Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 14:44:34
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. pa vlogo za otroški dodatek sem oddala. Oooo, a ti tudi? Potem sva se ravno zgrešile . Po socialni sem šla pa na banko, ja Ni še prišel odgovor za moje podaljšanje, ga že nestrpno pričakujem A to ne dobiš na dom, pikica? Je treba it tja gor spraševat, kdaj pride in če so podalšali?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 14:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri ooo pikica, vas je mraz prignal domov. No, saj na morju v takšenm dežju ni prijetno. PA še vročina pri Zoji...ajej-prav, da ste prišli domov. No, saj tukile vreme ni nič boljše, ampak vsaj doma ste. Sem pa prej vidla tvoj avto pred cerkvijo parkiran in mi ni bilo nič jasno . Malo sem šla gor na socialno se pogovorit o tej vlogi za podaljšanje. pa vlogo za otroški dodatek sem oddala. Oooo, a ti tudi? Potem sva se ravno zgrešile . Po socialni sem šla pa na banko, ja Ni še prišel odgovor za moje podaljšanje, ga že nestrpno pričakujem A to ne dobiš na dom, pikica? Je treba it tja gor spraševat, kdaj pride in če so podalšali? Pride, pride na dom odgovor, samo pikica je nestrpna Sva bili z Jankovičevo dogovorjeni da se slišiva danes kako je bila moja vloga razrešena, ker preden se izda odločba (v primeru, da so mi odobrili podaljšanje), bi rada govorila z mojim delodajalcem, ki še nič ne ve o tem samo zato gre, da ne bi svojega šefa spravila do kakšne kapi, ko bo v roke dobil kakšno odločbo .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 16:15:57
|
|
|
|
klepetkaa
|
Povejte, če bo jutri slučajno katera že ob 10.uri v gOlu, pol pridem še jaz, ker ob 11 ne morem. Drugače pa za zvečer jaz lahko vseeno kdaj, razen sredo ne
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 22.6.2009 16:20:58 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 17:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz lahko za večerjo samo danes, tako da če vas je več za to pol se lahko dobimo danes. Ne bom pa težila, ker mi je to ponoč na misel prišlo ko sem bla lačna Ve povejte za dan pol se pa uskladimo če se bo dalo. smrka ampak jaz bi te mogla poznat A si jo za sabo pršla iskat ali ste jedli tam? Včeraj sem izdajala, je pa res da sem imela kar gužvo pa pol včasih tud kej spregledam Škoda ker mi nisi rekla. pikica welcome home Mi pa v soboto odrinemo na Lošinj. Spet bo mrzla voda brrrrrrr, me kar zmrazi. Upam, da se vreme kaj popravi. Jutri pa pridem na kavico, klepetka jaz imam ob 10-ih pregled pol pa ne vem kolk hitro bom konec, te pol pokličem če bo to pred 11.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi jutri pridem na kavico, sicer z bolnim otrokom , bom verjetno hitra, samo da vas vidim malo Ima Zoja laboratorij, pa ker bom ravno tam.. bom šla že pred 10-to v ZD (ker imam na izbiro uro), pa se potem vidimo ob 10h v Golu. Glede hrane danes- mi je vreme tako, da se mi ne da tud iz hiše premaknit, pa še Zoja je bošček, Lana pa čist podivjana, jooj, mi je take scene delala v ZD, jo bom kar v vrtec predčasno poslala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak glede večerje..jaz pa bi šla en dan. Dajmo se zmenit nooo Kaj pravite/pravimo?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pikica sej je res zoprno, tud mene je minilo in najbrž še katero. Sicer vpa se jutri vidimo na kavici pa se dokončno zemnimo. moram, it ker me tara za roko vleče...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Ja pikica sej je res zoprno, tud mene je minilo in najbrž še katero. Sicer vpa se jutri vidimo na kavici pa se dokončno zemnimo. moram, it ker me tara za roko vleče... ok. upam, da se nam uspe uskladit. ker men bi prav pasalo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:47:03
|
|
|
|
klepetkaa
|
ja , ni problema, jaz lahko tud danes .. gremo pol danes?!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetka men je tud vseeno, odločite se in mi sporočite. Ma pišem vse z napako, ker se me Tara sploh ne izpusti iz oči in ne smem od nje niti do račkota. Jaz samo Taro dam spat okrog osminh pol pa lahko okrog pol devetih. Sporočite kako ste se odločile.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 18:59:23
|
|
|
|
klepetkaa
|
nogica, meni bi blo okol pol dvetih čisto ok. Kaj pa pravite druge?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 19:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa? Harlekin ali Cene? Samo ne China
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 19:26:12
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Kje pa? Harlekin ali Cene? Samo ne China ZA HARLEKIN MI JE ČIST OK .ZA CENE PA PREMRZLO.CHINA BI BLO ZAME OSEBNO ČIST OK.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm..nič ne vem pri čem sem. Kakšen je plan? Jaz imam še oba otroka pokonci.. šele zdaj videla vaše načrte
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:17:05
|
|
|
|
smrka
|
jooooj, a ste ze vse sle????
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jaz sem še doma. Čakte pokličem klepetko pa se zmenmo. Bodite v nizkem štartu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetka nehaj se pogovarjat
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:22:40
|
|
|
|
smrka
|
nogica z mano se je pogovarjala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetka ne more. Kaj zdej?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja vidve čveke Drugač grem pa z mojim na čevape
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem glih na pol oblečena, glavo na pol mokro, Tara na pol spi, pa še na pol vem pri čem sem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:29:43
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Jaz sem glih na pol oblečena, glavo na pol mokro, Tara na pol spi, pa še na pol vem pri čem sem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljš da grem po en kebab Lakota lakota me daje, se bliža
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:34:17
|
|
|
|
klavdi*
|
Kaj je zdej punce?Jaz še zdaj nevem pri čem sem al gremo al ne gremo pa kje se dobimo??Da vem da se oblečem..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.6.2009 20:35:00
|
|
|
|
smrka
|
nogica... jutr bomo nadoknadli.. itak si ti zdaj vse na pol :) :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.