri..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 13:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No fino, nekaj nas je že za današnjo pizzo. Bo ekipa ista kot zadnjič, očitno , čeprav bi bilo fino, da pride še kakšna... Torej si rezerviramo današnji večer al kako? Povejte..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 13:29:39
|
|
|
|
sayuri
|
Evo, jst tud bla v vrtcu. Kaj je bilo vama rečeno pikica in klepetkaa? Lahko na ZS? Za danes zvečer pa pri meni 95% drži. Moram sam še mojumu povedat, ko pride iz šihta
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:30:51
|
|
|
|
klepetkaa
|
sam na hitro... jaz sem pol "ZA" za danes A ob 20. uri? sayuri, bom ti kasneje napisala ZS, ker šiba,m zdajle k mami v L., za zdaj pa sam tole, da je bilo meni spet malo drugače rečeno.
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 2.7.2009 14:31:42 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:40:26
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sam na hitro... jaz sem pol "ZA" za danes A ob 20. uri? sayuri, bom ti kasneje napisala ZS, ker šiba,m zdajle k mami v L., za zdaj pa sam tole, da je bilo meni spet malo drugače rečeno.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo HB da ste "ZA" za danes. Se mi zdi da prav rabim danes en frej večer, večer zase in za hrano Lahko ob 20h, sicer sem jaz bolj za 20:30, ampak se prilagajam Sayuri- grem gledat ZS.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:47:49
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sam na hitro... jaz sem pol "ZA" za danes A ob 20. uri? sayuri, bom ti kasneje napisala ZS, ker šiba,m zdajle k mami v L., za zdaj pa sam tole, da je bilo meni spet malo drugače rečeno. JAz sem tudi za ob 20.30
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa sam na hitro... jaz sem pol "ZA" za danes A ob 20. uri? sayuri, bom ti kasneje napisala ZS, ker šiba,m zdajle k mami v L., za zdaj pa sam tole, da je bilo meni spet malo drugače rečeno. JAz sem tudi za ob 20.30 QL! Sayuri- ZS. Meni ni spet nič jasno.. Stvari se očitno spet ne ujemajo..eh
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 14:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetka, sem še tebi na ZS poslala moj odgovor Sayuri.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 15:22:14
|
|
|
|
smrka
|
super.. a pol se vidmo ob 20.30? Jst pridem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 15:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka super.. a pol se vidmo ob 20.30? Jst pridem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 15:49:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: smrka super.. a pol se vidmo ob 20.30? Jst pridem Jeeeee....že čutim okus kurišča
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.7.2009 18:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ravno prilezla iz viseče mreže na terasi. Se nisem dala motit, sladko sem spala več kot eno uro. A Zdaj gremo pa po višnje na Grič s kolesi, da malo preluftam možgančke Se vidimo na kurišču!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.