|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
19.6.2009 8:41:04   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Danes me je v Golu prav sonce ožgalo po ramah. Evo, še eno dobro lastnost Gola sem pogrunatala :"Se gremo sončit v Gol!" user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma tale Gol nam je na kožo pisan user posted image user posted image user posted image user posted image Imamo , solarij , rekreacijo , osvežitev....pa še kaj bi se našlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
19.6.2009 8:41:52   
seny
 dobro jutrouser posted image

Danes pa odrinemo ....jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.6.2009 9:13:51   
klavdi*
JUTRO
Naša še vedno spi od včeraj zvečer.Zajtrkji je že šel po vodiuser posted image .
Ja pred golom smo imeli včeraj brezplačni solarji.
SENY uživajte na zasluženem dopustu.
SAYURI hvala za recept.Torta je uspela in komi čakam,da jo popoldne pojemouser posted image .
MENČY
kje pa si,da se ne javiš.A morda si v IKEI toliko nabavljala,da še vedno sestavljaš kako omaro

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.6.2009 9:35:39   
sayuri
Jutro. Lovro ima šesto otroško bolezen. user posted image Danes so ven udarili izpuščaji. Se mi je kar zameglilo pred očmi...včeraj je bil pa v družbi vaših sončkov user posted image . Upam, da ni koga okužil, je bil pa baje kužen prve tri dni, ko je imel vročino. Tko...sem vam mogla pridt povedat. user posted image  Itak pa v našem ZDju nikogar ne dobiš user posted image . Maroltova na dopustu, Lušinove danes ni, dr. Čampa ima ful gužvo, poleg vsega pa imajo še norice, slinovko in škrlatinko (če sm prav zastopila). Tko, da ne bom rinila v tisto gnezdo virusov, da še česa ne staknemo. V ponedeljek je pa itak kontrola. Se pa spomnim, da je blo tud pri Filipu tko.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.6.2009 10:22:14   
seny
mišek maliuser posted image on pa tako dobre volje včeraj.Naj se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se pravi , da šesto bolezen spremlja vročina , driska , smrkav nosek in izpuščaji?Kako se pa zdravi?Če slučajno fašemouser posted image user posted image user posted image Ej , mašina sem smotanauser posted image user posted image Jaz bi se ,kar sama dohtarja špilala na morju, ko sem pa doma pa celo paniko zaženemuser posted image user posted image user posted image Sklicarim cel ZD , vse , ki jih poznam in , da majo sam malček pojma o zdravstvuuser posted image user posted image user posted image
Čimprej se pozdravite .
ZD no comment user posted image Smo se itak že o tem pogovarjal.

Menčy, kje pa si ?????
nogica , delaš?

Še majčkenu , pa bomo plavaliuser posted image user posted image user posted image Ne boste verjal , ampak jaz imam letos samo tamal ruzak sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to za cel mesecuser posted image user posted image user posted image Moj bo mislil , da se mi je zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image Vam povem , da ne bo verjeluser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
19.6.2009 11:43:09   
Anonimen
Ojla

seny
ne vem če mi bo uspelo do tebe. Ti bom obljublejno kar na morje dostavla user posted image .
Boš pa cel mesec brez obleke, swej dol je itak vroče. Ene dvoje kopalke in to je to.
Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte na svojem gričku na morju user posted image user posted image user posted image user posted image Se vidimo.

Zdajle sem prišla iz Jasnice, sem nabirala gozdne jagode. Joj koliko jih je, pa tako so dobre. zdej grem pod mrzel tuš pol še vložim tole v flaše in smuk na šiht.

sayuri ja ubogi Lovro user posted image user posted image user posted image Tud mi smo jo preboleli, driska, vročina po treh dneh izpuščaji. Da mu izpuščajčki čimprej izginejo.

Sayuri a se lahko še jaz priporočam za tisto krasno pecivo, ko je spodaj kokos pol gor pa čokoladna krema. Kako je blo dobro, njamsi.
Pa dat ti moram nekaj od seny, tako da se dobiva drug teden na kavici ali pa če se oglasiš pri meni v službi. Bom imela s sabo.

menčy kaj lepega si nabavla? Jaz bi tudi šla. Punce a se zmenmo za en izlet v jeseni? Bi kar nekaj stvari rabila, menčy nas bo pa vodila, a si za?

Lepo lepo se imejte čez vikend, me najbrž ne bo nič tukaj gor.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.6.2009 13:54:51   
sayuri
seny ja, tole so znaki šeste bolezni -teče iz nosa, vročina tri-4 dni, potem čudežno izgine za en dan - misliš, da je otrok že zdrav, potem pa izpuščaji ven butnejo - čisto drobne pikice (po trupu). SAj dokler se te pikice ne pojavijo, sploh ne moreš vedet, da gre za šesto bolezen. ZDravila ni. oz. zbijaš vročino (jaz s svečkami). Izpuščaj traja še kake 3 dni in to je to. GA pa nič ne srbi ali kaj podobnega.

nogica se bomo kar na kavici dobili, da mi predaš senyjevo  robo user posted image . Čeprav zdaj že dve čvekice manjkata, ne smemo opustit kavice. PA smrka mora nujno priti v Gol, da vidi, kok lovimo naše plezače user posted image .  Ko zaspita L&Z, ti takoj napišem recept za kokosovo tortico user posted image

Menčy sem pa včeraj srečala in pravi, da ji računalnik fajn nagaja. Se ji ekran kar ugašuje, tko da ga bo morala dat popravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
19.6.2009 13:58:43   
sayuri
nogica zate

KOKOSOVA TORTA

Testo:
5 beljakov
1 jogurtov lonček sladkorja
150g kokosove moke

Beljake stepemo, dodamo sladkor, umešamo kokosovo moko. maso pečemo v pečici pri 180 približno 20 min.

Nadev:

200g jedilne čokolade
1 žlica vode
5 rumenjakov
1 sladka smetana

Čokolado stopimo nad sopro z žličko vode. Umešamo rumenjake, ohladimo ter dodamo stepeno sladko smetano.

Prelijemo ohlajeno testo in čez noč postavimo v hladilnik.

Dober tek user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.6.2009 14:40:45   
seny
Tkole babnce , zdaj bom pa res ugasnila računalnik user posted image počasiuser posted image

Imejte se lepo in , če bo kakšna možnost se vam malo javim....pogrešala bom naše čveke , hece in kofetkanje , če mi bo čas poleg službe dopuščal ,se vidimo na kavi takoj ,ko pridem domovuser posted image

Če bo pa katera mim hodila , se pa lahko na kakšni kavici oglasi , bom zelo veselauser posted image
nogica , mi se pa itak vidimouser posted image

juhuhu , dopust je tu!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.6.2009 14:41:31   
sayuri
seny, uživaj...si zaslužiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
20.6.2009 20:21:27   
smrka
helou punce, kak ste kaj? A ni zoprno vreme.. vceraj blo tako vroce, da nisem mogla bit pol dneva zunaj, danes pa dezvalo in blo posrano vreme skor cel dan. A je kera ki se je prijavla na tist brezplacen ZOO dobila kej po posti, kako bodo tam vedli da smo se prijavli in da je vstop prost?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.6.2009 2:38:28   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

helou punce, kak ste kaj? A ni zoprno vreme.. vceraj blo tako vroce, da nisem mogla bit pol dneva zunaj, danes pa dezvalo in blo posrano vreme skor cel dan. A je kera ki se je prijavla na tist brezplacen ZOO dobila kej po posti, kako bodo tam vedli da smo se prijavli in da je vstop prost?

Tle tud dežuje. Bljak.
A ni blo uno za sprintat? Jaz sem lani se mi zdi sprintano imela. Nisem pa ziher.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.6.2009 22:25:21   
smrka
Dulci, kdaj pa ti prides v Ribnco

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.6.2009 23:44:43   
dulcinea
mmmm. Pijem pivičko v torontu, kanada.
Smrka, ne vem še, kdaj pridem. Verjetno po rojstnem dnevu enkrat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.6.2009 0:22:07   
Anonimen
Ojla

Joj kakšno zatišje je tu gor. Se vidi, da se je čas dopustov začel.

Tiste, ki ste v ribniškem koncu a se kej na kavici dobimo ta teden?
Men je vseeno kateri dan, razen v četrtek in petek ne, v četrtek grem v zoo v petek pa delam dopoldne

smrka se nam boš pridružila? Do kdaj boš v SLO? A bomo šli kej na pizzo oz. raje kakšne čevape k Cenetu? Jest sem takoj za.

Katere pa greste v ZOO v četrtek? Mi gremo, oz. midve s Taro sigurno, mož pa še ne  ve ali bi šel ali ne. Sem pa zadnjič samo en vavčer dobila.

pikica si že iz morja?

sayuri
kako je Lovro, najbrž je že ok oz. upam da jeuser posted image user posted image user posted image

men pa muzka svira iz veselice, itak sem vsa prečuta, odprla sem si čokolado in se parkirala tu gor. Jojmene zjutraj ko bo treba vstat, uf, uf, je treba spat.

Ma sploh ne vem kaj naj Taro oblečem za v vrtec zjutraj, ko je tako neumno vreme user posted image
Upam, da se tole vreme kej spremeni v roku enega tedna, ker drugače bomo imeli pa letos res smolo z morjem. Bo treba bunde vzet. Danes so kar jamrali ko so se vračali iz morja. Baje dol piha (Rab), pa mraz je, voda ful hladna, skoraj cel teden dež. Oh, ja pa tak dopust.

Ej jest sem pa zdajle nekaj lačna pa sem se spomnila, da bi blo mogoče pa fajn organizirat en večer da se dobimo pri Cenetu na čevapih al pa na pizzi (čeprav mi že iz ušes ven gleda user posted image ). Če bomo gledal katere ni pol ne bomo šle, tako da evo kar zment se, seny pa itak cel mesec ne bo (škoda user posted image ), tako da bomo šle pol pa še z njo user posted image . No ja ful dobro, da se jaz oglašam, ker mam itak časa preveč user posted image . Čas imam v bistvu samo jutri zvečer, in z velikim veseljem bi šla s katero od vas na ene čevape. A se mi katera pridruži jutri zvečer, ker pol mam pa vse večere zasedene : SMRKA, SAYURI, MENČY, MUKLA, PIKICA, NASY, KLAVDI, KLEPETKA.... Pa tople jope s sabo user posted image

Zdej pa že kar nekaj čevam...

Lepo noč vam želim

< Sporočilo je popravil nogica -- 22.6.2009 0:24:07 >

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.6.2009 0:22:37   
Anonimen
O Dulči user posted image user posted image user posted image jest bi tudi pivičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.6.2009 7:35:20   
sayuri
 jaJutro user posted image  NAjprej nekaj za lepo jutro in lep dan

http://www.dailymotion.com/video/x92auu_knackebrodsdansen-talang-2009-incro_fun 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA, res je zatišje tukajle, ampak kaj čmo...tko je...čas dopustov. user posted image

nogica  jaz žal zvečer ne morem, pa bi z veseljem pojedla kak čevap. Mam popoldne frizerja, pol šiba pa moj na badminton, tko da... žal mi ne bi uspelo. Kdaj zvečer si pa to mislila?  ZA kavico imam pa jaz jutri dopoldne čas, potem pa nič več ta teden. KAj je punce, se dobimo jutri v Golu????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.6.2009 9:02:56   
Anonimen
Dobro jutro, težko jutro. Od šestih sem pokonci pa še nič konkretnega se nisem spravla počet, kar nekaj meditiram user posted image

sayuri ja lahko se dobimo jutri na kofetku user posted image user posted image user posted image

Ah ja, vreme je res zoprno. Baje gremo popoldne v Lj. oz. se moram zdajle še dokončno zmenit. Če bo katera za to, se lahko dobimo. A Cene sploh peče vsak dan pa do katere ure? Kaj pa vem kdaj bi vam odgovarjalo.Lahko ob 7-ih ali pa potem ko otročki zaspijo. Če vas vreme ne moti user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.6.2009 9:35:40   
klavdi*
DEŽEVNO JUTRO
user posted image user posted image user posted image VAS ČAKA.

Joj,kok je bedno vreme.Ravno prav,da se lahko naspišuser posted image ,če seveda čas dopušča.
nogica odlična ideja jaz sem takoj za .Na kako dobro večerjouser posted image .Jaz imam čas šele okol devete ure,ko bo Zala že spala.
ZA KAVICO V GOLA IMAM PA SKORAJ VEDNO ČAS.
Se kaj še slišimo čez dan.Čavčiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
22.6.2009 9:46:33   
smrka
Dvigne me golica
In harmonika
Toda sreco v zelodec
Le cevapcic da
Vino je za duso
Vino je za kri
A za veselico
Pravo so cevapcici user posted image user posted image user posted image

Nogica, vceraj sem prisla po pizzo in se mi je zdelo da si to ti, sam nisem hotla nc vprasat.. no zdaj vem da si to tiuser posted image . Jest sem za cevape. Jutri lahko tudi pridem na drink.. mam najprej frizerja ob 8, glih prov bom prisla nastimana do Gola... pa se hcero bom tudi peljala na strizenje. Kdaj v Golu a ob 10.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
22.6.2009 10:02:25   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dvigne me golica
In harmonika
Toda sreco v zelodec
Le cevapcic da
Vino je za duso
Vino je za kri
A za veselico
Pravo so cevapcici user posted image user posted image user posted image

Nogica, vceraj sem prisla po pizzo in se mi je zdelo da si to ti, sam nisem hotla nc vprasat.. no zdaj vem da si to tiuser posted image . Jest sem za cevape. Jutri lahko tudi pridem na drink.. mam najprej frizerja ob 8, glih prov bom prisla nastimana do Gola... pa se hcero bom tudi peljala na strizenje. Kdaj v Golu a ob 10.
MI SE V GOLU VEDNO DOBIMO TAM OKOLI 11 .BRAVOuser posted image ,DA PRIDEŠ TUDI TI.
IN ZVEČER KAR KORAJŽNO PRIDI NA VEČERJO.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
22.6.2009 12:41:25   
Anonimen

No pa še nekaj se moram izkašljat. user posted image  pikice ni, tko da ona bi bla zihr tud jezna. user posted image Včeraj sem izvedela, da je bil predvčerajšnjim roditeljski sestanek v vrtcu za našo skupino.user posted image Sem se počitila kot en trot user posted image . Mi je blo čudno,ker Filip ni nobenega obvestila domov prinesel, pa tko je skrben za te stvari. user posted image BAje je bilo obvestilo dva dni na oglasni deski. user posted image . Filipa pa vozi v vrtec in hodi iskat dobesedno vsa žlahta user posted image . Še moj pozabi pogledat na oglasno desko. Saj na njej največkrat cel mesec en in isti pildek visi...vsake tolk cajta je kakšno obvestilo. NO in na roditeljski bi zagotovo šla, ker na prvem nismo bili (lih Lovro je bil takrat v bolnici), pa zanimalo me je par stvari...user posted image  ZDaj pa res ne vem, al sem jaz neumna, ker otrokom v prvem, drugem razredu...ma do petega razreda dajemo obvestila o roditeljskih sestankih user posted image , tukaj jih pa še v vrtcu ne dobimo user posted image  ZAgotovo bo tole tema(+ govorilne ure) naslednje šolsko leto. Ker zdaj imam pa tega dovolj.user posted image  SAmo neka izmikanja in nč drugega. Pa kje je tisti obljubljen piknik al pohod al kam naj bi šli? Ja, ja.... user posted image

Tko...sm se razpištolla user posted image

Mislim halooo! Drugač pa Sayuri, jaz sem od A. osebno dobila sms en dan prej, da smo vljudno vabljeni na roditeljski sestanek, kljub temu, da so vedli da smo na morju. Tak da, se splača malo zaropotat, res.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
22.6.2009 12:53:11   
Anonimen
Takole punce, jaz sem vas na hitro preletela, tako da zdaj ne vem kaj imate v planu user posted image  Kakšna srečanja, kavice, čevapčiče..? Kje, kdaj??
Mi smo predčasno iz morja. Zoja je predvčerajšnjim dobila vročino, ki traja še danes. Zobki ji iz vsepovsod rinejo ven, do zdaj smo jih 8 našteli, celo štirico že zgoraj ima, in druga zdaj rine ven. Bošček mali. Vreme je pa bilo od sobote naprej tudi katastrofalno, sem mislila, da nas bo odpihnilo, pa mrazzzz, tudi dež. In napovedi niso nič kaj bleščeče do konca tedna, Zoja je bila bošček, tako da smo se včeraj expresno odločili za švrc proti domu.
Drugače je bilo super. Krasen apartma, krasna plaža, Zoja je uživala na plaži med kamenčki, v vodi malo manj, ampak je tudi plavala. Lana se je naučila plavati brez rokavčkov user posted image  Lošinj mi je tudi všeč, pa tisti vonj po borovcih..mmmmm
Nas pa konec julija čaka še en dopust user posted image user posted image user posted image  v naši prikolici na otoku user posted image user posted image user posted image  
Priložim kakšne fotke..
user posted image  za L.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
22.6.2009 13:08:15   
sayuri
ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno user posted image . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. user posted image  pa vlogo za otroški dodatek sem oddala.

smrka v Golu se dobimo tam od 10h-11h enkrat. Ponavadi kar capljamo -ena za drugo user posted image user posted image user posted image  - odvisno, kdaj se otroci zbudijo user posted image

Torej kavica jutri v GOLU po 10 uri. user posted image

Menčy bom pa kar sms poslala, če ji še račko nagaja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.6.2009 14:05:48   
Anonimen

ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno user posted image . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. user posted image  pa vlogo za otroški dodatek sem oddala.

Oooo, a ti tudi? Potem sva se ravno zgrešile user posted image . Po socialni sem šla pa na banko, ja user posted image  Ni še prišel odgovor za moje podaljšanje, ga že nestrpno pričakujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.