|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.6.2009 21:47:32
|
|
|
|
seny
|
No tkole , končno prišla do računalnika pikica , kako ste opravili danes ?Škoda , da se nisva prej zmenile bi se lahko po poti na kakšen kofi ustavli Pol sem imela pa tako slab signal , da sem te komaj slišala in sem prov pozabila , da bi vas na povabila . menčy , za Tobija .Kako je njegova buška?Mi je Alen včeraj reku , da ni bilo zanalašč ga je potem ,kar malo žrlo.No ja , saj malo ga lahko , da bo videl , da se lahko tudi kaj pripeti , če si nepazljiv.A ti si jih pa potem pa slišala zarad Alena boga , itak pa za vsako stvar mamice pokasiramo , ane ? sayuri, ja šit no .....In kaj boš naredila v primeru , da ne bo frej mesta?Ja , jaz držim pesti , da bosta dva odpovedala .Klavdi je že ena klepetka , kako te je lapo brat daj se nam še kaj oglasi , pppppppppplllllllliiiiiiissssssssssss Če bomo šli slučajno pred zaključkom šole na morje , bi vašo Maruša nekaj prosila , ti bom na ZS poslala. nogica , jutri me ne bo , mi je malo prezgodaj Bom pa okol enajstih v Ribnici , pa se lahko pri tebi v službi oglasim , ali pa ,če se oglasim pri tebi , ali pa ti pri meni Naša hiška je že skoraj pri koncu pridi pogledat muklla , a ti se pa kar v Celje voziš k zobozdravniku, ja si pa carica Pa gre Špela tudi s teboj? smrka , vidiš kok se mamo rade al imamo tud tebe Je pa res fajn, ko se takole dobimo , nečvekamo , predebatiramo , nasmejemo ...res ste vse take fajn punce dulci, ziher že uživa klavdi , je alergija minila zdaj ,ko ni sonca? No mi smo bili danes v RA , tudi naša Tija je super punca je pa sigurno trikrat ponovila :" joj , kok je živahna , a je vedno tako?" D. se je sam smejal , mi je potem reku , da to ni nič , kar je bilo pri njej , da bi jo ona v elementu vidla , kaj bi šele potem rekla Ima pa Tija asimetrijo stopal .Na desnem bolj opazno kot na levem , samo to se bo baje z fizioterapijo vse popravilo , če se pa ne bo do oktobra , ko imava kontrolo ,nas bo pa poslala k ortopedu. Naj bo manj na nogah le kako ker če ona vidi oporo je tik tak na nogah.Za podaljšanje sploh nisem vprašala , sploh ne vem zakaj ne Pa itak mi ne pripada , ma ko vidiš druge otroke kok so boščki , se prav zamisliš...sama seb sem si rekla , ma daj baba kaj sploh hočeš , imaš vsaj zdravega otroka Sem pa srečala mamico , ki je rodila v 25-tem tednu ,500 g težkega fantka , zdaj je pa star osem mesecev.Te ženske so res občudovanja vredne Otročki pa pravi borci Taka prijazna gospa je bila Joj , kok ji želim, da bo vse v redu A mislte , da če bi oddala vlogo za podaljšanje , da bi mi odobrili brez izvida , ker izvid pride šele drug teden in to je potem že manj kot en mesec pred iztekom hahahahahahaha
< Sporočilo je popravil seny -- 4.6.2009 21:48:51 >
|
|
|