|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 0:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Joj kakšno zatišje je tu gor. Se vidi, da se je čas dopustov začel. Tiste, ki ste v ribniškem koncu a se kej na kavici dobimo ta teden? Men je vseeno kateri dan, razen v četrtek in petek ne, v četrtek grem v zoo v petek pa delam dopoldne smrka se nam boš pridružila? Do kdaj boš v SLO? A bomo šli kej na pizzo oz. raje kakšne čevape k Cenetu? Jest sem takoj za. Katere pa greste v ZOO v četrtek? Mi gremo, oz. midve s Taro sigurno, mož pa še ne ve ali bi šel ali ne. Sem pa zadnjič samo en vavčer dobila. pikica si že iz morja? sayuri kako je Lovro, najbrž je že ok oz. upam da je men pa muzka svira iz veselice, itak sem vsa prečuta, odprla sem si čokolado in se parkirala tu gor. Jojmene zjutraj ko bo treba vstat, uf, uf, je treba spat. Ma sploh ne vem kaj naj Taro oblečem za v vrtec zjutraj, ko je tako neumno vreme Upam, da se tole vreme kej spremeni v roku enega tedna, ker drugače bomo imeli pa letos res smolo z morjem. Bo treba bunde vzet. Danes so kar jamrali ko so se vračali iz morja. Baje dol piha (Rab), pa mraz je, voda ful hladna, skoraj cel teden dež. Oh, ja pa tak dopust. Ej jest sem pa zdajle nekaj lačna pa sem se spomnila, da bi blo mogoče pa fajn organizirat en večer da se dobimo pri Cenetu na čevapih al pa na pizzi (čeprav mi že iz ušes ven gleda ). Če bomo gledal katere ni pol ne bomo šle, tako da evo kar zment se, seny pa itak cel mesec ne bo (škoda ), tako da bomo šle pol pa še z njo . No ja ful dobro, da se jaz oglašam, ker mam itak časa preveč . Čas imam v bistvu samo jutri zvečer, in z velikim veseljem bi šla s katero od vas na ene čevape. A se mi katera pridruži jutri zvečer, ker pol mam pa vse večere zasedene : SMRKA, SAYURI, MENČY, MUKLA, PIKICA, NASY, KLAVDI, KLEPETKA.... Pa tople jope s sabo Zdej pa že kar nekaj čevam... Lepo noč vam želim
< Sporočilo je popravil nogica -- 22.6.2009 0:24:07 >
|
|
|